Kom we gaan lapohunten, dan mag jij 438 BipsEi noemen!quote:
lukte het niet?quote:Op zaterdag 14 april 2012 20:16 schreef DancingPhoebe het volgende:
Hebben jullie ook zo'n moeite met presteren onder druk?
quote:Wat dat betreft ben ik toch blij dat ik geen man ben hoor
Daar hebben ze pilletjes voorquote:Op zaterdag 14 april 2012 20:16 schreef DancingPhoebe het volgende:
Wat dat betreft ben ik toch blij dat ik geen man ben hoor
Nutellesbeau dan he!quote:
Oh dat zou ik erg vinden als ik nou nog de stad in moestquote:Op zaterdag 14 april 2012 20:20 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik moet zo gaan douchen. En de stad in. En drank drinken. Ik wil slapen.
Jaquote:Op zaterdag 14 april 2012 20:22 schreef lezzer het volgende:
[..]
Oh dat zou ik erg vinden als ik nou nog de stad in moest
Ja nou, ik dacht meer aan aanwezigheid en gezelligheid enzo.quote:Op zaterdag 14 april 2012 20:29 schreef DancingPhoebe het volgende:
Kun je niet even met de ventilator/mixer aan de slag?
Absoluutquote:Op zaterdag 14 april 2012 20:38 schreef wonderer het volgende:
Definitely friendzone. Oh well. Was leuk zolang het duurde, vriendschap is ook veel waard
Altijd lachen.quote:Op zaterdag 14 april 2012 20:29 schreef DancingPhoebe het volgende:
Kun je niet even met de ventilator/mixer aan de slag?
Zo, SHO-classic?quote:Op zaterdag 14 april 2012 20:45 schreef DancingPhoebe het volgende:
[ afbeelding ]
Klote W.
Moving on!
Das Busy Phillips. Ik ben op haar.quote:Op zaterdag 14 april 2012 21:23 schreef lezzer het volgende:
Ik zie ineens overeenkomsten tussen de UI van DP en die Gloria.
Wie was dat ook weer DP?
Ik voel mij begrepenquote:Op zaterdag 14 april 2012 21:29 schreef Bakfiets. het volgende:
[..]
Ik wilde precies hetzelfde zeggen.
Heb je ervan, als je geen mixer/ventilator gebruikt.quote:Op zaterdag 14 april 2012 21:31 schreef Bakfiets. het volgende:
[..]
Wat is er snoes, last van je armen?
Dat had ik met pop. Intussen vind ik het zo'n schattig woord dat ik het zo vaak mogelijk gebruikquote:Op zaterdag 14 april 2012 21:40 schreef Bakfiets. het volgende:
Ik vind snoes trouwens zo'n lelijk woord dat ik het zo vaak mogelijk gebruik.
quote:
Dat er veel mensen zijn die zich laten gebruiken denk ik.quote:
Voor deze edit stond er 'poeh poeh' and that was it. En ja, dat vond ik lichtelijk aanvallerig.quote:Op zondag 15 april 2012 08:22 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Dat er veel mensen zijn die zich laten gebruiken denk ik.
Is ook zo. De brave sukkels die geen nee kunnen zeggen bijvoorbeeld..
Zonder h inderdaad.quote:Op zondag 15 april 2012 08:28 schreef LizzyAdam het volgende:
[..]
Voor deze edit stond er 'poeh poeh' and that was it. En ja, dat vond ik lichtelijk aanvallerig.
Ja, en iedereen gebruikt ook anderen. Om zich beter te voelen.quote:Op zondag 15 april 2012 08:22 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Dat er veel mensen zijn die zich laten gebruiken denk ik.
Is ook zo. De brave sukkels die geen nee kunnen zeggen bijvoorbeeld..
En zélfs niet oneens en niet eens, en daar vrede mee hebben.quote:Op zondag 15 april 2012 08:46 schreef Vanyel het volgende:
En popjes, waarom moet het meteen zo geïrriteerd op de vroege zondagochtend? Je kunt het ook gewoon oneens zijn en daar vrede mee hebben..
Haha, zo bekendquote:Op zondag 15 april 2012 10:41 schreef LizzyAdam het volgende:
Goed. Ik ga maar eens verder met schoonmaken, moeders komt vandaag. Hoera.
Dat dus.quote:
Ja, ik vond het zielig, my bad.quote:En dan snel editten. Toen was ik wel geïriteerd ja.
6 tot 9...quote:Op zondag 15 april 2012 11:47 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik vind stofzuigen zo'n irritant geluid en gedoe.
Hoeveel uur heeft Erik vannacht geslapen? Zo'n twee. Van 8 tot 10..
Ik heb 3 katten, als je dan niet stofzuigt, dan zit alles onder de harenquote:Op zondag 15 april 2012 11:43 schreef wonderer het volgende:
Echt? Ik moet er niet aan denkensowieso stofzuigen
Ja, dan snap ik het wel. In Amerika hadden we tapijt op de vloer, overal, dan is stofzuigen echt hard werken. Misschien dat het met parket makkelijker is, dat weet ik niet eensquote:Op zondag 15 april 2012 11:51 schreef Abby79 het volgende:
[..]
Ik heb 3 katten, als je dan niet stofzuigt, dan zit alles onder de haren
Ik was godzijdank zo moe dat ik meteen in slaap donderde. Anders had ik ook alleen maar liggen piekeren denk ik.quote:Op zondag 15 april 2012 11:47 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik vind stofzuigen zo'n irritant geluid en gedoe.
Hoeveel uur heeft Erik vannacht geslapen? Zo'n twee. Van 8 tot 10..
Ik heb laminaat. En het vloerkleed doe ik met de kruimeldiefquote:Op zondag 15 april 2012 11:54 schreef wonderer het volgende:
[..]
Ja, dan snap ik het wel. In Amerika hadden we tapijt op de vloer, overal, dan is stofzuigen echt hard werken. Misschien dat het met parket makkelijker is, dat weet ik niet eens
One victory doesn't make you a conquererquote:Op zondag 15 april 2012 11:59 schreef Tha_Erik het volgende:
Ik was wel moe maar in de strijd tussen slaap en pieker is het nu 0-1.
Dit wou ik ook typenquote:Op zondag 15 april 2012 12:19 schreef Tha_Erik het volgende:
GoT-reference.
Jaime: Three victories don't make you a conquerer. Robb: It's better than three defeats.
Alleen is de slaap dan Jaime en Robb de pieker.
“No meal should end with anything less than the best taste possible,” she’ll say, while devouring the pink and juicy inner-cube of steak she’s saved on her plate during the entire meal. “It’s not worth the risk.”quote:#36 When there’s ice cream left at the bottom of the cone
My friend Allison is obsessed with The Last Taste.
Out at a restaurant, sitting on a deck, over at a friend’s for a potluck, it doesn’t matter. “No meal should end with anything less than the best taste possible,” she’ll say, while devouring the pink and juicy inner-cube of steak she’s saved on her plate during the entire meal. “It’s not worth the risk.”
I admit at first I found it odd, but over time began to admire her strong-willed ability to resist further nibbling. Me, I typically capped off a slice of fancy cheesecake with a bite of a cold, tough dinner roll from an hour ago without even thinking about it.
But not Allison.
No, she doesn’t mask the last bit of Big Mac with the stray ribbons of sauce-smeared lettuce lying in the box. She doesn’t chase the sticky brownie paste in her molars with a glass of watery skim milk. And if we’re dining out in style, she won’t taste-test anyone’s dinner after she finished her own. “There’s no way that’s better than my ravioli,” she’ll say, shrugging. “I want to keep tasting ravioli.”
So keep tasting ravioli she does. Because that’s what Last Tasters do, people. They find a taste they like and they stick with it.
Now, Allison isn’t the only Last Taster out there. Stop for a second and look at yourself, just look at yourself. What are you, lying in bed, sitting at a desk, reading on the couch? And are you nodding along? Sure, there are plenty of you even if you don’t wear buttons or meet in chat rooms. Basically, if you make sure there’s always a perfect crust of toast left for that last smear of egg yolk, you’re one of them.
But don’t worry because it’s a good thing.
Yes, that kind of Eat Planning is something worth respecting and something worth believing in. You come, you chomp, you go home happy, your mouth slowly savoring those final fleeting fumes of that last bite of deliciosity.
Nothing wrong with that.
But sadly, even for those in the biz, it’s not all sunshine and sweetness out there. No, there are some foods that can trip up the best of the Last Tasters. There’s the plain nacho at the bottom of the cheesy salsa tower, the meatless bread at the back of the sandwich, and perhaps most dreaded of all: the hollow cardboard bite at the bottom of the ice cream cone.
Oh I know the ice cream looks innocent at first: a couple ice-steaming scoops sitting pretty atop a sugar-sweet cone. What’s not to love?
And maybe when you start eating everything seems to be smooth sailing. That napkin-clad cone lands in your hand and you start giving it a few light licks, not wanting an overly-aggressive tongue to topple the tower on the sidewalk. Once your scoop settles into the cone’s lippy grooves, you tend to get a bit more pushy. Broad, sweeping swirls do laps and sometimes you even punch in with a big bite or a lip-smearing kiss. Maybe it’s hot and you’re dripping so there’s no time for small talk because you’re just spinning that cone like a corncob.
Sitting on a picnic table by the dorms, watching the sun dip at the cottage, camping in the backyard with the grandkids, you lose your sense of time and just keep licking, licking, licking some more.
It tastes so good so you hit the top of the cone and fly by, passing the point where your ice cream creates a perfectly flat tongue-smeared strawberry-flavored land, bordered on all sides by soggy foam cone. Soon you take your first cone-and-ice-cream bite and relish those new sensations of sweet with bland, smooth with crunch, and cold with warm. Frozen, creamy nirvana makes you woozy and lowers your defenses until you’re almost done and it finally hits you like a hammer: Brother, you’re not going to make it.
Shocked, you stare down at the cone in your hand and notice it’s feeling a bit light. There’s more ice cream in there but not much, and you have a funny feeling those last few bites of cone are going to be hollow and tasteless if you don’t do something about it. So you weigh your two options:
1. The Vacuum. Knowing you’re almost out of time, some people decide to cut their losses form a perfect O with their mouth to speed-suck the remaining creamy plunder from the cone. This way you end up with a solid 100% ice cream finish and ditch the cone in the trash.
2. The Pusher. Here your tongue gets in the game and pushes the ice cream down and down deeper into the cone. You’re not giving up, you’re not sacrificing, you just making sure you end up with a great final taste. The earlier you perform The Pusher, the better for everyone involved.
Now it’s a tough choice, but I recommend you go for The Pusher. Don’t give up because the benefits really are worth it. I mean, it’s a great last taste when you’re holding that tiny little goblet of bubbly, melted ice cream and can just toss it back for a tasty cool and creamery finish. Instead of having empty and brittle cardboard fouling up your mouth, you score a soft and sugary delight.
People of the world, let’s face it: if you ace this move you are a true dairy queen.
AWESOME!
En het is kutspul. Doe mij maar vinyl, als je dan toch geen echt hout wilquote:Op zondag 15 april 2012 12:15 schreef wonderer het volgende:
laminaat, parket, een pot nat![]()
Laminaat is wel populair hier trouwens. Staat altijd bovenaan bij de lijst van goeie dingen in een appartement.
Verdorie. Het is scrollable. Kom ik per ongeluk achter. Ik vond het einde al zo abruptquote:Op zondag 15 april 2012 12:26 schreef Tha_Erik het volgende:
http://1000awesomethings.com/
[..]
“No meal should end with anything less than the best taste possible,” she’ll say, while devouring the pink and juicy inner-cube of steak she’s saved on her plate during the entire meal. “It’s not worth the risk.”
Dit ben ik zo erg. Goede site ook, goede glimlachsite.
quote:Op zondag 15 april 2012 12:55 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik heb echt een hekel aan echt hout. Maar daar schijn ik de enige ter wereld in te zijn
Ik vind het vies ofzo.
Nee ik bedoel wel echt vloeren eik.quote:
quote:Op zondag 15 april 2012 12:58 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Nee ik bedoel wel echt vloeren eik.
quote:
quote:Op zondag 15 april 2012 13:12 schreef wonderer het volgende:
Waarom zou je veel geld uitgeven als je met weinig ook toekan?
Wat zou je anders doen dan?quote:Op zondag 15 april 2012 13:09 schreef lezzer het volgende:
Dat parket dat zit in de olie en dat was geen best idee. Dat doe ik niet meer, zeker niet met katten.
Het ziet er allemaal lekker doorleefd uit zeg maar
Hoe bedoel je?quote:Op zondag 15 april 2012 13:09 schreef lezzer het volgende:
Ik word altijd een beetje hels als mensen beginnen over wat "goedkoop" is en wat niet.
Zelfde als de "ikea-keuken-kwestie".
kots die intrekt in de vloer omdat jij net naar kantoor was de hele dag...quote:Op zondag 15 april 2012 13:14 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Wat zou je anders doen dan?
Ik ben juist dol op olie (voor vloeren, tafels en wat dies meer zij). Ziet er mijns inziens mooier uit dan lak en nog fijner: je kunt het lokaal bijwerken zonder schuren en zonder dat je het hele oppervlak opnieuw hoeft te doen.
quote:Op zondag 15 april 2012 13:14 schreef lezzer het volgende:
[..]
kots die intrekt in de vloer omdat jij net naar kantoor was de hele dag...
quote:Op zondag 15 april 2012 13:14 schreef lezzer het volgende:
[..]
kots die intrekt in de vloer omdat jij net naar kantoor was de hele dag...
Nou, ik heb wel eens een hele discussie gehad met DS4 over of je een ikea keuken moet nemen als je meer kunt betalen. Dat het een vervloeking is van je huis als je dan een huis hebt van bijvoorbeeld een half miljoen dat je daar dan een ikeakeuken in zet.quote:
O ik heb sowieso dikke schijt aan wat anderen vinden dat ik met mijn huis en mijn geld zou moeten doen.quote:Op zondag 15 april 2012 13:16 schreef lezzer het volgende:
[..]
Nou, ik heb wel eens een hele discussie gehad met DS4 over of je een ikea keuken moet nemen als je meer kunt betalen. Dat het een vervloeking is van je huis als je dan een huis hebt van bijvoorbeeld een half miljoen dat je daar dan een ikeakeuken in zet.
Nou, ik vind dat dat kan, ik vind 25K voor een keuken waar ik alleen eenvoudige maaltijden in maak en af en toe wat drinken uit de koelkast trek te veel. Ook als ik het zou kunnen betalen.
Nou, dat vind ik dus ook.quote:Op zondag 15 april 2012 13:17 schreef Tha_Erik het volgende:
Als je de keuken die je mooi vindt bij IKEA kan kopen, dan zie ik niet in waarom je dat niet in welk huis dan ook zou mogen/kunnen plaatsen. Het is maar net wat je belangrijk vindt om geld aan uit te geven.
Dat, zolang je hem zelf mooi vind en het voldoet aan je wensen, wat maakt het dan uit wat anderen vinden van de prijs ervan?quote:Op zondag 15 april 2012 13:17 schreef Tha_Erik het volgende:
Als je de keuken die je mooi vindt bij IKEA kan kopen, dan zie ik niet in waarom je dat niet in welk huis dan ook zou mogen/kunnen plaatsen.
Keukens zijn vaak het eerste wat er bij een verkoop door de nieuwe bewoners weer uitgesloopt wordtquote:Op zondag 15 april 2012 13:18 schreef lezzer het volgende:
Terwijl een keuken helemaal niet waarde vermeerderend is.
En als je al een keer (of 2) gescheiden bent en je 25K keuken achter gelaten hebt, dan doe je dat helemaal niet meerquote:Op zondag 15 april 2012 13:19 schreef DancingPhoebe het volgende:
Sowieso. Ik woon in mijn huis om een fijne plek te hebben om thuis te komen. Niet om het over 5 jaar meer waard te laten zijn.
Ik zal niet snel iets laten / doen uit dat oogpunt.
Dat had ik echt niet gekundquote:Op zondag 15 april 2012 13:20 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik kocht mijn huis JUIST mede door de keileuke-helemaal-mijn-smaak Ikea keuken die er in zat bedenk ik me nu ineens
Ja maar jij bent een vloerenmeisjequote:Op zondag 15 april 2012 13:25 schreef LizzyAdam het volgende:
Het voordeel van vloer in de olie is dat je het zelf kan onderhouden en dat het nooit geschuurd hoeft te worden. Ja het krijgt een geleefde look, maar das hout. Ik hou er van. Het voelt prettig, klinkt fijn en ziet er prachtig uit.
Technisch/onderhoudsvriendelijk zijn er veel betere vloeren, zoals vinyl en marmoleum maar hout blijft het mooist imo.
Kan het wel? Schuren?quote:Op zondag 15 april 2012 13:25 schreef LizzyAdam het volgende:
Het voordeel van vloer in de olie is dat je het zelf kan onderhouden en dat het nooit geschuurd hoeft te worden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |