abonnement Unibet Coolblue
pi_112708634
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2012 20:34 schreef Yi-Long het volgende:

[..]

Ik weet niet of Van Persie er bij een andere club ook gewoon 30 in legt hoor.

Bij Arsenal speelt dat hele elftal in dienst van Van Persie, en mag hij ook ALLES nemen. Iedere vrije trap, iedere strafschop, en als hij zegt dat hij op doel wil staan omdat hij koude handen heeft en handschoentjes aan wil, dan mag dat waarschijnlijk ook...

Als Arsenal er een wereldbedrag voor zou kunnen krijgen, zoals Liverpool met Torres, dan is Arsenal gek als ze hem niet verkopen, en voor een fractie van dat bedrag gewoon weer een andere prima speler halen.

Als je Bas Dost of Janko bij Arsenal in de spits zet en je speelt zo'n speler per wedstrijd 20x keer aan in/rond de 16, dan scoren die ook 25+ goals. Daar twijfel ik echt niet aan.
In het verleden behaalde resultaten... Maar enfin, Als van Persie gekocht word, gaat dat wel aan de hand van het aantal goals van afgelopen seizoen, zijn waarde ging afgelopen seizoen through the roof. In de Premier League is zoveel scoren ook je eigen verdienste. Tuurlijk is het in lastige wedstrijden 'alle ballen op Robin'. Maar dan heb je nog steeds een wereldspeler nodig om ze er nog in te leggen ook.

Niet vergeten dat van Persie ook zelf kansen creeert, en anderen in stelling kan brengen. Of Janko en Dost dat net zo goed zouden kunnen, nee. Dan hadden ze wel ergens anders gespeeld.

Je word geen speler van het jaar omdat de rest van het team je een handje helpt. Afgelopen seizoen is de inbreng van van Persie niet te ontkennen. Hij had veel briljante momenten dit seizoen, bij moeilijke tegenstanders, op beslissende momenten.
-nee-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')