Als je een oude boterham aan reepjes snijdt ipv aan dobbelsteentjes, en die roostert, heb je een soort broodstengeltjes, die worden soldaatjes genoemd. Lekker bij de soep of in een zacht gekookt eitje te dippen.quote:
Ah, duidelijkquote:Op woensdag 29 februari 2012 18:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je een oude boterham aan reepjes snijdt ipv aan dobbelsteentjes, en die roostert, heb je een soort broodstengeltjes, die worden soldaatjes genoemd. Lekker bij de soep of in een zacht gekookt eitje te dippen.
Heel italiaans, pasta met wat olie en geroosterd gezout broodkruim. Arme mensen eten, maar erg lekker (broodkruim vervangt de Kaas)quote:Op woensdag 29 februari 2012 18:19 schreef vosss het volgende:
Dit topic kan wel op slot. Ik heb de tips opgeschreven en vanavond eet ik spaghetti en daar heb ik reeds lange tijd een oplossing voor. Dus dat scheelt ook weer een topic zegmaar
Ah, dus zo heten die dingen. Ik at ze altijd bij m'n spinazie (plus aardappelen en een gebakken ei). Vooral met boter erop zijn ze lekker.quote:Op woensdag 29 februari 2012 18:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je een oude boterham aan reepjes snijdt ipv aan dobbelsteentjes, en die roostert, heb je een soort broodstengeltjes, die worden soldaatjes genoemd. Lekker bij de soep of in een zacht gekookt eitje te dippen.
Ansjovis ookquote:Op zondag 4 maart 2012 15:02 schreef DeHovenier het volgende:
[..]
Ah, dus zo heten die dingen. Ik at ze altijd bij m'n spinazie (plus aardappelen en een gebakken ei). Vooral met boter erop zijn ze lekker.
Houd je hoofd dan ook achterover en eet je brood gewoon als een haring zeg maar.quote:Op woensdag 29 februari 2012 15:24 schreef vosss het volgende:
knoeit nogal omdat dan steeds soep uit mn mond druipt
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |