Nopes! Het lijkt natter dan het is!quote:
Dat ga ik denk ik alleen doen als ik het voor / met een meid ga maken Vanavond alleen voor mijzelfquote:Op maandag 12 maart 2012 09:52 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, lekkere combinaties altijd motorbloempje!
@RickoKun; Je kan het toch proberen? Zo lastig is het niet hoor .
Oké, daar heb je een goed puntquote:Op maandag 12 maart 2012 14:35 schreef motorbloempje het volgende:
Kun je beter even oefenen voordat je flink voor lul staat!
Hmm, dat klinkt minder.. Beterschap iig.quote:Op maandag 12 maart 2012 14:00 schreef vriendelijkevriend het volgende:
Het ligt nog stil; ik wilde een aantal klompen met verschillende klei/zand/stro-verhoudingen proberen en kijken wat 't sterkst is, maar op m'n handen zit nu een aantal (open) blaren. Bij m'n vorige kleifeestje heb ik al wat ontstekende wondjes opgelopen; ik wacht nu eerst tot m'n handen mooi dicht zijn. Ik ben herstellende van een nogal nare ziekte (dé gevreesde ziekte), en soms hapert m'n immuunsysteem nog.
Maar als m'n oven ooit af is en voldoende heet wordt wil ik wel een fok-pizzatopic-feestje geven: bring-your-own-dough-and-toppings en dan zorg ik voor een oven, hout en bier (maar goed, eerst maar dat ding bouwen, ooit)
Ja hoor, hij wordt toch iets heter dan de meeste ovens, maar hij is vooral praktischer: sneller op temperatuur en makkelijker de pizza's op de steen te krijgen. Maar dat moet je afwegen tegen het geld en de ruimte die zo'n ding inneemt. Bovendien heeft mijn oven een ventilator die nog een half uur herrie maakt bij het afkoelen.quote:Op zaterdag 17 maart 2012 16:25 schreef Snok het volgende:
Zo, ik krijg zin in pizza na al deze foto's. Ben van plan zo'n Bestron oventje aan te schaffen, maar nu lees ik (vnl. in deel 12) dat de nieuwe versie van het apparaat een lagere temperatuur behaalt ivm Europese wetgeving. Ik ben zelf niet zo handig dus het tunen laat ik maar even achterwege ;-), maar heeft het dan nog zin om zo'n oventje te kopen, ook al wordt ie niet meer zo heet?
Dat is juist het beste voor alle gewone recepten, bv dat van maximus. Let erop dat je ze morgen op tijd uit de koelkast haalt.quote:Op zaterdag 17 maart 2012 20:35 schreef Sandous het volgende:
Kan het niet zo snel terugvinden. Maar kan ik vandaag nog deeg maken en dan in de koelkast en dan pas morgen gebruiken. Is daar een speciaal recept voor of kan dat met alle soorten deeg?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |