WarcraftNerd | zondag 26 februari 2012 @ 20:14 |
Ik heb het al meerdere malen geprobeerd op youtube, maar het blijft vaststeken op 95% "verwerken" Ik heb dus eerder een topic geopend waarin ik vroeg of mensen deze brownie al eerder geprobeerd hebben. Het gaat op een brownie, waarbij je simpelweg het deeg in een mok doet, goed roert en 3 minuten in de magnetron laat staan. Het recept: Nu heb ik dit zelf ook geprobeerd. Ik had beloofd om met een filmpje te komen, en die heb ik gemaakt. Helaas duurt het gewoon te lang om op youtube te moeten wachten. De ingredienten waren dus: Bloem, Suiker, Cacao, Eitje, Melk en Olie. En een mok natuurlijk Dat heb ik allemaal bij mekaar verzameld in de keuken Eerst moest ik de suiker, bloem en cacao bij elkaar gooien in de mok en doorroeren tot een mooi poedertje. Kinderspel. Eitje erbij.. Daarna de olie en de melk erin. Hoppa! Vervolgens stevig roeren tot een egaal mengsel. Pas op dat er geen klontjes achterblijven! Dan 3 minuten in de magnetron laten, de boel stijgt dan flink naar boven, en de hele keuken gaat naar chocola ruiken. Ervolgens eruitlepelen, En dan is dit het resultaat! En hij is heerlijk! Lekkerste brownie sinds tijden! ![]() | |
BBQSausage | zondag 26 februari 2012 @ 20:16 |
![]() ![]() | |
smegmanus | zondag 26 februari 2012 @ 20:17 |
Goede OP. Volgende keer mag 't wel in hetzelfde topic (Heeft imand op ONZ dit al geprobeerd?) Maargoed, voor een volgende keer dan. | |
Barbapapamama | zondag 26 februari 2012 @ 20:18 |
wow dat ziet er goed uit ga ik ook een keer proberen | |
Eerste10uurVrij | zondag 26 februari 2012 @ 20:20 |
Goed topic! | |
Sanddr | zondag 26 februari 2012 @ 20:21 |
Ik moet zeggen dat jouw brownie er heel wat beter uitziet dan dat opgedroogde stuk poep op plaatje 1. ![]() | |
WarcraftNerd | zondag 26 februari 2012 @ 20:23 |
Goed idee! Laat me zien wat jouw resultaat is! Oh en gebruik geen nesquick of van die rommel. Allleen echte cacao... die bittere. | |
SomePerson | zondag 26 februari 2012 @ 20:45 |
Moet dit eens proberen! Thanks, TS. | |
Lindgren. | zondag 26 februari 2012 @ 20:46 |
! | |
Klinkerbotsing | zondag 26 februari 2012 @ 21:24 |
Ik heb dit net gedaan en het viel een beetje tegen. Het was iets te droog. | |
Myraela | zondag 26 februari 2012 @ 22:31 |
Dit ga ik ook een keer proberen. | |
Kriebelhoest | zondag 26 februari 2012 @ 22:47 |
Nou eens proberen morgen. Hoe lang zou het moeten op 850 watt? | |
Faazz | zondag 26 februari 2012 @ 22:50 |
Whehe die is nice. Ga ik ook proberen! Je kan er natuurlijk ook meteen stukjes hazelnoot en stukjes chocolade door gooien ![]() | |
Kriebelhoest | zondag 26 februari 2012 @ 22:51 |
Lees net dat basterd suiker het smeuiger maakt. | |
ecktebaas123 | zondag 26 februari 2012 @ 22:58 |
ik heb het geprobeerd en hij was heel erg hard... niet te kauwen. rook wel lekker! | |
KoekiMonster | zondag 26 februari 2012 @ 23:08 |
das ook handig voor als je schoonpa net een dikke dampende drol heeft uitgeduwd.... | |
Klinkerbotsing | zondag 26 februari 2012 @ 23:13 |
Oh, net te laat. En ik had trouwens ook geen 1000 watt maar 800. ![]() | |
Palomar | maandag 27 februari 2012 @ 02:23 |
Dacht dat in brownies altijd grote hoeveelheden boter zat, waardoor het zo vet is. Zie ik hierin niet terugkomen. Misschien dat het daarom volgens een reactie zo droog is. | |
Faazz | maandag 27 februari 2012 @ 03:14 |
Er zit wel 3tl olie in. | |
zuipuzuipu | maandag 27 februari 2012 @ 04:19 |
Hallo voor 10 euro maak ik een verse Brownie voor je!! | |
Lindgren. | maandag 27 februari 2012 @ 11:13 |
oke deal ik betal je latter | |
Faazz | dinsdag 28 februari 2012 @ 00:06 |
Haha, vandaag een paar van die dingen in de magnetron gedaan. Smaakt best oké maar is niet zoals het hoort. Stukjes choco en nootjes is wel een goede toevoeging. Basterdsuiker ook voor de smaak wel denk ik. Is wel leuk voor op feestjes en zo. Gewoon een paar liter van die mix preppen en in geschikte bakjes gieten. Toef slagroom er bij en de klant is tevreden. [ Bericht 0% gewijzigd door Faazz op 28-02-2012 00:48:32 ] | |
Broodje_Zaad | dinsdag 28 februari 2012 @ 00:31 |
Waarom geven die mongolen nooit t aantal watt aan voor magnetrons ![]() Je moet ze altijd langer of korter inschatten ![]() | |
Klinkerbotsing | dinsdag 28 februari 2012 @ 00:43 |
er staat toch 1000? ![]() | |
Broodje_Zaad | dinsdag 28 februari 2012 @ 00:45 |
Soms!!! Heeeeel soms, mijn waerde klinkerbotsing! | |
Klinkerbotsing | dinsdag 28 februari 2012 @ 00:47 |
watwatwat? ![]() | |
Broodje_Zaad | dinsdag 28 februari 2012 @ 00:49 |
Dat er 1000 staat op dingen | |
Michhas | dinsdag 28 februari 2012 @ 08:56 |
Ik heb laatst zelf spaghetti gemaakt, het was echt lekker. | |
SomePerson | dinsdag 28 februari 2012 @ 17:26 |
Ook gemaakt, beetje te luchtig. Soort van droge pudding. | |
Skitzofrenix | dinsdag 28 februari 2012 @ 19:40 |
Is bijna het zelfde als oma's arretjescake. Het enige verschil is dat je arretjes cake in de koelkast of vriezer zet totdat het goed is en die van jou warm maakt in de magnetron. |