abonnement Unibet Coolblue
pi_107835144
Marokkaanse Maffia , de onderwereld van Nederland is in de handen van de marokkanen !!
ze bouwen een groot Misdaad imperuim , ik denk zelf wel dat ze de grootste maffia groep zijn in de europa , ze worden ook vaak verdacht op Miljoenen Bank Roof Overvallen !!! zoals scarface Bende bestaat vooral uit marokkaanse gangsters . 80 procent van de ingevoerde drugs in europa zet in de handen van de marokkaanse ( groepen)maffia

De Nationale Recherche heeft maandagochtend beslag gelegd op de roerende goederen van een fitnesscentrum in Amsterdam. Het gaat om Fit For Life aan de van Hallstraat in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt. Dat centrum zou zijn gefinancieerd met drugsgeld. Er is beslag gelegd op de gehele inventaris. De inval houdt verband met een inbeslagname van een groot cocaïnetransport in augustus van dit jaar op een motorjacht voor de kust van Groot-Brittannië.

Een 44-jarige Marokkaanse Amsterdammer was de (vermoedelijke) opdrachtgever van dit transport. Hij is ook eigenaar van het fitnesscentrum. Volgens een woordvoerder van het landelijk parket wordt nu beslag gelegd op de gehele inventaris. Onder meer de sporttoestellen zullen worden afgevoerd naar de Dienst Domeinen. Onder de klanten van Fit For Life zijn een aantal bekende Nederlanders.
In Southampton is in augustus in een motorjacht 1200 kilo cocaïne gevonden. Zes verdachten zijn aangehouden, onder wie een 60-jarige man uit Meppel en zijn drie zoons van 34, 32 en 27 jaar uit Heusden en Waalwijk. De andere verdachten zijn twee mannen uit Amsterdam, onder wie de vermoedelijke opdrachtgever van het drugstransport.

Die laatste is ook de eigenaar van het fitnesscentrum. Het is de 45-jarige Mohammed Z. Bij hem werd eerder 1,5 miljoen aan contanten in beslag genomen
Volgens het Openbaar Ministerie had de drugs een handelswaarde van 45 miljoen euro. De cocaïne bleek verborgen onder het zwemplateau van het motorjacht Louise, dat in een transportschip van de Britse Maagdeneilanden naar Southampton is overgebracht. De drugs zijn vermoedelijk in Venezuela in de geprepareerde ruimte verstopt.
Na aankomst van het motorjacht in Southampton trof het UK Border Agency op 1 juni op aanwijzing van het Nederlandse rechercheteam de cocaïne aan. De Britse autoriteiten vertraagden de reis naar Nederland met de mededeling dat de Louise niet meer zeewaardig was. De verdachten hebben tevergeefs geprobeerd in de haven van Southampton het motorjacht op te halen om het naar Nederland te varen. Zij verkeerden wekenlang in de veronderstelling dat de drugs niet waren gevonden.

Doorzoekingen
De 60-jarige verdachte staat als eigenaar van het motorjacht geregistreerd. Hij regelde de overtocht van het jacht van Zuid-Amerika naar Europa. Voor overleg trok hij zich met zijn zoons en medeverdachten vaak terug op een jachtwerf in Waalwijk. Bij de doorzoeking van deze werf en de woningen van de verdachten is beslag gelegd op een machinepistool met munitie en een geluiddemper, een revolver met munitie, een alarmpistool, ongeveer een miljoen euro cash, twee motorfietsen en drie personenauto’s. Bovendien zijn computers, mobiele telefoons en administratie in beslag genomen. Bij de doorzoeking van twee kantooradressen in Antwerpen is ook beslag gelegd op computers en administratie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor de rechtbank in Arnhem is dinsdag de mega-zaak in het zogenoemde Sprinkhaan-onderzoek begonnen. Er staan 17 verdachten terecht voor hasjhandel en het witwassen van crimineel geld. Hoofdverdachte is de 37-jarige Marokkaanse-Nederlandse A.C. uit Arnhem. Hij zou ongeveer 65.000 kilo hasj van Marokko naar Nederland hebben laten smokkelen en 23 miljoen euro aan winst hebben witgewassen.

Het Openbaar Ministerie komt uit op het totaal 65.000 kilo hasj op basis van de winsten die volgens de aanklager zijn witgewassen. Concreet liggen er twee transporten voor: een transport van 1620 kilo hasj over zee van Marokko via Spanje en Terschelling naar Nederland en een partij van 2685 kilo hasj die in het Gelderse Huissen in beslag is genomen.

De hoofdverdachte verblijft in Marokko en zal niet in Nederland kunnen terechtstaan omdat Marokko geen onderdanen uitlevert. Hij staat wel internationaal gesignaleerd.

In september is er al een zitting geweest in de zaak. Daarna zijn meerdere getuigen gehoord in Marokko, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (Isle of Men). De zaak zal worden behandeld tussen 10 en 26 januari.

Het onderzoek begon in november 2007 als financiëel onderzoek naar aanleiding van mogelijke witwasactiviteiten van een destijds 35-jarige Arnhemmer. Eerder was al informatie binnengekomen bij de politie over een verdachte uit Bemmel. Deze verrichtte overboekingen die niet pasten bij zijn legale inkomsten.

Uit het onderzoek naar de man uit Bemmel bleek waar het geld naar toe vloeide en hierdoor kwam de hoofdverdachte uit Arnhem in beeld.

Op 21 april 2008 zijn aanhoudingen en doorzoekingen gedaan, de hoofdverdachte ontsprong de dans, hij was al weg uit Nederland. De zaak heeft zo lang gelopen omdat er reeksen rechtshulpverzoeken zijn gedaan naar meerdere landen om meer bewijs op tafel te krijgen.

Er is beslag gelegd op zes panden in Nederland, banksaldi en exclusieve auto's van de automerken Ferrari, Bentley, BMW, MB en Audi. Een verder op contant geld en sieraden, een penthouse en appartement in Marokko, appartementen in Spanje en bankrekeningen in Zwitserland.

Bij een medeverdachte werd tijdens zoekingen de (vermoedelijke) hasjboekhouding gevonden van twee jaar grootschalige hasjhandel. Hieruit kwam de verdenking naar voren dat er de afgelopen jaren 62.500 kilo hasj is verhandeld met een omzet van meer dan 30 miljoen euro. De criminele winsten zouden door de Arnhemmer met behulp van koeriers per auto en vliegtuig overgebracht zijn naar Marokko om daar wit te wassen o.a. door de aankoop van onroerend goed.

Uit verder onderzoek bleek nog dat er geld op bankrekeningen stond in Zwitserland en het Isle of Man. Ook zou de Arnhemmer investeren in de bouw van drie exclusieve jachten in Turkije ter waarde van 7,4 miljoen euro.

Na 21 april 2008 probeerde de hoofdverdachte, via andere verdachten nog geld van de Zwitserse bankrekeningen af te halen. Dat is voorkomen na rechtshulpverzoeken. In Zwitserland is beslag gelegd op de bankrekeningen.

Het Openbaar Ministerie legt er de nadruk op dat het succes is behaald door te kiezen voor een financiële aanpak van de hoofdverdachte. Dat gaf inzicht in zijn vermogen en maakte de verdenking van grootschalige internationale hasjhandel concreet.

[ Bericht 0% gewijzigd door Penoze2012 op 10-02-2012 18:40:22 ]
  vrijdag 10 februari 2012 @ 18:43:14 #2
135890 Bootje84
Bewuste taalnazi
pi_107835541
Die mocros zijn ook lekker simpel. Als ze een beetje centen hebben verdiend met illegale praktijken, lopen ze er gelijk bij als een of andere pooier.. Maak het de politie nog makkelijker :')

Als je een mocro in een 7-serie of een dikke Benz ziet rijden (laat staan Bentley) dan ga je gewoon even rustig spitten. 99% kans dat de zaak stinkt...
Leer spaties gebruiken!
Op donderdag 16 december 2010 20:05 schreef craftyvirus het volgende:
Bootje84 is een westlander waar ik respect voor heb :@ :P
pi_107835626
Hier wat in jouw richting verhaal ,

Marokkaanse drugsmiljonair aangehouden

Een Amsterdams arrestatieteam heeft de man dinsdagochtend vroeg aangehouden.

Een voortvluchtige 40-jarige drugshandelaar is in Nieuwegein van zijn bed gelicht. De politie kwam hem op het spoor nadat hij een nieuwe Range Rover HSE Sport van 150.000 euro contant afrekende.

De garagehouder belde de politie, zoals verplicht bij ongebruikelijke financiële transacties. Het spoor leidde naar de 40-jarige drugshandelaar die werd gezocht door de Amsterdamse politie.

Een Amsterdams arrestatieteam heeft de man dinsdagochtend vroeg aangehouden. Gisteren toen de verdachte werd voorgeleid bij de rechter-commissaris, heeft de politie de arrestatie en drugsvangst bekend gemaakt.

De man lag bij de inval te slapen naast een 30-jarige vrouw. Aan het voeteinde stonden twee tassen met 1,3 miljoen euro. De bankbiljetten waren keurig gebundeld. Op het nachtkastje lag een vuurwapen. In het huis werd ook 28 kilo cocaïne gevonden.

De 30-jarige vrouw is zijn ex. Ook zij is aangehouden voor witwassen van crimineel geld. Volgens inspecteur Theo Willemstein van de Amsterdamse recherche leefde de vrouw in weelde. ,,De nieuwe Range Rover, een achtcilinder met alle mogelijke opties, was voor haar. In het huis hingen flatscreens, stonden dure meubelen en ze had dure merkkleding en sieraden. Financieel had ze geen zorgen.'' Twee luxe auto's zijn in beslag genomen. Er wordt nog onderzoek gedaan naar overige bezittingen van de drugshandelaar en de Nieuwegeinse.

De vrouw zorgde voor de twee kinderen van de man, een jongen en een meisje in de basisschoolleeftijd, van de man. Zij zijn elders opgevangen en kunnen waarschijnlijk gewoon weer naar school. De man woonde niet permanent in Nieuwegein. Hij kwam wel geregeld op bezoek bij zijn ex en de kinderen, aldus Ad.nl.

Onderzoeksleider Willemstein zegt dat de gevonden drugs een straatwaarde heeft van ongeveer 1 miljoen euro. Eind vorig jaar was de Amsterdamse recherche de man al op het spoor, maar bij een inval in Amsterdam Slotervaart werd destijds wel 7 kilo cocaïne en een vuurwapen aangetroffen, maar de verdachte was verdwenen. De Amsterdamse woning is deze week opnieuw doorzocht, maar er werd niets gevonden.

De verdachte heeft de Marokkaanse nationaliteit. Hij staat geregistreerd als ongewenst vreemdeling, vanwege meerdere delicten. Ook de Nieuwegeinse heeft de Marokkaanse nationaliteit. Later werd een derde verdachte, een 41-jarige Marokkaan, aangehouden voor betrokkenheid bij de drugshandel.
pi_107835854
Lees hier een stuk van Commisie Traa erover :

De Rotterdamse politie krijgt zicht op een Marokkaanse criminele groep na een melding van een ongebruikelijke transactie. Een onopvallende Marokkaanse man wisselt wekelijks grote hoeveelheden geld bij een filiaal van de Rabobank. Het filiaal kan het niet meer aan. Het hoofdkantoor werkt samen met de politie en de politie krijgt een uniek inzicht in de hoeveelheid geld die omgaat in de drugshandel in de Rotterdamse wijk Spangen. Het geld kwam grotendeels terecht in Marokko. In totaal leverde het onderzoek 40 verdachten op. De criminele organisaties hebben in totaal minimaal 470 miljoen gulden naar Marokko overgemaakt. In Nederland leefden de leden van die organisatie van een uitkering. Hun levensstijl kwam overeen met die van andere Marokkanen in Spangen.

Jonge Marokkaanse Gangsters met ballen van staal ,vaak hoog opgeleid en goed georganiseerd.

Wie de Coke handel heeft ,is het meest gevuld .

Nu veel van de jonge Marokkanen overgestapt zijn naar de grootschalige cokehandel en daarbij gebruik maken van de hasj infrastructuur,zijn de inkomsten met het tienvoudige vermenigvuldigd.

Nu de invoer van Cocaine naar Europa behoorlijk aan band is gelegd ,kiezen de Kartels de Middenlandse zee route.

De vrachtwagens en onderzeeboten die vroeger de Hasj transporten deden ,zijn nu volledig door de Cokehandel ingenomen.

De straathandel word ook beheerst door de Marokkanen meesters in mixen van Coke ,Heroine en Hasj.

Faam hebben ze vaak al gemaakt met miloenen roven van Geldwagens,liquidatie’s ,drugstransporten.

De vastgoedsector in Marokko is volgens een rapport van de wereldbank een van de beste in de wereld op dit moment met een rendement van 80% of meer ..

Er is een groep in Amsterdam die volgens bron al goed is voor tientallen liquidatie’s van met name Rippers,en die maandelijks duizenden kilo’s coke binnentrekt en die niet ouder dan 25 jaar zijn.

Het beeld van de Marokkaanse kruimeldief lijkt bijna vervlogen…..
  vrijdag 10 februari 2012 @ 21:24:30 #5
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_107842851
470 miljoen euro oversluizen naar Marokko en op een uitkering leven. :')
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 10 februari 2012 @ 21:29:10 #6
358881 Kamergezocht
O nee, toch niet.
pi_107843104
Mooie business hoor, dat waspoeder. Je moet er alleen de ballen voor hebben, iets wat veel Nederlanders missen :)
Buikpijn in m'n kaken van het lachen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')