Ik heb het idee dat je een beetje jaloers bent.quote:Op zondag 12 februari 2012 00:16 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat was het al vanaf de allereerste post.
waaropquote:Op zondag 12 februari 2012 00:17 schreef CSSO het volgende:
[..]
Ik heb het idee dat je een beetje jaloers bent.
Het grote vraag GeenWijn hoe maak ik het klaar topic - #1quote:Op zondag 12 februari 2012 00:18 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
[..]
waaropweinig zinvols kunnen ontdekken hier
Dat zal het zijn.quote:Op zondag 12 februari 2012 00:17 schreef CSSO het volgende:
Ik heb het idee dat je een beetje jaloers bent.
Tsja, sommige mensen kunnen koken, sommigen alleen vreten. Eén keer raden waartoe jij behoort.quote:
zaterdagavond zekerquote:Op zondag 12 februari 2012 00:22 schreef CSSO het volgende:
[..]
Tsja, sommige mensen kunnen koken, sommigen alleen vreten. Eén keer raden waartoe jij behoort.
Ik weet zeker dat je dat verkeerd gaat radenquote:Op zondag 12 februari 2012 00:22 schreef CSSO het volgende:
[..]
Tsja, sommige mensen kunnen koken, sommigen alleen vreten. Eén keer raden waartoe jij behoort.
Jep, bij Piet zou ik binnen een paar uur reactie krijgen. Nauwelijks concurrentie te noemen ditquote:Op vrijdag 10 februari 2012 10:23 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
[..]
logisch, ze heeft nog steeds de lasagne open staan
Bij allebeiquote:Op zondag 12 februari 2012 00:22 schreef CSSO het volgende:
Tsja, sommige mensen kunnen koken, sommigen alleen vreten. Eén keer raden waartoe jij behoort.
Oeps..je was me al voor.quote:Op zondag 12 februari 2012 00:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik weet zeker dat je dat verkeerd gaat raden.
Ik ben een aantal dagen niet op fok geweest wegens vervelende omstandighedenquote:Op zondag 12 februari 2012 00:08 schreef golfer het volgende:
[..]
Is het eten intussen niet al een beetje verbrand?
We wachten nog steeds op een verhelderend antwoord.
Ik kan mij niet herinneren ooit naar een recept voor lempers te hebben gevraagd? Als je dan toch de moeite neemt om postgeschiedenis terug te kijken zou je kunnen zien dat het een andere user was die daar naar vroeg, dat was:quote:Op zondag 12 februari 2012 09:43 schreef GeenWijn het volgende:
Of je kan natuurlijk vertellen hoe de lempers zijn geworden? Of was dat te moeilijk voor je?
quote:Op dinsdag 7 februari 2012 10:09 schreef FigureBirdStars het volgende:
Zijn die witte rollen op die foto lempers? Ik wil dat graag een keer zelf maken, zou je het recept willen posten?
Scheermes?quote:Op zondag 12 februari 2012 12:05 schreef Guus Muisarm het volgende:
Ik probeer zelf m&m's te maken, welke techniek moet ik gebruiken om die kut "m" erop te krijgen?
Wauw, je hebt zes paprika's neergelegd én sinaasappels/bloedsinaasappels gesneden? Knap hoor!quote:Op maandag 6 februari 2012 20:15 schreef GeenWijn het volgende:
[..]
Stel jij je dan ook voor?
Ik ben geweldig in de keuken, zie mijn foto's in de OP!!
GeenWijn, doe maar rustig aan hoor. Goede wijn heeft ook tijd nodig en GeenWijn nu eenmaal ook. Dat hebben jullie gemeen.quote:Op zondag 12 februari 2012 09:43 schreef GeenWijn het volgende:
[..]
Ik ben een aantal dagen niet op fok geweest wegens vervelende omstandigheden, bedankt voor je begrip! (had je ook gewoon kunnen zien in mn postgeschiedenis....). Dus als je ergens anders wil trollen? Of je kan natuurlijk vertellen hoe de lempers zijn geworden? Of was dat te moeilijk voor je?
Vanaf volgende week kan ik hopelijk weer veel meer aanwezig zijn.
Dan kan je beter het Piet topic upgraden naar vraag het de specialisten ofzo. Dit topic is gewoon identiek, geen idee waar je iets moet vragen op den duur.quote:Op zondag 12 februari 2012 17:57 schreef Isabeau het volgende:
Je bedoelt: wat een nare mensen in dit topic die GeenWijn geen eigen podium gunnen.
Waarom zou Piet het ijkpunt zijn dan?quote:Op zondag 12 februari 2012 18:16 schreef tony_clifton- het volgende:
[..]
Dan kan je beter het Piet topic upgraden naar vraag het de specialisten ofzo. Dit topic is gewoon identiek, geen idee waar je iets moet vragen op den duur.
Wat wél een goed idee was was 'vraag het aan Robin' ofzo, omdat dat een specialist is mbt de oosterse keuken.
Mijn 2 centjes.
Gewoon omwille van de duidelijkheid, niets tegen mensen hun eigen Fok-carrière ofzo hoor.
Veel succes aan GeenWijn dan.
Second that.quote:Op zondag 12 februari 2012 18:46 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Waarom zou Piet het ijkpunt zijn dan?
Die lult ook maar wat, doorgaans, en is daarenboven een naargeestige, intolerante meneer, waar je ook al niet te vrolijk van wordt.
Heerlijk, deze ongegeneerde parodie ( en iedereen die zich er druk om maakt).
Hmm, ik vind eigenlijk dat Piet erg goed bezig is, hij helpt al 8 jaar mensen met technische problemen op kookproblemen, recepten, etc en heeft een erg grote kennis op dat gebied. Hij heeft een uitgesproken mening, je weet tenminste waar hij staat. Ik snap niet dat hem naargeestig of intolerant noemt. Het is eerder dat hij keihard tegen intolerantie en onderdrukking ingaat.quote:Op zondag 12 februari 2012 18:46 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Waarom zou Piet het ijkpunt zijn dan?
Die lult ook maar wat, doorgaans, en is daarenboven een naargeestige, intolerante meneer, waar je ook al niet te vrolijk van wordt.
Heerlijk, deze ongegeneerde parodie ( en iedereen die zich er druk om maakt).
quote:Op maandag 13 februari 2012 11:31 schreef VakantieNancy het volgende:
Ik snap niet dat hem naargeestig of intolerant noemt. Het is eerder dat hij keihard tegen intolerantie en onderdrukking ingaat.
Ja! Hij is AmNestea International! Het Wereld Natuur Fond! Medicins sans Sachets! Greenpeas!quote:Op maandag 13 februari 2012 16:43 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Hij vecht voor het recht van de echte boter ofzoiets?
quote:Op maandag 13 februari 2012 16:54 schreef DonJames het volgende:
[..]
Ja! Hij is AmNestea International! Het Wereld Natuur Fond! Medicins sans Sachets! Greenpeas!
idd... dat continue gezeik over 'boter' van die grafzerk.quote:Op maandag 13 februari 2012 16:43 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Hij vecht voor het recht van de echte boter ofzoiets?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |