abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_107687842

Hier deel 1 van dit topic!!
pi_107687919
Waarom? :D
Stel je eens voor alsjeblieft.. ben je chef/amateur/opleiding?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107687986
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Waarom? :D
Stel je eens voor alsjeblieft.. ben je chef/amateur/opleiding?
Stel jij je dan ook voor?

Ik ben geweldig in de keuken, zie mijn foto's in de OP!!
pi_107688557
Hoe maak ik het beste stoofvlees, zonder ui, en het liefst met paardenvlees?
"Peter, Peter Marie"
pi_107688794
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:15 schreef GeenWijn het volgende:

[..]

Stel jij je dan ook voor?

Ik ben geweldig in de keuken, zie mijn foto's in de OP!!
De helft van die foto's stelt niet zoveel voor. Het kan geen kwaad om iets meer over jezelf te vertellen, als je wilt dat anderen van je dienst gebruik maken, toch?
pi_107688910
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:24 schreef CSSO het volgende:
Hoe maak ik het beste stoofvlees, zonder ui, en het liefst met paardenvlees?
Ik maak dit recept al jaren:

Smelt de boter in een pan en bak het paardenvlees. Doe het bier (dubbele bruine van Westmalle of De Koninck) in de pan en smeer mosterd en rode bessenjam op het brood en leg het boterhammetje in de pan. Kruid met een weinig peper, zout en nootmuskaat. Doe de tijm en laurier erbij. Breng aan de kook en stoof zachtjes gaar. Roer tijdens het stoven regelmatig. Voeg er intussen ook de bittere chocolade aan toe. Naar het einde toe zal het brood volledig zijn opgestoofd. Controleer de dikte, bind en kruid eventueel bij.
pi_107688971
quote:
6s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:28 schreef dakpan90 het volgende:

[..]

De helft van die foto's stelt niet zoveel voor. Het kan geen kwaad om iets meer over jezelf te vertellen, als je wilt dat anderen van je dienst gebruik maken, toch?
Je stelt zelf helemaal niks voor, dus graag ontopic reageren :W
pi_107689076
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:30 schreef GeenWijn het volgende:

[..]

Ik maak dit recept al jaren:

Smelt de boter in een pan en bak het paardenvlees. Doe het bier (dubbele bruine van Westmalle of De Koninck) in de pan en smeer mosterd en rode bessenjam op het brood en leg het boterhammetje in de pan. Kruid met een weinig peper, zout en nootmuskaat. Doe de tijm en laurier erbij. Breng aan de kook en stoof zachtjes gaar. Roer tijdens het stoven regelmatig. Voeg er intussen ook de bittere chocolade aan toe. Naar het einde toe zal het brood volledig zijn opgestoofd. Controleer de dikte, bind en kruid eventueel bij.
waar haal ik paardenvlees?
"Peter, Peter Marie"
pi_107689184
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:15 schreef GeenWijn het volgende:

[..]

Stel jij je dan ook voor?

Ik ben geweldig in de keuken, zie mijn foto's in de OP!!
Deal. Stel je voor, dan stel ik me voor.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107689286
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:33 schreef CSSO het volgende:

[..]

waar haal ik paardenvlees?
De goede slager verkoopt het gewoon, en anders moet je het bestellen (wel meestal vanaf 5kg).
pi_107689313
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:34 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Deal. Stel je voor, dan stel ik me voor.
Graag ontopic reageren, slowchat is hier niet wenselijk.
  maandag 6 februari 2012 @ 20:38:24 #12
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107689375
Ben je van naam foknickname veranderd?
pi_107689387
We hebben Piet toch al.
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
pi_107689479
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:36 schreef GeenWijn het volgende:

[..]

Graag ontopic reageren, slowchat is hier niet wenselijk.
Trollen ook niet.
Gezien je mijn eerste vraag niet normaal kunt beantwoorden neem ik aan dat dit een troltopic is.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107689522
quote:
11s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:38 schreef Stokstaart het volgende:
We hebben Piet toch al.
Ja waarschijnlijk doet ze dit om Piet dwars te liggen... Grappig he? Pff
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107689527
quote:
11s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:38 schreef Stokstaart het volgende:
We hebben Piet toch al.
Piet is geen autoriteit hoor, hij is geen chef of wat dan ook. Dus het staat iedereen vrij om ook een topic te openen :W
pi_107689553
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:40 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Trollen ook niet.
Gezien je mijn eerste vraag niet normaal kunt beantwoorden neem ik aan dat dit een troltopic is.
Nou, ik ga dat stoofvleesrecept wel eens uitproberen komend weekend, dan zullen we zien of het een trol is of niet.
"Peter, Peter Marie"
pi_107689675
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:41 schreef CSSO het volgende:

[..]

Nou, ik ga dat stoofvleesrecept wel eens uitproberen komend weekend, dan zullen we zien of het een trol is of niet.
Ik maak dit al vele jaren en het is heerlijk! Veel succes!
  maandag 6 februari 2012 @ 20:44:01 #19
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107689724
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:43 schreef GeenWijn het volgende:

[..]

Ik maak dit al vele jaren en het is heerlijk! Veel succes!
Er staan geen hoeveelheden bij...
pi_107689835
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:43 schreef GeenWijn het volgende:

[..]

Ik maak dit al vele jaren en het is heerlijk! Veel succes!
Bedankt. De gerechten in de OP zien er alvast erg lekker uit, dus het stoofvlees zal ook wel lukken!
"Peter, Peter Marie"
pi_107689948
quote:
99s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:44 schreef egeltje1985 het volgende:

[..]

Er staan geen hoeveelheden bij...
1,5 kg paardenstoofvlees, boter, 2 eetlepels mosterd, 2 eetlepels jam, 1 fles bruin bier, 1 sneetje donker bruinbrood, klein beetje pure chocolade, tijm, laurierblaadje peper, zout en nootmuskaat
bindmiddel (maizena).

Jij ook veel succes!!
pi_107690051
Dan heb ik er ook eentje: Hoe bak ik een schnitzel zonder dat minstens de helft van het korstje aan de pan blijft plakken? Ik slaag er echt niet in :{

*heeft net weer een korstjesloze schnitzel op*
  maandag 6 februari 2012 @ 20:53:00 #23
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107690259
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:15 schreef GeenWijn het volgende:

Ik ben geweldig in de keuken, zie mijn foto's in de OP!!
Die foto's zijn niet van jou en niet door jou gemaakt. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107690285
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:49 schreef Pulsy het volgende:
Dan heb ik er ook eentje: Hoe bak ik een schnitzel zonder dat minstens de helft van het korstje aan de pan blijft plakken? Ik slaag er echt niet in :{

*heeft net weer een korstjesloze schnitzel op*
Ik gebruik altijd een combinatie van olie en boter! Dat gaat nooit mis!!
pi_107690302
quote:
13s.gif Op maandag 6 februari 2012 20:53 schreef golfer het volgende:

[..]

Die foto's zijn niet van jou en niet door jou gemaakt. :')
zijn ze wel
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')