Ben jij ook al zo jaloers?quote:Op maandag 30 januari 2012 10:58 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Wauw! Als ik ooit maar half zo goed wordt ga ik alleen nog maar taarten maken!
ik vind jouw taart anders super eruit zien hoor.quote:Op maandag 30 januari 2012 10:58 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Wauw! Als ik ooit maar half zo goed wordt ga ik alleen nog maar taarten maken!
ik doe met je mee. ik ben ook jaloers.quote:Op maandag 30 januari 2012 15:54 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ben jij ook al zo jaloers?Ik wil dat ook kunnen.
OMG! Wauw!quote:Op zondag 29 januari 2012 22:16 schreef trui het volgende:
mooi gemaakt, gewoonmezelf!
nog even 't linkje waarmee ik het vorige deel sloot. te mooi om op te eten.
Het lijkt mij super tof als ik zulke dingen uit mijn handen krijg!quote:Op maandag 30 januari 2012 15:54 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ben jij ook al zo jaloers?Ik wil dat ook kunnen.
Erg knap gemaakt, maar mooi vind ik het niet qua kleuren. Brrr Zwart/wit/grijs. Niet aantrekkelijkquote:Op zondag 29 januari 2012 21:36 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Al ruim 2 jaar actief op fok! en nooit geweten dat er zo'n topic bestond!
Gelijk maar even mijn laatste creatie showen.
Komende week ga ik een taart maken voor iemand die kikkers verzamelt, En dus ga ik kikkers boetseren in een vijver! Ik ben benieuwd of het lukt!
Is bij Taart op taart in Almeloquote:Basisworkshop taart decoreren
In deze workshop leer je hoe je een taart vult, bekleedt & decoreert. Je krijgt hiervoor een boltaart (biscuit). Deze taart ga je vullen met een heerlijke botercrème en een laagje jam. Vervolgens ga je de taart bekleden en decoreren met gekleurde rolfondant. De taart kan worden gedecoreerd door het gebruik van uitsteekvormen of door figuurtjes te boetseren. De zelfgemaakte taart neem je natuurlijk mee naar huis!
In de workshop galerie kan je foto's bekijken van workshop resultaten.
Kosten : ¤ 35,00 p.p.
(incl. taart, materialen, koffie/thee, lekkers, etc. De taart neem je natuurlijk mee naar huis in een taartdoos die je na de workshop krijgt)
Duur : 2,5 tot 3 uur
Dat lijkt me nou echt een keer leuk om te doen met een vriendin!quote:Op maandag 30 januari 2012 19:08 schreef Sylvana het volgende:
Ik heb me opgegeven voor een workshop taarten decoreren
Is bij Taart op taart in AlmeloMoet alleen nog wel even geduld hebben, want het is pas 8 maart.
Ja, ik hoop ook dat mijn vriendin mee kan, maar anders ga ik gewoon alleenquote:Op maandag 30 januari 2012 19:15 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat lijkt me nou echt een keer leuk om te doen met een vriendin!
Volgend jaar ga ik trouwen en ik wil zelf onze taart maken, Dus ik ben even een beetje aan het testen met kleuren, Ik vind het wel sjiek dat zwart wit, maar misschien wordt de uiteindelijke taart wel knalrozequote:Op maandag 30 januari 2012 18:35 schreef Soury het volgende:
[..]
Erg knap gemaakt, maar mooi vind ik het niet qua kleuren. Brrr Zwart/wit/grijs. Niet aantrekkelijk
Je kunt hiervoor het beste glazuur of icing gebruiken, het heeft beide wel even tijd nodig om te drogen, maar het voordeel is dat het goed uithardquote:Op woensdag 1 februari 2012 11:29 schreef RenRen- het volgende:
Vraagje!Ik wil volgend weekend koekjes gaan maken en versieren met bolletjes. Het moet een vaste vorm hebben en dus niet uitvloeien, maar ook hard genoeg opdrogen om te vervoeren (als de koekjes gestapeld zijn).
Iemand tips hoe ik dit kan bereiken?
Gewoon water met poedersuiker toch? Blijft de substantie wel goed als je er weinig water bij doet?quote:Op woensdag 1 februari 2012 13:41 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
[..]
Je kunt hiervoor het beste glazuur of icing gebruiken, het heeft beide wel even tijd nodig om te drogen, maar het voordeel is dat het goed uithard
Ziet er mooi en lekker uitquote:Op woensdag 1 februari 2012 14:52 schreef rhubarbje het volgende:
Ik schuif deze net de koelkast in
helaas niet in die kleine vormpjes (vanwege de praktische kant) maar de smaak is hopelijk gewoon wel briljant
[ afbeelding ]
Allereerst raad ik meloenballetjes met fondant af. De meloen is zo nat dat het fondant zal gaan smelten. Verder is het heel lastig om rond iets zacht de fondant strak te krijgen. Ik zou gewoon bolletjes maken van fondant.quote:Op woensdag 1 februari 2012 15:30 schreef Croli het volgende:
Hiya, Ik ga vrijdag of zaterdag een taart maken voor de verjaardag van een vriend van me.
Het thema wordt tafeltennis! Dus groene fondant en dan batjes en de balletjes wil ik maken van meloenballetjes met daaromheen wit fondant.
De basis wordt bescuitdeeg en dit wil ik proberen half gewoon en half choco en dan marbelen. Heeft er nog iemand tips hoe ik dat Marble-effect het beste kan krijgen?
Ook moet ik nog een lekker vulling bedenken, graag hoor ik ultieme ideeën hiervoor. Tot nu toe heb ik nog maar 1 echt lekkere kunnen vinden (monchou, slagroom met bastognekoek en kersenvlaaivulling.)
En natuurlijk zal ik een fotootje plaatsen als die klaar is!
Als je zelf glazuur maakt, dan doe je de (gezeefde!!) poedersuiker in een kommetje, en doe je er beetje bij beetje water bij, en goed roeren en als er een glad papje ontstaat, is het goed, voor de kleur kun je een beetje limonadesiroop gebruiken, Doe dat dan eerst door de suiker, en vul aan met water, Dan op de afgekoelde koekjes, en dan 1.5 laten uithardenquote:Op woensdag 1 februari 2012 14:31 schreef RenRen- het volgende:
[..]
Gewoon water met poedersuiker toch? Blijft de substantie wel goed als je er weinig water bij doet?Dankje!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |