Nee, niet zelfstandig.quote:Op maandag 5 december 2011 22:22 schreef svetan het volgende:
@spijkerbroek
Nog wel deel van het koninkrijk maar vanaf 10 october 2010 een zelfstandig land met eigen regels en vanaf 1 januarie 2012 een andere munt.
neequote:Op maandag 5 december 2011 22:22 schreef svetan het volgende:
@spijkerbroek
Nog wel deel van het koninkrijk maar vanaf 10 october 2010 een zelfstandig land met eigen regels en vanaf 1 januarie 2012 een andere munt.
nee in beide gevallenquote:Op maandag 5 december 2011 22:26 schreef svetan het volgende:
Het enige wat St. Maarten nog met Nederland verbind is het koningshuis..... overigens net zo als Groot Brittanie en bv NZ.
Je vergeet het niet onbelangrijke feit dat St. Maarten geen wetten mag invoeren die de relaties met Nederland kunnen schaden. Nederland overziet het wettelijke gedeelte dus zeer zeker nog en kan, indien nodig, ook bv beslissen om de regering van St. Maarten te ontbinden en zelf weer het heft in handen te nemen.quote:Op maandag 5 december 2011 22:26 schreef svetan het volgende:
Het enige wat St. Maarten nog met Nederland verbind is het koningshuis.....
nee ik bedoel de Falklandsquote:
zelfde geld voor de Antillen, dat maakt de vergelijking zo goed ... itt je eerdere vergelijking tussen st Maarten en Nieuw Zeelandquote:Daar heeft nog nooit een Argentijn (of inboorling) gewoont en het was nooit officieel erkend als een deel van Argentinie. Argentinie maakt alleen aanspraak op ideologische gronden en de aanspraken worden ook niet door de VN erkent.
Kom maar met die papieren naar hier, Frankrijk. Mag je ze laten vertalen door een beedigd tolk-vertaler en laten voorzien van de nodige officiele stempels! En uit ervaring kan ik je vertellen dat dat een paar centen kost! En dat geldt dus voor alle diploma's van buitenlandse scholen!quote:Op maandag 5 december 2011 20:32 schreef svetan het volgende:
@beequeen
Er zijn wel regels..... maar die zijn wel zo flexibel dat men de burger niet met zo'n chaos belast al Laura in Nederland te verduren had. En niet vergeten dat in Nederland die 18 jaar volledig willekeurig gekozen is. Zo hebben bv in Oostenrijk jongeren vanaf 16j volledig kiesrecht en in vele landen in de wereld kun je met 16j je rijbewijs halen.
Mijn kinderen hebben allemaal een us highschool/college diploma en ze hadden daarmee internationaal geen enkel probleem. Zelf heb ik indertijd in elk land waar ik met Nederlandse papieren kwam deze moeten laten vertalen en het niveau van de vakken laten bevestigen. Met de papieren die ik later in Duitsland en de Verenigde Staten heb gehaald waren er nooit problemen.Ik neem aan dat Laura het gevecht met de Nederlandse regels niet meer aangaat en dat de eer van de jongste solozeilster in toekomst in samenhang met NZ genoemd wordt. Hooguit nog met de voetnoot dat ze haar domicilie van keuze halverwege de reis verandert heeft.
Bullcrap. Argentinie maakt aanspraak op de Falklands op economische gronden. Het bezit van de Falklands zou hen namelijk o.a. veel meer visserijgronden geven en ook een grtoer deel van Antarctica voor zich op kunnen eisen, met alle grondstoffen die daar te vinden zijn (ook al is er nu nog een internationaal verdrag die dit verbied).quote:Op maandag 5 december 2011 22:59 schreef svetan het volgende:
Argentinie maakt alleen aanspraak op ideologische gronden
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monsterquote:Op maandag 5 december 2011 23:10 schreef svetan het volgende:
@sp3c
http://es.wikipedia.org/wiki/Islas_Malvinas
Als jij denkt dat Argentinie aanspraak maakt en heeft gemaakt op die eilanden op ideologische gronden dan ben je nog naiever dan ik al dacht.quote:Op maandag 5 december 2011 23:12 schreef svetan het volgende:
@spijkerbroek
De aanspraken lopen sinds 1833.... dus lang voordat zulke zaken belangrijk waren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |