Ik ga sopropo etenquote:
SPOILER: the hating starts in 3... 2... 1... (niet mijn foto)Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ja toch, een reminder is nooit misquote:.
quote:Op dinsdag 29 november 2011 18:18 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Ik ga sopropo eten.
Ziet er lekker uit, wat is 't?SPOILER: the hating starts in 3... 2... 1... (niet mijn foto)Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Whutttquote:Op dinsdag 29 november 2011 18:22 schreef tliciouz het volgende:
Oh het ging om de user vaseline? Lol.Nou ja ik ga naar de dierenarts, gister was het hondje aan de beurt nu mijn hamster.
Desperate times...quote:Op dinsdag 29 november 2011 17:55 schreef Gridlok het volgende:
Heb nog beetje boerenkool over als je wil.
Ahw, sneu manquote:Op dinsdag 29 november 2011 18:22 schreef tliciouz het volgende:
Oh het ging om de user vaseline? Lol.Nou ja ik ga naar de dierenarts, gister was het hondje aan de beurt nu mijn hamster.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sopropoquote:
Ik hou ervan, maar dan gevuld met een mengsel van gehakt en pepersquote:Op dinsdag 29 november 2011 18:31 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sopropo
Familie van de komkommer, maar smaakt totaal anders (redelijk bitter) en wordt vooral in Azië, Zuid-Amerika en Caribisch gebied gegeten. Rijst en gerookte kip erbij. Heerlijk.
Deze dingen zijn 't.
[ afbeelding ]
Dat had ik vorige week inderdaadquote:Op dinsdag 29 november 2011 18:34 schreef JackieBrown het volgende:
[..]
Ik hou ervan, maar dan gevuld met een mengsel van gehakt en pepers![]()
Binnenkort makennnkrijg goede ideeën van dit topic.
Hmm nee nog nooit op. Wel een keer kipworstjes maar, het voelde gewoon niet goed weet je. Kip hoort niet in worstvormquote:Op dinsdag 29 november 2011 18:35 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Dat had ik vorige week inderdaad! Gevulde sopropo is mogelijk nog lekkerder, vrouw naar mn hart
. Wel eens kipgehakt gehad?
Wist nieteens dat het bestond, tot voor kort. Probeer het eens daar mee te vullen
.
Kipgehaktbalquote:Op dinsdag 29 november 2011 18:40 schreef JackieBrown het volgende:
[..]
Hmm nee nog nooit op. Wel een keer kipworstjes maar, het voelde gewoon niet goed weet je. Kip hoort niet in worstvorm
Parbo bier in de AHquote:Op dinsdag 29 november 2011 18:43 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Kipgehaktbal. Weet je hoe lekker! En dan nog sopropo eromheen
. Ik ben wel uitgenodigd als je die sopropo gaat maken neem ik aan?
![]()
Zag trouwens vandaag nieuw bij mijn Albert Heijn: Parbo bier.
[ afbeelding ]
Kipgehakt!!!! Dat heb ik 2 weken geleden ook voor het eerst mogen eten, shit is zoooo spang.quote:Op dinsdag 29 november 2011 18:35 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Dat had ik vorige week inderdaad! Gevulde sopropo is mogelijk nog lekkerder, vrouw naar mn hart
. Wel eens kipgehakt gehad?
Wist nieteens dat het bestond, tot voor kort. Probeer het eens daar mee te vullen
.
Las ik laatst nog iets over inderdaad, is gewoon hetzelfde.quote:Op dinsdag 29 november 2011 18:59 schreef JackieBrown het volgende:
[..]
Parbo bier in de AH.
Domme vraag: is Parbo nou iets anders dan Djogo of niet?
Nodig mij eerst maar uit om wat van je moeders kookkunsten te proeven
Echt hè, hemels gewoon. Kan mezelf wel voor m'n kop slaan dat ik niet eerder van het bestaan afwistquote:Op dinsdag 29 november 2011 19:00 schreef Chocolatebear het volgende:
[..]
Kipgehakt!!!! Dat heb ik 2 weken geleden ook voor het eerst mogen eten, shit is zoooo spang.
Die hebben wij allang! Bij die surinaamse stelling toch.quote:Op dinsdag 29 november 2011 18:43 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Kipgehaktbal. Weet je hoe lekker! En dan nog sopropo eromheen
. Ik ben wel uitgenodigd als je die sopropo gaat maken neem ik aan?
![]()
Zag trouwens vandaag nieuw bij mijn Albert Heijn: Parbo bier.
[ afbeelding ]
Bulken jongehquote:Op dinsdag 29 november 2011 19:10 schreef krioro het volgende:
* krioro zit zich helemaal vol te vreten met spaghetti.
Eindelijk duidelijkheidquote:Op dinsdag 29 november 2011 19:04 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Las ik laatst nog iets over inderdaad, is gewoon hetzelfde.
Parbo Bier wordt onder andere geëxporteerd naar St. Laurent, Nederland, Cayenne en Frans-Guyana. In Nederland wordt het onder de naam Djogo Bier verkocht. De reden hiervan is dat Heineken in Nederland de merknaam Parbo niet mag gebruiken, daar iemand deze naam al gedeponeerd heeft. De introductie van Djogo Bier vond plaats in 1999 tijdens het Kwakoe Zomerfestival.
En dan weer:
De naam ‘djogo’ is afgeleid van het woord ‘jug’, een kruik die door de indianen van Suriname werd gebruikt om dranken te koelen. Later is ‘jug’ verbasterd tot ‘djogo’ in de betekenis van de grote, koele fles.
En je bent welkom hoor!
Die pindakaas bedoel je? Ik heb daar een keer m'n bek aan gebrand jongen, terwijl ik best wat kan handelenquote:Op dinsdag 29 november 2011 19:15 schreef Vaseline_ het volgende:
[..]
Die hebben wij allang! Bij die surinaamse stelling toch.
Jij met een suri-moeder zal vast ook weleens Faja lobi gegeten hebben, is dat nou echt lekker?
Hoe fix jij je pasta? Ik ben echt al uitgekeken op bolognese en ook op spekjes, spinazie à la crème en boursinquote:Op dinsdag 29 november 2011 19:10 schreef krioro het volgende:
* krioro zit zich helemaal vol te vreten met spaghetti.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |