Slow CookingLekker langzaam koken en genieten van recepten voor braden, stoven en bakken.
Op veler verzoek verscheen de 4e, herziene druk van Slow cooking van Joanne Glynn. Elk gerecht wordt begeleid door sfeervolle fotografie die de geuren bijna uit het boek laat opstijgen!
Slow Cooking is een kookboek voor iedereen die af en toe het hectische leven achter zich wil laten: maaltijden die je op je gemak kunt bereiden en die de tijd krijgen om langzaam gaar te stoven. Met tijd, zorg en de beste producten ontstaan bijzondere traditionele én moderne, exotische gerechten.
Over de auteurJoanne Glynn was eigenaresse van een kaasdelicatessenwinkel en een cateringbedrijf. Ze heeft nu een winkel voor Italiaanse delicatessen. Daarnaast is ze verbonden aan de testkeuken van de Engelse uitgeverij Murdoch Books, waar ze dikwijls wordt gevraagd gerechten te bereiden voor fotografen. Ze schreef artikelen voor culinaire bladen en bijzondere mediterrane kookboeken.
Winnen!In samenwerking met
Terra Lannoo mogen we 5 van deze prachtige kookboeken aan jullie weggeven. Om kans op een van de exemplaren te maken dien je de volgende vraag te beantwoorden:
Welke beroemde/beruchte kaas uit Sardinië dankt zijn smaak aan vliegenlarven die doorgaans levend met de kaas worden geconsumeerd? Het antwoord hierop vul je heel gemakkelijk via
deze link in en meedoen kan tot en met zondag 20 november. Succes!