Soms maak ik het met alleen water, dan met melk en water en dan weer alleen met melk. Ik vind het met melk vaak iets lekkerder (dan wordt het deeg bruiner en niet zo hard). :pquote:Op zaterdag 29 oktober 2011 21:13 schreef trovey het volgende:
Pizzadeeg met melk? Apart.Brood maak je normaal ook gewoon met water.
Houdbare halfvolle melk en melk uit de koeling van de supermarkt (gepasteuriseerd?). Ik heb verschillende merken geprobeerd.quote:
Welke recepten dan?quote:Op zaterdag 29 oktober 2011 21:19 schreef Bortecinem het volgende:
Recepten die zonder melk kunnen maak ik sowieso al zonder melk. Maar bepaalde recepten vragen gewoon om melk. En ik vind melk in deeg vaak lekkerder dan alleen water.
Ja.quote:Maar sowieso vraag ik mij gewoon af waarom iets wat jaren goed ging nu opeens niet meer lukt? Is dat zo'n rare vraag dan?
http://www.browneyedbaker(...)eese-cinnamon-rolls/quote:
Waarom is het een rare vraag dan?quote:Ja.
Meestal wel maar ik heb vandaag bijvoorbeeld dit recept geprobeerd en het deeg rees ook niet.quote:Op zaterdag 29 oktober 2011 21:34 schreef MissHobje het volgende:
Gaat het om brooddeeg? wel gek zeg? nooit geen problemen mee ofzo.
Misschien hier even vragen?? Brood bakken in de oven #5: Waar we lekker verder kneden..
werkt perfect... maar het rijst nietquote:Op zaterdag 29 oktober 2011 21:36 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
http://uitdekeukenvanarde(...)djes-tang-zhong.html (ik gebruik hier altijd melk ipv van water omdat ik geen melkpoeder heb, werkt perfect)
Nu niet meer nee. Maar een paar maanden terug werkte het wel gewoon.quote:Op zaterdag 29 oktober 2011 21:40 schreef loecje het volgende:
[..]
werkt perfect... maar het rijst niet
Proest, Dankje Golfer nu zit mijn scherm onder de wijn.quote:Op zaterdag 29 oktober 2011 22:04 schreef golfer het volgende:
Je huis is door een derwisj vervloekt en er zal nooit meer iets rijsen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |