Dat is godverdomme lekkerquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:34 schreef Fanta-stick het volgende:
Hoe heet dat gerecht..met ei sperziebonen en kokos?
Goedangan?quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:34 schreef Fanta-stick het volgende:
Hoe heet dat gerecht..met ei sperziebonen en kokos?
Petjel? Ei, kool, kouseband, taugé + pindasausquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:34 schreef Fanta-stick het volgende:
Hoe heet dat gerecht..met ei sperziebonen en kokos?
Jaaa!quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:35 schreef krioro het volgende:
[..]
Goedangan?
Disclaimer: Ik ben geen jampaneisi.
Jaaaa..quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:36 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Petjil? Ei, kool, kouseband, taugé + pindasaus.
Nee man, goedangan is met kokos, petjil niet toch?quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:37 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Dat is hetzelfde als petjel volgens Google Images.
Ja.quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:37 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Dat is hetzelfde als petjel volgens Google Images.
Je kan het inderdaad zo gek maken als je zelf wil, lekker manquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:37 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Jaaaa..
En van die nootjes die je platwalst en dan frituurt..
En tempeh.
Nope, petjil is alleen groente en pindasambal.quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:38 schreef krioro het volgende:
[..]
Nee man, goedangan is met kokos, petjil niet toch?
Uhm maar dit is meer een soort verzameling van dingen...maar dat gerecht wat ik eigenlijk bedoel is gewoon ei met een sausje waar kokos enzit en nog meer dingen met sperziebonen.quote:
Cola Champagnequote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:38 schreef JackieBrown het volgende:
[..]
Maar niet de kersensmaak... die is echt vies
Hoe kan dat? Ik woon in een boerendorp en zelfs hier komt in de zomer elke dag een man met zo'n karretje door de straatquote:
quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:38 schreef Juminelle het volgende:
Volgens mij ben ik de enige Molukker op aarde die geen tempeh lust.
Die is juist zo goddelijk lekkerquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:38 schreef JackieBrown het volgende:
[..]
Maar niet de kersensmaak... die is echt vies
Je bent vergeven.quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:40 schreef Liveitup het volgende:
Nogmaals sorry voor mijn temperament en mijn fetish.
Zou dan de eerste reeks zijn waarin ik actief zou meepostenquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:41 schreef Chocolatebear het volgende:
Misschien moet ik een modje vragen om de TT te veranderen naar: Surinaamse Cuisine Slowchat.
Nee ik bedoel over de schaafijs. Eerst cola-smaak eroverheen en dan een beetje melk toevoegenquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:40 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Wat? Echt? Ik heb cola champagne essence thuis, kan je dat in melk doen ja?
Pics.quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:40 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Ik ben 12 en ik zou het niet weten.
Zeg je wel iets, ik deed toen ik klein was altijd Fernandes in m'n slagroomijsquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:41 schreef Axia het volgende:
[..]
Nee ik bedoel over de schaafijs. Eerst cola-smaak eroverheen en dan een beetje melk toevoegenHeerlijk!!!
Kan je het recept van Lempertjes wel geven..quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:42 schreef Posucice het volgende:
Iemand wat recepten voor mijn moeder?
Inderdaadquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:43 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Zeg je wel iets, ik deed toen ik klein was altijd Fernandes in m'n slagroomijs. Ook heerlijk
.
M'n moeder maakt bijna elk ingredïent daarvan zelf klaarquote:
Deed m'n vader ook altijd voor mij vroegerquote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:43 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Zeg je wel iets, ik deed toen ik klein was altijd Fernandes in m'n slagroomijs. Ook heerlijk
.
Soort van Spoom.quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:43 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
[..]
Zeg je wel iets, ik deed toen ik klein was altijd Fernandes in m'n slagroomijs. Ook heerlijk
.
Wat is je afkomst?quote:Op dinsdag 18 oktober 2011 20:43 schreef Fanta-stick het volgende:
[..]
Kan je het recept van Lempertjes wel geven..
Maar het is een hell of a job...voordeel is wel dat je een grote voorraad kan maken en als je trek hebt er 1 kan opwarmen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |