Ga naar de deka en koop zalm met spinazie of zalm met tomaten iets, gewoon ovenschotels en superlekker. Denk dat die 4 of 6euro p.s. zijn en is wel genoeg voor 4 personen.
Neem een grote Poon, haal zijn buik leeg en vul die met fijngehakte prei, wortel, knoflook, peterselie. Neem een flink stuk alufolie en maak daar een soort hoge langwerpige pan van. Leg de poon er in en overgiet hem met wat witte wijn. Vouw de bovenkant van de folie dicht en schuif hem in de oven bij 200 graden. Half uurtje later is hij klaar en gaar, maak de folie open en geniet van de dampende aroma's
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
Neem 6 rode mul Maak ze schoon, en ontschub ze, maar laat ze verder heel. Leg ze om en om in een schaal en maak een mengsel van een blik tomaten, knoflook, peper, zout, blaadje laurier, verse groene kruiden. Giet dit over de mulletjes en zet het in de oven tot gaar.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
Heilbot in grote stukken op een sateprikker (of rozemarijntak) om en om met ciabatta, met daartussen parmaham. Besprenkelen met rozemarijn, balsamico en olijfolie. Ik meen 40 minuten op 180 graden, maar het is al even geleden dat ik iets in de oven heb gestopt.
Neem een pak koolvis, een pakje gerookte zalm, pakje room, wat geraspte kaas en zout, peper en knoflook. Laat de koolvis ontdooien (of neem kabeljauw, maar das duurder en voor dit recept niet echt nodig) en meng de stukken met de gerookte zalm. Doe dit in een beboterde ovenschaal. Meng de room met de geplette en gehakte knoflook, zout peper en giet dit over de vis. Top dit af met parmasaanse of andere smaakvolle kaasrasp. Zet in de oven op 175 graden tot goudbruin. serveer met saffraanrijst en doperwten en een salade.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.