| tong80 | zaterdag 17 september 2011 @ 19:17 |
| Krijgen jullie na 2 uur geen lekkere trek als je eenmaal thuis bent. Ik vind die kookprogramma's leuk om te kijken. Krijgen ze drie plakjes van de kalkoen kip of ander vlees. Ik vreet lekker een halve haan op en neem 2 uur later de andere helft. Maar jullie betalen 100 euro voor een paar plakjes. Natuurlijk is de saus geweldig. Maar die kan mijn moeder ook maken. Voor niks. | |
| Zweetbeest | zaterdag 17 september 2011 @ 19:19 |
| Klopt wat heb je nou aan een beetje eten heb je net de smaak te pakken en dan is het op jippie nah niet dus | |
| Pietverdriet | zaterdag 17 september 2011 @ 19:32 |
| Tong heeft geen moeder, tong is onder een koelkast gegroeid. | |
| RobinOok | zaterdag 17 september 2011 @ 19:33 |
Nee, nooit. Sukkel. | |
| tong80 | zaterdag 17 september 2011 @ 19:35 |
Oh leuk we gaan schelden | |
| TimMer1981 | zaterdag 17 september 2011 @ 19:47 |
| Ik heb dat ook nooit begrepen, maar ik ben dan ook een nuchtere Hollander. Lekker eten: prima. Wat luxer eten: prima. Maar ik wil wel boerend de deur uitgaan bij een restaurant. | |
| Pietverdriet | zaterdag 17 september 2011 @ 20:10 |
| Tong-kennieschlehoehetsmaaktalshetmaarveulenvetis-80 | |
| Pietverdriet | zaterdag 17 september 2011 @ 20:11 |
Jij hebt nog nooit bij een toptent gegeten, ik ben er nooit met honger weggegaan. | |
| yes_no_maybe | zaterdag 17 september 2011 @ 20:12 |
| sinds wanneer hebben fokkers geld voor een sterrenrestaurant | |
| tong80 | zaterdag 17 september 2011 @ 20:13 |
Kindjes in Afrika hebben honger. | |
| Pietverdriet | zaterdag 17 september 2011 @ 20:14 |
| Goed, slotje dan maar | |
| FkTwkGs2012 | zaterdag 17 september 2011 @ 20:44 |
Hoe meer gangen hoe kleiner de porties horen te zijn. Als je 1 gang ziet kun je kwantitatief iig weinig zeggen. | |
| Barcaconia | zaterdag 17 september 2011 @ 20:46 |
| In een sterrenrestaurant ga je nooit met honger weg. Elke losse gang is klein maar alles bij elkaar (6 gangen misschien met wijn erbij en wat tussendoortjes zoals brood enzo) heb je toch genoeg. | |
| Pietverdriet | zaterdag 17 september 2011 @ 20:50 |
| Tong is zo iemand, die als je soep vooraf hebt, hij zich vol vreet aan soep en dan daarna niets meer hoeft. | |
| FkTwkGs2012 | zaterdag 17 september 2011 @ 20:53 |
Tong is een cheap date. Jammer dat ie van het verkeerde geslacht is | |
| fratsman | zaterdag 17 september 2011 @ 21:33 |
| Hollanders met hun "eten is brandstof"-mentaliteit. | |
| Strani | zaterdag 17 september 2011 @ 21:38 |
Ja hoor, dat is natuurlijk typisch Hollands. In de hele rest van de wereld hebben ze liever kleine hapjes. | |
| Burdie | zaterdag 17 september 2011 @ 21:41 |
Tapas, mezzes, rijsttafel... Allemaal kleine hapjes ja. | |
| motorbloempje | zaterdag 17 september 2011 @ 21:42 |
Dat. | |
| Injetta | zaterdag 17 september 2011 @ 21:43 |
| In een sterrenrestaurant (een echte en niet een restaurant die heel duur doet en is) krijg je altijd meerdere gangen en dan ook nog amuses tussendoor en lekker brood met dingetjes erop. Bij Ron Blauw hebben we van 7 uur tot 11 uur gegeten en ik was echt vol! Elke gang is een bord met verschillende dingen, en helemaal geen klein liflafje. Ik heb ook bij bijv. Diga gegeten. Ook hartstikke duur, maar daar ga je inderdaad met honger weg, want die doen net alsof ze iets bijzonder maken en geven echt kleine porties. Dus als je echt een keer bijzonder wil eten en niet met honger weggaan, dan raad ik je een echt sterrenrestaurant aan! | |
| borisz | zaterdag 17 september 2011 @ 21:45 |
| Tong is van de wokrestaurants of de buffetdingen waar je onbeperkt kan opscheppen. | |
| Peter | zaterdag 17 september 2011 @ 21:52 |
Kan me ook niet voorstellen dat je bij de Librije met honger weg gaat... Das niet Overijssels.. | |
| Cinderella_Man | zaterdag 17 september 2011 @ 22:13 |
Na zo'n opmerking is mijn eetlust wel vergaan.....blijf dan thuis en kwak een kilo shoarmavlees in je tefalpan...... | |
| Staal | zaterdag 17 september 2011 @ 23:08 |
| Tong, hoer eens op met je baggertopics. | |
| Strani | zaterdag 17 september 2011 @ 23:13 |
Maar dan wel heel veel kleine hapjes. Samen dus een flinke hap. Het is gewoon niet typisch Hollands om een stevig bord eten te willen hebben. | |
| Curiosity | zaterdag 17 september 2011 @ 23:20 |
| |
| DeLuna | zaterdag 17 september 2011 @ 23:23 |
Ohja, want shoarmavlees thuis is beter dan het eten in een sterrenrestaurant? | |
| golfer | zaterdag 17 september 2011 @ 23:48 |
| Als Tong ooit de moeite zou nemen eens echt behoorlijk te eten en een keer te sparen voor een sterrenrestaurant zou ie weten waar ie het over heeft i.p.v. dit soort vooroordeel-topics te openen. Wat de boer niet kent.... En een boerenkinkel is het, die Tong. | |
| Isegrim | zaterdag 17 september 2011 @ 23:49 |
QFT | |
| Pietverdriet | zaterdag 17 september 2011 @ 23:50 |
48 en dan nog bij je moeder wonen... | |
| densmee | zaterdag 17 september 2011 @ 23:56 |
daar werken ze dan ook amper tot niet. Maargoed bij een "sterrentent" ben ik ook nog nooit met honger naar buiten gegaan | |
| golfer | zondag 18 september 2011 @ 00:08 |
Dat nou ook weer niet. Om de hoek, dat wel. | |
| Pietverdriet | zondag 18 september 2011 @ 00:09 |
Ik had het over tong80.. | |
| golfer | zondag 18 september 2011 @ 00:13 |
Ik ook. | |
| ikweethetookniet | zondag 18 september 2011 @ 00:14 |
| Zo een topic openen op Fok Fokkers komen nooit buiten en of eten alleen thuisbezorgd.nl | |
| Daksijs | zondag 18 september 2011 @ 00:15 |
Ja het is lekkerder dan dat ik het zelf maak, ja ik heb een paar uur later alweer trek in iets | |
| MissHobje | zondag 18 september 2011 @ 06:44 |
| Dat was het baggertopic weer |