Crack_ | zaterdag 27 augustus 2011 @ 00:37 |
Hoihoi ![]() Ik heb gisteren tofu ingevroren omdat die stukken gewoon te groot zijn. Nu keek ik vandaag in de vriezer en dat ding is BRUIN geworden ![]() ![]() Hoe moet je tofu invriezen? Want las wel op internet dat dat kon en dat dat voor sommige gerechten ook beter is (structuur verandert) maar ik lees nergens hoe het dan moet? Ik had 't gewoon in een bakkie gepleurd en dat bakje dicht gedaan en toen hopla in de vriezer? Thanks voor de hulp. | |
Patrickovik | zaterdag 27 augustus 2011 @ 00:42 |
Waarom zou je die soja meuk uberhaupt eten? | |
Crack_ | zaterdag 27 augustus 2011 @ 00:43 |
Nou ik eet sowieso geen vlees, iedere dag vis wordt ook saai en het is lekker. HIER, drie redenen. | |
Crack_ | zaterdag 27 augustus 2011 @ 00:44 |
Maar goed, dit is geen topic om die discussie te starten. Dus laten we 't hierbij houden, iedereen moet zelf maar weten wat ie eet ![]() | |
Bankpasje | zaterdag 27 augustus 2011 @ 01:30 |
tofu van vivera? | |
Tanin | zaterdag 27 augustus 2011 @ 01:38 |
Ik weet niet beter of het is bevroren niet echt lekker, net als gekookt ei. | |
RobinOok | zaterdag 27 augustus 2011 @ 01:41 |
Als je tofu invriest verandert de structuur inderdaad. Die wordt sponzig, wat soms leuk is, bijvoorbeeld als je tofu-puffs wilt maken. Ik zou ze dus frituren. Je hoeft niks bijzonders te doen voor het invriezen, gewoon hoppa, de vriezer in. Waarom het bruin zou worden weet ik niet, maar kan me niet voorstellen dat dat erg is. ![]() Zelf tofubeignets maken Als je die K&K in de winkel koopt zien ze er zo uit: ![]() ![]() | |
Crack_ | zaterdag 27 augustus 2011 @ 01:47 |
Nee van de toko! Ja die dingen zijn lekkkerr ![]() ![]() | |
Crack_ | zaterdag 27 augustus 2011 @ 01:50 |
![]() ?! | |
RobinOok | zaterdag 27 augustus 2011 @ 01:58 |
Grappig. Ik denk dat het nog gewoon eetbaar is, alleen extra sponzig en dat de kleur niks betekent. Of was ie misschien al niet goed meer toen je 'm in de vriezer deed? | |
Crack_ | zaterdag 27 augustus 2011 @ 02:03 |
Nee hij was tot 23/09 nog houdbaar! Nouja, ik zal eens ontdooien van de week en dan kijk ik even hoe het smaakt etc. | |
RobinOok | zaterdag 27 augustus 2011 @ 02:05 |
Kijk, hier is ie ook bruin geworden: http://www.seriouseats.co(...)freezing-frozen.html Is normaal dus. | |
3Dino | zaterdag 27 augustus 2011 @ 02:28 |
Heb dat ook een keer gehad, structuur ervan was zoals op de foto. Gewoon gebakken met een beetje groente, ik proefde geen verschil als met verse tofu. | |
Isegrim | zaterdag 27 augustus 2011 @ 02:29 |
Ow die blokjes zien er omnomnom uit! |