Laat iemand anders dan ook gelijk proeven, want wellicht is er iets mis met jouw smaakpapillen.quote:Op vrijdag 2 september 2011 23:09 schreef Ikbenserieus het volgende:
Oké, ik ga morgen nog een Bros eten uit de zelfde zak, en proef hem nog eens.
Laat de ander eerst proeven en wacht 10 minuten. Je weet maar nooit.quote:Op vrijdag 2 september 2011 23:44 schreef Dlocks het volgende:
[..]
Laat iemand anders dan ook gelijk proeven, want wellicht is er iets mis met jouw smaakpapillen.
Gist zit in het schimmelrijk. Ergo: geen beestje.quote:Op zaterdag 3 september 2011 19:52 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ja, micro-organismen zoals bacterien, gisten of schimmels.
In microbiologentaal: beestjes.quote:Op zondag 4 september 2011 19:52 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Gist zit in het schimmelrijk. Ergo: geen beestje.
Bacteriën zitten bijna overal op.quote:
Ja, en anders wel sporen die kunnen uitgroeien. Meeste houdbare etenswaren bevatten te weinig vocht, te veel zuur, te veel andere stoffen waardoor de beestjes niet kunnen groeien. Erop zit altijd wel iets, maar pathogenen (ziekmakers) zijn veel zeldzamer en zolang het er niet te veel zijn is de kans op ziekte erg klein.quote:Op zondag 4 september 2011 20:11 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]
Bacteriën zitten bijna overal op.
Hoe moet ik NOG duidelijker zijn? Gist is een schimmel. Dat heeft helemaal niets met bacterien te maken.quote:Op zondag 4 september 2011 20:11 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]
Bacteriën zitten bijna overal op.
Nee, jij was de flapdrol die "wij noemen dat beestje" blijft roepen .quote:Op zondag 4 september 2011 21:52 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
ga even lekker ergens anders heen om te mierenneuken. Oh wacht, je zat te trollen, nm.
Toen Bros ook een andere vorm kreeg toch?quote:Op vrijdag 2 september 2011 21:11 schreef Nieuwschierig het volgende:
De luchtbellen in een Bros worden gemaakt door stikstof door de chocolade te mengen. Dit gebeurt al sinds 2007 toen de productie van Nederland naar Tjechië werd overgeheveld.
De "Nederlandse" Bros werd gemaakt door de chocola in de vorm in een tank te leggen die vrijwel helemaal vacuüm gezogen werd. Dan begon de chocolade te schuimen en daarna snel gekoeld.
Is die vorm veranderd? Kan ik me niet herinneren eigenlijk...quote:Op zondag 4 september 2011 21:59 schreef Peter het volgende:
[..]
Toen Bros ook een andere vorm kreeg toch?
En ik vond de oude lekkerder...
Klopt. Van een vorm met breeklijnen naar een vorm uit één stuk. Gelijk aan de Engelse Aero.quote:Op zondag 4 september 2011 21:59 schreef Peter het volgende:
[..]
Toen Bros ook een andere vorm kreeg toch?
En ik vond de oude lekkerder...
De "oude Bros" foto is een mini-bros, de grote waren wel plat.quote:Op zondag 4 september 2011 22:11 schreef Peter het volgende:
Oude bros:
[ afbeelding ]
Nieuwe bros:
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 25 augustus 2011 16:19 schreef Dlocks het volgende:
Ik heb nog nooit een Bros gegegeten die naar alcohol smaakt.
Plat?quote:Op zondag 4 september 2011 22:16 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
De "oude Bros" foto is een mini-bros, de grote waren wel plat.
Dat met die M&M's heb ik ook 1 keer gehad.quote:Op zondag 4 september 2011 22:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind goedkope chocola wel vaker zo'n "alcoholachtig smaakje" hebben.
Zo'n 15-20 jaar geleden was ik verslaafd aan de M&M's, at elke dag wel zo'n zak leeg. En op een dag opende ik gedachtenloos zo'n zak en dacht ik "hmmm, er is iets niet goed, wat een raar bijsmaakje, lijkt wel alcohol". Vervolgens at ik het zakje evengoed wel leeg, wegens te lui om terug te sturen, iets wat ik bij de eerste happen nog wel had overwogen.
Maar het volgende zakje had dezelfde bijsmaak! Bleek het dus om een vernieuwd recept te gaan. En toen was ik zomaar opeens van mijn M&M-verslaving af. Zonder moeite, zonder gedoe.
En volgens mij heb ik ook wel eens een bros-reep geproefd met zo'n alcohol-bijsmaakje. Dus TS, dat hoort zo.
Zoals op het filmpje op 2:10 ongeveerquote:Op zondag 4 september 2011 22:32 schreef Peter het volgende:
[..]
Plat?
Ik heb ook grote gegeten met dezelfde hoogte als de mini-brosjes
Ze smolten op je tong.. de huidige niet helaas..
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |