Deze inderdaad.quote:Op vrijdag 19 augustus 2011 14:35 schreef Karstman het volgende:
[ afbeelding ]
Paranoten, lekker gezond en ook nog eens goed voor het regenwoud!
Paranoten zijn ook behoorlijk bazig ja.quote:Op zaterdag 3 september 2011 12:09 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
paranoten voor de win
en walnoten
Die zijn ongezouten helaas lastig te krijgen, maar zowel gezouten als ongezouten erg lekkerquote:Op zondag 4 september 2011 14:47 schreef Isabeau het volgende:
Ik ga toch voor dit nootje als mijn favoriete noot:
[ afbeelding ]
quote:'Cashewnootjes Duyvis puur nep'
Laatste update: 5 september 2011 12:30
AMSTERDAM - De cashewnootjes van Duyvis zijn niet zo 'puur en natuurlijk' als de fabrikant beweert. De nootjes zitten vol toevoegingen die van nature niet in een cashewnoot voorkomen.
Consumentenorganisatie Foodwatch vindt dat consumenten misleid worden.
"Als Duyvis honderd procent puur zegt, bedoelen ze: met maltodextrine, zout, suiker, gistextract, uipoeder, knoflookpoeder en toegevoegd aroma. Dat zit van nature echt niet op een cashewnoot", zegt Bart van Opzeeland van Foodwatch.
Mensen die de nootjes nuttigen zouden bovendien een verhoogde kans op een hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten hebben. De hoeveelheid zout die wordt toegevoegd is met tweeënhalf gram in iedere ons cashewnoten ruim drie keer meer dan bij andere fabrikanten.
Suiker
Boven op de berg zout voegt Duyvis ook nog een schep suiker en de smaakversterker gistextract toe. "Blijkbaar waren de cashews toch niet 'van nature' lekker", aldus Van Opzeeland.
Foodwatch, een onafhankelijke non-profitconsumentenorganisatie, wijst consumenten op serieuze risico's van producten en misleidende claims van voedselfabrikanten.
Ik vroeg me al af waarom ik die echt niet lekker vind.quote:
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |