abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_99601952
Kijk eens naar de Maan. Eigenlijk zou hij er niet eens moeten zijn. Wakkere personen die zaken bestudeerd hebben zeggen dat de maan van de Aarde de grootste afwijking van ons zonnestelsel is en toegeven, dat zij geen reden kunnen bedenken waarom hij daar is. Bijvoorbeeld is de maan te groot voor zo’n kleine planeet als de Aarde.

Het duo is lijkt meer op een bi-planetair systeem dan een planeet-met-een-maan. Een vluchtige blik op een vergelijkbare planeet en maangrootte in het zonnestelsel is alleen wat nodig is. De Maan is véél te groot. Zijn diameter zou niet veel groter moeten zijn dan 65km, maar is meer dan 3200km. Hij is de grootte van de VS in plaats van Maui.

Het zicht van de Cassini sonde vanaf Mars
Zijn camera was niet bedoeld voor een dergelijke foto, vandaar dat hij niet scherp is. Ondanks toch nog wel een schitterend plaatje.
De Maan beweegt zich in een bijna perfecte cirkelvormige baan om de aarde, niet elliptisch. En veel te dicht bij de Aarde. Bovendien laat hij zich steeds van dezelfde kant zien, met maar kleine variaties. Terwijl de Maan rond de Aarde beweegt, roteert hij precies één maal – niet meer, niet minder. Als het niet precies eenmaal zou zijn, zouden we uiteindelijk de verste kant (niet het gelijknamige stripverhaal “the far side”) zien, echter dit is niet zo. Dit is, natuurlijk, hoe kan het anders, toeval.

Toeval is wat er over blijft als je een slechte theorie toepast.

De Maan is op zijn minst 4.6 miljard jaar oud terwijl over bepaalde gesteenten gezegd werden dat zij 5.3 miljard jaar oud zijn. De Maan is niet alleen veel ouder dan de Aarde, zoals door de betrouwbaarste huidige metingen bepaald is, maar er is ook een enorm verschil in ouderdom op de Maan zelf, wat een verklaring trotseert: het stof is veel ouder dan de stenen. Waar kan het stof van de Maan vandaan komen? Niet van de rotsblokken.

De afwijking van de zwaartekracht van de Zee der Rustigheid op de Maan (Mare Serenitatis)
(dit plaatje is horizontaal uitgerekt met zo’n 20-30%)
Dan zijn er grove zwaartekracht afwijkingen die zo hevig zijn dat zij ervoor zorgen dat ruimtevaartuigen afwijken van hun beoogde baan. De NASA had er veel tijd voor nodig om dit te begrijpen en heel wat gevloek werd gehoord bij het controle centrum van de ruimtemissie. Deze verschijnselen zijn tien keer sterker dan de zwaartekracht afwijkingen op Aarde. Zij worden massaconcentraties of ‘mascons’ genoemd. Het plaatje hierboven laat het Maanoppervlak zien bij de bovenste en de zwaartekracht concentraties bij de onderste. Ja, het ziet er zelfs een beetje sexy uit

De mascons vallen samen met de mares (zeeën) van de Maan


Bijna alle mascons (80%) liggen aan onze kant (onder links)


De Moeder van alle Toevalligheden is de Dood van alle Slechte Theorieën.

Om één of ander reden is de Maan exact de grootte om de Zon te verhullen tijdens een hele eclips. Omdat hij 400 keer kleiner dan de Zon is maar ook 400 keer dichterbij de Aarde staat. Het wordt wel de meest onwaarschijnlijk toevalligheid genoemd bij wat er bekend is in het Universum (deze dan).

Conventionele handboeken laten je geloven dat een enorm object op de Aarde is ingeslagen toen zij nog gesmolten was, waarna door de inslag de Maan zich afscheidde en hij exact de maat aannam die precies past in de schijf van de Zon. Net zo waarschijnlijk als de big bang: Het ontstaan van het Universum uit niets, zonder reden, in één ogenblik.

Kom uit die droomverhalen van de wetenshit en zie ze overal om je heen. Dit is hoe het populaire triviale nieuws je een verhaal probeert te vertellen dat gelijk staat aan de platte Aarde. Ze proberen ook nog grappig te zijn.

“Door de verdeling van een reeks elementen in kaart te brengen op een groot gebied van de Maan proberen onderzoekers theorieën over de vorming van de Maan te testen . De meest populaire ‘enorme inslag’ theorie, die verteld dat toen de Aarde jong was, ongeveer 4.5 miljard jaar geleden, een enorm lichaam met de afmeting van Mars met onze planeet botste. Na deze botsing vlogen gesmolten reststukken van de mantel van de Aarde en het object die insloeg, in een baan om de Aarde. Gedurende een periode van tientallen miljoenen jaren kleefden de reststukken samen en vormden de Maan.

Als de Grote Inslag theorie juist is moet er veel overeenstemmen tussen de verdeling van aluminium en andere elementen over een groot oppervlak van de Maan en de manier waarop zij verdeeld zijn over de mantel van de Aarde. Drake en zijn collega’s zijn gegevens aan het verzamelen die de Grote Inslag theorie moet testen. “Een vroegtijdig resultaat” zegt hij, “is dat er geen bewijs is voor grote hoeveelheden calcium, dus je zult niet gauw ‘kaas’ op de Maan vinden.”

http://dsc.discovery.com/news/afp/20030929/moon.html

Kijk naar de aanwijzing in de historische wereld, het symbolisme, het mysterie, de legenden van een zonsverduistering. Rituele offerringen worden overal, in ieder geval op Aarde, gehouden.

Tijdens een volledige zonsverduistering, blokkeert de Maan exact de Zon waardoor we in staat zijn om zijn corona te zien. Men kan vrij speculeren dat dit een aanwijzing is om naar de corona van de Zon te kijken, dat de oplossing is voor veel vraagstukken. De corona is ongelofelijk heter dan het oppervlak van de Zon. Dit kan niet verklaart worden met het concept dat een zon in de kern heter is wat gepresenteerd wordt door het fusiemechanisme.

Bij elke volle zonsverduistering scheppen De Orginele Ontwerpers op over de aanwijzingen die ze achtergelaten hebben voor diegene die ze willen zien. Dit leidt ons naar het Electrische Universummodel en plasmafysica dat onlangs here op Viewzone te lezen was.

De fantastische foto’s van de zonsverduistering van Miroslav Druckmuller. Je kan nog steeds de contouren van het oppervlak van de Maan zien op het plaatje van de zonsverduistering van 2009.
Dit komt overeen met de methode die de mens onlangs heeft ontdekt om de Zon te bestuderen, door zijn stralend lichaam met een plaatje te bedekken.

Nog een waar artistieke zaak die met de Maan te maken heeft is dat deze op hetzelfde punt ondergaat als waar de Zon ondergaat, zei het op de tegengestelde zonnewende. Met de winterzonnewende rijst de Maan waar de Zon rijst tijdens de zomerzonnewende. Niemand anders dan iemand op de Aarde kan deze stunt waarderen.

De karakteristieken en afmetingen van de Zon en Aarde lijken het ontwerp van de Maan te onderschrijven, die als een stabilisator dient om de Aarde in de juiste hellingshoek te houden om klimaatseizoenen mogelijk te maken en het water op de meeste plaatsen van onze planeet vloeibaar houdt.

De afwijkingen van de Maan en de historie van Maanexploitaties en wat daar zo vreemd aan is… Onmogelijk om samen te vatten. Maar niet helemaal onmogelijk.

Geparkeerd ruimteschip aan de hemel: niet zomaar een versiering maar De Kroon.

De Maan zelf is een afwijking, een hele grote, en als je hier verder op onderzoek door gaat wordt het meer en meer vreemder en vreemder. Aangezien wij niet nat achter de oren zijn moeten we gezamenlijk ongehoorzaam zijn en een hypothese opbouwen die terugrekent. Een hypothese die het onderzoekspad bewandelt naar een eensgezinde realiteit (eigenlijk nog verder dan dit) en een nieuw perspectief biedt.

We weten dat we er niet op kunnen vertrouwen dat iemand ons de waarheid verteld als die waarheid enigszins van belang is. Niet de overheid, niet de wetenschappers of hun collega’s bij de religie, niemand behalve onafhankelijke denkers en onderzoekers zullen jouw de grote hoeveelheid aanwijzingen presenteren die je tegenkomt als je probeert om de wereld te begrijpen.

De andere zogenaamde onderzoekers zijn wetenshitters die stront in de ogen gooien, terwijl ze er ook nog voor betaald worden om hun mond te houden, om onafhankelijk onderzoek te ontkrachten en het correcte politieke spel mee te spelen. Politiek correct is trouwens een Sovjet terminologie.

Meestal negeren deze opgesmukte priesters dat hun gulp openstaat en lachen zelfgenoegzaam.

Kunstzinnige uiting met MaankaartenDe Maan is niet als een ruimtepassant gevangen en hij is niet gemaakt op hetzelfde moment en onder dezelfde omstandigheden die leiden tot het ontstaan van deze twee massieve planeten. Massief zijn ze aan de buitenkant. We zijn er niet zeker van of één of beiden van binnen hol zijn.

Ja, de Maan klinkt als een enorme bel als hij geraakt wordt door afgedankte raketten of meteorieten wat door seismografen wordt opgevangen die op het oppervlak achtergelaten zijn. Hij kraakt ook regelmatig in ‘zijn voegen’ als de 30km-dikke beschermingsplaten tegen elkaar schuiven. Hij is veel te licht met zijn gemiddelde dichtheid van 3.34 g/cm3, vergeleken met de Aarde 5.5 g/cm3. Grote delen binnen de Maan moeten gaten zijn, of anders klopt het niet.Het lijkt erop dat de Maan gemaakt is (“terraformed”), een stuk vervaardigd voorwerp, met een buitenlaag van stof en gesteente, met onder zijn 5km laag, een harde 30km dikke schil die gemaakt is van hoogwerende materialen zoals Titanium, Uranium 236, Mica en Neptumium 237. Iets wat je niet zou verwachten.

Geen enkele meteoriet kan het in stukken slaan. Het lijkt erop dat de Maan door de ruimte naar zijn plek gesleept is. Zonder hem zou er geen leven op Aarde zijn vanwege zijn steriele leefomgeving. Laten we het niet te persoonlijk opnemen. Hij is er waarschijnlijk niet voor ons neergezet, maar voor de Aarde zelf. We kunnen er toevallig naar kijken en er over nadenken, tenminste sommige onder ons.

Deze bewijzen betekenen, indien waar, dat er een Grote Ontwerper bij betrokken is. Omdat er overal sporen zijn die dit aangeeft. Douglas Adams noemde deze persoon “Slartibartfast”, de bescheiden, kleine, gebaarde planeetontwerper in “The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy”. Dit zal wel een pseudoniem zijn.

De Holle Maan…. Maan…. Maan…. Maan…. Maan

Naar mate de inslagkraters op de Maan groter zijn, hoe ondieper ze zijn vergeleken met de diameter van de krater. Er is een maximale diepte voor elke maat krater van zo’n 5-7km. Zelfs de groteren van 300km bereiken geen diepte van tientallen kilometers na een inslag met een snelheid van tientallen kilometers per seconde. Waarom is het Maanoppervlak na zulke inslagen over zo een langer periode door zulke grote, snelle en zware voorwerpen niet, laten we zeggen…… verpulverd?

Omdat op de plek waar de kogel het 30km dikke kogelvrije vest van het ruimteschip ‘de Maan’ raakt, hij uiteenvalt waarna los oppervlaktemateriaal verspreidt wordt, waar de buitenste laag van de Maan uit bestaat. Misschien weet je hoe sterk een bol kan zijn — zelfs een eischaal is behoorlijk stevig.

Stel je eens voor hoe ondoordringbaar een 30km dikke bol van titanium zijn moet.

Hieronder staat een visuele perspectieftekening van de Maankraters, inclusief voorbeelden met gevarieerde kratervormen naar hun grootte.

Echter… we zijn er niet zeker van dat een massieve schil van een titaniumlegering op die manier zal deuken als een gedeukte pingpong bal na een inslag of dat alle kraters op het Maanoppervlak ontstaan zijn door ingeslagen meteorietkogels. Apparatuur voor terraforming zullen ook dergelijk puin op het oppervlak achterlaten terwijl zij de ingewanden van de planeet aan het vormen zijn. Waardoor het punt bereikt wordt waarop je het een ruimteschip kan noemen.

Laten we eens kijken waar de bewijzen ons heen voeren als we de Maan met telescopen, camera’s en landingsvaartuigen bezoeken — en remote viewing. Tot nu toe was het alleen een natuurkundige inleiding.

Auteur: Juan von Trillion (Vrij vertaald door Wouter)
Bron: http://www.argusoog.org/2(...)chappen-van-de-maan/
  maandag 18 juli 2011 @ 00:22:04 #27
189216 netolk
maar dan andersom
pi_99602275
TS als steen van de maan ouder is dan de maan kan zijn is dit dus alleen maar meer aanwijzing dat de maan later is ontstaan uit ouder materiaal, overigens had er ook geen leven kunnen ontstaan zonder de maan (kleiner of groter of helemaal geen maan dus) omdat er dan bijvoorbeeld veel te veel meteorieten de aarde zouden raken, er geen eb en vloed zou zijn en zo zijn er nog heel veel fenomenen die dankzij de maan het leven op aarde mogelijk maakt of heeft gemaakt
Beware of the Raping Zebra's
pi_99603056
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 00:22 schreef netolk het volgende:
TS als steen van de maan ouder is dan de maan kan zijn is dit dus alleen maar meer aanwijzing dat de maan later is ontstaan uit ouder materiaal, overigens had er ook geen leven kunnen ontstaan zonder de maan (kleiner of groter of helemaal geen maan dus) omdat er dan bijvoorbeeld veel te veel meteorieten de aarde zouden raken, er geen eb en vloed zou zijn en zo zijn er nog heel veel fenomenen die dankzij de maan het leven op aarde mogelijk maakt of heeft gemaakt
Je hebt daar inderdaad goede punten. Ik zeg verder natuurlijk ook nergens dat ik aanneem dat deze theorie klopt. Ik vind het wel erg interessant.

Maar volgens de theorie is de maan hier dus geplaatst, opdat er leven kon ontstaan / er leven kon worden geplaatst (wij dus).

Wist je niet dat wij zijn geschapen door de Annunaki? ;)
  maandag 18 juli 2011 @ 00:45:25 #29
189216 netolk
maar dan andersom
pi_99603374
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 00:38 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Je hebt daar inderdaad goede punten. Ik zeg verder natuurlijk ook nergens dat ik aanneem dat deze theorie klopt. Ik vind het wel erg interessant.

Maar volgens de theorie is de maan hier dus geplaatst, opdat er leven kon ontstaan / er leven kon worden geplaatst (wij dus).

Wist je niet dat wij zijn geschapen door de Annunaki? ;)
noem het zoals je wilt je mag het ook God noemen of ALIEN's oid. we weten idd niet exact hoe de maan is ontstaan maar de meest aannemelijke theorie is dat er in het vroege zonnestelsel een planeet ter grote van mars de aarde heeft geramd en vanuit dat puin de maan is ontstaan, dit zou ook het aardse materiaal op de maan verklaren... (anders dan bijv. de manen van mars wat waarschijnlijk ingevangen meteorieten zijn)
Beware of the Raping Zebra's
pi_99603705
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 00:45 schreef netolk het volgende:

[..]

noem het zoals je wilt je mag het ook God noemen of ALIEN's oid. we weten idd niet exact hoe de maan is ontstaan maar de meest aannemelijke theorie is dat er in het vroege zonnestelsel een planeet ter grote van mars de aarde heeft geramd en vanuit dat puin de maan is ontstaan, dit zou ook het aardse materiaal op de maan verklaren... (anders dan bijv. de manen van mars wat waarschijnlijk ingevangen meteorieten zijn)
.... en dat ie dus in een bijna perfecte cirkelvormige baan rond de aarde draait en dat deze op hetzelfde punt ondergaat als waar de Zon ondergaat, zei het op de tegengestelde zonnewende. Met de winterzonnewende rijst de Maan waar de Zon rijst tijdens de zomerzonnewende.

Bizar toeval...1 out of a zillion... of toch geen toeval?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2011 00:53:39 ]
  maandag 18 juli 2011 @ 01:13:57 #31
189216 netolk
maar dan andersom
pi_99604525
geen toeval dat heeft met de draaiing van de aarde te maken dat het een bijna perfecte cirkel vormige baan is is ook logisch aangezien de maan eigenlijk alleen maar door de aarde echt word aangetrokken de aarde maakt toch ook een cirkel vormige beweging om de zon?
Beware of the Raping Zebra's
pi_99606683
Mooie en interessante OP en onderwerp @ J0kkebr0k.. (blijf het volgen) ^O^
pi_99610416
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 02:39 schreef Maron het volgende:
Mooie en interessante OP en onderwerp @ J0kkebr0k.. (blijf het volgen) ^O^
Thanks :)
pi_99611190
@J0kkebr0k,

Mooi topic, hopenlijk wordt het net zo mooi als jouw 09/11-meesterwerk.

een tip:

http://www.amazon.com/Dar(...)id=1310977598&sr=1-1


Nog een tip:

Lees het boek Alternative 3 (om inspiratie in de breedte op te doen w.b.t. de Maan)
pi_99612280
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 10:31 schreef Bankfurt het volgende:
@J0kkebr0k,

Mooi topic, hopenlijk wordt het net zo mooi als jouw 09/11-meesterwerk.

een tip:

http://www.amazon.com/Dar(...)id=1310977598&sr=1-1


Nog een tip:

Lees het boek Alternative 3 (om inspiratie in de breedte op te doen w.b.t. de Maan)
Bedankt voor de tips.
  maandag 18 juli 2011 @ 11:37:53 #36
134009 Killaht
Words of Wisdom
pi_99613081
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 00:38 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Je hebt daar inderdaad goede punten. Ik zeg verder natuurlijk ook nergens dat ik aanneem dat deze theorie klopt. Ik vind het wel erg interessant.

Maar volgens de theorie is de maan hier dus geplaatst, opdat er leven kon ontstaan / er leven kon worden geplaatst (wij dus).

Wist je niet dat wij zijn geschapen door de Annunaki? ;)
Volgens de leer die jij aanhaalt, dat wij gemaakt zijn door een kruising tussen aapmens en Annunaki, die verteld ons juist dat hun thuisplaneet Niburu in botsing met onze planeet is geraakt (Tiamat) en door de puin daaruit de maan is ontstaan.

Dus dan is deze theorie tegenstrijdig met wat je al dan wel niet beweert.

Huidige theorieën in de wetenschap denken inderdaad ook dat dit in het verleden heeft plaatsgevonden.
"Strange times are these in which we live
when old and young are taught in falsehoods school.
And the one man that dares to tell the truth is called at once a lunatic and fool"
pi_99613263
2 belangrijke namen. Pioniers van deze theorie.

Vasin-Shcherbakov .

Wat ik zo vreemd vind is dat de Maan blijft nagalmen. ´N holle maan is daar imo wel de enige acceptabele verklaring voor. Hetzelfde geld voor de vorm van de kraters. Heb daar nooit n andere verklaring voor gelezen.. Iemand anders ?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_99613293
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 00:06 schreef netolk het volgende:
Whahaha, TS heb jij enig idee hoe het maan oppervlak is ontstaan??? of hoe het aard oppervlak is ontstaan of eigenlijk niet zo is als die van de maan?
he waarom ga je niet lekker naar je ''frikandellen in de soep'' topics. Wat is dit voor misselijke toon. Ben je jaloers? Dat moet haast wel, want een fantastische op als deze kun je vast niet schrijven.
  maandag 18 juli 2011 @ 11:46:27 #39
134009 Killaht
Words of Wisdom
pi_99613360
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 00:14 schreef J0kkebr0k het volgende:

De Maan is op zijn minst 4.6 miljard jaar oud terwijl over bepaalde gesteenten gezegd werden dat zij 5.3 miljard jaar oud zijn. De Maan is niet alleen veel ouder dan de Aarde, zoals door de betrouwbaarste huidige metingen bepaald is, maar er is ook een enorm verschil in ouderdom op de Maan zelf, wat een verklaring trotseert: het stof is veel ouder dan de stenen. Waar kan het stof van de Maan vandaan komen? Niet van de rotsblokken.

Met dat kleine beetje maanstof dat we hebben uitspraken doen over de oudheid |:( Waar komt het stof vandaan? wat denk je zelf? 80.000 meteorieten hebben daar op ingeslagen, waar zou dat stof nou vandaan komen?

Het verhaal wat je vertelt moet van iemand komen vanuit de basisschool, ofzo, ff serieus :')
"Strange times are these in which we live
when old and young are taught in falsehoods school.
And the one man that dares to tell the truth is called at once a lunatic and fool"
pi_99613530
Verdomd uitgebreid topic jokkebrok. Complimenten. Ik kan zien dat je er erg veel werk in hebt gestoken. Veel van wat je schrijft had ik al is eerder gelezen, maar het is een leuke refresher.

Jammer van het niveau van sommige posters hier, net een stel respectloze kijkbuiskinderen. Maar goed, wat doe je eraan. Ik ga er maar vanuit dat ze maar de helft gelezen hebben of stinkend jaloers zijn.
pi_99613636
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 11:37 schreef Killaht het volgende:

[..]

Volgens de leer die jij aanhaalt, dat wij gemaakt zijn door een kruising tussen aapmens en Annunaki, die verteld ons juist dat hun thuisplaneet Niburu in botsing met onze planeet is geraakt (Tiamat) en door de puin daaruit de maan is ontstaan.

Dus dan is deze theorie tegenstrijdig met wat je al dan wel niet beweert.

Huidige theorieën in de wetenschap denken inderdaad ook dat dit in het verleden heeft plaatsgevonden.
Ik beweer niks. Leer gvd eens lezen. :{
  maandag 18 juli 2011 @ 11:57:00 #42
134009 Killaht
Words of Wisdom
pi_99613690
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 11:55 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ik beweer niks. Leer gvd eens lezen. :{
Leer jij lezen, ik zeg "al dan wel niet".
"Strange times are these in which we live
when old and young are taught in falsehoods school.
And the one man that dares to tell the truth is called at once a lunatic and fool"
pi_99613844
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 11:57 schreef Killaht het volgende:

[..]

Leer jij lezen, ik zeg "al dan wel niet".
Whatever dude.

En het is "Al dan niet" ;)

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2011 12:02:42 ]
pi_99613861
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 11:51 schreef dadgad het volgende:
Verdomd uitgebreid topic jokkebrok. Complimenten. Ik kan zien dat je er erg veel werk in hebt gestoken. Veel van wat je schrijft had ik al is eerder gelezen, maar het is een leuke refresher.

Jammer van het niveau van sommige posters hier, net een stel respectloze kijkbuiskinderen. Maar goed, wat doe je eraan. Ik ga er maar vanuit dat ze maar de helft gelezen hebben of stinkend jaloers zijn.
Ah joh.... copy / paste is niet zo moeilijk ;)
pi_99613904
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 12:02 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ah joh.... copy / paste is niet zo moeilijk ;)
Zeg dat nou niet
  maandag 18 juli 2011 @ 12:04:25 #46
134009 Killaht
Words of Wisdom
pi_99613912
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 12:01 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Whatever dude.

En het is "Al dan niet" ;)
Ja, TS gedraag je eens in je topic en beantwoord liever mijn posts.

kwestie van dialect, ontopic please.
"Strange times are these in which we live
when old and young are taught in falsehoods school.
And the one man that dares to tell the truth is called at once a lunatic and fool"
pi_99614224
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 12:04 schreef Killaht het volgende:

[..]

Ja, TS gedraag je eens in je topic en beantwoord liever mijn posts.

kwestie van dialect, ontopic please.
Nou voorruit...

Dat maanstof lijkt mij ook afkomstig van de ingeslagen meteorieten. Lijkt me iig de meest logische verklaring.
  maandag 18 juli 2011 @ 12:16:18 #48
134009 Killaht
Words of Wisdom
pi_99614279
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 12:14 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Nou voorruit...

Dat maanstof lijkt mij ook afkomstig van de ingeslagen meteorieten. Lijkt me iig de meest logische verklaring.
Ok, en wat denk jijzelf hoe de maan is ontstaan, aangezien bovenstaande OP niet op jouw mening gebaseerd is.

Zag dat je zelf met Annunaki naar voren kwam.
"Strange times are these in which we live
when old and young are taught in falsehoods school.
And the one man that dares to tell the truth is called at once a lunatic and fool"
  maandag 18 juli 2011 @ 12:26:35 #49
189216 netolk
maar dan andersom
pi_99614598
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 11:43 schreef Resonancer het volgende:
2 belangrijke namen. Pioniers van deze theorie.

Vasin-Shcherbakov .

Wat ik zo vreemd vind is dat de Maan blijft nagalmen. ´N holle maan is daar imo wel de enige acceptabele verklaring voor. Hetzelfde geld voor de vorm van de kraters. Heb daar nooit n andere verklaring voor gelezen.. Iemand anders ?
De kraters zijn zo ie zo door meteorieten en ander rond vliegend puin veroorzaakt
Beware of the Raping Zebra's
pi_99614647
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 12:16 schreef Killaht het volgende:

[..]

Ok, en wat denk jijzelf hoe de maan is ontstaan, aangezien bovenstaande OP niet op jouw mening gebaseerd is.

Zag dat je zelf met Annunaki naar voren kwam.
Nee... dat zag ik niet.. Verdomd zeg. Nu je het zegt. Waarschijnlijk werd ik door een Annunaki overgenomen en typte hij het via mij. :{

Ik acht meerdere theorieën over het ontstaan van de maan mogelijk. Feit is dat de maan een vreemde eend in de bijt is... Toch? Zover zijn we het eens, of niet?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')