abonnement Unibet Coolblue
pi_99571702
Heey forummers!

Dit zal denk ik een kort maar krachtig onderwerp worden. Niet qua hoeveelheid tekst, maar mijn bedoeling is om vanmiddag een beslissing genomen te hebben. Probleemje is dat ik het een lastige keuze vind, vandaar dat ik ook graag jullie mening erover zou willen horen! :)

Nou, zo'n anderhalve maand geleden kregen we een nieuwe collega erbij. En je raad het al... Ik vond haar wel leuk, zij mij ook dacht ik. De roddels over ons waren een 'hot-item' in het bedrijf, want iedereen zag dat we elkaar leuk vonden.
We waren steeds op en neer aan het mailen, totdat ze opeens zei dat die roddels klopte en dat ze mij leuk vind. Ik zei natuurlijk dat ik haar ook leuk vind. :Y

Het duurde niet lang voordat ik zag dat er iets met haar was en ik vroeg er ook naar. En haar antwoord is eigenlijk ook de kern van het probleem. Ze zei dat ze net een relatie achter haar rug had en nog met haar ex zat. Ze vroeg of ik haar tijd wilde geven en we spraken af leuke dingen met elkaar te gaan doen en te kijken waar het schip strand. Dat vond ik prima! (een maand geleden ongeveer).

Toen ik op een gegeven moment vroeg of ze nog vaak aan haar ex dacht, kreeg ik een antwoord dat ik niet had verwacht "Ik weet niet zeker of ik jou ècht leuk vind, maar daar wil ik wel heel graag achterkomen!" en daar schrok ik wel van.
De tijd verstreek, we spraken af, belden regelmatig, praatten soms urenlang, complete avonden met elkaar.

Ook gisteren en eergisteren is ze bij mij thuis geweest (ouders op vakantie :P ) en gister vertelde ze tegen me dat ze waarschijnlijk haar ex had gezien. Ze zat vol woede zei ze en voelde zich behoorlijk shit nu. Ik kon hier lastig over praten met haar, want je raad het al. Het stadium leuk vinden ben ik al gepasseert, ik ben ondertussen verliefd op haar geworden!!
Als we bij elkaar zijn, krijg ik ook echt het gevoel dat ze me ook leuk vind, maar soms doet of zegt ze iets, waardoor ik toch weer begin te twijfelen. Hoewel ik genoeg argumenten kan geven dat ze me leuk vind (hoewel dat geen zekerheidje is), wreet die onzekerheid aan mij.

Op het moment heb ik 3 weken vakantie en zal ik haar een stuk minder vaak zien (ook omdat ik zelf op vakantie ga). En mijn probleem is:
Ik slaap slecht en wil eigenlijk tegen haar vertellen dat ik haar nu méér dan leuk vind. Ik krijg gewoon hoofdpijn van die onzekerheid (ik heb soms het gevoel dat ik die 'negatieve dingen' overdrijf). Maar aan de andere kant heeft ze gevraagd of ik haar de tijd wilde geven (ruim een halve maand geleden).
Ik ben bang dat ik al mijn kansen verspeel als ik dit tegen haar zeg, maar ik ben verliefd op haar en zit er op het moment best vol van eigenlijk en wil het daarom ook weer graag tegen haar zeggen.

Ik zie het niet zitten om wekenlang in onzekerheid te leven, slecht te slapen en constant eraan te zitten denken. Maar ik wil ook niet mijn kansen verspelen.....
En mede door jullie reacties, kan het zijn dat ik haar vanmiddag opbel, vraag of ze wil komen en het dan opbiecht.... Maar hoe slim is dat?

Bedankt alvast!!!
  zondag 17 juli 2011 @ 10:22:16 #2
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_99571779
Dit is wel een heel duidelijke rebound. Zonder smoesjes van haar kant, ze geeft het gewoon onomwonden toe.
Ik zou daarom niks zeggen en genieten totdat het schip met averij strandt.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_99571785
Ik zou dat niet doen, je legt teveel druk op haar.
Je hoeft ook niet wekenlang in onzekerheid te zitten, je kan toch af en toe smsen terwijl je op vakantie bent.
Probeer het luchtig te houden allemaal, anders rent ze gillend weg.
  zondag 17 juli 2011 @ 10:36:31 #4
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_99571945
quote:
7s.gif Op zondag 17 juli 2011 10:22 schreef Copycat het volgende:

Ik zou daarom niks zeggen en genieten totdat het schip met averij strandt.
en wellicht blijft het gewoon prima.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_99572441
geef het de tijd en doe geen overhaaste dingen, want dan zet je haar teveel onder druk.
ze vind je leuk, en wil graag ontdekken of ze je leuk genoeg vind om een relatie aan te gaan.
geniet van het samenzijn en heb geduld, ik zit zelf ook in een soortgelijke situatie, we hebben alle twee een relatie achter de rug en willen niet de fout maken van overhaast beslissingen nemen.
ik ken haar nu ongeveer 1/2 jaar en geniet van de momenten van het samen zijn en het lange bellen wat we dagelijks doen.
geen ondertitel mogelijk I.V.M. technische storing.
  zondag 17 juli 2011 @ 11:12:09 #6
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_99572527
Ik zou haar uit mijn hoofd zetten, ze heeft nog teveel issues met dr ex en misschien krijg je even iets met haar, erna zit je met een niet werkbare situatie op je werk omdat ze je collega is.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_99572666
Copycat:
Waarom denk je dat dit een rebound is? Ben ik dan soms zo blind dat ik dat niet zo zie?

Blossom86:
Ik zal haar soms ook wel opbellen hoor. Ik wil geen valse hoop, heb ik al te vaak meegemaakt. Ik wil haar best de tijd geven, maar ik wil ook graag duidelijkheid.

En ook al bel / sms ik haar, die twijfel blijft nog steeds hangen, want ik heb dan nog geen antwoord. Ik heb alleen maar even met haar gepraat dan.

Skull-splitter:
Ik hoop het!

Dutchtubby:
Het lastige van de hele situatie is dat ik verliefd op haar ben en dat ik dat eigenlijk graag duidelijk wil maken. Ik zit hier met best opgekropte gevoelens voor haar. Ik kan het lastig uitleggen.
Wat je zegt, leek mij ook het beste, maar mijn gevoel blijft aankloppen en dat is het lastige van de hele situatie. Ik moet me soms echt inhouden om mezelf niet te verpraten bij haar, lastig!

Controlaltdelete:
Eind augustus gaat ze al weg bij ons, vanwege school. Dus dat zal niet zo'n probleem worden, mocht dat gebeuren.
  zondag 17 juli 2011 @ 11:26:35 #8
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_99572779
... Omdat ze het zelf onomwonden zegt, wellicht?
quote:
Ze zei dat ze net een relatie achter haar rug had en nog met haar ex zat. Ze vroeg of ik haar tijd wilde geven en we spraken af leuke dingen met elkaar te gaan doen en te kijken waar het schip strand. Dat vond ik prima! (een maand geleden ongeveer).

Toen ik op een gegeven moment vroeg of ze nog vaak aan haar ex dacht, kreeg ik een antwoord dat ik niet had verwacht "Ik weet niet zeker of ik jou ècht leuk vind, maar daar wil ik wel heel graag achterkomen!" en daar schrok ik wel van.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_99572904
Het klinkt alsof het redelijk duidelijk is dat je haar echt leuk vindt. Dat hoef je niet perse expliciet te zeggen.

Ook leg je daarmee alleen maar meer druk op haar. Wat voor een verliefde persoon lang lijkt, is voor een niet-verliefde persoon slechts een korte tijd. Dus ga gewoon verder met flirten (over de telefoon als jullie op vakantie zijn) en zie wat het wordt.
Raak en plezierig.
pi_99573433
Copycat:
Betekent rebound niet dat je iemand gebruikt om over een ander heen te komen, te verwerken? Ik heb namelijk niet het idee dat ze me daarvoor gebruikt namelijk. Ze heeft weliswaar toegegeven dat ze nog met haar ex zit, maar dat ik onderdeel van het verwerkingsproces, dat idee heb ik niet.
Ze praat er zelden over, gisteren was een uitzondering dan.
Vandaar dat ik niet het idee had dat ik al rebound gebruikt word.

Ik weet niet of het klopt, maar een rebound, betekent dat ook niet dat je diegene niet leuk vind, of denkt dat je hem leuk vind, maar diegene eigenlijk alleen maar aan het lijntje houd? Omdat je diegene alleen maar gebruikt om het verwerken te versnellen?

Ik ben benieuwd hoe jij ertegenaan kijkt, misschien kijk ik wel met een roze bril!?!

Annatralala:
Klopt, ik vind haar ook echt leuk, ben zelfs verliefd! Je hebt gelijk, als je verliefd bent kan iets een lange tijd lijken, wat voor een niet-verliefde en korte tijd lijkt. Een week is voor mij namelijk al ècht lang.

Nu ik jullie reacties lees, denk ik ergens anders aan. Als ik haar dalijk opbel en stel nou voor dat ze komt. Misschien is het een ideetje dat ik dan met overduidelijke signalen aangeef wat ik wil zeggen. Een tussenweg als het ware. Ik zeg het niet letterlijk, maar ik maak het wel duidelijk.

Of moet ik gewoon mijn gevoel verdrukken en afwachten wat er gaat komen? Want dat wil ik nou ook weer niet...
  zondag 17 juli 2011 @ 12:06:03 #11
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_99573620
Ik vind het als een textbook case rebound klinken. En denk dat rebound ook vaak onbewust gebeurt. Hoeveel prettiger is het immers om over een relatie heen te komen door je gedachten te verzetten met een nieuwe affaire. Je weer gewild te voelen.

Ze zit nog met haar vriend in haar hoofd, imo is er dan weinig ruimte voor totale overgave aan een nieuwe relatie. En voor mij is liefde vooral gevoel en emotie, geen berekening.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 17 juli 2011 @ 12:06:47 #12
341812 Mr.Blue_Eyes
Blue dabbe dee
pi_99573640
Hoe oud ben je? 15 of zo?

Nodig haar uit om bij je langs te komen. Neem haar mee naar je slaapkamer en doe daar waar god je voor op deze aarde heeft gezet.

Dat je verliefd op haar bent is mooi, maar hou dat vooral voor jezelf.

Als je je haar leuk vindt dan toon je dat, maar je zegt het niet.

Tip: Voordat je wat doet, ga voor een spiegel staan en vraag jezelf af wat een echte man zou doen, en doe dat!
  zondag 17 juli 2011 @ 12:24:05 #13
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_99574135
Ik heb iig pas laat geleerd dat je het beste gewoon een leuke tijd kunt hebben en dan te kijken of het iets voor langere tijd is. Blijken er wederzijds toch wat haken en ogen aan te zitten dan even goede vrienden, maar dan hang je er voor jezelf gewoon niet direct het label "relatie" aan vast, wat de boel gezelliger houdt.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_99574608
Nee, ik ben geen 15, een stukkie ouder. Maarja, verliefd, je weet het wel.

Die rebound. Misschien heb je daar wel gelijk in, ik hoop het niet, zou dat wel echt ... vinden.
Ik heb zelf nog nooit iemand gebruikt dmv een rebound en weet er ook weinig vanaf eigenlijk.
Je hebt gelijk dat het prettig is als je nadat het is uitgegaan, dat het fijn is je gewild te voelen.
Zijn er misschien ook kenmerken die een rebound aan kunnen geven?

De kans zit er in inderdaad, hoewel ik niet overtuigd ben dat het een rebound is, houd ik er wel rekening mee!
Ze toont namelijk best veel initiatief, en als ik kijk naar de dingen die ze zegt en doet, denk ik 'zoiets zeg / doe je toch niet al je me niet leuk vind?' Ik kan veel voorbeelden noemen en daarom blijf ik twijfelen of het een rebound is. Zo af en toe lijkt het alsof ze een negatief signaal geeft, maar die compenseer ik als het ware gemakkelijk met de positieve. Snap je?

Ik besloten het niet letterlijk op te biechten. Ik zal het ongetwijfeld binnenkort met haar hebben over die rebound. Na jullie reacties gelezen te hebben, denk ik dat het misschien toch het slimste is om met signalen duidelijker aan te geven dat ik haar wel erg leuk vind (ik ben soms nogal vaag in die signalen).
Dan kan ik kijken hoe ze daarop reageert en dan heb ik eigenlijk ook al grotendeels een antwoord denk ik. En gewoon een leuke tijd hebben samen, ook al wil ik stiekem al wel meer, misschien moet ik haar gewoon de tijd geven en haar niet onder druk zetten.
pi_99575594
Doe geen overhaaste dingen. Ga lekker op vakantie en spreek na je vakantie weer met haar af. Keep it cool. Als ze je echt leuk vind dan zal ze heus wel breken met die ex, maar dat heeft misschien zn tijd nodig.
  zondag 17 juli 2011 @ 13:20:58 #16
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_99575708
Ik zou het niet hebben over rebound :')

Gewoon gaan met die banaan en geniet er van hoe lang het duurt, of dat nu twee weken is of 15 jaar. Ga leuke dingen doen en gooi je onzekerheid overboord.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  zondag 17 juli 2011 @ 13:23:32 #17
251529 drijfhout
harder dan hard genoeg
pi_99575794
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 10:17 schreef Creayi het volgende:
....
Ook gisteren en eergisteren is ze bij mij thuis geweest (ouders op vakantie :P ) en gister vertelde ze tegen me dat ze waarschijnlijk haar ex had gezien. Ze zat vol woede zei ze en voelde zich behoorlijk shit nu. ...
Waarschijnlijk? Ze vernoedt het? Ze weet niet zeker of ze het nu gedroomd heeft of dat het echt was?
Ik pak mijn brommer en ik ga.
pi_99578036
Ze had hem waarschijnlijk gezien ja, ze wist niet zeker of het hem was. Hij liep langs haar, zei niets, zij verder ook niet.

Misschien ga ik er een paar vragen over stellen, dat kan altijd. Ik wil wel graag meer duidelijkheid, dat sowieso. En ik denk dat de beste manier is om die te krijgen om te vragen en naar haar lichaamstaal te kijken. Dus niet opbiechten.

En dan gewoon niet bang zijn en gaan met die banaan ja!
Normaal gesproken vind ik het niet eng om stappen te ondernemen / flirten weet ik wat. Maar als ik iemand leuk vind, of meer dan leuk, dan gaat het allemaal niet zo vlotjes meer..
pi_99578157
Vrouwen... Ik zou er gelijk klaar mee zijn geweest. Denk jij dat ze andersom zo geduldig zou zijn? Nee. Vrouwen die het 'moeilijk' met hun ex hebben :')
  zondag 17 juli 2011 @ 14:38:14 #20
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_99578336
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 14:29 schreef Creayi het volgende:
Misschien ga ik er een paar vragen over stellen, dat kan altijd. Ik wil wel graag meer duidelijkheid, dat sowieso. En ik denk dat de beste manier is om die te krijgen om te vragen en naar haar lichaamstaal te kijken. Dus niet opbiechten.
"zeg, zit je nog veel met je ex in je hoofd?"
-"nou ja, veel... Maar wtf gaat dat jou verder aan?"
"Euh, laten we een terrasje pikken"

Zie je het al voor je, zo'n heerlijk ongedwongen dwingend gesprek? Gewoon loslaten joh. Ze kiest voor jou als jij leuk bent en zij je leuk vindt (vooral dat laatste), maar stiekem duidelijkheid eisen werkt niet.

Niet over hebben, gaat om jullie, jullie gaan leuke dingen doen, daar heeft die ex geen zak mee te maken. Hoe meer jij dr gewoon een leuke tijd laat meemaken zonder gepor in dr verleden of dr gevoel, hoe meer zij dr ex kan vergeten en gewoon de tijd met je deelt.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  zondag 17 juli 2011 @ 15:19:27 #21
332698 galtfactory
RIP 08-12-2011
pi_99579568
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 10:17 schreef Creayi het volgende:
Heey forummers!

Dit zal denk ik een kort maar krachtig onderwerp worden. Niet qua hoeveelheid tekst, maar mijn bedoeling is om vanmiddag een beslissing genomen te hebben. Probleemje is dat ik het een lastige keuze vind, vandaar dat ik ook graag jullie mening erover zou willen horen! :)

Nou, zo'n anderhalve maand geleden kregen we een nieuwe collega erbij. En je raad het al... Ik vond haar wel leuk, zij mij ook dacht ik. De roddels over ons waren een 'hot-item' in het bedrijf, want iedereen zag dat we elkaar leuk vonden.
We waren steeds op en neer aan het mailen, totdat ze opeens zei dat die roddels klopte en dat ze mij leuk vind. Ik zei natuurlijk dat ik haar ook leuk vind. :Y

Het duurde niet lang voordat ik zag dat er iets met haar was en ik vroeg er ook naar. En haar antwoord is eigenlijk ook de kern van het probleem. Ze zei dat ze net een relatie achter haar rug had en nog met haar ex zat. Ze vroeg of ik haar tijd wilde geven en we spraken af leuke dingen met elkaar te gaan doen en te kijken waar het schip strand. Dat vond ik prima! (een maand geleden ongeveer).

Toen ik op een gegeven moment vroeg of ze nog vaak aan haar ex dacht, kreeg ik een antwoord dat ik niet had verwacht "Ik weet niet zeker of ik jou ècht leuk vind, maar daar wil ik wel heel graag achterkomen!" en daar schrok ik wel van.
De tijd verstreek, we spraken af, belden regelmatig, praatten soms urenlang, complete avonden met elkaar.

Ook gisteren en eergisteren is ze bij mij thuis geweest (ouders op vakantie :P ) en gister vertelde ze tegen me dat ze waarschijnlijk haar ex had gezien. Ze zat vol woede zei ze en voelde zich behoorlijk shit nu. Ik kon hier lastig over praten met haar, want je raad het al. Het stadium leuk vinden ben ik al gepasseert, ik ben ondertussen verliefd op haar geworden!!
Als we bij elkaar zijn, krijg ik ook echt het gevoel dat ze me ook leuk vind, maar soms doet of zegt ze iets, waardoor ik toch weer begin te twijfelen. Hoewel ik genoeg argumenten kan geven dat ze me leuk vind (hoewel dat geen zekerheidje is), wreet die onzekerheid aan mij.

Op het moment heb ik 3 weken vakantie en zal ik haar een stuk minder vaak zien (ook omdat ik zelf op vakantie ga). En mijn probleem is:
Ik slaap slecht en wil eigenlijk tegen haar vertellen dat ik haar nu méér dan leuk vind. Ik krijg gewoon hoofdpijn van die onzekerheid (ik heb soms het gevoel dat ik die 'negatieve dingen' overdrijf). Maar aan de andere kant heeft ze gevraagd of ik haar de tijd wilde geven (ruim een halve maand geleden).
Ik ben bang dat ik al mijn kansen verspeel als ik dit tegen haar zeg, maar ik ben verliefd op haar en zit er op het moment best vol van eigenlijk en wil het daarom ook weer graag tegen haar zeggen.

Ik zie het niet zitten om wekenlang in onzekerheid te leven, slecht te slapen en constant eraan te zitten denken. Maar ik wil ook niet mijn kansen verspelen.....
En mede door jullie reacties, kan het zijn dat ik haar vanmiddag opbel, vraag of ze wil komen en het dan opbiecht.... Maar hoe slim is dat?

Bedankt alvast!!!
Ik herken een trend.

Zij zit nog vol met haar gevoelens over haar ex en kan het niet loslaten maar wil anderzijds jou ook niet echt
kwijt want dan heeft zij helemaal niemand. (zij zoekt gewoon een steun zonder zich vol te geven)
Jij bent gewoon al verliefd op haar en gaat er vol voor alleen laat zij dat nou niet echt blijken.

Beste oplossing?

Verbreek het contact,mijdt haar en als zij dan naar jou toekomt met vragen vertel haar dan dat ook jij gemengde gevoelens hebt over haar gedrag als geheel. Zij zal zich dan verdedigen met allerlei verhalen over haar verleden maar dat is meer een afweer mechanisme dan dat zij het serieus meent,want als dat laatste het geval was dan gedroeg zij zich heel anders.

Zoals het nu gaat is het een ongelijk strijd waar jij er vol voor wilt gaan (de relatie) en zij een beetje er tussenin hangt met allerlei excuses dat jij maar moet begrijpen.
pi_99579682
Nooit verliefd worden op collega's of naaste familie.
pi_99580734
Deze laatste reacties hebben mij werkelijk kippenvel bezorgd. Waarom? Omdat ik denk dat het wel klopt en het is hard om te lezen.

Ik begin steeds meer te neigen dat ik als rebound wordt gebruikt, zoals copycat al zei.

Het zag er op het begin zo mooi en leuk uit. Totdat ze opeens met die ex op de proppen kwam en nu lijkt het alsof alles in de soep begint te lopen...
Wat Zolder zegt "Zou zij andersom zo geduldig zijn?" Wat ik denk:"Nee, denk het niet"

Ik zal even opsommen, waarom ik dacht dat ze me weleens leuk kon vinden:
- Na het werk nog urenlang praten
- Als zij is afgewerkt en ik niet, altijd nog een halfuurtje met mij babbelen
- Vaak op en neer mailen
- Ze belt redelijk vaak op
- Ik heb het gevoel dat ze soms zenuwachtig is als ik in de buurt ben (dat denk ik, weet ik niet zeker)
- Toont initiatief
- Onthoud heel veel wat ik heb gezegd
- Haar vriendinnen zijn weleens langsgekomen om mij te 'checken' (heeft ze zelf ook bevestigd)
- Ze is een paar keer met een vriendin van haar langs ons huis gelopen
- Ze raakt me vaak aan
- Ze bevestigd de 'roddels' over ons op het werk
Er zijn nog wel meer dingen, maar hier denk ik op het moment aan. Als ze zulke dingen doet, lijkt het mij toch echt dat ze geïnteresseerd was...

Wat ik bedoel met 'de dingen waardoor ik weer twijfel', zijn bijvoorbeeld het volgende:
- Ze reageert altijd, maar soms erg laat (dan bedoel ik bijvoorbeeld 1 hele dag, dat vind ik persoonlijk lang)
- Ze geeft soms twijfelende antwoorden als ik bijvoorbeeld vraag of ze iets wil doen "Denk het wel", "Misschien". Uiteindelijk is het altijd een 'ja' geworden, maar vantevoren gaf ze vaak zo'n misschien antwoord.
- Soms komt ze wat ongeïnteresseerd over. Niet vaak, soms.

Ik weet niet of dit de kijk op de situatie voor jullie veranderd? Maar ik vraag mezelf soms af of ik die 'negatieve dingen' niet overdrijf? En als ze me niet leuk zou vinden, waarom deed ze dan het bovenstaande? Daarom twijfel ik ook over die rebound, dan doe je toch niet zo? Dan ben je toch passiever?

Wat galtfactory zegt. "Ik wil er vol voor gaan, maar zij hangt er een beetje tussenin en dat is een ongelijke strijd" Dat klopt ja. Verbreek het contact vind ik, natuurlijk, erg lastig. Ook al waardeer ik je reactie, dit behoort bij mij tot een van de latere 'oplossingen' denk ik. Ik wil eerst vanavond afwachten, als ze weer langskomt.

Ik hoop dat ik vanavond iets wijzer wordt, maar ik weet het niet. Ben er bang voor dat ik onduidelijke antwoorden / reacties zal krijgen. Maar ik kijk eerst naar vanavond en dan kijk ik daarna weer verder. Vanavond ga ik sowieso proberen wat meer duidelijkheid te krijgen, want van die onzekerheid wil ik (grotendeels) af. Zo is het niet leuk.

Krijg ik geen antwoorden of negatieve reacties, wie weet volg ik dan wel het advies van galtfactory op en laat ik de komende tijd even niets meer van mij horen.

Misschien zie je het al aan mijn bericht, maar ik ben eigenlijk behoorlijk verward nu....

Sorry voor zo'n lang bericht
  zondag 17 juli 2011 @ 16:02:39 #24
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_99580886
You worry too much.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  zondag 17 juli 2011 @ 16:39:28 #25
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_99582140
je kent haar nu 1.5 maand en nu wil je al duidelijkheid

ze vind je leuk maar je merkt vanzelf wel of het wat word je moet dat niet gaan forceren en je kan ook niet van haar verwachten dat ze zoiets al weet na zo'n korte tijd (voor jou misschien lang maar ik vind 1.5 maand echt kort en zeker omdat ze net uit een relatie komt)

al ging het nou 1.5 jaar zo dan had je wel recht op wat duidelijkheid maar in dit geval moet je gewoon je mond houden en haar niet afschrikken

Klinkt misschien een beetje hard tegenover jou maar zo bedoel ik het niet ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')