FOK!forum / General Chat / Hamburgers ontdooien zonder magnetron.
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 17:11
Vorige week heb ik hamburgers met korting gekocht en 2 pakken in de vriezer gelegd.

Nu was ik van plan om er vanavond een paar te bakken.
Helaas ben ik ze vergeten uit de vriezer te halen.

Ik heb ook geen magnetron waar ik ze in kan laten ontdooien.

Iemand een tip hoe ik alsnog die hamburgers snel kan ontdooien ?

SPOILER
Verwachte reactie:
Ooh ooh ooh ooh ooh!
ondeugenddinsdag 12 juli 2011 @ 17:12
Hamburgers ontdooien zonder magnetron... zijn niet op tijd dooi.
ForumGekdinsdag 12 juli 2011 @ 17:12
Uit de vriezer halen en wachten...je kan ze evt. half bevroren op de bbq leggen, dan worden ze vaak wel goed ! :D
Gummiebeerdinsdag 12 juli 2011 @ 17:12
Leg ze in de zon, niet te lang natuurlijk, maar dan hoef je ze ook niet meer te bakken
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 17:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:12 schreef Gummiebeer het volgende:
Leg ze in de zon, niet te lang natuurlijk, maar dan hoef je ze ook niet meer te bakken
Welke zon ?
Zondinsdag 12 juli 2011 @ 17:13
warme oven.
FruitenCodinsdag 12 juli 2011 @ 17:13
ga erop zitten.
Gummiebeerdinsdag 12 juli 2011 @ 17:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:13 schreef FruitenCo het volgende:
ga erop zitten.
Ja net zoals de tartaren dat deden met hun vleesch!
Gummiebeerdinsdag 12 juli 2011 @ 17:14
quote:
16s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:12 schreef SpermaDonor het volgende:

[..]

Welke zon ?
Sorry, ik kan het niet zien vanuit mn donkere zolderkamer :{w
Soohrdinsdag 12 juli 2011 @ 17:14
verpak de hamburger in een zakje en leg ze in koud water,
500 gram per half uur,

wil je een sneller, maar viezer resultaat leg ze dan verpakt in een zakje in heet water
#ANONIEMdinsdag 12 juli 2011 @ 17:15
In de oven, n graadje of 40-50.

Bij gebrek aan oven: In een boterhamzakje stoppen, dichtknopen, en in een pannetje met warm/heet water mikken (knoop aan de bovenkant en niet het zakje helemaal onder water mikken).

Bij gebrek aan oven en pan: Tussen je benen/onder je armen duwen.
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 17:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:14 schreef Gummiebeer het volgende:

[..]

Sorry, ik kan het niet zien vanuit mn donkere zolderkamer :{w
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:14 schreef Soohr het volgende:
verpak de hamburger in een zakje en leg ze in koud water,
500 gram per half uur,

wil je een sneller, maar viezer resultaat leg ze dan verpakt in een zakje in heet water
Thnx...

nu maar hopen dat die zakjes niet lek zijn.
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:15 schreef Redah het volgende:
In de oven, n graadje of 40-50.

Bij gebrek aan oven: In een boterhamzakje stoppen, dichtknopen, en in een pannetje met warm/heet water mikken (knoop aan de bovenkant en niet het zakje helemaal onder water mikken).

Bij gebrek aan oven en pan: Tussen je benen/onder je armen duwen.
Heb een oven.
SwJdinsdag 12 juli 2011 @ 17:16
Gewoon vanavond bevroren in de pan / op de barbecue leggen. :)
Gummiebeerdinsdag 12 juli 2011 @ 17:16
http://passie.horeca.nl/c(...)ucten_ontdooien.html
controlaltdeletedinsdag 12 juli 2011 @ 17:16
In een plastic zakje in koud water leggen.
#ANONIEMdinsdag 12 juli 2011 @ 17:17
quote:
16s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:16 schreef SpermaDonor het volgende:
Heb een oven.
Dan in de oven leggen, graadje of 40-50. Dan ontdooien ze redelijk vlot, maar 'bakken' ze niet. We in de gaten houden, anders worden ze alsnog helemaal bruin ipv rood :)
Arnevlddinsdag 12 juli 2011 @ 17:20
Pics van je zus en ik vertel hoe bazen dit doen.
Gummiebeerdinsdag 12 juli 2011 @ 17:20

Ik kon het toch niet laten.. :o
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 17:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:20 schreef Arnevld het volgende:
Pics van je zus en ik vertel hoe bazen dit doen.
images?q=tbn:ANd9GcQwsYoNMuzVl3_ekzh60MLciPR-D2HCevUkCSsIT3dYnvBRf61gxA&t=1
Son-Gokudinsdag 12 juli 2011 @ 17:28
Gewoon bevroren in de pan doen, niet zo panieken :)
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 17:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:28 schreef Son-Goku het volgende:
Gewoon bevroren in de pan doen, niet zo panieken :)
Doe ik nu ook :)

Als het niet lukt dan eet ik maar braadworstjes :)
#ANONIEMdinsdag 12 juli 2011 @ 17:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:14 schreef Soohr het volgende:
verpak de hamburger in een zakje en leg ze in koud water,
500 gram per half uur,

wil je een sneller, maar viezer resultaat leg ze dan verpakt in een zakje in heet water
Lauw water is een mooi compromis. Dan zijn ze ook al in no-time ontdooid. :)

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2011 17:35:17 ]
Officier.van.KwilTietZiendinsdag 12 juli 2011 @ 17:37
gewoon in de pan doe ik altijd, gaat goed!

Ze in een zakje doen en dan in het warme water lijkt me ook een goed plan
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 17:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:37 schreef Officier.van.KwilTietZien het volgende:
gewoon in de pan doe ik altijd, gaat goed!

Ze in een zakje doen en dan in het warme water lijkt me ook een goed plan
Gaat ie verkleuren denk ik
#ANONIEMdinsdag 12 juli 2011 @ 17:42
quote:
16s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:39 schreef SpermaDonor het volgende:

[..]

Gaat ie verkleuren denk ik
:Y Ze worden dan grasgroen, en als je ze bakt paars, maar je proeft er niks van hoor. :)
klipperdinsdag 12 juli 2011 @ 17:46
Indien diepvrieskrengen kun je ze bevroren in de pan mieteren, ontdooien doen ze wel tijdens het bakken.
Het vlees is al gegaard dus je kan die dingen ook koud eten.
Mahjoe_Jazzdinsdag 12 juli 2011 @ 17:47
154b2_20081022162732_mcdonalds.jpg
kwiwidinsdag 12 juli 2011 @ 18:00
Nou zit ik weer met dat kutliedje in m'n hoofd :(
Hamburgers met korting ohohoohooo ;(
Officier.van.KwilTietZiendinsdag 12 juli 2011 @ 18:02
quote:
16s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:39 schreef SpermaDonor het volgende:

[..]

Gaat ie verkleuren denk ik
En dadelijk weer als je hem bakt |:(
Palomardinsdag 12 juli 2011 @ 18:08
Als je ze allemaal gaat ontdooien moet je ze ook allemaal gaan bakken nu (of weggooien). Opnieuw invriezen is niet echt aan te raden.
SpermaDonordinsdag 12 juli 2011 @ 18:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 18:08 schreef Palomar het volgende:
Als je ze allemaal gaat ontdooien moet je ze ook allemaal gaan bakken nu (of weggooien). Opnieuw invriezen is niet echt aan te raden.
Nee dat weet ik, had ze per stuk verpakt uiteraard..
Zynthordinsdag 12 juli 2011 @ 21:51
gewoon au bain marie, zo klaar
SwJwoensdag 13 juli 2011 @ 09:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 21:51 schreef Zynthor het volgende:
gewoon au bain marie, zo klaar
Ik denk dat ie al klaar is met eten.
ManBijtHamsterwoensdag 13 juli 2011 @ 11:14
Ik zou ze fohnen, dat gaat altijd wel snel.
Skietwoensdag 13 juli 2011 @ 11:26
quote:
16s.gif Op dinsdag 12 juli 2011 17:32 schreef SpermaDonor het volgende:

[..]

Doe ik nu ook :)

Als het niet lukt dan eet ik maar braadworstjes :)
Als je nou gewoon braadworstjes was gaan eten, want dat was schijnbaar geen probleem, dan had je de hamburgers gewoon in de koelkast kunnen leggen en de volgende avond gegeten.