SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:11 |
Vorige week heb ik hamburgers met korting gekocht en 2 pakken in de vriezer gelegd. Nu was ik van plan om er vanavond een paar te bakken. Helaas ben ik ze vergeten uit de vriezer te halen. Ik heb ook geen magnetron waar ik ze in kan laten ontdooien. Iemand een tip hoe ik alsnog die hamburgers snel kan ontdooien ?
| |
ondeugend | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:12 |
Hamburgers ontdooien zonder magnetron... zijn niet op tijd dooi. | |
ForumGek | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:12 |
Uit de vriezer halen en wachten...je kan ze evt. half bevroren op de bbq leggen, dan worden ze vaak wel goed ! ![]() | |
Gummiebeer | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:12 |
Leg ze in de zon, niet te lang natuurlijk, maar dan hoef je ze ook niet meer te bakken | |
SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:12 |
Welke zon ? | |
Zon | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:13 |
warme oven. | |
FruitenCo | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:13 |
ga erop zitten. | |
Gummiebeer | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:13 |
Ja net zoals de tartaren dat deden met hun vleesch! | |
Gummiebeer | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:14 |
Sorry, ik kan het niet zien vanuit mn donkere zolderkamer ![]() | |
Soohr | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:14 |
verpak de hamburger in een zakje en leg ze in koud water, 500 gram per half uur, wil je een sneller, maar viezer resultaat leg ze dan verpakt in een zakje in heet water | |
#ANONIEM | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:15 |
In de oven, n graadje of 40-50. Bij gebrek aan oven: In een boterhamzakje stoppen, dichtknopen, en in een pannetje met warm/heet water mikken (knoop aan de bovenkant en niet het zakje helemaal onder water mikken). Bij gebrek aan oven en pan: Tussen je benen/onder je armen duwen. | |
SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:15 |
Thnx... nu maar hopen dat die zakjes niet lek zijn. | |
SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:16 |
Heb een oven. | |
SwJ | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:16 |
Gewoon vanavond bevroren in de pan / op de barbecue leggen. ![]() | |
Gummiebeer | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:16 |
http://passie.horeca.nl/c(...)ucten_ontdooien.html | |
controlaltdelete | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:16 |
In een plastic zakje in koud water leggen. | |
#ANONIEM | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:17 |
Dan in de oven leggen, graadje of 40-50. Dan ontdooien ze redelijk vlot, maar 'bakken' ze niet. We in de gaten houden, anders worden ze alsnog helemaal bruin ipv rood ![]() | |
Arnevld | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:20 |
Pics van je zus en ik vertel hoe bazen dit doen. | |
Gummiebeer | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:20 |
Ik kon het toch niet laten.. ![]() | |
SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:22 |
| |
Son-Goku | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:28 |
Gewoon bevroren in de pan doen, niet zo panieken ![]() | |
SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:32 |
Doe ik nu ook ![]() Als het niet lukt dan eet ik maar braadworstjes ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:35 |
Lauw water is een mooi compromis. Dan zijn ze ook al in no-time ontdooid. ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2011 17:35:17 ] | |
Officier.van.KwilTietZien | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:37 |
gewoon in de pan doe ik altijd, gaat goed! Ze in een zakje doen en dan in het warme water lijkt me ook een goed plan | |
SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:39 |
Gaat ie verkleuren denk ik | |
#ANONIEM | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:42 |
![]() ![]() | |
klipper | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:46 |
Indien diepvrieskrengen kun je ze bevroren in de pan mieteren, ontdooien doen ze wel tijdens het bakken. Het vlees is al gegaard dus je kan die dingen ook koud eten. | |
Mahjoe_Jazz | dinsdag 12 juli 2011 @ 17:47 |
![]() | |
kwiwi | dinsdag 12 juli 2011 @ 18:00 |
Nou zit ik weer met dat kutliedje in m'n hoofd ![]() Hamburgers met korting ohohoohooo ![]() | |
Officier.van.KwilTietZien | dinsdag 12 juli 2011 @ 18:02 |
En dadelijk weer als je hem bakt ![]() | |
Palomar | dinsdag 12 juli 2011 @ 18:08 |
Als je ze allemaal gaat ontdooien moet je ze ook allemaal gaan bakken nu (of weggooien). Opnieuw invriezen is niet echt aan te raden. | |
SpermaDonor | dinsdag 12 juli 2011 @ 18:26 |
Nee dat weet ik, had ze per stuk verpakt uiteraard.. | |
Zynthor | dinsdag 12 juli 2011 @ 21:51 |
gewoon au bain marie, zo klaar | |
SwJ | woensdag 13 juli 2011 @ 09:07 |
Ik denk dat ie al klaar is met eten. | |
ManBijtHamster | woensdag 13 juli 2011 @ 11:14 |
Ik zou ze fohnen, dat gaat altijd wel snel. | |
Skiet | woensdag 13 juli 2011 @ 11:26 |
Als je nou gewoon braadworstjes was gaan eten, want dat was schijnbaar geen probleem, dan had je de hamburgers gewoon in de koelkast kunnen leggen en de volgende avond gegeten. |