SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op zondag 1 januari 2012 03:39 schreef liesje1979 het volgende:
Mochten we kinderen willen, hebben we je nodig, just so you know. :')
Welke zon ?quote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:12 schreef Gummiebeer het volgende:
Leg ze in de zon, niet te lang natuurlijk, maar dan hoef je ze ook niet meer te bakken
quote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:14 schreef Gummiebeer het volgende:
[..]
Sorry, ik kan het niet zien vanuit mn donkere zolderkamer
Thnx...quote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:14 schreef Soohr het volgende:
verpak de hamburger in een zakje en leg ze in koud water,
500 gram per half uur,
wil je een sneller, maar viezer resultaat leg ze dan verpakt in een zakje in heet water
Heb een oven.quote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:15 schreef Redah het volgende:
In de oven, n graadje of 40-50.
Bij gebrek aan oven: In een boterhamzakje stoppen, dichtknopen, en in een pannetje met warm/heet water mikken (knoop aan de bovenkant en niet het zakje helemaal onder water mikken).
Bij gebrek aan oven en pan: Tussen je benen/onder je armen duwen.
Dan in de oven leggen, graadje of 40-50. Dan ontdooien ze redelijk vlot, maar 'bakken' ze niet. We in de gaten houden, anders worden ze alsnog helemaal bruin ipv roodquote:
quote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:20 schreef Arnevld het volgende:
Pics van je zus en ik vertel hoe bazen dit doen.
Doe ik nu ookquote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:28 schreef Son-Goku het volgende:
Gewoon bevroren in de pan doen, niet zo panieken
Lauw water is een mooi compromis. Dan zijn ze ook al in no-time ontdooid.quote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:14 schreef Soohr het volgende:
verpak de hamburger in een zakje en leg ze in koud water,
500 gram per half uur,
wil je een sneller, maar viezer resultaat leg ze dan verpakt in een zakje in heet water
Gaat ie verkleuren denk ikquote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:37 schreef Officier.van.KwilTietZien het volgende:
gewoon in de pan doe ik altijd, gaat goed!
Ze in een zakje doen en dan in het warme water lijkt me ook een goed plan
En dadelijk weer als je hem baktquote:
Nee dat weet ik, had ze per stuk verpakt uiteraard..quote:Op dinsdag 12 juli 2011 18:08 schreef Palomar het volgende:
Als je ze allemaal gaat ontdooien moet je ze ook allemaal gaan bakken nu (of weggooien). Opnieuw invriezen is niet echt aan te raden.
Als je nou gewoon braadworstjes was gaan eten, want dat was schijnbaar geen probleem, dan had je de hamburgers gewoon in de koelkast kunnen leggen en de volgende avond gegeten.quote:Op dinsdag 12 juli 2011 17:32 schreef SpermaDonor het volgende:
[..]
Doe ik nu ook
Als het niet lukt dan eet ik maar braadworstjes
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |