Dan de kop er apart afsnijden? En wat doe je dan met de kop? Kan je daar nog wat mee. Eventueel voor de kat. Ik begreep dat kieuwen en ogen bittere smaak geven?quote:Op vrijdag 3 juni 2011 17:15 schreef larry_flynt het volgende:
Volgens mij doe je het goed. Maar mijn opa deed altijd gewoon als eerste het mes in de anus en dan in één ruk alles er uit halen. Daarna een paar keer omspoelen en je bent klaar....
Dit dus, heerlijk.quote:Op vrijdag 3 juni 2011 17:30 schreef Gravedigger het volgende:
Kop er aan laten en dan in zijn geheel op de BBQ
Of roken. In Duitsland op een groot open vuur met eikenhout aan pennen. "Steckerlfisch"
Je vreet je vingers er bij op
Ze liggen in de oven met kruidenprutje vanbinnen. Dat recept van jou klinkt niet slecht. Helaas niet alles in huis.quote:Op vrijdag 3 juni 2011 18:49 schreef RobinOok het volgende:
Nee, geen beproefd recept, dus dan zou ik er eentje moeten gaan googelen.
Kan je zelf ook. Zoek op: pepesan ikan (Kembung)
Maar als ik nog een briljant recept tegen kom zal ik 't melden. :-)
Ik krijg er zure oprispingen van als ik er teveel van eet. Met paprika heb ik dan nog veel erger.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |