abonnement Unibet Coolblue
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 1 juni 2011 @ 20:23:37 #1
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_97594457




quote:
Christophe Haddad verliet GTST in september 2009 en keert nu, bijna twee jaar later, tijdelijk terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Nick Sanders liet zich voor het laatst zien in Meerdijk net voor hij opgenomen werd in een inrichting; door toedoen van zijn aartsrivale Maxime Sanders. Vlak voor de spannende cliffhanger van seizoen 21, komt hij opnieuw oog in oog te staan met de slinkse Maxime.

Hiernaast wordt Nick herenigd met zijn ex-geliefde Charlie en hun zoon Valentijn. Het belooft een warm weerzien te worden. Het moge duidelijk zijn: De terugkomst van Nick Sanders levert weer een flinke portie goede, maar óók slechte tijden op.

Christophe Haddad is vanaf 5 juli aanstaande opnieuw te zien in Goede Tijden Slechte Tijden: iedere werkdag vanaf 20:00 uur op RTL4
Nick Sanders (aka Nick van der Heyde) is een personage uit de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden.

Nick kwam naar Meerdijk voor zijn vader, Ludo Sanders. De machtige zakenman wil niet geloven dat hij nog een kind heeft en wil niets van hem weten. Nick is echter door zijn moeder Sophia Sanders na de geboorte ter adoptie afgestaan aan Ella van der Heyde, een achternicht van Sophia. Als Nick dan wil weten wie zijn biologische vader is, komt hij naar Meerdijk. Ludo wil uiteindelijk toch een DNA-test doen: Nick is echt zijn zoon.

Een grote fout die Nick maakt, is dat hij Sjors Langeveld verkracht. Wanneer Nick op kerstavond wat te veel op heeft en Sjors hem naar zijn hotelkamer brengt, verkracht hij haar. Sjors is erg verdrietig, maar als haar moeder Martine Hafkamp hier lucht van krijgt, is zij razend. Martine laat Nick naar een slachthuis brengen. Daar dreigt ze hem voor zijn daden te castreren. Uiteindelijk doet ze dat niet, maar Nick was op dat moment zo bang dat hij in zijn broek plaste.

Charlie Fischer is Nicks grote liefde. De twee ontmoeten elkaar op de werkvloer. Als ze verliefd zijn, en uiteindelijk besluiten te trouwen, doen ze dit in Las Vegas. In Nederland doen ze het over. Daarna gaan ze op huwelijksreis naar Portugal. Wat ze niet weten, is dat Sjors ze op de hielen zit om wraak te nemen op Nick voor de verkrachting. Wanneer het tot een confrontatie tussen de twee komt, hoort Charlie voor het eerst over de verkrachting. Samen zorgen ze ervoor dat er door een schot van het spijkerpistool dat Sjors had, een kroonluchter naar beneden valt en in Nicks kruis landt. Als gevolg hiervan raakt hij onvruchtbaar. Toch is er een lichtpuntje voor Nick: Charlie blijkt op dat moment zwanger van hem te zijn. Als ze daarna een miskraam krijgt, is Nick zo boos dat ze haar dumpt. Zijn enige kans op een kind is verkeken, en daarom scheiden de twee.

Toch horen de twee bij elkaar. Nick kan niet zonder Charlie, en hij zorgt ervoor dat haar relatie met Dennis wordt verbroken. Het koppel trouwt later opnieuw. Nick is door het dolle heen als hij toch niet onvruchtbaar blijkt te zijn. Charlie is namelijk opnieuw zwanger. Ze krijgen een zoontje: Valentijn. Maar dan is er Lieve, een ex-vriendin van Nick, die Nick ontvoert en zich bij Charlie voordoet als verpleegster om haar met Valentijn te helpen. Als Charlie in een depressie raakt, weet Lieve haar kind af te pakken en ze vlucht. Lieve, die eigenlijk Alexandra heet, doet dit allemaal om op Nick wraak te nemen. Tijden hun relatie was zij zwanger van Nick geraakt, maar hij wilde een abortus. Door deze abortus is zij onvruchtbaar geraakt en nu wil ze Nicks kind. Nick wordt dan bevrijd door Jack van Houten en samen weten ze Valentijn op te sporen. Door de gebeurtenis raken Charlie en Jack verliefd en is Nicks relatie met Charlie voorbij.

Als Charlie en Jack vervolgens een auto-ongeluk krijgen, vertellen ze Nick dat Valentijn ook in die auto zat en verongelukt is. Jack weet het zo te spelen dat Nick denkt dat zijn zoon dood is. Nick wordt dan ook woedend als blijkt dat Charlie en Jack een kind adopteren, in werkelijkheid gewoon Valentijn, maar nu JJ genoemd. Hij wil dan opnieuw een kind en laat zijn sperma onderzoeken. Er blijkt een zaadje actief genoeg om een kind te kunnen verwekken. Nick wil een draagmoeder inschakelen, terwijl hij ondertussen met Lorena Gonzalez een relatie heeft. Zij kan dit niet begrijpen en huurt een draagmoeder in om Nick om te praten. Ondertussen kiest Nick haar als draagmoeder uit. Lorena weet het echter zo voor elkaar te krijgen, dat zij de moeder wordt van zijn kind wanneer ze zijn sperma in handen krijgt door hulp van Fos. Als Lorena daarna een miskraam krijgt, is Nick woedend. Lorena deed dit allemaal omdat Nick het wel erg gezellig had met Sjors, bij wie hij troost zocht vanwege zijn verdriet om Valentijn.

Een relatie met Sjors was het gevolg. Zij en haar verkrachter bouwden stap voor stap een relatie op, die leidde tot een verloving. Als Sjors dan hoort dat Nick een huurmoordenaar op Jack heeft afgestuurd, is voor haar de maat vol. Ze wil niet trouwen met de man die haar broer wilde vermoorden.

Nick heeft in de loop der jaren veel vijanden gemaakt. Zijn grootste vijand is Jack, maar ook met zijn broer Stefano Sanders had hij een vete. Ze wilden beiden de aandacht van vader Ludo. Dit eindigt in een kat-en-muisspel, waarin Stefano Nick aanrijdt. Hij raakt gewond aan zijn been, maar Stefano rijdt met zijn auto het water in. Stefano overleeft dit drama, maar Yasmin Fuentes, op dat moment zijn vriendin, overlijdt. Ze zat bij hem in de auto om Stefano te helpen en over te halen geen gekke dingen te doen.

Jack is misschien wel Nicks grootste rivaal. Ze wilden weer allebei de aandacht van Ludo. Nick is verbijsterd als Ludo met Jack zaken wil doen. Dan raakt Nick door Jacks toedoen ook nog eens zijn baan bij Sanders Inc. kwijt. Jack heeft papieren vervalst, waardoor Nick beschuldigd wordt van handel met voorkennis. Als dan ook nog Valentijn zogenaamd omkomt bij een ongeluk in Jacks auto, stuurt hij een huurmoordenaar op hem af. Jack overleeft echter de wraakactie in Turkije.

Tijdens de cliffhanger van seizoen 18 wordt bekend dat JJ snel bloed nodig heeft van zijn vader, Nick Sanders. Hij heeft een bijzondere bloedgroep. Nick wil niets doen voor Charlie, die hem vraagt om zijn bloed. Dan biecht Charlie op dat JJ Valentijn is, Nicks zoon dus. Nick is verbijsterd, maar als Valentijn weer beter is gaan de twee een co-ouderschap aan.

Dit seizoen bereikte Nicks obsessie om door Ludo als een echte zoon gezien te worden, een hoogtepunt. Hij wil een baan bij Sanders Inc., maar Ludo weigert. Op sluwe manier wordt hij dan toch directeur van Telefonon. Als Ludo de confrontatie met Nick aangaat en zegt dat hij nooit een echte Sanders zal worden, slaat Nick door. Hij duwt zijn vader op de grond en wurgt hem totdat Maxime binnenkomt. Ludo wil niets meer met hem te maken hebben. Nicks wantrouwen in zijn tante Maxime Sanders wordt daarentegen steeds groter. Maxime maakt Nick bij iedereen zwart, maar wil hem wel zogenaamd helpen. Ondertussen maakt ze hem kapot. Dit leidt echter tot een climax. Nick valt Maxime aan bij het in huis gelegen zwembad en wil haar wurgen. Op het moment dat Maxime na een worstelpartij in het water opeens niet meer beweegt, vlucht Nick weg. Wanneer hij terugkomt om te kijken of ze echt dood is, blijkt Maxime te zijn verdwenen. Al snel loopt ze in Huize Sanders Nick tegen het lijf, waarna beiden elkaar weer in de haren vliegen.
Ludo, die toevallig thuiskomt, weet beiden uit elkaar te drijven, waarna Nick wil vluchten omdat hij zich niet veilig waant voor Maxime. Ludo weet echter waarna Nick wil vluchten omdat hij zich niet veilig waant voor Maxime. Ludo weet echter Nick met spoed te laten opsluiten in een kliniek omdat hij gevaarlijk is, waarna Nick de soapserie verlaat.




De Topicreeks

- De OP -


[ Bericht 35% gewijzigd door Dr.Mikey op 01-06-2011 20:41:59 ]
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Redactie Sport woensdag 1 juni 2011 @ 20:24:43 #2
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_97594509
Bazenfoto die eerste. 8-)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_97594512
Mijn lapo :(
Maar nick is wel de eenballige held _O_
It was an encounter that lasted less than 45 seconds O+
  woensdag 1 juni 2011 @ 20:32:09 #4
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_97594829
Nick _O_ _O_ _O_
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  † In Memoriam † woensdag 1 juni 2011 @ 20:35:32 #5
43556 miss_dynastie
pi_97594967
En nu maar hopen dat deze schrijvers niet kiezen voor 'Ludo en Maxime tegen Nick'-gedoe. Laat Ludo Nick nu gewoon fatsoenlijk als zoon accepteren. Amy accepteerde hij ook zonder meer (en vervolgens vergat 'ie haar zo'n beetje, maar goed, details :') )
pi_97595071
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 20:35 schreef miss_dynastie het volgende:
En nu maar hopen dat deze schrijvers niet kiezen voor 'Ludo en Maxime tegen Nick'-gedoe. Laat Ludo Nick nu gewoon fatsoenlijk als zoon accepteren. Amy accepteerde hij ook zonder meer (en vervolgens vergat 'ie haar zo'n beetje, maar goed, details :') )
Dit ja!

Nick: _O_
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 1 juni 2011 @ 20:42:35 #7
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_97595268
En zei Ludo niet recentelijk iets over Lorena en Frederik dat hij zijn kind gelijk zou accepteren ?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_97595377
Wanneer komt Nick dan precies terug?
  woensdag 1 juni 2011 @ 20:45:24 #9
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_97595400
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 20:44 schreef MoiMoi85 het volgende:
Wanneer komt Nick dan precies terug?
Dinsdag 5 juli, vlak voor de zomercliff.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_97595554
Pff...duurt nog best wel lang voor mijn gevoel. :P Vond er de laatste tijd niet zoveel meer aan. Alleen die Tanja/Tineke kan mij boeien.
  woensdag 1 juni 2011 @ 20:49:11 #11
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_97595586
Nick terug?!?! *O*
  woensdag 1 juni 2011 @ 20:54:36 #12
342888 Baron-von-Blubba
Misunderstood genius
pi_97595825
Eindelijk!
En Nick is geen moment te vroeg, want als ik dan vandaag weer naar GTST kijk...
Boeiende scènes met de knie van Sjors (ze heeft dan wel een hele mooie knie, moet ik toch eerlijk toegeven).
Gaat toch nergens over, pure tijdvulling.

Nick vs. Maxime!
Nu Stefano Sanders nog terug in Meerdijk en dan ben ik dik tevreden.
Het is hetzelfde als een jaar geleden.
Maar nu zal een boosterprikje het redden?
Geniet van jullie vrijheid nadat je hele immuunsysteem kapot is geprikt.
Inkomen gegarandeerd voor de farmaceutische industrie… blijven boosteren jongens!
  woensdag 1 juni 2011 @ 20:56:27 #13
342888 Baron-von-Blubba
Misunderstood genius
pi_97595888
Nog eventjes voor de liefhebber, de mooie knietjes van Inge (Sjorrrs).
Het is hetzelfde als een jaar geleden.
Maar nu zal een boosterprikje het redden?
Geniet van jullie vrijheid nadat je hele immuunsysteem kapot is geprikt.
Inkomen gegarandeerd voor de farmaceutische industrie… blijven boosteren jongens!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 1 juni 2011 @ 20:58:28 #14
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_97595958
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 20:56 schreef Baron-von-Blubba het volgende:
Nog eventjes voor de liefhebber, de mooie knietjes van Inge (Sjorrrs).
[ afbeelding ]
Doe dan ook gelijk haar billen

They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_97597734
Wouw, Nick terug in GTST, op mijn verjaardag nog wel O+
  woensdag 1 juni 2011 @ 21:38:18 #16
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_97597921
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 21:35 schreef douche-eendje het volgende:
Wouw, Nick terug in GTST, op mijn verjaardag nog wel O+
Dat wordt dus met zijn allen kijken met een bord vlaai op schoot. :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_97598220
Fijn voor degene die geen spoilers willen weten..
pi_97598286
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 21:38 schreef Frey het volgende:

[..]

Dat wordt dus met zijn allen kijken met een bord vlaai op schoot. :P
GTSTvlaai he, voor minder doe ik het niet :P
  woensdag 1 juni 2011 @ 21:47:43 #19
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_97598360
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 21:44 schreef Schaatsfan89 het volgende:
Fijn voor degene die geen spoilers willen weten..
Ach ja, dit staat nu toch overal. Zelfs op de home van www.gtst.nl.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  Redactie Sport woensdag 1 juni 2011 @ 22:01:49 #20
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_97599107
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_97600274
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 22:01 schreef DeLuna het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Redactie Sport woensdag 1 juni 2011 @ 22:25:01 #22
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_97600351
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 22:23 schreef LWD-Godius het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_97600495
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 22:25 schreef DeLuna het volgende:

[..]

:{
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_97600571
Ik hoop dat Nick grote schoonmaakt komt houden in Meerdijk. Te beginnen met Charlie, Danny en Bing.
It was an encounter that lasted less than 45 seconds O+
  Redactie Sport woensdag 1 juni 2011 @ 22:29:57 #25
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_97600595
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 22:27 schreef LWD-Godius het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')