maniack28 | maandag 30 mei 2011 @ 19:15 |
Van Beckers.. reeds ontdooit (sinds gisterenochtend), wel in de koelkast bewaard. Enig idee vanwaar dat alleen diepgevroren te bereiden? | |
FkTwkGs2012 | maandag 30 mei 2011 @ 19:17 |
Opnieuw invriezen dus! Waarom... euhm ontdooid zit er misschien te veel vloeibaar vocht IN de loempia wat er uit kan lopen als de buitenkant nog niet goed gebakken is. Probeer het! In ieder geval zal de tijd wel iets korter worden. Laat je het ff weten met before- and after pics ![]() | |
essentieel | maandag 30 mei 2011 @ 19:20 |
Ik ontdooi ze juist eerst zodat er geen halve liter 'sap' uit komt als ik er in bijt. ![]() | |
7754 | maandag 30 mei 2011 @ 19:22 |
Onzin. Olie in de pan, loempia's erin. Bakken maar. | |
deadly_kiss | maandag 30 mei 2011 @ 19:30 |
ontdooid heb je kans dat de flens niet dicht blijft plakken en heel de bende uit elkaar spat ![]() maar ik heb ze weleens van mora (geloof ik) uit zo'n grote doos bij de makro... dan zitten ze per stuk in zo'n doorzichtig folie, wat ik uitstekend vind om te stomen in de magnetron voordat ik die in de pan gooi ![]() | |
7754 | maandag 30 mei 2011 @ 19:34 |
Die dingen spatten nooit uit elkaar. Laag vuurtje, vooral niet rushen. Loempia's FTW! | |
deadly_kiss | maandag 30 mei 2011 @ 19:40 |
laag vuurtje? ik gooi die dingen in de frituur? ![]() | |
7754 | maandag 30 mei 2011 @ 19:44 |
Ik ga niet lopen frituren.. ![]() Loempia's maak ik in de pan klaar. | |
Civilian | maandag 30 mei 2011 @ 19:45 |
Zonde.. Dan druipen die dingen van 't vet ![]() | |
deadly_kiss | maandag 30 mei 2011 @ 19:48 |
huh... als je goed vet op de goede temp. gebruikt niet? patat kan je toch ook niet uitknijpen? | |
7754 | maandag 30 mei 2011 @ 19:50 |
Allebei de methodes werken. Maar ik frituur zo weinig dat ik het vet na 1x gebruik al kan weggooien, daarom doe ik het in de pan, meurt ook minder enzo. | |
maniack28 | maandag 30 mei 2011 @ 20:35 |
in de oven gedaan, werkte prima ![]() |