Opnieuw invriezen dus!quote:Op maandag 30 mei 2011 19:15 schreef maniack28 het volgende:
Van Beckers.. reeds ontdooit (sinds gisterenochtend), wel in de koelkast bewaard. Enig idee vanwaar dat alleen diepgevroren te bereiden?
Ik ontdooi ze juist eerst zodat er geen halve liter 'sap' uit komt als ik er in bijt.quote:Op maandag 30 mei 2011 19:17 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Opnieuw invriezen dus!
Waarom... euhm ontdooid zit er misschien te veel vloeibaar vocht IN de loempia wat er uit kan lopen als de buitenkant nog niet goed gebakken is. Probeer het! In ieder geval zal de tijd wel iets korter worden.
Laat je het ff weten met before- and after picsBon apetit.
Zonde.. Dan druipen die dingen van 't vetquote:Op maandag 30 mei 2011 19:40 schreef deadly_kiss het volgende:
laag vuurtje?
ik gooi die dingen in de frituur?
huh... als je goed vet op de goede temp. gebruikt niet?quote:Op maandag 30 mei 2011 19:45 schreef Civilian het volgende:
[..]
Zonde.. Dan druipen die dingen van 't vet
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |