#ANONIEM | vrijdag 21 juni 2002 @ 21:52 |
Wie heefte r nog een tip om lekker satesaus te maken, beetje zoetig niet te?? Voor de rest alle recepten welkom! Ook graag erbij zetten wat ik allemaal nodig heb, ik ga morgenmiddag nog effe boodschapjes doen. Dus kom op laat je horen! | |
-Ma3stro- | vrijdag 21 juni 2002 @ 21:56 |
die grote groen/bruine bak is echt lekker ![]() ![]() | |
shmoopy | vrijdag 21 juni 2002 @ 21:59 |
Pindakaas,gember,bruine suiker,sambal,beetje soyasaus of ketjap,en knoflook, zo vind ik hem het lekkerst. | |
jeroenb | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:00 |
quote:Precies, vooral veel pindakaas! | |
Lucille | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:01 |
Het grote Lucille satesaus recept: paar lepels pindakaas in een pannetje doen (Calve of AH pindakaas zijn het beste) Wordt het niet meer goed dik, dan lepel extra pindakaas erbij, is het te dik dan iets meer melk erbij. Slamat makan | |
BadMotha | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:06 |
inderdaad dat bruine plastic emmertje van Wijcko rulez...!! | |
_Draven_ | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:06 |
voor 4 pers. sap van 1 citroen of 1/2 theelepel azijn Breng in een pannetje 4 dl water met citroensap, ketjap, specerijen, suiker en sambal aan de kook. jajaja van life and cooking gejat maar hij is mmmmmmm | |
#ANONIEM | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:13 |
quote:waar haal je die? En hoe heet het? Iedereen alvast bedankt voor de receptjes, ik ga ze in ieder geval allemaal een keer uitproberen | |
Aercy | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:17 |
quote:Ik ben mamamiep, maar te lui om ff bij mezelf in te loggen ![]() ![]() | |
Mr_Rammstein | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:33 |
In elk geval niet op de dosering letten wat op het emmertje staat in het geval van zo'n emmer.. Water koken en dan beetje voor beetje toevoegen en goed roeren tot je de dikte krijg die je graag wilt hebben. Wel eerst water laten koken. Heb vandaag nog Satésaus gemaakt voor de kantine van IKEA. Ze vonden hem allemaal te gek (met zo'n beetje dezelfde ingrediënten die hiervoor genoemd zijn, ketjap, sambal, suiker). Voor extra scherpte kun je er ook nog een verse spaanse peper doorheen roeren of tabasco druppels gebruiken ![]() | |
-ScuL- | vrijdag 21 juni 2002 @ 22:43 |
quote:OLÉ! ![]() da's al jarenlang mijn favo satésaus.... werkelijk heerlijk!! ![]() ![]() ![]() | |
loquitos | vrijdag 21 juni 2002 @ 23:30 |
quote:[off-topic] bijna goed.. het is Selamat makan !! [/off-topic] Family recept voor zoete saus: Doe de pindakaas in een pannetje en breng dit aan de kook met water. Doe er dan ketjap, fijngemalen uitjes en suiker bij (al naar gelang zoetheid en smaak). Blijf lekker roeren en doe er een beetje water bij als het dikker wordt. Lekker blijven roeren voor een paar minuutjes. En klaar. Selamat Makan dan selamat malam ! | |
Erosjuhhh | zaterdag 22 juni 2002 @ 01:56 |
heeel erg offtopic dit, maar makan betekend SCHIET OP! in het twents... ontopic: die bruine emmertjes zijn inderdaad meeeeeeeega zaaliggg | |
#ANONIEM | zaterdag 22 juni 2002 @ 11:19 |
quote:Ok bedankt allemaal! Ik ga zo even in de supermarkt kijken! En ik laat weten hoe ik het vond! | |
Martijn_77 | zaterdag 31 juli 2004 @ 14:33 |
Zie ook sate saus vraagje | |
#ANONIEM | zaterdag 31 juli 2004 @ 15:39 |
quote:Zo halle dit is een vraag van 2 jaar geleden! Ik maak mijn sate saus nu met Weiko! Echt mega heerlijk! Maar topic kan opslot hoor! | |
Martijn_77 | zaterdag 31 juli 2004 @ 19:46 |
quote:Weet ik maar was gewoon nog op zoek naar meer recepten en toen kwam ik dit topic tegen. |