Paul | vrijdag 20 mei 2011 @ 19:19 |
Hoelang moet je aardappelen koken voordat je ze gebruikt in de ovenschaal van aardappel anders?![]() | |
Mirjam | vrijdag 20 mei 2011 @ 19:21 |
dit vond je makkelijker dan voorgekookte aardappelschijfjes kopen? | |
Paul | vrijdag 20 mei 2011 @ 19:21 |
Ik had al aardappels in huis en zag dat ik nog zo'n potje had, anders had ik het gedaan zoals jij zegt. Maar jij weet vast wel hoelang ze moeten koken ![]() | |
Mirjam | vrijdag 20 mei 2011 @ 19:22 |
ik zou een minuut of 10 doen. maar niet een hele aardappel he? in 2en snijden ofzo | |
Paul | vrijdag 20 mei 2011 @ 19:23 |
Ja dat wist ik al wel ![]() ![]() ![]() | |
trovey | vrijdag 20 mei 2011 @ 19:44 |
Gewoon in plakjes snijden en dan voorkoken tot ze halfgaar zijn. Afgieten en in de ovenschotel doen en dan de saus erbij en de oventijd aanhouden. | |
Pietverdriet | vrijdag 20 mei 2011 @ 21:53 |
Ik snap niet dat je zulk smerig voer vreet. Neem gewoon aardappels en wat room van de aldi, zout en knoflook, goedkoper en vele malen lekkerder | |
cindy11 | zaterdag 21 mei 2011 @ 00:39 |
Ik kan uit ervaring vertellen,dat voorgekookte aardappelschijfjes niet geniaal zijn met een pot aardappel anders! Ten eerste zijn die schijfjes dan wel voorgekookt,maar kost het desondanks een lange rottijd voor ze gaar zijn in een ovenschaal met die prut. Wat ik tegenwoordig vaak doe....ik kook de voorgekookte aardappelschijfjes toch nog maar eens even in kokend water(of sla het hele gedoe over,en kook zelf aardappelen die ik in plakjes snij). Vind het principe van de pot aardappelanders wel leuk....maar ik gebruik maar de helft van de pot op veel meer aardappel als aangegeven in het recept. Ga ook zelf nog aan de slag met wat kruiden,knoflook,etc. Ik hou namelijk van knapperige aardappeltjes uit de oven,en niet van die ongare dingen die zwemmen in een bad van een pot aardappelanders zonder al te veel smaak. Mijn advies...zelf aardappels koken,of anders de voorgekookte schijfjes toch nog 3 of 4 minuten koken... Dan in een ovenschaal gooien met wat van die pot aardappelanders erbij,en zelf je gang gaan met kruiden,knoflook etc. Tussendoor even omscheppen,en dan krijg je heerlijke schijfjes die nog wat krokant zijn met een lekker smaakje, ![]() | |
trovey | zaterdag 21 mei 2011 @ 14:43 |
Als ik het eet dan maak ik er altijd een complete ovenschotel van dus met groente en vlees, de aardappel anders werkt dan meer als een soort saus bovenop het geheel want dat "zwemmen" in saus ben ik ook geen fan. ![]() | |
pavv | zondag 22 mei 2011 @ 01:27 |
Ik dacht dat dit forum 'Cul' heette en dat dat stond voor 'Culinair' Gaan we het hier een beetje hebben over voorggegaarde aardappelschijfjes en godbetere Aardappelanders..... ![]() En morgen? Chicken Tonight? ![]() | |
Blues | zondag 22 mei 2011 @ 01:34 |
![]() ![]() | |
Paul | zondag 22 mei 2011 @ 09:36 |
Goed idee ![]() | |
trovey | zondag 22 mei 2011 @ 12:08 |
Jammer alleen dat dat echt niet te vreten is. ![]() Iets van Conimex dan maar ![]() ![]() | |
Blues | zondag 22 mei 2011 @ 13:10 |
Maak lekker iets zelf ![]() ![]() | |
Paul | maandag 23 mei 2011 @ 00:00 |
Kan je ons goede tips geven om zelf chicken tonight te maken en aardappel anders? | |
Paul | zondag 10 februari 2013 @ 16:55 |
![]() | |
Ole | zondag 10 februari 2013 @ 17:02 |
Moet je smac ook koken ? | |
Catch22- | zondag 10 februari 2013 @ 17:05 |
Wat een kick ![]() | |
Isabeau | zondag 10 februari 2013 @ 19:21 |
Ik heb de spamreactie al verwijderd, topic mag weer afzakken ![]() |