Bosbeetle | donderdag 19 mei 2011 @ 23:11 |
Wie helpt mij een soort van kruiden wijzer te maken. Ik wil namelijk wel eens af van het zomaar wat kruiden ergens in flikkeren. Mischien kan iedereen hier zijn favoriete kruid noemen en waar je het vooral op gebruikt en een soort van omschrijving van de smaak. Ter lering ende vermaak zeg maar. En zodat ik niet overal basilicum, oregano en thijm doorheen gooi ![]() Ikzelf ben fan van nootmuskaat voor op doperwtjes en tuinbonen (met een bloemsausje) maar ik ben geen CULer dus mss is dat wel een doodzonde. | |
bas-beest | donderdag 19 mei 2011 @ 23:17 |
Als jij dat lekker vindt, waarom je daar dan druk over maken? | |
bas-beest | donderdag 19 mei 2011 @ 23:18 |
En trouwens, de eerste hit als je Googlet op kruidenwijzer: http://www.kookfreak.nl/kruidenwijzer.html | |
Bosbeetle | donderdag 19 mei 2011 @ 23:18 |
Maak ik me ook niet druk om. Ik blijf dat ook wel doen, ik geef alleen maar aan dat ik geen tips kan geven, het was een beetje om me in te dekken voor de TS begint reacties. | |
Bosbeetle | donderdag 19 mei 2011 @ 23:19 |
Okay gooi dan maar op slot, sorry voor het idee. | |
bas-beest | donderdag 19 mei 2011 @ 23:21 |
Je kan zelf een slotje aanvragen via deze knop ![]() Misschien zijn er nog users die met zelfverzonnen combi's komen oid. ![]() | |
Bosbeetle | donderdag 19 mei 2011 @ 23:23 |
Ik heb al een slotje aangevraagd in de CUL-FB, en omdat het blijkbaar overbodig is dan kan hij beter op slot. | |
Adames | donderdag 19 mei 2011 @ 23:57 |
Proef het zelf. | |
Snakey | vrijdag 20 mei 2011 @ 00:42 |
Baard weet de juiste kruiden vast wel. | |
Isabeau | vrijdag 20 mei 2011 @ 08:15 |
Dan is heel CUL overbodig ![]() ![]() ![]() | |
Bosbeetle | vrijdag 20 mei 2011 @ 09:52 |
Gooi er toch maar een slot op. | |
Tanin | vrijdag 20 mei 2011 @ 14:21 |
Nootmuskaat: lekker op de meeste groene (blad) groentes. Oa: kool, spruiten, sperziebonen Rozemarijn: heerlijk op geroosterde aardappelen. Knoflook: heerlijk op alles. Komijn: lekker in curry, vooral lekker wanneer gebakken, samen met ui en knoflook, komt de smaak extra bij vrij. Zoiets? | |
Pietverdriet | vrijdag 20 mei 2011 @ 15:49 |
Ik vind banda foelie veel verfijnder en lekkerder dan nootmuskaat, beetje het verschil tussen vanilinesuiker en vanille, of gemalen peper uit een potje en vers gemalen peper | |
lemonlime | vrijdag 20 mei 2011 @ 22:20 |
Kook eens gedroogde dille mee met de rijst, is echt heel lekker! |