FOK!forum / Onzin voor je leven! / Biefstuk is lekkerder, dan karbonade
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 18:39
Biefstuk kruiden met alleen zout en peper!
2n9j22f.gif

Kruiden met, paprika poeder, peper, zout, vleeskruiden, knoflook poeder.
21ewye.jpg

Biefstuk is lekkerder dan karbonade, toch? Of wat kan deze 2 bovenstaande dingen overtreffen?
Editeurdonderdag 12 mei 2011 @ 18:39
Eens
ToTdonderdag 12 mei 2011 @ 18:41
Eens, maar om daar nou een topic over te openen... :')
Hoppahoppadonderdag 12 mei 2011 @ 18:41
Al het aziatische eten is beter. Maar biefstuk is inderdaad van deze twee de duidelijke winnaar.
Hoppahoppadonderdag 12 mei 2011 @ 18:41
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:41 schreef ToT het volgende:
Eens, maar om daar nou een topic over te openen... :')
Ach, het is ONZ hè. Daar kan dat best.
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 18:42
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:41 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Ach, het is ONZ hè. Daar kan dat best.
^O^
GZ1000donderdag 12 mei 2011 @ 18:42
Eens.
Lamabaldonderdag 12 mei 2011 @ 18:43
Agree
Hoppahoppadonderdag 12 mei 2011 @ 18:43
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:42 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

^O^
Tja, als iemand nou gaat beweren dat we biefstuk lekkerder vinden omdat de illuminati dat wil, dan moet het in BNW.
leeelldonderdag 12 mei 2011 @ 18:43
Biefstuk altijd

mits niet gebakken door een tokkie;

Prikken in je vlees :')
Je vlees zouten en dan lekker op je aanrecht laten liggen voor een half uur :')
dralion13donderdag 12 mei 2011 @ 18:43
Ik vind karbonade lekkerder
Gemarineerde karbonades :~

Ik vind biefstuk vrij saai van smaak eigenlijk
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 18:43
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:43 schreef dralion13 het volgende:
Ik vind karbonade lekkerder
Gemarineerde karbonades :~

Ik vind biefstuk vrij saai van smaak eigenlijk
Wel gezonder. :)
smegmanusdonderdag 12 mei 2011 @ 18:44
Ik maak vaak een fleshlight van 2 biefstukjes. Met karbo's wil dat niet zo goed.
dralion13donderdag 12 mei 2011 @ 18:44
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:43 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Wel gezonder. :)
Klopt, maar daar ging het topic niet over :)
Hoppahoppadonderdag 12 mei 2011 @ 18:44
quote:
14s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:43 schreef leeell het volgende:
Biefstuk altijd

mits niet gebakken door een tokkie;

Prikken in je vlees :')
Je vlees zouten en dan lekker op je aanrecht laten liggen voor een half uur :')
Met een 'krokant laagje' omdat onze Harry dat zo lekker vindt.
Hoppahoppadonderdag 12 mei 2011 @ 18:45
quote:
10s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:44 schreef smegmanus het volgende:
Ik maak vaak een fleshlight van 2 biefstukjes. Met karbo's wil dat niet zo goed.
Past dat in je reet ja?
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 18:45
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:44 schreef dralion13 het volgende:

[..]

Klopt, maar daar ging het topic niet over :)
:|W
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 18:51
:'(
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 18:57
Trouwens een combi met:

2dceolh.jpg
255p6hc.jpg

Heerlijk!
smegmanusdonderdag 12 mei 2011 @ 18:58
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:45 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Past dat in je reet ja?
Haha jij snapt niet hoe een fleshlight werkt, vuige rugridder.
Ga een stuk darm uitpoepen ofzo, met je hoofd.
Hoppahoppadonderdag 12 mei 2011 @ 19:01
quote:
10s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:58 schreef smegmanus het volgende:

[..]

Haha jij snapt niet hoe een fleshlight werkt, vuige rugridder.
Ga een stuk darm uitpoepen ofzo, met je hoofd.
Ik weet wel hoe een fleshlight werkt. Maar ik geloof niet dat JIJ hem op de juiste manier gebruikt.
heiden6donderdag 12 mei 2011 @ 19:04
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 18:44 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Met een 'krokant laagje' omdat onze Harry dat zo lekker vindt.
Hoe krijg je in vredesnaam een 'krokant laagje' op een biefstuk? Nog nooit van gehoord.
Spouwerrangerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:12
Van die twee, altijd biefstuk. Karbonades vind ik veel te vet en dan vooral schouderkarbonade :r
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:13
quote:
99s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:12 schreef Spouwerranger het volgende:
Van die twee, altijd biefstuk. Karbonades vind ik veel te vet en dan vooral schouderkarbonade :r
Is lekker! Beide is lekker. :) Lekker vet is ook soms goed voor je.
BB-Kingdonderdag 12 mei 2011 @ 19:15
Biefstuk is inderdaad lekkerder dan karbonade.

Ik ben het met deze stelling eens en ook blij een bijdrage te hebben geleverd aan dit topic.
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:15
Hoe vetter hoe better!
Biefstuk dus...
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:16
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:15 schreef Ikbenserieus het volgende:
Hoe vetter hoe better!
Biefstuk dus...
Kut! Biefstuk is niet vet.
smegmanusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:16
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:01 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Ik weet wel hoe een fleshlight werkt. Maar ik geloof niet dat JIJ hem op de juiste manier gebruikt.
Ik misbruik 'm ook alleen maar.
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:17
Varkensvlees is sowieso troep met harde stukjes erin. Ik ben geen moslim, maar ik eet het echt niet.

Gore zooi :r
Tilboydonderdag 12 mei 2011 @ 19:18
Frikandel! _O_
smegmanusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:18
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:17 schreef Oerbeer het volgende:
Varkensvlees is sowieso troep met harde stukjes erin. Ik ben geen moslim, maar ik eet het echt niet.

Gore zooi :r
Varkenshaas? :9~
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:18
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:16 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Kut! Biefstuk is niet vet.
Wel als ik hem bak.
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:19
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:18 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Wel als ik hem bak.
Tja :') :')
Leer koken/bakken.
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:19
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:18 schreef smegmanus het volgende:

[..]

Varkenshaas? :9~
Nee nee, ook taaie rommel wat mij betreft. De structuur ervan, juk.
smegmanusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:19 schreef Oerbeer het volgende:

[..]

Nee nee, ook taaie rommel wat mij betreft. De structuur ervan, juk.
Taaie rommel? :D Nee echt, heb je wel eens een goede varkenshaas gegeten?
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:20 schreef smegmanus het volgende:

[..]

Taaie rommel? :D Nee echt, heb je wel eens een goede varkenshaas gegeten?
Blijkbaar niet dan. Misschien probeer ik het nog eens in een echt restaurant ipv aftandse vreetschuren. ;)
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:19 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Tja :') :')
Leer koken/bakken.
Frituren heb ik het over. Koken&bakken kan ik wel.
HenkieVdVdonderdag 12 mei 2011 @ 19:21
Sowieso Biefstuk. O+
essentieeldonderdag 12 mei 2011 @ 19:21
waarom staat er een komma in de TT :')
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:21 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Frituren heb ik het over. Koken&bakken kan ik wel.
Frituren, jij doet dat met biefstuk? Zoals je eerder zei?
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:21 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Frituren, jij doet dat met biefstuk? Zoals je eerder zei?
Oh, gat-ver-damme.
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:21 schreef essentieel het volgende:
waarom staat er een komma in de TT :')
Is geil..... :9~ :9~
essentieeldonderdag 12 mei 2011 @ 19:23
zijn die biefstukken trouwens rauw ofzo? :')
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:23 schreef essentieel het volgende:
zijn die biefstukken trouwens rauw ofzo? :')
Volgens mij kun je dat toch rauw eten?
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:23 schreef essentieel het volgende:
zijn die biefstukken trouwens rauw ofzo? :')
Hoezo?
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:24 schreef Oerbeer het volgende:

[..]

Volgens mij kun je dat toch rauw eten?
Nee
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:25
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:24 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Nee
Oh, nou ik bak ze wel zo kort mogelijk. Lekker rood vleesch! :9~
essentieeldonderdag 12 mei 2011 @ 19:25
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:24 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Hoezo?
zien er een beetje rood uit, vind je niet? :+ :')
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:25
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:25 schreef Oerbeer het volgende:

[..]

Oh, nou bak ze wel kort mogelijk. Lekker rood vleesch! :9~
Hoe korter, hoe langer je kauwt.
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:25
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:25 schreef essentieel het volgende:

[..]

zien er een beetje rood uit, vind je niet? :+ :')
Moet gewoon medium gebakken worden.
essentieeldonderdag 12 mei 2011 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:25 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Moet gewoon medium gebakken worden.
:') Die voorste ziet eruit alsof het misschien 3 seconden 'gebakken' is in vet van 20 graden. :')
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:25 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Hoe korter, hoe langer je kauwt.
Ja das waar. De laatste keer was heel de binnenkant toch behoorlijk koud nog. Dat was wel ranzig...
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:27 schreef essentieel het volgende:

[..]

:') Die voorste ziet eruit alsof het misschien 3 seconden 'gebakken' is in vet van 20 graden. :')
Nee Pic is iets wat je nog moet klaar maken :)
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:28
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:27 schreef Oerbeer het volgende:

[..]

Ja das waar. De laatste keer was heel de binnenkant toch behoorlijk koud nog. Dat was wel ranzig...
Zo,n 8 minuten op een middelmatig hoog vuurtje, 10 keer omdraaien :) en je hebt echt een stuk goed vlees.
essentieeldonderdag 12 mei 2011 @ 19:29
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:27 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Nee Pic is iets wat je nog moet klaar maken :)
ik zeg toch net dat ze rauw zijn? :')
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:29
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:28 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Zo,n 8 minuten op een middelmatig hoog vuurtje, 10 keer omdraaien :) en je hebt echt een stuk goed vlees.
Ik zal het eens proberen de volgende keer. Meestal doe ik 3-4 minuutjes.
Laatste keer dus 2 min. Dat doe ik nooit meer iig.
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:29
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:21 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Frituren, jij doet dat met biefstuk? Zoals je eerder zei?
Jazeker,
Praktisch gooi ik eigenlijk alles in de frituur, hele maaltijden, groente, fruit, vlees; alles.
Gewoon eens wat anders.
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:30
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:29 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Jazeker,
Praktisch gooi ik eigenlijk alles in de frituur, hele maaltijden, groente, fruit, vlees; alles.
Gewoon eens wat anders.
Broodje bakpaou uit de frituur, met een bounty erbij. Ja da hoort nie. :)
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:30
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:29 schreef Oerbeer het volgende:

[..]

Ik zal het eens proberen de volgende keer. Meestal doe ik 3-4 minuutjes.
Laatste keer dus 2 min. Dat doe ik nooit meer iig.
8 minuten. Hoekje van een pakje boter in de pan gooien. Eerst wat peper en zout erop :)

quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:29 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Jazeker,
Praktisch gooi ik eigenlijk alles in de frituur, hele maaltijden, groente, fruit, vlees; alles.
Gewoon eens wat anders.
Jonghu da hoor nie!
essentieeldonderdag 12 mei 2011 @ 19:31
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:29 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Jazeker,
Praktisch gooi ik eigenlijk alles in de frituur, hele maaltijden, groente, fruit, vlees; alles.
Gewoon eens wat anders.
hele maaltijden? dus eerst ga je bijvoorbeeld een stamppot ofzo maken, en daarna frituur je het?
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:31
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:30 schreef Oerbeer het volgende:

[..]

Broodje bakpaou uit de frituur, met een bounty erbij. Ja da hoort nie. :)
Jonghu ik zei het net hahaha
TWPdonderdag 12 mei 2011 @ 19:34
Lijkt me wel duidelijk ja.
heiden6donderdag 12 mei 2011 @ 19:36
Da hoor wel zo!

En 8 minuten middelhoog vuur? Het is geen kipfilet gek. ;(
dirkjodonderdag 12 mei 2011 @ 19:37
Heel kort gebakken biefstuk :9~
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:37
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:36 schreef heiden6 het volgende:
Da hoor wel zo!

En 8 minuten middelhoog vuur? Het is geen kipfilet gek. ;(
De mijne smaken altijd heerlijk :) beetje rood van binnen kan nooit kwaad :)
TWPdonderdag 12 mei 2011 @ 19:47
Zo'n keiharde biefstuk waar je anderhalf uur over doet. Beetje dat kauwgom idee. Lekker is dat.
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 19:48
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:31 schreef essentieel het volgende:

[..]

hele maaltijden? dus eerst ga je bijvoorbeeld een stamppot ofzo maken, en daarna frituur je het?
Zo is dat.
Is iedereen hier trouwens aan te bevelen.
essentieeldonderdag 12 mei 2011 @ 19:48
een 'doorbakken' biefstuk hoeft niet per se taai te zijn, btw.
Oerbeerdonderdag 12 mei 2011 @ 19:49
Ik krijg opnieuw honger van dit topique, en de slager is al dicht. Homo dat het is :(
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 19:49
quote:
3s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:49 schreef Oerbeer het volgende:
Ik krijg opnieuw honger van dit topique, en de slager is al dicht. Homo dat het is :(
:')
heiden6donderdag 12 mei 2011 @ 20:02
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:37 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

De mijne smaken altijd heerlijk :) beetje rood van binnen kan nooit kwaad :)
8 minuten is wel een heel klein beetje rood. En sowieso moet je het eerst dichtschroeien.
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 20:03
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:02 schreef heiden6 het volgende:

[..]

8 minuten is wel een heel klein beetje rood. En sowieso moet je het eerst dichtschroeien.
gemiddeld vuurtje tussen laag en hoog in. :) smaakt perfect.
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 20:03
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:02 schreef heiden6 het volgende:

[..]

8 minuten is wel een heel klein beetje rood. En sowieso moet je het eerst dichtschroeien.
Bij 10 minuten wordt ie blauw.
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 20:05
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:03 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Bij 10 minuten wordt ie blauw.
Doe je iets verkeerds, ja FAIL.
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 20:06
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:05 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Doe je iets verkeerds, ja FAIL.
Oh oeps, gas wat lager zetten?
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 20:07
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:06 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Oh oeps, gas wat lager zetten?
Verstandig ja, maar als je van zwart houdt (Dt(t)(d) hou ik je niet tegen. :)
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 20:08
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:07 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Verstandig ja, maar als je van zwart houdt (Dt(t)(d) hou ik je niet tegen. :)
Ik heb hem klaar!!! *) Koken is echt m`n lust en m`n leven *)
Unfabuloussdonderdag 12 mei 2011 @ 20:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:08 schreef Ikbenserieus het volgende:

[..]

Ik heb hem klaar!!! *) Koken is echt m`n lust en m`n leven *)
Dit kook je niet, dit bak je. :s)
Ikbenserieusdonderdag 12 mei 2011 @ 20:14
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:10 schreef Unfabulouss het volgende:

[..]

Dit kook je niet, dit bak je. :s)
:Y)
Unfabuloussvrijdag 13 mei 2011 @ 14:05
Bump
Unfabulousswoensdag 18 mei 2011 @ 13:15
Krijg weer trek in Biefstuk jonghu! *O*