| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 18:39 |
Biefstuk kruiden met alleen zout en peper!![]() Kruiden met, paprika poeder, peper, zout, vleeskruiden, knoflook poeder. ![]() Biefstuk is lekkerder dan karbonade, toch? Of wat kan deze 2 bovenstaande dingen overtreffen? | |
| Editeur | donderdag 12 mei 2011 @ 18:39 |
| Eens | |
| ToT | donderdag 12 mei 2011 @ 18:41 |
| Eens, maar om daar nou een topic over te openen... | |
| Hoppahoppa | donderdag 12 mei 2011 @ 18:41 |
| Al het aziatische eten is beter. Maar biefstuk is inderdaad van deze twee de duidelijke winnaar. | |
| Hoppahoppa | donderdag 12 mei 2011 @ 18:41 |
Ach, het is ONZ hè. Daar kan dat best. | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 18:42 |
| |
| GZ1000 | donderdag 12 mei 2011 @ 18:42 |
| Eens. | |
| Lamabal | donderdag 12 mei 2011 @ 18:43 |
| Agree | |
| Hoppahoppa | donderdag 12 mei 2011 @ 18:43 |
Tja, als iemand nou gaat beweren dat we biefstuk lekkerder vinden omdat de illuminati dat wil, dan moet het in BNW. | |
| leeell | donderdag 12 mei 2011 @ 18:43 |
| Biefstuk altijd mits niet gebakken door een tokkie; Prikken in je vlees Je vlees zouten en dan lekker op je aanrecht laten liggen voor een half uur | |
| dralion13 | donderdag 12 mei 2011 @ 18:43 |
| Ik vind karbonade lekkerder Gemarineerde karbonades Ik vind biefstuk vrij saai van smaak eigenlijk | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 18:43 |
Wel gezonder. | |
| smegmanus | donderdag 12 mei 2011 @ 18:44 |
| Ik maak vaak een fleshlight van 2 biefstukjes. Met karbo's wil dat niet zo goed. | |
| dralion13 | donderdag 12 mei 2011 @ 18:44 |
Klopt, maar daar ging het topic niet over | |
| Hoppahoppa | donderdag 12 mei 2011 @ 18:44 |
Met een 'krokant laagje' omdat onze Harry dat zo lekker vindt. | |
| Hoppahoppa | donderdag 12 mei 2011 @ 18:45 |
Past dat in je reet ja? | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 18:45 |
| |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 18:51 |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 18:57 |
Trouwens een combi met:![]() ![]() Heerlijk! | |
| smegmanus | donderdag 12 mei 2011 @ 18:58 |
Haha jij snapt niet hoe een fleshlight werkt, vuige rugridder. Ga een stuk darm uitpoepen ofzo, met je hoofd. | |
| Hoppahoppa | donderdag 12 mei 2011 @ 19:01 |
Ik weet wel hoe een fleshlight werkt. Maar ik geloof niet dat JIJ hem op de juiste manier gebruikt. | |
| heiden6 | donderdag 12 mei 2011 @ 19:04 |
Hoe krijg je in vredesnaam een 'krokant laagje' op een biefstuk? Nog nooit van gehoord. | |
| Spouwerranger | donderdag 12 mei 2011 @ 19:12 |
| Van die twee, altijd biefstuk. Karbonades vind ik veel te vet en dan vooral schouderkarbonade | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:13 |
Is lekker! Beide is lekker. | |
| BB-King | donderdag 12 mei 2011 @ 19:15 |
| Biefstuk is inderdaad lekkerder dan karbonade. Ik ben het met deze stelling eens en ook blij een bijdrage te hebben geleverd aan dit topic. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:15 |
| Hoe vetter hoe better! Biefstuk dus... | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:16 |
Kut! Biefstuk is niet vet. | |
| smegmanus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:16 |
Ik misbruik 'm ook alleen maar. | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:17 |
| Varkensvlees is sowieso troep met harde stukjes erin. Ik ben geen moslim, maar ik eet het echt niet. Gore zooi | |
| Tilboy | donderdag 12 mei 2011 @ 19:18 |
| Frikandel! | |
| smegmanus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:18 |
Varkenshaas? | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:18 |
Wel als ik hem bak. | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:19 |
Tja Leer koken/bakken. | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:19 |
Nee nee, ook taaie rommel wat mij betreft. De structuur ervan, juk. | |
| smegmanus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:20 |
Taaie rommel? | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:21 |
Blijkbaar niet dan. Misschien probeer ik het nog eens in een echt restaurant ipv aftandse vreetschuren. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:21 |
Frituren heb ik het over. Koken&bakken kan ik wel. | |
| HenkieVdV | donderdag 12 mei 2011 @ 19:21 |
| Sowieso Biefstuk. | |
| essentieel | donderdag 12 mei 2011 @ 19:21 |
| waarom staat er een komma in de TT | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:21 |
Frituren, jij doet dat met biefstuk? Zoals je eerder zei? | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:22 |
Oh, gat-ver-damme. | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:22 |
Is geil..... | |
| essentieel | donderdag 12 mei 2011 @ 19:23 |
| zijn die biefstukken trouwens rauw ofzo? | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:24 |
Volgens mij kun je dat toch rauw eten? | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:24 |
Hoezo? | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:24 |
Nee | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:25 |
Oh, nou ik bak ze wel zo kort mogelijk. Lekker rood vleesch! | |
| essentieel | donderdag 12 mei 2011 @ 19:25 |
zien er een beetje rood uit, vind je niet? | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:25 |
Hoe korter, hoe langer je kauwt. | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:25 |
Moet gewoon medium gebakken worden. | |
| essentieel | donderdag 12 mei 2011 @ 19:27 |
| |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:27 |
Ja das waar. De laatste keer was heel de binnenkant toch behoorlijk koud nog. Dat was wel ranzig... | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:27 |
Nee Pic is iets wat je nog moet klaar maken | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:28 |
Zo,n 8 minuten op een middelmatig hoog vuurtje, 10 keer omdraaien | |
| essentieel | donderdag 12 mei 2011 @ 19:29 |
ik zeg toch net dat ze rauw zijn? | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:29 |
Ik zal het eens proberen de volgende keer. Meestal doe ik 3-4 minuutjes. Laatste keer dus 2 min. Dat doe ik nooit meer iig. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:29 |
Jazeker, Praktisch gooi ik eigenlijk alles in de frituur, hele maaltijden, groente, fruit, vlees; alles. Gewoon eens wat anders. | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:30 |
Broodje bakpaou uit de frituur, met een bounty erbij. Ja da hoort nie. | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:30 |
8 minuten. Hoekje van een pakje boter in de pan gooien. Eerst wat peper en zout erop Jonghu da hoor nie! | |
| essentieel | donderdag 12 mei 2011 @ 19:31 |
hele maaltijden? dus eerst ga je bijvoorbeeld een stamppot ofzo maken, en daarna frituur je het? | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:31 |
Jonghu ik zei het net hahaha | |
| TWP | donderdag 12 mei 2011 @ 19:34 |
| Lijkt me wel duidelijk ja. | |
| heiden6 | donderdag 12 mei 2011 @ 19:36 |
| Da hoor wel zo! En 8 minuten middelhoog vuur? Het is geen kipfilet gek. | |
| dirkjo | donderdag 12 mei 2011 @ 19:37 |
| Heel kort gebakken biefstuk | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:37 |
De mijne smaken altijd heerlijk | |
| TWP | donderdag 12 mei 2011 @ 19:47 |
| Zo'n keiharde biefstuk waar je anderhalf uur over doet. Beetje dat kauwgom idee. Lekker is dat. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 19:48 |
Zo is dat. Is iedereen hier trouwens aan te bevelen. | |
| essentieel | donderdag 12 mei 2011 @ 19:48 |
| een 'doorbakken' biefstuk hoeft niet per se taai te zijn, btw. | |
| Oerbeer | donderdag 12 mei 2011 @ 19:49 |
| Ik krijg opnieuw honger van dit topique, en de slager is al dicht. Homo dat het is | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 19:49 |
| |
| heiden6 | donderdag 12 mei 2011 @ 20:02 |
8 minuten is wel een heel klein beetje rood. En sowieso moet je het eerst dichtschroeien. | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 20:03 |
gemiddeld vuurtje tussen laag en hoog in. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 20:03 |
Bij 10 minuten wordt ie blauw. | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 20:05 |
Doe je iets verkeerds, ja FAIL. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 20:06 |
Oh oeps, gas wat lager zetten? | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 20:07 |
Verstandig ja, maar als je van zwart houdt (Dt(t)(d) hou ik je niet tegen. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 20:08 |
Ik heb hem klaar!!! | |
| Unfabulouss | donderdag 12 mei 2011 @ 20:10 |
Dit kook je niet, dit bak je. | |
| Ikbenserieus | donderdag 12 mei 2011 @ 20:14 |
| |
| Unfabulouss | vrijdag 13 mei 2011 @ 14:05 |
| Bump | |
| Unfabulouss | woensdag 18 mei 2011 @ 13:15 |
| Krijg weer trek in Biefstuk jonghu! |