abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 11:27:14 #1
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96589843
Huh wat? Kan ik echt een mod wegsturen?

Ja, op reis dus. We zitten hier in de travelsectie van FOK!. Niet in feedback of zo. :)

Wat is de bedoeling van dit topic?

In het vorige topic konden alle users van FOK! een land opgeven als bestemming. In het eerste dobbelsteenavontuur was daar wel een voorwaarde aan gekoppeld. Het moest een euroland zijn. In het tweede dobbelsteenavontuur hadden we als voorwaarde, dat het een land in Europa moest zijn. Ditmaal mochten jullie wereldwijd opties opgeven. Dat was allemaal te volgen in Stuur een mod weg (dobbelsteen beslist) en Stuur een mod weg (dobbelsteen beslist) #2. B-)

Wat is het Grote Dobbelsteenavontuur eigenlijk?

Welnu, dat kun je natuurlijk teruglezen in de vorige topics, maar in het kort komt het hier op neer:
Elke beslissing die we moeten nemen tijdens de reis, laten we over aan de dobbelsteen. Waar we slapen, wat we eten, waar we heen gaan. Daarbij mogen alle users van FOK! opties opgeven voor de dobbelsteen en is er een aparte bijdrage voor de weblog, zoals jullie kunnen zien in onderstaand filmpje dat we schoten voor de weblog in Frankrijk:


In 2009 gingen Costadibalkoni en ik dus naar Frankrijk. De voorbereiding, belevenissen foto's en filmpjes van dat eerste Grote Dobbelsteenavontuur kunnen jullie nalezen in onderstaande topics:

UIO's grote dobbelsteenavontuur
UIO's grote dobbelsteenavontuur #2, vertrek 2 mei!
UIO's & Costa's grote dobbelsteenavontuur #3: Het verslag!
UIO's & Costa's grote dobbelsteenavontuur #4: De nasleep!

Het Grote Dobbelsteenavontuur van 2010 bracht ons naar Oostenrijk, zoals jullie kunnen nalezen in:

UIO's en Costa's 2e grote dobbelsteenavontuur
UIO's en Costa's 2e grote dobbelsteenavontuur #2
Het Grote Dobbelsteenavontuur 2010 # 3: Het complete verslag!

Wie zijn de dobbelsteenavonturiers?

De dobbelsteenavonturiers zijn twee dertigers en ik kan natuurlijk een heel gedetailleerde beschrijving geven, maar we hebben niet voor niets foto's gemaakt. Dus aanschouw de dobbelsteenavonturiers:

090517_61302_DSCF1188.JPG
Links Costadibalkoni, rechts UIO_AMS. B-) B-)

En de dobbelsteen is blauw met gouden ogen, maar ook dat werkt beter met een foto:

090514_61302_16.jpeg
De dobbelsteen en een heel gelukkige serveerster. B-)

En wat wordt voor het vertrek al bepaald?

In eerste instantie natuurlijk het te bezoeken continent en vervolgens het land van bestemming en eventueel het te bezoeken deel. Dit alles zal net als voorgaande jaren gebeuren onder de ogen van onafhankelijke FOK!kers. Vervolgens mogen de users van FOK! opties geven voor de dobbelsteen voor wat betreft de activiteiten in het desbetreffende land.

Dat wil niet zeggen dat we alles via FOK! tot ons nemen. De lokale bevolking betrekken we ook bij het opgeven van opties:

101012_61302_klein0802.JPG

Bijvoorbeeld dit Starbucks-meisje in Wenen gaf Salzburg op als mogelijke volgende reisdoel. :)

Wat is tot nu toe bekend over het dobbelsteenavontuur 2011?

Na een ingewikkelde procedure met voordrachten, een selectiecommissie en een ingewikkelde dobbelprocedure zijn we gekomen tot een bestemming: Canada en meer in het bijzonder de Westkust van Canada.

Vervolgens vroegen we aan de users van FOK!: Als jij in de zomer naar dit Canadese gebied zou gaan, wat zou je dan zeker bezoeken / doen? Al gauw hadden we 6 opties. Uiteindelijk is het kajakken met orka's geworden.

Het West-Canadese land is bezaaid met UNESCO-parken. Daar hebben we ook voor gedobbeld. We gaan naar Waterton Glacier International Peace Park en Head-Smashed-In Buffalo Jump die bij elkaar in de buurt liggen.

Voor het zoeken naar epicentra van lokale aardbevingen (een vaste prik tijdens dobbelsteenavonturen) heb ik voor Fogel een plaatje gemaakt met de mogelijke route met daarop de activiteiten tot dan toe:

101102_61302_Route.JPG

Op basis hiervan kwam hij vanuit Noorwegen naar Schiphol met 6 opties van epicentra. Op Schiphol dobbelde Fogel het epicentrum in Mission als op te zoeken locatie. Met de gebruikelijke zoomlens vonden we de precieze plek:

101106_61302_Mission3.JPG

Dat gaan we wel vinden. B-).

Een andere vaste prik tidjens de dobbelsteenavonturen is de architectuuropdracht van k_man. Niet geheel toevallig hebben we Fogel weer ontmoet op Schiphol en hij dobbelde een 2. Dat betekende weer de hoogte in: 2. Space Needle, Seattle - John Graham. Fijn voor hoogteliefhebbers als we zijn. ;(.

Liefhebbers als we zijn van televisieseries uit de jaren '90 kwamen Costa en ik tot de ontdekking dat onze favoriete series Twin Peaks en Northern Exposure in de staat Washington zijn opgenomen. Een bezoek aan één van de diners uit deze series is natuurlijk een mooie optie voor de dobbelsteen. We gaan op bezoek bij Northern Exposures' The Brick in Roslyn:



Ondertussen kwam Re met een lijst van bekende West-Canadezen. In Oostenrijk gingen we op bezoek bij het geboortehuis van Arnold The Governator Schwarzenegger. In Canada gaan we naar het geboortehuis van WWE-legende Bret The Hitman Hart:



Hij is geboren in Calgary en meer in het bijzonder:

quote:
Wrestling's Hart Family Residence at 435 Patina Place, Patterson Heights, overlooking downtown Calgary, Alberta.
Het nodige inzoomwerk leverde ons dit plaatje op:

110319_61302_huisBWC6.JPG

Onder dit huis bevindt zich het legendarische worsteltrainingscentrum The Dungeon. B-).

De verwachting is dat we op donderdag 25 augustus in een vliegtuig stappen naar Seattle en dan een week of drie rond gaan toeren.

Costa zal één dezer dagen een mail uitsturen naar een reisbureau om de reis naar en de eerste nachten in Seattle te regelen. Daar zitten natuurlijk wel wat keuzemogelijkheden aan vast:

• De vlucht op zich zal geen dobbelsteenbeslissing zijn. We kiezen gewoon de beste optie qua reistijd / overstappen / prijs.
• Aangekomen in Seattle hebben we een auto nodig. Costa zal in zijn mail vragen om een aantal aanbieders en een aantal soorten auto's.
• In Seattle hebben we de eerste dagen een hotel nodig om een beetje te acclimatiseren. Costa zal het reisbureau vragen een aantal hotelopties te geven voor de eerste drie nachten. We staan uiteraard ook open voor opties van jullie qua hotel in Seattle.

Verder ben ik twee bijzondere overnachtingsmogelijkheden (1 in de VS en 1 in Canada) tegengekomen die we met een kleine omweg aan kunnen doen tijdens de reis. Die moet ik echter wel van tevoren reserveren. Ik heb gedobbeld voor één van de twee mogelijkheden en dan zal ik daar contact mee leggen. Aangezien het een verrassing moet blijven voor jullie en voor Costadibalkoni zeker, wil ik jullie vragen niet te speculeren / op het internet te zoeken naar wat die mogelijkheid zou kunnen zijn.

Wat het niet is geworden, kan ik jullie nu wel vertellen. We zullen niet specifiek op zoek gaan naar Free Spirit Spheres om daar de nacht door te brengen in een bol die hangt in een boom. :)



Wat het wel is geworden, blijft dus nog geheim. Inmiddels heb ik wel al het nodige geregeld, zoals jullie kunnen lezen:

quote:
UIO_AMS <*********************> Thu, May 5, 2011 at 10:04 AM
To: ****@***************.com
Hello,

My name is UIO_AMS and I'm one of the two dicemen from The Netherlands. We travel the world according to whatever the dice decides. This year it has decided that we travel to the northwest of the US and the southwest of Canada.

Every year we put some options to the dice about remarkable places to stay. Years ago I saw your inn in a documentary called **************** and it doesn't get more remarkable than staying in a ********. There was another option in Canada, but the dice has decided we should stay in your B&B. And so we come to the reason for this mail. Because we are traveling by the dice, we are quite flexible. Could you tell us if you've got place for us at the inn, checking in on Monday the 29th of August and checking out on the 30th? If not, is there a possibility of staying at your inn around that date?

Looking forward to your reply,

UIO_AMS
Amsterdam
The Netherlands
quote:
************** Inn <frances@**********.com> Fri, May 6, 2011 at 7:17 AM
To: UIO_AMS <**********@*******.com>
UIO -

We are thrilled that the toss of dice has determined your itinerary. And we are thrilled to let you know Monday August 29, 2011 is available.

Working with ************* film was such a lot of fun. It's been wonderful to hear from so many people who have seen it or read the companion book.

When you are ready to make the reservation we can talk via telephone if you wish or via email. We would need the following information please:
Address.
Number in travel party.
Dietary restrictions/preferences if food allergies, etc. since snack foods & breakfast are included.
Visa/MC details.

We look forward to learning more about your interesting travels.
Best regards (or should we say best ********!) from the US,

Frances *******
quote:
Hi Frances,

This is good news. Thank you! So hereby I'd like to confirm our stay in your ******* on the night of Monday the 29th of August.

The travel party consists of two persons. Me and my mate.

My homeaddress is:
UIO_AMS
****************
********** Amsterdam
The Netherlands

My mate is called Costadibalkoni. Unfortunately I don't recall his exact address at the moment. If you need it I can get it of course.

There are no dietary restrictions, so whatever you serve us will be good.

I would like to pay for our stay with MasterCard, but I've just noticed that the expire date is next month. Don't know what kind of details you want, but I assume it's the number of the card I'll be paying with. And that will change with the new card. So please let me know what is sufficient.

One further question: what kind of sleeping arrangement will we find in *************? Is it one big bed, or do we have separate beds? Eventhough we're from Amsterdam we prefer the latter.

Thanks again,
UIO_AMS
We slapen graag apart. B-). Gelukkig heeft Frances daar een antwoord op:

quote:
Hello UIO_AMS,

OK, we have you and Costadibalkoni booked for the 29th August.
Separate beds are an option - one queen in the main quarters & 2 twin futon mattresses in the smaller loft space (******************!).
This is all included in the one price.

We'll wait to receive your new credit card number info when you receive your renewed card next month. Just need the main long MC number and new expiration date please.

Other than that you're all set for arriving on Monday Aug 29, 2011 and departing next day the 30th.
Check-In: 3:30-5:30 pm Pacific Time
If later arrival is desired kindly phone us from the road on the 29th or earlier to let us know approximate time. ***********. Thank you.
Check-Out: 12 Noon

Do you know where you'll be coming from on the 29th? Would be able to give you travel time/directions, etc.
Thanks so much. We're excited for your visit.

Frances
En tot zover zijn we gekomen in de eerste twee delen van dit dobbelsteenavontuur. Ik zal Frances vertellen waar we vandaan komen. Misschien heeft ze wel opties voor de dobbelsteen! :)

[ Bericht 0% gewijzigd door UIO_AMS op 29-06-2011 21:39:10 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 10 mei 2011 @ 11:37:32 #2
203089 Scuidward
Vleugje cynisme, vol verstand
pi_96590285
Klinkt als een mooie reis, ben erg benieuwd naar de UNESCO-parken :)
  dinsdag 10 mei 2011 @ 12:07:53 #3
262 Re
Kiss & Swallow
pi_96591475
Hebben jullie nog tijd om een van de legendarische Seatle Scene/Grunge gelegenheden te bezoeken? Venues waar de beroemde bands zoals Nirvana, Soundgarden. Pearl Jam, Alice in Chains, Melvins, Mudhoney (of Screaming Trees, 7-year Bitch, Mother Love Bone, TAD, Green River etc.) en de plaatsen waar ze optraden zoals Crocodile Cafe, Black Dog Forge, Cyclops Cafe, Central Saloon, Doc Maynards, Fenix Underground, The Showbox, Moore Theater, Neumo etc.)?
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 12:25:59 #4
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96592231
Volgens mij hebben we tijd zat in Seattle. Zoals ik ook al net aan Frances mailde:

quote:
Hi Frances,

We'll arrive in Seattle on the 25th and will stay there a couple of days. The dice told us to visit the Space Needle eventhough both Costadibalkoni and I aren't big fans of heights. We've had the same problem in France (destination of the first dice-adventure) and in Austria (destination of the second dice-adventure), where we had to go up mountains, volcano's and ancient fairground wheels. Apparantly the dice wants us to go up.

Anyway, next stop will be Spokane / Coeur d'Alene where we will spend the night. From there we'll drive to you. Don't think we'll need directions or traveltime. Google told us it's a 3 - 3.5 hours drive. But if you have any activity-options for that day, either in or near Spokane / Coeur d'Alene, along the road, or around ************, we'll be very happy to put them to the dice!

Thanks again,
UIO_AMS
Dus als jij een lijstje met 6 venues opstelt, zullen we daarvoor dobbelen en één bezoeken.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 10 mei 2011 @ 13:22:18 #5
262 Re
Kiss & Swallow
pi_96594561
1.
Crocodile Cafe (2200 Second Ave., http://www.thecrocodile.com/) - One of Seattle's most well-known and recognizable live-music clubs, The Croc has pretty much reached historic-landmark status since it opened in Belltown more than a decade ago. Finding itself at the center of the early 90s Seattle grunge explosion, this intimate live dive earned its fame by hosting local alterna-bands before they hit it big on MTV. The club is essentially split into three parts: the stage, the restaurant, and the bar. You'll find most people scrunched up to the stage area during performances. Co-owned by R.E.M.'s Peter Buck, the Crocodile Cafe has become far more than just another staple in Seattle nightlife - it's become a must-see attraction.

2.
Doc Maynard's (610 First Ave. #600, http://www.docmaynards.com/) - Smack in the middle of Pioneer Square, Doc Maynard's is a Seattle legend, a staple of the rock club scene, and maybes the most durable club in the Northwest. Come in for blues, jazz, or rock by night. By day, take the Underground Seattle tour, which departs from the same building. Doc's is one of Pioneer Square's joint-cover bars, meaning you pay a mere $7 and can get into just about every darned club in the Pioneer Square neighborhood.

3.
Central Saloon (207 First Ave. S., http://www.centralsaloon.com/) - Established in 1892 and going strong ever since, The Central Saloon is another Seattle landmark. For the underaged, The Central holds a mysterious intrigue, as it has long been rumored to be the hardest club to get into in Seattle if you've yet to hit the magic 21. You can't charm your way into this place without valid ID. If you're of legal age, come on in for beer, greasy food, and good music any day of the week. Expect blues, jazz, and rock 'n' roll filtering out of the saloon and into the hip Pioneer Square.

4.
The Showbox (1426 First Ave., http://www.showboxonline.com/) - Opened in 1939 and soon a dime-a-dance destination for soldiers on their way overseas in World War II, the two-story Showbox has had a long and checkered history. Its stage and oak dance floor on the upper level have hosted some of the Seattle music scene's most memorable performers: Duke Ellington, Muddy Waters, The Police, and Pearl Jam. The Showbox is one of the region's largest performance venues, accommodating up to 1,000 music fans. Downstairs, the popular Green Room hosts smaller shows and is the latest incarnation of a space that once was a peep show.

5.
Moore Theater (1932 Second Ave., http://www.themoore.com/) - Since its first show in 1907, the Moore Theater has established itself as one of the most diverse theaters in Seattle. It's also the oldest. Featuring everything from punk to jazz, the Moore has been pivotal in bringing important acts to the area. Its extravagant interior features a Gothic motif and a lobby decorated in solid onyx and marble. It stills delivers the goods nearly a hundred years into its run.

6.
Neumo's (925 E. Pike St., http://www.neumos.com/) - Shows at Neumo's are a throwback to the indie-rock scene that ruled its stage during the 90s, and the concert experience is transformed through the club's royally upgraded decor. Knocking down one of the main walls, the stage area now accommodates approximately 800 listeners. But even still, the two-story, labyrinthine layout is in full effect, with plenty of rooms, hallways, and bars to wander through. Saturdays mark the only weekly staple with Yo, Son!, Seattle's ongoing hip-hop throwdown.
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 14:01:36 #6
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96596216
Dat lijkt me een prima bestemming voor de vrijdag- of zaterdagavond die we in Seattle doorbrengen. Bedankt voor de input, Re. Daar gaan we binnenkort voor dobbelen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 15:41:37 #7
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96600454
De TT aangepast. We weten al waar we naar toe moeten. Zie net ook dat er wat reacties waren in het vorige deel waar ik nog op moet reageren.

quote:
11s.gif Op maandag 9 mei 2011 20:22 schreef Skaai het volgende:
Wel op sofa's met panterprintjes liggen, maar lepeltje lepeltje ho maar!
quote:
9s.gif Op maandag 9 mei 2011 20:42 schreef Thetallguy het volgende:
Waarom wordt er niet gedobbeld voor een double of separate beds?
Er zijn grenzen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † dinsdag 10 mei 2011 @ 16:18:23 #8
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_96602176
Behalve als het op reizen aankomt, hmmm 8-).
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 22:39:53 #9
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96625737
Kwam er bij het doornemen van het vorige deel achter, dat ik iets vergeten was:

quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2010 11:26 schreef De_Hertog het volgende:
Dan vergeet je de 'Canadian Railway Chateaus' waarvan er enkele in de gekozen regio staan, zoals:

[ afbeelding ]
Banff Springs, Alberta

[ afbeelding ]
Chateau Lake Louise, Alberta

[ afbeelding ]
Hotel Macdonald, Edmonton, Alberta

[ afbeelding ]
The Empress, Vancouver, BC

[ afbeelding ]
Hotel Vancouver, Vancouver, BC

Helaas slechts vijf, tenzij je een uitstapje naar Saskatoon, Saskatchewan overweegt:
[ afbeelding ]

:P
quote:
Leuk. Overnachten in een chateau wordt een aparte dobbelsteenworp.
De Canadian Railway Chateaus dus. Heb me er even in verdiept en ik kwam er 6 tegen:

1. Banff Spring Hotel: Banff, Alberta.
2. Hotel Vancouver: Vancouver, British Columbia.
3. Prince of Wales Hotel: Waterton, Alberta.
4. Palliser Hotel: Calgary, Alberta.
5. Chateau Lake Louise: Lake Louise, Alberta.
6. The Empress: Victoria, British Columbia.

Zeker niet de goedkoopste hotels die we ooit zijn tegengekomen. Maar goed, daar gaan we dus ook voor dobbelen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 10:33:30 #10
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96979988
Inmiddels hebben we gedobbeld voor de rock-venue van Re in Seattle. Dat hebben we maandagavond al gedaan. Het is nog even wachten op de foto's van Costadibalkoni.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 13:41:05 #11
45833 crew  Fogel
pi_96987420
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 13:36 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
http://www.roadsideamerica.com
Nog een leuk linkje voor geweldige tussenstops! O+
Daar zit vast ook wat dobbelbaars bij om zo je extra dagen in WA te vullen ^O^
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 13:59:36 #12
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96988156
Daar staat meer dan genoeg tussen. Wellicht wil HPKW B-) een voorzetje doen qua attracties in Seattle, of op onze weg naar Spokane / Coeur d'Alene. Al moeten we op die weg nog wel stoppen in Roslyn. Dus misschien is één of ander standbeeld in Seattle wel leuk.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_96988535
Deze twee dingen kunnen eigenlijk niet ontbreken qua attracties in Seattle

Boeing fabriek

Experience Music Project Museum
  woensdag 18 mei 2011 @ 14:11:57 #14
62913 Blik
The one and Only!
pi_96988673
quote:
Vet! Voornamelijk die in Banff en Lake Louise zijn bijna toeristen attracties vanwege de ligging. Ook als je er niet slaapt een bezoekje waard. Toen ik in Vancouver was sliep ik in het Marriott, schuin tegenover het Fairmont Hotel. Vanuit de top-floor heb je een aardig uitzicht op het hotel
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 14:15:57 #15
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96988871
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:11 schreef Blik het volgende:
Vet! Voornamelijk die in Banff en Lake Louise zijn bijna toeristen attracties vanwege de ligging. Ook als je er niet slaapt een bezoekje waard. Toen ik in Vancouver was sliep ik in het Marriott, schuin tegenover het Fairmont Hotel. Vanuit de top-floor heb je een aardig uitzicht op het hotel
Ik schrok alleen wel van de prijzen. Eventjes maar. Een enkele uitspatting op zo'n trip moet wel kunnen. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_96988922
De Engelstalige wikitravel pagina over Seattle raadt ook 4 verschillende tours aan, misschien nog 2 opties erbij zoeken en dan kun je dobbelen voor een tour toevoegen. Vooral Ride The Duck ziet er wel lollig uit. :P
  woensdag 18 mei 2011 @ 14:17:34 #17
62913 Blik
The one and Only!
pi_96988945
quote:
14s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:15 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Ik schrok alleen wel van de prijzen. Eventjes maar. Een enkele uitspatting op zo'n trip moet wel kunnen. B-).
Hehe, de portemonnee moet flink getrokken worden inderdaad voor een nachtje in een willekeurig Fairmont Hotel. :D
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 14:19:36 #18
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96989038
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:09 schreef MCH het volgende:
Deze twee dingen kunnen eigenlijk niet ontbreken qua attracties in Seattle

Boeing fabriek

Experience Music Project Museum
In Seattle hebben we al een date met de Space Needle en een rock-venue. En wellicht komt HPKW ook nog met een leuke off the beaten track attractie in die stad. Dus laten we het niet helemaal volplannen.

In andere steden staat nog vrij weinig op het programma. Niets in Vancouver en alleen het geboortehuis van Bret The Hitman Hart in Calgary. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_96989769
Ik ga zoeken! Alleen even niet nu en ik denk dat vanavond ook niet lukt, maar deze week moet het nog wel lukken.

Eerste suggestie:
Het Giant Shoe Museum
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  Moderator donderdag 19 mei 2011 @ 08:38:14 #20
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97020342
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:38 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik ga zoeken! Alleen even niet nu en ik denk dat vanavond ook niet lukt, maar deze week moet het nog wel lukken.
Tof! Je vindt vast wel 6 leuke opties. :)
quote:
Eerste suggestie:
Het Giant Shoe Museum
Schoenen? Je bent toch geen vrouw? :{w
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  donderdag 19 mei 2011 @ 09:22:39 #21
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_97021077
quote:
6s.gif Op donderdag 19 mei 2011 08:38 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Tof! Je vindt vast wel 6 leuke opties. :)

[..]

Schoenen? Je bent toch geen vrouw? :{w
Niet zomaar schoenen ... REUZEschoenen!
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  Moderator donderdag 19 mei 2011 @ 11:07:50 #22
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97023941
Dat is waar. Dat verandert de zaak.

Zet er een 'macho'-adjectief voor en het wordt opeens interessant voor een man. Een stofzuiger is saai, maar noem het een turbo-stofzuiger en je wil het gelijk hebben. B-).

[ Bericht 79% gewijzigd door UIO_AMS op 19-05-2011 12:05:51 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  donderdag 19 mei 2011 @ 18:12:50 #23
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_97039925
Ja verdomme, nu wil ik dus een turbo stofzuiger -O-
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  Moderator vrijdag 20 mei 2011 @ 08:02:10 #24
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97062695
Ik ook. Zo eentje met een overdrive-injectie-knop voor als je extra powerrrrr nodig hebt.

Maar om niet geheel af te dwalen in de wondere wereld van de stofzuiger: Waar blijft Costa met de foto's van afgelopen maandag? We hebben gedobbeld, we hebben resultaat, we hebben een rockvenue te bezoeken.

B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 10:45:08 #25
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97190791
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:38 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik ga zoeken! Alleen even niet nu en ik denk dat vanavond ook niet lukt, maar deze week moet het nog wel lukken.

Eerste suggestie:
Het Giant Shoe Museum
Het gaat waarschijnlijk niet lukken om jou een dobbelsteenworp te laten doen en dit alles vast te leggen in dit topic. Dus we moeten wat anders bedenken. Aangezien ik weet dat jij een grote fan bent van statistiek ( B-) ), is het misschien wel leuk om een Henk, Piet, Klaas en Wim te vinden voor het dobbelen. Uit die reeks van 4 resultaten nemen we dan de meest voorkomende (mediaan?) als zijnde het resultaat voor deze dobbelactie. Bij een gelijkspel verzinnen we een soort tie-break.

Wat vind je van dat voorstel? En heb je al 6 opties kunnen vinden? En een eventuele dobbelverdeling?
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')