quote:Op donderdag 21 april 2011 23:25 schreef delano.888 het volgende:
Zojuist deze besteld (na zoeken op whey shaker)
Erg tof! Hier mag een slotje op. Bedankt iedereen.
Nope dat gaat niet werken, hetgene wat ik wil mixen (whey poeder met water) blijft aardig plakken in alles, dus in een mixer verlies je dan te veel wat blijft plakken, en vervolgens in het glas/beker nogmaals.quote:
Beton molen?quote:Op donderdag 21 april 2011 23:09 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Nope dat gaat niet werken, hetgene wat ik wil mixen (whey) blijft aardig plakken in alles, dus in een mixer verlies je dan te veel wat blijft plakken, en vervolgens in het glas/beker nogmaals.
gatverdamme `t is sperma.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:09 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Nope dat gaat niet werken, hetgene wat ik wil mixen (whey) blijft aardig plakken in alles, dus in een mixer verlies je dan te veel wat blijft plakken, en vervolgens in het glas/beker nogmaals.
Sukkel weet niet wat whey isquote:
Ik kan niet hard genoeg schudden om alle brokjes er uit te krijgen. Ik wil gewoon een lekker vloeibaar drankje, niet met brokjes.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:10 schreef arucard het volgende:
Je kan toch zelf schudden? Of paar keer van de trap laten rollen
Beetje duur, maar zoiets in het klein dus idd.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:11 schreef LostFormat het volgende:
Je hebt in bouwmarkten van die verfmengmachines..
Zo'n magneetdingetje draait veel te langzaam en is puur om bijvoorbeeld de temperatuur homogeen te houden bij metingen.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:13 schreef Inlognaam het volgende:
Zo'n apparaat dat je vind in het scheikunde lokaal om oplossingen te maken. Geen idee hoe zo'n ding heet, maar het werk met een staafje, magnetisme en een as.
Ik vind dat altijd zo leuk om te doen.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:13 schreef Ascendancy het volgende:
Zoals dastan al zegt. Reageerbuizen en een vortex.
Heel handig. Water komt nooit boven het punt waar je de buis vasthoudt en het is in no-time homogeen.
Perfect! Alleen nogal duur., edit: toch niet perfect, gaat niet hard genoeg:quote:Op donderdag 21 april 2011 23:12 schreef jogy het volgende:
http://www.kitchencontraptions.com/archives/015349.php
[ afbeelding ]
Heb je dat linkje uberhaubt zelf wel bekeken? Totaal niks zoals ik bedoel hoor..quote:Op donderdag 21 april 2011 23:13 schreef jogy het volgende:
Google voor elektrische shaker
http://www.google.nl/#q=e(...)41de64&hl=nl&spell=1
Zag er ook wel prijzig uit idd.quote:
Jammer dat de nederlanders denken dat een shaker en een blender hetzelfde zijnquote:[..]
Heb je dat linkje uberhaubt zelf wel bekeken? Totaal niks zoals ik bedoel hoor..
Ik ook, of als je moet wachten tot je centrifuge klaar is maar even zinloos je vinger er in ramen. Of spelen met een kleurrijke oplossing en dan steeds je aangrijppunt veranderenquote:Op donderdag 21 april 2011 23:17 schreef Dastan het volgende:
[..]
Ik vind dat altijd zo leuk om te doen.
Natuurlijk! Dat kan ik bijna zelf maken, gewoon een roostertje in de beker waarschijnlijk..quote:Op donderdag 21 april 2011 23:20 schreef 08gnoT. het volgende:
http://www.amazon.com/Int(...)Bottle/dp/B0003TSAPK
It has a unique design that has an internal screen that breaks up any lumps or clumps in the mix
Wel unavailable, maar als je googlet op whey shaker vind je genoeg.
Herkenbaar.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:21 schreef Ascendancy het volgende:
[..]
Ik ook, of als je moet wachten tot je centrifuge klaar is maar even zinloos je vinger er in ramen. Of spelen met een kleurrijke oplossing en dan steeds je aangrijppunt veranderen
Wat studeer je dat je die dingen gebruikt?quote:
Sodaquote:Op donderdag 21 april 2011 23:29 schreef delano.888 het volgende:
Kut, ik bedenk me nu wel hoe "leuk" het gaat worden om dit af te wassen, maarja
Gewoon nog middelbare school. Bij scheikunde gebruiken we het regelmatig.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:29 schreef Ascendancy het volgende:
[..]
Wat studeer je dat je die dingen gebruikt?
Serieus? Ik had die dingen daar nooit. Heb je ook eigenlijk nooit nodig, omdat homogeniseren pas nodig wordt als je zeer precieze metingen gaat doen, of gaat werken met dichtere vloeistoffen(zoals speeksel)quote:Op donderdag 21 april 2011 23:30 schreef Dastan het volgende:
[..]
Gewoon nog middelbare school. Bij scheikunde gebruiken we het regelmatig.
O, kan wel. Wij moeten ook doodgewone mengsels mengen op de Vortex.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:33 schreef Ascendancy het volgende:
[..]
Serieus? Ik had die dingen daar nooit. Heb je ook eigenlijk nooit nodig, omdat homogeniseren pas nodig wordt als je zeer precieze metingen gaat doen, of gaat werken met dichtere vloeistoffen(zoals speeksel)
2x luchtbel op en neer bewegen met stop of parafilmquote:Op donderdag 21 april 2011 23:34 schreef Dastan het volgende:
[..]
O, kan wel. Wij moeten ook doodgewone mengsels mengen op de Vortex.Waarschijnlijk ietwat overdreven inderdaad.
Dat moest tot de vijfde. Toen had de leraar een Vortex aangeschaft. Hij was er zo lyrisch over dat we vervolgens alles op dat apparaat moesten mengen.quote:Op vrijdag 22 april 2011 00:13 schreef Ascendancy het volgende:
[..]
2x luchtbel op en neer bewegen met stop of parafilm
roer vloquote:Op donderdag 21 april 2011 23:13 schreef Inlognaam het volgende:
Zo'n apparaat dat je vind in het scheikunde lokaal om oplossingen te maken. Geen idee hoe zo'n ding heet, maar het werk met een staafje, magnetisme en een as.
slecht voorbeeld , temperatuur namelijk heel moeilijk homogeen te krijgen bij roeren, je roert namelijk ook in je koffie of thee glas om het geheel juist te koelenquote:Op donderdag 21 april 2011 23:14 schreef Ascendancy het volgende:
[..]
Zo'n magneetdingetje draait veel te langzaam en is puur om bijvoorbeeld de temperatuur homogeen te houden bij metingen.
Dan moet je hem ook niet op stand 1 zetten.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:14 schreef Ascendancy het volgende:
[..]
Zo'n magneetdingetje draait veel te langzaam en is puur om bijvoorbeeld de temperatuur homogeen te houden bij metingen.
Wat ontzettend overdrevenquote:Op vrijdag 22 april 2011 00:15 schreef Dastan het volgende:
[..]
Dat moest tot de vijfde. Toen had de leraar een Vortex aangeschaft. Hij was er zo lyrisch over dat we vervolgens alles op dat apparaat moesten mengen.
een roervlo en of magneetroeder heeft vele toepassingen en niet alleen mengen van vast in vlst. het meest gangbare is om analyses mee uit te voeren. heel heel vroeger moest je namelijk op school wel eens een zuur/base analyse doen (ph meting) indicator vlst a mengen met vlst bquote:Op vrijdag 22 april 2011 11:40 schreef KrentebolHooft het volgende:
[..]
Dan moet je hem ook niet op stand 1 zetten.
En zo'n ding heet een magneetroeder en is idd voor het oplossen van stoffen in een vloeistof. Over het homogeen houden van temperatuur heb ik nog nooit gehoord.
Wordt nog steeds zo geleerdquote:Op vrijdag 22 april 2011 11:46 schreef plonsikduik het volgende:
[..]
een roervlo en of magneetroeder heeft vele toepassingen en niet alleen mengen van vast in vlst. het meest gangbare is om analyses mee uit te voeren. heel heel vroeger moest je namelijk op school wel eens een zuur/base analyse doen (ph meting) indicator vlst a mengen met vlst b
vlst b aflezen en dan gaan rekenen. of dat nog zo wordt geleerd ???
met behulp van dan ?quote:Op vrijdag 22 april 2011 11:54 schreef Muck het volgende:
[..]
Wordt nog steeds zo geleerd
Alleen voer je natuurlijk geen analyses uit met de roervlo....
Met behulp van jaquote:Op vrijdag 22 april 2011 12:05 schreef plonsikduik het volgende:
[..]
met behulp van dan ?
of gaan we nog met de hand die mooie roerbeweging maken ?? net zo als de reageerbuis schuffel ?
of ga ik nu helemaal naar MAX tijd
het analyseert wel iets namelijk of je glas nog sterk genoeg isquote:Op vrijdag 22 april 2011 12:07 schreef Muck het volgende:
[..]
Met behulp van ja
Een roervlo is niets meer dan een magneetje met een laagje kunststof, het analyseert zelf niets
zelfs dat niet! Als jij waarneemt dat je natte voeten hebt, dan heb je geanalyseerd dat je glas niet sterk genoeg wasquote:Op vrijdag 22 april 2011 12:10 schreef plonsikduik het volgende:
[..]
het analyseert wel iets namelijk of je glas nog sterk genoeg is
Het gaat erom dat er een reactie plaatsvindt en warmte dus weglekt. Dit moet je meten en dan wil je dus beslist en geroerde oplossing.quote:Op vrijdag 22 april 2011 11:37 schreef plonsikduik het volgende:
[..]
slecht voorbeeld , temperatuur namelijk heel moeilijk homogeen te krijgen bij roeren, je roert namelijk ook in je koffie of thee glas om het geheel juist te koelen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |