Wie mailt dit naar DWDD?quote:Op woensdag 13 april 2011 19:49 schreef Cee het volgende:
"Ik wou met m'n handen in m'n haar gaan staan maar dat kon niet."![]()
Water laten koken,quote:Op woensdag 13 april 2011 21:43 schreef wonderer het volgende:
- Mooi bord ook trouwens. Leuke ronde eitjes, hoe doe je dat?
Oooh! Okee, cool. Ga ik een keer proberenquote:Op woensdag 13 april 2011 23:00 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Water laten koken,
met een lepel een draaikolk maken,
Ei open breken in een opschep lepel en daarna in de draaikolk gieten.
Als het goed is heb je dan al een mooi rond eitje, sliertjes knip je er later gewoon af.
beetje azijn toevoegen aan het water scheelt ook trouwens, het eiwit stolt dan sneller (ook handig als je normaal eieren kookt, loopt je ei niet half leeg als er een besrtje ontstaat door te snelle temperatuurverandering (van de koelkast in kokend water)quote:Op woensdag 13 april 2011 23:19 schreef wonderer het volgende:
[..]
Oooh! Okee, cool. Ga ik een keer proberen
Edit: WTF Martin door naar het restaurant, dat worden mooie beelden hahaquote:Op woensdag 13 april 2011 23:11 schreef Littlerabbit het volgende:
Erwin en Martin gaan nooit meer overtroffen worden, wat een figurenHet lijkt die Martin ook niks te boeien die lacht er gewoon om.
Wat dacht je van zijn kreeft 'Oops hij leeft nog' nadat hij zijn mes er doorheen heeft geramtquote:
Eigenlijk zat ik tijdens de uitzending al te denken dat dat het perfecte trio zou zijn: Han, Stephanie en Charles. (Jammer dat er tot nu toe alleen duo-opdrachten waren en ook de opdrachten in de restaurants "individueel" blijven).quote:Op woensdag 13 april 2011 20:00 schreef Dekatria het volgende:
Maar serieus, Stephanie staat in wezen al in de finale. Het gaat tussen Charles en Han om de andere plek.
Niet te veel, dan worden je eierschalen net papquote:Op woensdag 13 april 2011 23:25 schreef SiGNe het volgende:
[..]
beetje azijn toevoegen aan het water scheelt ook trouwens, het eiwit stolt dan sneller (ook handig als je normaal eieren kookt, loopt je ei niet half leeg als er een besrtje ontstaat door te snelle temperatuurverandering (van de koelkast in kokend water)
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |