Pizza is niet helemaal mijn ding maarquote:Op dinsdag 26 april 2011 16:06 schreef Drossie het volgende:
Gisteren voor het eerst pizza's gebakken op mijn nieuw Big Green Egg (barbecue)
Zomgquote:Op dinsdag 26 april 2011 16:06 schreef Drossie het volgende:
Gisteren voor het eerst pizza's gebakken op mijn nieuw Big Green Egg (barbecue)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat provencaalse kruiden, viel erg goed mee!quote:
Ik proef ook echt geen verschil tussen met of zonder suiker.quote:Op donderdag 12 mei 2011 18:25 schreef MaximusTG het volgende:
Goed idee, suiker is ook nergens voor nodig! Maar ik zou dat deeg toch gewoon bakken hoor, die alcohol verdampt wel tijdens het bakken.
Ben ik de enige hier die denkt dat dat vleesch ietwat aangebrand is (zwart)quote:Op maandag 18 april 2011 18:32 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
Pizza van gisteren, was weer heerlijk
[ afbeelding ]
Het vlees niet, de uien had ik eerst wat voorgebakken in een pannetje om het meeste vocht er uit te halen, maar dat heb ik iets te grondig gedaan waardoor ze in de oven een beetje zwart geblakerd waren.quote:Op donderdag 19 mei 2011 11:22 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Ben ik de enige hier die denkt dat dat vleesch ietwat aangebrand is (zwart)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |