ikbennieuwopfok | zaterdag 2 april 2011 @ 02:12 |
Sorry allen, ik ben geen goede kok maar ik denk dat dit toch in CUL thuis hoort. Wat zijn nou nog eens echt lekkere snacks voor in de friteuse? Frikadellen en bitterballen komen nu ook mijn strot zowat uit. | |
GunBee... | zaterdag 2 april 2011 @ 02:27 |
berenklauw met pindasaus.... | |
GGMM | zaterdag 2 april 2011 @ 02:29 |
Frikandellen. | |
ikbennieuwopfok | zaterdag 2 april 2011 @ 02:30 |
Wat zijn dat? | |
GGMM | zaterdag 2 april 2011 @ 02:32 |
http://www.google.nl/imag(...)q=f&aqi=g10&aql=&oq= | |
superdrufus | zaterdag 2 april 2011 @ 02:32 |
Mexicano | |
#ANONIEM | zaterdag 2 april 2011 @ 02:38 |
Goulashkroket Kaassoufflé Loempia's | |
08gnoT. | zaterdag 2 april 2011 @ 02:44 |
Kaassoufflé en kipburger/kroketten. Of kijk gewoon eens in het vriesvak van de AH of er iets tussen zit wat je lekker lijkt. | |
Zana | zaterdag 2 april 2011 @ 02:45 |
Kaasrondjes van Beckers, (kalfs)kroketten | |
Spaghettivreter | zaterdag 2 april 2011 @ 02:49 |
Kroketten, frikandellen, bitterballen........... | |
Specularium | zaterdag 2 april 2011 @ 03:28 |
Vroeger had je die mixdozen met snacks van Beckers volgens mij, en daar zaten van die pizzahapjes bij, geniaal. Kan ze nu alleen nergens meer vinden. Nu is het zo goedkoop mogelijk met gore kiphapjes, nog goordere kaashapjes en meer van die ellende. Broodje kaassouffle pinda is nog steeds een van mijn favorieten. | |
SillyPilly | zaterdag 2 april 2011 @ 03:35 |
Wat mij erg lekker lijkt.... : Mozzarella cheese sticks voor in de frituur.. Heb het alleen zelf nog niet mogen proeven, ze zijn bijna nergens te koop! Iemand al geprobeerd? | |
n8n | zaterdag 2 april 2011 @ 03:37 |
bitterballen kroegen zonder bitterballen | |
Tanin | zaterdag 2 april 2011 @ 05:03 |
Dat Loempias Pikantos (gehakstaaf) | |
Ausputzert | zaterdag 2 april 2011 @ 05:04 |
Ausputzert | zaterdag 2 april 2011 @ 05:04 |
| |
Tezz | zaterdag 2 april 2011 @ 09:22 |
Zelf maken! Niet zo moeilijk en erg lekker.....: http://thepioneerwoman.co(...)ella-sticks-oh-dear/ | |
Red_85 | zaterdag 2 april 2011 @ 10:56 |
En een broodje kaassoufle met pindasaus. | |
Doedezemaar | zaterdag 2 april 2011 @ 11:36 |
AH heeft ze En ik pleit voor oosterse hapjes(wantan/wonton) en vlammetjes. Als je niet kunt koken is het misschien wat te hoog gegrepen, maar groente in tempurabeslag is erg lekker. Calamares zijn ook een idee | |
epicbeardman | zaterdag 2 april 2011 @ 11:36 |
mexicanos en pikanto's natuurlijk (plus satesaus) | |
wickedweirdo | zaterdag 2 april 2011 @ 11:37 |
mexicano ftw | |
Riann | zaterdag 2 april 2011 @ 11:40 |
lekkerbek en kipkorn viandel of sitostick | |
Doutzen | zaterdag 2 april 2011 @ 11:42 |
VLAMMETJES!!!!!!!!! | |
Zigger | zaterdag 2 april 2011 @ 12:26 |
Ik ben gek op de smulrol. Verder hebben enkele frituren ook zeer lekkere bamilokken, echter is dit meestal niet te vreten, hangt erg af van het merk. Verder natuurlijk de klassiekers als de frikandel, biotterbal en kroket. Maar ook een mexicano of picanto gaat er altijd in. Damn, ik krijg honger. Zometeen gaat de bbq hier aan, met o.a. heerlijke AH entrecotes en ribeye's + worsten van een slager in de buurt,mmmmm. | |
FutureFairytale | zaterdag 2 april 2011 @ 13:29 |
bamiblokken van J&L, hamkaassouffles, vlammetjes, zelfgemaakte pangsit/loempia/tempura | |
Red_85 | zaterdag 2 april 2011 @ 13:49 |
Hoe krijg je dat achterelkaar ??? Dan krijg ik altijd een foutmelding op mijn scherm.. nu zelfs al. | |
fotostarter | zaterdag 2 april 2011 @ 16:27 |
en satérollen van Mora | |
Olympiaki | zaterdag 2 april 2011 @ 16:31 |
van dobbe groentekroketten zijn heerlijk verder berehap,kipsatékroket en frikandel speciaal | |
HenkvonAnnie | zaterdag 2 april 2011 @ 16:59 |
Smulrol vind ik nog steeds een toppertje. Frikadel speciaal en gehaktbal (indien goed bereid) zijn ook zeer lekker. | |
Mirjam | zaterdag 2 april 2011 @ 17:00 |
die krengen zijn nergens meer te krijgen | |
TheFreshPrince | zaterdag 2 april 2011 @ 17:00 |
Broodje bapao. | |
Ausputzert | zaterdag 2 april 2011 @ 17:01 |
Die doe ik meestal in de magnetron. | |
TheFreshPrince | zaterdag 2 april 2011 @ 17:02 |
Wie is hier de snackbar, gij of ik? | |
Ausputzert | zaterdag 2 april 2011 @ 17:04 |
Idd, bapao in de magnetron. Een professional zou sowieso weten dat 'broodje bapao' een pleonasme is. | |
zoalshetis | zaterdag 2 april 2011 @ 17:06 |
| |
TheFreshPrince | zaterdag 2 april 2011 @ 17:06 |
Naja, tenzij je een bapao in een broodje doet. | |
Ausputzert | zaterdag 2 april 2011 @ 17:07 |
Maar dan ben je per definitie een amateur. | |
fotostarter | zaterdag 2 april 2011 @ 21:31 |
Nee terwijl Mora ze wel op haar website heeft staan. Denk dat ik maar eens ga mailen | |
kletsbets | zaterdag 2 april 2011 @ 23:02 |
Sitostick. Met mayo. | |
Mirjam | zondag 3 april 2011 @ 00:29 |
laat me weten wat ze zeggen ik mis de saterol | |
Ausputzert | zondag 3 april 2011 @ 00:32 |
Vanavond sinds maanden weer eens een picanto met chilisaus gehad. Ook niet onaardig. | |
THEFXR | zondag 3 april 2011 @ 01:44 |
ben nu frikandellen aan het bakken | |
Ausputzert | zondag 3 april 2011 @ 01:45 |
Baas. Hoeveel staan er op de planning? | |
fotostarter | zondag 3 april 2011 @ 10:45 |
Mail verzonden | |
Zigger | zondag 3 april 2011 @ 11:39 |
Probeer de AH entrecotes maar eens, even lekker kruiden en dan heerlijk op de bbq! | |
Pinnenmutske | zondag 3 april 2011 @ 16:00 |
Bicky Burger | |
pussywillow | zondag 3 april 2011 @ 16:28 |
Je bedoelt zeker de Premium entrecotes? Die zijn inderdaad zeer prima | |
md89 | zondag 3 april 2011 @ 17:15 |
Rij er altijd speciaal voor naar Hoogeveen aangezien ze in Zwolle niet te krijgen zijn | |
loecje | zondag 3 april 2011 @ 17:51 |
owje nu heb ik zin in frituursnacks. maar heb geen frituurpan | |
Zigger | zondag 3 april 2011 @ 18:31 |
Yes. | |
fotostarter | maandag 4 april 2011 @ 16:47 |
Geachte heer , Bedankt voor uw bericht. De satérol staat inderdaad op onze website, bij de horecaproducten. Gezien de satérol een horecaproduct is, is deze voor particulieren moeilijk te verkrijgen. U kunt dit product wel kopen bij de Sligro. Wanneer de Sligro bij u in de buurt het product niet in het assortiment heeft kunnen zij het bestellen onder nummer:149189. Met vriendelijke groet, Mora Consumentenservice | |
Mirjam | maandag 4 april 2011 @ 22:17 |
sligro dan heb je er zeker meteen 100? | |
FutureFairytale | maandag 4 april 2011 @ 22:27 |
100 saterollen | |
Mirjam | maandag 4 april 2011 @ 22:32 |
daar heb ik heul geen ruimte voor | |
fotostarter | dinsdag 5 april 2011 @ 08:14 |
Welnee, die hebben ook doosjes die gemakkelijk zijn voor thuisgebruik. ik wilde zeggen, stuur je wle een doosje op. Alleen TNT doet niet aan diepvries koerieren | |
gebruikersnaam | dinsdag 5 april 2011 @ 08:17 |
ijs uit de frituur. Bereidingstijd: Langer dan 1 uur Gang:NagerechtKeuken:Nederlandse keukenSmaak:ZoetTechniek:FriturenSoort gerecht:NagerechtUit eigen keuken:Nee Ingrediënten voor 4 personen 1 liter slagroomijs 75 gram paneermeel 300 gram gepelde hazelnoten, fijngemalen 2 theelepels kaneelpoeder 4-6 eetlepels bloem 4 eiwitten (losgeklopt) olie om te frituren poedersuiker appelchips 8 glaasjes appelcider Voorbereiding Schep 8 bollen ijs en leg ze op een groot plat bord, bekleed met bakpapier. Zet de ijsbollen 1 uur in de diepvries. Bereidingswijze Strooi de paneermeel, hazelnoten en kaneel in een diep bord. Doe de bloem en de eiwitten elk apart in 2 andere diepe borden. Rol de ijsbollen een voor een door de bloem en dan door het eiwit en het paneermengsel. Leg de ijsbollen terug op het bord en laat ze weer 1 uur goed aanvriezen. Herhaal de paneerlaag en laat het ijs weer minimaal 1 uur aanvriezen. Zorg dat de ijsbollen rondom goed gepaneerd zijn, zodat het ijs niet kan lekken tijdens het frituren. Verwarm de olie tot 175 °C. Frituur de ijsbollen per 4 in maximaal 1 minuut rondom goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier en leg ze op 8 borden. Garneer elk bord met plakjes appelchips. er een glaasje appelcider bij. | |
Dannare | dinsdag 5 april 2011 @ 08:21 |
Mirjam | dinsdag 5 april 2011 @ 08:36 |
oh, da's wel lief van je, dat je dat uberhaupt overwogen hebt | |
fotostarter | dinsdag 5 april 2011 @ 08:54 |
Ik ben lief |