abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_94404659
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 00:40 schreef Memento-Mori het volgende:

ja je kan t zo duur maken als je wilt, werd ook wel heel erg best gedaan om wijn/champagne aan ons te slijten (kan ik iets voor u inschenken, glaasje champagne of blabla wijn?) maar daar zijn zowel eend als ik geen liefhebber van en geen zin in verrassingen ook qua rekening. Zo was t leuk. :)
Gelijk heb je als je niet wil. Op wijn verdienen ze het meest dus dat is soms echt hele actieve verkoop onder het mom van "bijschenken?" 8-)

:P
pi_94404938
Ja daarom en ik geef ze geen ongelijk hoor maar t werd op n manier gevraagd iets inschenken waar je bijna niets anders dan 'ja lekker' op kunt en zal antwoorden dus voelde wel enigzins bezwaard ofzo maar goed we hadden beiden ook gewoon liever n biertje
Wel nette fooi gegeven (>10%) dus niet dat ik heel krenterig ben verder ofzo. :) geslaagde avond iig al met al.
pi_94408648
Het lukt me even niet om te quoten, dus ik doe het maar zo.

@ golfer: Ik weet niet waar jij normaal gesproken gaat eten, maar ik eet overwegend toch bij eetcafé's waar je gewoon zelf je jas op mag hangen of over je stoel hangt :+ Dus ja, ik vind het wel een nette ontvangst. Neemt niet weg dat ik wel raar had opgekeken als dat hier niet gebeurd was, hoor ;)
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
pi_94408725
Hebben besloten dat we in de volgende restaurantweek weer naar Vesters gaan O+
Als het goed is is de volgende restaurantweek in onze laatste maand in Nijmegen, dus dat mag wel mooi afgesloten worden... :o

Jammer dat er deze week niemand van hier daar is gaan eten :P :@
Ja doei.
pi_94410797
Ik ben afgelopen vrijdag met z'n tweetjes bij Fred gaan eten. Ik geef jullie ff een korte recensie (normaal gesproken lekker lang, want ik voel me niet zo lekker, dus ga er zo weer in).

Ontvangst was prima, we werden begeleid naar een tafeltje in de hoek. Aan de ene kant fijn, want van 2 kanten af zat je beschut, bij het raam en het was zeker wel knus. Aan de andere kant lastig, want de ene tafel die wel dichtbij stond, stond zo dichtbij dat we daar het gesprek konden volgen.

Het interieur is nog mooier dan de foto's van de site doen vermoeden en we vonden het op en top romantisch (en ook een beetje kitsch, maar ja!).

Wij begonnen met het huisaperitief: een witte mousserende wijn (langedoc?) met daarbij een soort van zelfgemaakte kruidenlikeur (in het glas al) van verveine, bergamot, limoncello en nog iets. Erg lekker: het smaakte fris en kruidig en erg eetlust opwekkend.
Daarbij kregen we een imposante houten tray met hapjes in verschillende kopjes: macadamia nootjes gekruid met kerrie, hartige met parmazaan gevulde churros, mini witlof in dip, broodstokjes met pancetta en chips van pompoen e.d. en ook nog kleine rolletjes gevuld met eend (canard!). Grappige was dat we van alles zo'n beetje 3 hadden, terwijl je met z'n tweetjes bent ;) Wel lekker ruim dus voor ons.

We hadden nog voldoende staan en toen werd er nog een amuse gebracht: picadilly schuim met daarin een rolletje gevuld met hammousse en er lagen ook nog verschillende kleine stukjes groente (bietjes, bloemkool en wortel) in het schuim. Erg lekker, zurig en fris.

Ik had m'n aperitief nog niet op, maar mijn tafelgenoots wijnglas werd al gevuld voor het voorgerecht (dit omdat je natuurlijk nooit met een leeg glas mag zitten). We hadden ook water wat ook telkens netjes bijgevuld werd. Het voorgerecht volgde vrij snel (ik nog steeds met dat ene glaasje aperitief ook nog, want ik drink nooit snel). We kregen een romige kalfstartaar met een krokantje van sesam (gewone en zwarte), waarop 4 verschillende bereidingen van komkommer lagen en twee Langoustines in tempura deeg. Onze zurige witte wijn vonden wij het gerecht overheersen dus die hebben we *na* het gerecht leeg gedronken. Er zat wel een zoete nadronk aan, maar niet genoeg. Ik vond het wel de 8 euro p. glas waar.

Ons hoofgerecht duurde daarna wat lang. De tafel naast ons, die later was begonnen, kreeg hun tussengang (volante van truffels, morrieljes en ganzenlever) al geserveerd. Wij hadden daar niet voor gekozen, dus raar dat wij nog zo lang moesten wachten op onze gang. Tafelgenoot had de wijn al op, die is kosteloos bijgeschonken toen het gerecht er uit eindelijk was.

Het hoofdgerecht was heerlijke ossenhaas op een bedje van aardappels, met een gefrituurde schorseneer en spitskool in hollandaise saus. Erg lekkere ossenhaas en een perfect gerecht, behalve de schorseneer. Die had te lang liggen frituren, dus de frituursmaak overheersde. Beetje jammer en opnieuw paste het niet goed bij de wijn. We hadden een vrij flauwe rode wijn met daarin een stevige kruidige afdronk. Eerst denk je: 'hrmpf, wat een jammere flauwe wijn, smaakt wel als wit" en vervolgens denk je: "HOLY HELL, ik heb een mond vol peper en kruidnagel ofzo" en die smaak blijft lekker lang hangen.

Vervolgens hadden wij gevraagd voor de tussengang voor 14.50: de kaaswagen. Je mocht ook je dessert inleveren en 7,50 bij betalen voor de kaas, maar wij wilden natuurlijk ons dessert houden.
Fred is bekend en beroemd? om zijn kaaswagen, want er zijn vele verschillende soorten waar je uit kan kiezen, er zit bijpassende port bij en dadels, vijgencompote en druiven in grappa.
Tafelgenoot is gek van oude kazen en heeft vooral dat gekozen (5 stuks) met daarbij de druiven in grappa. Ik koos een selectie van vier stuks (dat vind ik horen en lekker), van geit en schaap, Fenegriek kaas, rode kazen en oude kazen met daarbij vijgencompote. (Blauwschimmel eet ik alleen warm eigenlijk). Beiden vonden wij de port te zoet dus die sloegen we over.
Kazen werden netjes opvolgend van smaak neergelegd op een mooi houten plateau en we kregen er spelt met notenbrood en getoast krentenbrood met zuidvruchten bij. Heerlijke gang en harstikke leuk als je van kaas houdt.

Daarna kregen we het dessert: een tartelette met daarin pistachemouse, een deksel van speciale chocolade met daar bovenop een stukje zelfgemaakt vanille ijs (met daarin een stukje chocolade) en een mergenue. Super lekker, eindelijk een dessert waar de smaken subtiel op elkaar ingespeeld zijn. Niet te zoet, te zuur of extreem, maar gewoon een waardige en lekkere afsluiter. Jammer genoeg staat hij niet echt op de kaart.

Tenslotte sloten we af met koffie (dubbele espresso) en friandises. De espresso was echt SUPER-sterk en dat zegt wat voor iemand die normaal gesproken espresso in Portugal drinkt. Daarbij mochten we friandises kiezen van de kar (al kies je alles, dan mag dat), ik koos voor een stukje noga (sterk zoet en notig, minder honingachtig zoals ik gewend ben), een macaron (heerlijk) en een doosje met een mini brownie met pistache (heerlijk). Tafelgenoot koos 4 verschillende friandises, maar ik weet even niet meer welke precies. Je kon ook creme kiezen met limoncello en creme met een ander likeurtje, maar dat hebben wij beiden niet gedaan. Bovendien werden er nog 3 Madeleines met anijs op tafel gezet.

Oordeel:
Het eten is prima in orde. Bijzondere smaken, goede porties (volgende dag alleen brood gegeten, zo vol zaten we nog) en heel lekker. Af en toe een schoonheidsfoutje, wat jammer is en minder harmonie in smaken als zou kunnen. Let wel: het hele menu was aangepast voor de restaurantweek, dus misschien dat de echte gerechten nog beter zijn. 8

De sommelier heeft of zitten slapen of gewoon deze wijnen die normaal bij de echte gerechten passen neergezet. Volgende keer geen wijn voor mij. Als het niets toevoegd aan het eten dan hoeft het voor mij niet. Zeker niet voor 8 euro p/glas. Toch waren de wijnen wel heel bijzonder, dus misschien voor een ander wel de moeite waard. 6-

Bediening is prettig maar laat af en toe wel een steekje vallen, aangegeven wensen worden vergeten of niet doorgeven zodat er dingen opnieuw gevraagd worden . Daarintegen heb ik een extra servet gekregen (niet opgemerkt dat hij van m'n schoot was gegleden) en toen ik mijn mes liet vallen had ik hem nog niet gepakt of ik kreeg al een nieuwe. (uit eten terwijl je nog ziek bent, tja wat wil je) Ze willen ook best gezellig met je praten, dus dat vonden wij prettig. 7+

Kosten: 177 euro exc. tip. Wij vonden het zeker de moeite waard. Tafelgenoot vond de kaas de lekkerste gang (arme Fred, daar is natuurlijk geen compliment uit te halen), maar ik vond het dessert echt heel leuk en lekker :)

[ Bericht 0% gewijzigd door kahlie op 21-03-2011 10:21:36 ]
pi_94411735
@ MeMo: bedankt voor je review ^O^ en volgende keer proberen iets scherper te fotograferen? ;) of meer afstand te nemen met je camera en niet in te zomen?] >:)

edit: valt me wel op dat niemand zich aan het vaste tarief houdt waar deze DC in eerste instantie voor was bedoelt. :{ Zo krijgen al die restaurateurs toch waar ze in eerste instantie op hoopten nl. dat mensen zich laten lokken door het 'goedkope'instaptarief en dan vervolgens zich laten inpakken met allerlei extra's waardoor de oorspronkelijk prijs flink oploopt en het eigenlijk weinig van doen heeft met een restaurantweek. }:|
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_94411823
toffe recensie kahlie! Jammer van de wijnen en dat je niet lekker was (en nog bent). Heb je t toilet nog gezien? (mooiste van NL schijnt) Beterschap, hoop dat je gauw opknapt :*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_94411872
quote:
6s.gif Op maandag 21 maart 2011 10:49 schreef rubje het volgende:
@ MeMo: bedankt voor je review ^O^ en volgende keer proberen iets scherper te fotograferen? ;) of meer afstand te nemen met je camera en niet in te zomen?] >:)

edit: valt me wel op dat niemand zich aan het vaste tarief houdt waar deze DC in eerste instantie voor was bedoelt. :{ Zo krijgen al die restaurateurs toch waar ze in eerste instantie op hoopten nl. dat mensen zich laten lokken door het 'goedkope'instaptarief en dan vervolgens zich laten inpakken met allerlei extra's waardoor de oorspronkelijk prijs flink oploopt en het eigenlijk weinig van doen heeft met een restaurantweek. }:|
Oh ik zie ook zat recensies van mensen die minder dan 100 euro kwijt waren in totaal... :)
Ben jij nog ergens heen geweest of heb je echt àlles ( ;( )afgezegd?
pi_94412219
Net als k_man en Minilot afgelopen vrijdag wezen eten bij de Limonadefabriek in Streefkerk. Absoluut een topavondje gehad en kan het dan ook niet anders dan eens zijn met de opmerkingen van Minilot. We hadden het tussengerecht erbij genomen en dat was maar goed ook, het was namelijk het hoogtepunt van de avond.

@k_man: Bij ons geen last van het vet in de sucade. Heerlijk mals, alleen helaas wat weinig jus. Kan het wel eens zijn met je kritiek op de polenta.

Prijs van 97 euro zeer schappelijk voor 4 gangen en 6 drankjes(wijn, spa blauw en thee).

De Limonadefabriek komt als hoge binnenkomer op ons lijstje.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_94413419
quote:
6s.gif Op maandag 21 maart 2011 10:49 schreef rubje het volgende:
@ MeMo: bedankt voor je review ^O^ en volgende keer proberen iets scherper te fotograferen? ;) of meer afstand te nemen met je camera en niet in te zomen?] >:)

edit: valt me wel op dat niemand zich aan het vaste tarief houdt waar deze DC in eerste instantie voor was bedoelt. :{ Zo krijgen al die restaurateurs toch waar ze in eerste instantie op hoopten nl. dat mensen zich laten lokken door het 'goedkope'instaptarief en dan vervolgens zich laten inpakken met allerlei extra's waardoor de oorspronkelijk prijs flink oploopt en het eigenlijk weinig van doen heeft met een restaurantweek. }:|
het is een redelijk slechte telefooncam en t voelt toch wel raar uitgebreid je eten te fotograferen :P tis puur om een beetje een indruk te krijgen niet om een hoogwaardige foto te maken hoor (er is dus ook niet ingezoomd, is gewoon het gebrek aan kwaliteit van fooncam)
pi_94415809
@kahlie: het kiezen en combineren van de kazen is zeker iets waar een kok complimenten over in ontvangst kan nemen hoor! :)
Ja doei.
  maandag 21 maart 2011 @ 13:17:26 #37
7957 Chevalric
The things I do for love...
pi_94416473
Wij zijn afgelopen zaterdag met z'n zevenen bij Rodaen in Bunnik geweest. De inrichting is strak en modern, maar wel gezellig. De stoelen zaten ook prima, altijd fijn als je ergens gaat eten en daar lekker de tijd voor wilt nemen (we hebben er dik 3 uur gezeten :)). Ik heb verder geen foto's van de gerechten genomen, vooral omdat ik niet van dit topic wist :D.

Het diner begon met een gerecht van rauwe zalm met een rivierkreeft-salade. De zalm was echt voortreffelijk, zo zacht en mals. De rivierkreeft was ook al heerlijk, fijn van smaak. De drie dames in het gezelschap kregen wat anders, omdat ze alledrie zwanger zijn. Voor hen werd er een carpaccio neergezet van gerookt kalfsvlees (als ik me niet vergis). Ook dat ging er prima in.

Het hoofdgerecht bestond uit een kalfsbiefstuk, geinjecteerd met sap van zure appels, met daarnaast een soort van hachee op basis van kalfsvlees en Palmbier. Als groente werd er een soort van plak "cake" bij opgediend. De plak bestond uit allerlei laagjes van verschillende groente (o.a. pastinaak). Het vlees was redelijk mals en het sap was er door het koken uit komen schuimen, wat natuurlijk heel bijzonder uitzag. De smaak was ook voortreffelijk. Over de hachee waren de meningen verdeeld, een aantal vond het niet zo lekker, maar ik vond het heerlijk. Deed mij een beetje denken aan zuurvlees (en als Limburger vind ik dat lekker :D).

Het dessert ten slotte bestond uit 6 kleinere desserts, o.a. een meergranen/chocolade blokje, een bolletje chocolade met amandel en een sinaasappelsausje en een chocolademousse met kokos-schaafsel. Ook hier waren de meningen verdeeld over wat wel en niet lekker was, maar ik was er zeker tevreden mee.

Oordeel:
Het eten heeft mij zeker kunnen bekoren. Zoals je in zo'n restaurant verwacht, krijg je geen enorme hopen voedsel op je bord, maar aan het eind zit je toch prima vol. Zoals ik al zei, we hebben er dik drie uur gespendeerd en hoewel ik me normaal best snel erger aan veel tijd tussen de gangen, vond ik het nu prima. Het restaurant is door de moderne inrichting wel wat rumoerig, zeker als het helemaal vol zit. Het was soms lastig om iedereen te verstaan.
Ze hebben ook een terras, maar ik weet niet hoe succesvol dat is, aangezien ze aan een behoorlijk drukke, doorgaande weg zitten. Ik wil er zeker nog wel een keer gaan eten, ook buiten de restaurantweek om.
pi_94416846
quote:
6s.gif Op maandag 21 maart 2011 10:49 schreef rubje het volgende:

edit: valt me wel op dat niemand zich aan het vaste tarief houdt waar deze DC in eerste instantie voor was bedoelt. :{ Zo krijgen al die restaurateurs toch waar ze in eerste instantie op hoopten nl. dat mensen zich laten lokken door het 'goedkope'instaptarief en dan vervolgens zich laten inpakken met allerlei extra's waardoor de oorspronkelijk prijs flink oploopt en het eigenlijk weinig van doen heeft met een restaurantweek. }:|
Je bent inderdaad snel meer kwijt dan dat je misschien zou verwachten, al denk ik dat als ik tijdens een normale week in dat restaurant zou gaan eten en dan 6-gangen neem, toch wel een stuk meer kwijt ben dan dat ik nu was.... Dus dat maakt het dan toch wel weer de moeite waard vind ik :P
pi_94424532
Ik ben ook naar le marron geweest. En heb wel het menu en het wijnkaartje meegenomen. dus een iets uitgebreidere omschrijving van de gerechten voor motorbloempje.

voor: gegrilde sepia met boomtomaat, sepia couscous, groene olijven sorbet, muntmayoniase, komkommer en parmezaanschuim.

tussen: Gegrilde griet naast gelakte kalfswang, pompoen, bloemkool en amandel-bloemkoolsaus (deze hadden we extra en die kalfswang was heerlijk).

Hoofd: Rundersukade rose bereid naast gegrilde bleekselderij, zoetzure prei, krokante ganzenvet aardappel en een sabayon van rode wijn.

Dessert: A la minute afgebakken cakeje van basilicum naast een gestolde creme van bloedsinaasappel, yoghurt poeder, citrus merengue, basilicumgel en een ijsje van bloedsinaasappel en basilicum

Er waren nog 2 andere extra gerechten maar die hebben wij niet genomen als iemand daar nog geinteresseerd in is of in de wijnen, dan typ ik ze ook wel over.
pi_94427637
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 12:56 schreef motorbloempje het volgende:
@kahlie: het kiezen en combineren van de kazen is zeker iets waar een kok complimenten over in ontvangst kan nemen hoor! :)
Als hij ze gekozen heeft wel ja. Bij Fred mag je zelf kiezen en combineren, dus dan heeft de kok daar weinig mee te maken. Behalve dat hij natuurlijk voor de oorspronkelijke 40 soorten gekozen heeft.

Het toilet heb ik inderdaad gezien ja en is erg mooi. Geen wonder dat ze er een prijs mee hebben gewonnen!
pi_94430246
quote:
6s.gif Op maandag 21 maart 2011 10:49 schreef rubje het volgende:
edit: valt me wel op dat niemand zich aan het vaste tarief houdt waar deze DC in eerste instantie voor was bedoelt. :{ Zo krijgen al die restaurateurs toch waar ze in eerste instantie op hoopten nl. dat mensen zich laten lokken door het 'goedkope'instaptarief en dan vervolgens zich laten inpakken met allerlei extra's waardoor de oorspronkelijk prijs flink oploopt en het eigenlijk weinig van doen heeft met een restaurantweek. }:|
Afhankelijk van het restaurant dat je kiest eet je desondanks significant goedkoper dan normaal. Zeker als het om een sterrenzaak gaat.

Ik ben het in zoverre met je eens dat het niet zo moet zijn dat je geen volwaardig diner hebt als je je houdt aan het driegangemenu. Als de extra gangen nodig zijn om ervoor te zorgen dat je zonder honger huiswaarts keert, gaat er inderdaad wat mis.
pi_94433846
Wat leuk dat er zoveel uitgebreide recensies worden geplaatst! En ^O^ voor de OP!

Wij aten gisteren bij de Havixhorst, vlakbij Meppel.
Dit restaurant is pas weer verkozen tot het beste kasteelrestaurant van Nederland en ziet er bij aankomst alleen van buiten al prachtig uit!



Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en kregen we de keuze om aan tafel te gaan of eerst iets te drinken in de loungebar. Wij kozen ervoor om aan tafel te gaan.
In de ruimte waar wij zaten waren zes tafels, waarvan twee achter een halftransparant gordijn. Het was ook ruim opgezet dus je hebt echt je eigen hoekje.

We kozen naast het standaard drie-gangen-menu ook voor het extra tussengerecht. Ik kreeg ook nog een 'klein' wijnarrangement. Ze hadden de optie van een bob-arrangement, met halve glazen (x4, dus twee glazen in totaal), maar dat leek me toch iets teveel. Het was echter ook geen probleem om daar nog iets minder van te maken. Ik heb in totaal 1-1,5 glas wijn gedronken. MrLie moest rijden en dronk gewoon water.

Ik noem de wijnen wel in het verslag, maar ik heb er werkelijk geen verstand van ;) We hebben het menu meegekregen, dus ik weet wat ik gehad heb. De wijnen waren heerlijk, maar of het de perfectie combi was met het gerecht, ik durf er geen oordeel over te vellen. Ik vind het wel heel leuk om het erbij te doen, het geeft het hele diner toch iets extra's. Moet me er maar wat meer in gaan verdiepen!

Toen we aan tafel gingen kwamen ze al vrij snel met een tegeltje met knabbels. Wat nootjes, olijfjes, popcorn met rozemarijn, een kaaskoekje en een marshmallow van Zwolse mosterd. Heel lekker!

Grappig was dat ik toen dat op tafel werd gezet nog even aangaf dat ik een noten-allergie had. Hij zou even navragen of ik dan alles van het tegeltje kon eten. Even later kwam hij terug met de boodschap: 'euh, nou, alleen de noten, kunnen sporen bevatten, van noten' :D Goed voorbeeld van de prettige manier van omgang. Iedereen was heel attent, maar ook een grapje hier en daar was geen probleem!

Na de hapjes kregen we een amuse. Een glaasje met onderin een eiersalade, daar bovenop een gelei van bloemkool en daar bovenop een crème van piccalilly. Een lekker gerechtje, met veel smaak door de piccalilly.

De eerste gang was vervolgens 'Gerookte zalm met een gepocheerd kwarteleitje, citroenmayonaise en een salade van witlof en Granny Smith'. Het was een lekker gerecht, dat er prachtig uitzag. De smaken op zich zijn niet heel verrassend of spannend, maar het klopte wel bij elkaar. Hierbij kregen we ook een broodje aangeboden, en dit was bij elke gang zo, met de keuze tussen wit en bruin (voor mij niet, want bruin was met nootjes ;) )
Hierbij kreeg ik een witte wijn: Tapiz, Torrontés, Mendoza, 2009. Een chardonnay, zo heb ik mij laten vertellen.

Het tussengerecht was 'Rouleau van maïskip, gevuld met Taggische olijventapenade, smeuïge polenta en schuimige dragonjus'. Eigenlijk vrij simpel, maar echt een lekker gerecht! Er werd nog netjes gemeld dat het iets langer zou duren, de kok had per ongeluk nootjes over mijn bord gegooid en er werd een nieuwe gemaakt. We hadden het echter ook niet gemerkt als hij gewoon later was gekomen, we zaten goed :)
Hierbij kreeg ik een pinot noir uit Oostenrijk.

Het hoofdgerecht was 'op lage temperatuur gegaarde rundersukade met in ganzenvet gegaarde aardappel, pastinaak, en jus van gekaramelliseerde uien'. Nomnomnom! Wat lekker! Het vlees smolt op je tong en ik vind pastinaakpuree echt héérlijk, perfecte combi voor mij.
De wijn was 'Tenuta, Albrizzi, cabernet sauvignon primitive salento, 2007'.

Na het hoofdgerecht volgde eerst nog een dessert-amuse. Een glaasje met mascarponecrème, passievruchtenijs, passievruchtencoulis en kokosschuim. Heerlijk! Lekker verfrissend en zoet.
Bij de dessert-amuse kreeg ik ook al de wijn die bij het nagerecht hoorde: 'Baumard, Coteaux du Layon, chenin blanc, 2008'. Een heerlijk zoet wijntje!

Het nagerecht was qua opmaak absoluut het hoogtepunt van de avond, wat een plaatje! 'Yoghurtparfait met een gelei van mangocoulis, basilicumsiroop een bonbon van witte chocolade gevuld met basilicum-ijs en brosse witte chocolade'. Een heerlijk toetje, al kwam de basilicum niet echt terug. De witte chocolade bros was echt heerlijk de parfait met de manogcoulis superlekker zoetig en fris. Jum!

Tot slot dronken we nog een kop espresso en thee. Ze boden hier geen friandises bij aan. Eigenlijk vond ik dat wel jammer, was wel benieuwd wat ze daar van zouden maken :) Maar we waren ook wel vol, dus het was prima zo.

Conclusie: een aanrader!! Prachtige locatie, ook van binnen is het prachtig ingericht, heel sfeervol. De bediening is enorm attent en voelt goed aan hoe informeel ze je kunnen benaderen. De gerechten waren heerlijk. De kaart ziet er ook heel goed uit, dus wil daar zeker nog eens buiten de restaurantweek naar toe.

Al met al hadden we twee keer een vier-gangen-menu, met twee amuses en hapjes vooraf, twee flessen water, brood bij elke gang, een klein wijnarrangement (is 8,85 voor gerekend, vond ik heel schappelijk), koffie en thee en waren we 107 euro kwijt.
pi_94435694
Ziet er goed uit, LieLie! Ik heb een tijdje gefietst naar Meppel en kwam daar dan elke dag langs, idd een geweldige lokatie. En ik heb daar een keer een bruiloft gehad, lang geleden, van de dominee. En nu wil ik er ook een keer eten nav je verslag!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_94435755
alle gerechten klinken heerlijk LieLie! en mooie locatie zeg O+
jammer dat het zo ver weg ligt! -O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_94435894
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:04 schreef FutureFairytale het volgende:
alle gerechten klinken heerlijk LieLie! en mooie locatie zeg O+
jammer dat het zo ver weg ligt! -O-
Ligt eraan waar je woont :+
pi_94435918
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:06 schreef LieLie het volgende:

Ligt eraan waar je woont :+
Op de fiets prima te doen :7
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_94435987
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:06 schreef LieLie het volgende:

[..]

Ligt eraan waar je woont :+
Zuid-Holland -O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_94436017
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:06 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Op de fiets prima te doen :7
nou dan kan ik alvast op de fiets stappen voor volgende editie van de restaurantweek :+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_94436400
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2011 20:07 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Zuid-Holland -O-
Weet ik toch :P
  maandag 21 maart 2011 @ 20:23:42 #50
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_94436971
Lekker hoor LieLie.
Geef jij bij het reserveren niet van te voren op dat je een notenallergie hebt?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')