abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_95414382
Jo zegt tegen Laura dat het spel harder gaat worden. Daar heeft Laura geen zin in.

Philip vraagt even later wat er aan de hand is met Laura omdat ze zo sipjes op de bank zit en ze moet huilen want ze heeft een rotdag en ze voelt zich eenzaam ook ivm de verandering in de groep. Maar ze ligt goed in de groep zegt Philip.

Dan komt Gerard erbij en Joanna legt het uit over het gevoel van de groepen. Laura vond het de hele week niet fijn. Ze hebben haar bepaalde blikken gegeven zegt ze. Het was volgens Laura de vrouwen tegen de vrouwen en daar kan ze niet tegen. Maar dat is nu over toch? vraagt Joanna.

En ze baalt ook dat ze Philip heeft genomineerd. Maar dat doe ik ook rustig zegt Gerard en hij mij ook, nou duh... dat is het spel.

Maar als er telkens wat veranderd in de groep worden je nominaties verschillend zegt Laura.
En ze wil zich niet telkens bewijzen want Nederland interesseert haar toch niet. Ze weet wat iedereen gaat doen om sterk te staan, maar zij zit zo niet in elkaar zegt ze. Blijf je bij jezelf of ga je.... en ze wil bij zichzelf blijven zegt ze.

Volgens Philip moet je daar zo weinig mogelijk over nadenken. Mo komt er ook even bij en Joanna legt het uit. Laura legt uit: voordat Joanna weg ging dacht ik dat ik een goede band had met Joanna. Mo kan dit bevestigen. Ze hebben nu een andere band met Joanna zeggen Mo en Laura.
Joanna legt uit dat het een spelletje was met de teams omdat ze wilde winnen.

Maar ze heeft Mo en Laura genegeerd zegt Laura.

Joanna vindt dat zij hetzelfde deden bij haar. Laura is toen maar in haar eigen wereld gaan leven.

Joanna vindt dat de toon veranderd is sinds Monique erbij kwam want daarvoor was het nog een normaal gesprek.

Dan komt Maik er ook bij. Philip legt uit dat het nu over is met de teams en dat er geen verwijten gemaakt moeten worden naar elkaar.

Laura wil dit nog wel even bespreken met Joanna apart omdat dit niet opschiet zegt ze.

Ze gaan naar buiten.

Monique komt heel hard aangerend en gaat erbij zitten.
pi_95416543
Laura, Joanna en Monique in de tuin want Laura wilde praten. Maar Mo en Jo nemen het gesprek over en Laura hangt er maar wat bij.

Joanna vindt alle mensen veranderd de laatste dagen, Mo ook en niet in haar voordeel, ook Philip vindt ze niet zo leuk de laatste dagen.

Laura zegt nog steeds niks.

Monique en Laura vonden dat ze beiden hetzelfde hebben gereageerd als ze een spel verloren. Jo zegt dat Joanna en Monique beiden heel fanatiek waren met de spelletjes.
Laura voegt toe dat ze denkt dat Mo en zijzelf hetzelfde waren met spelletjes.

Joanna vond het een mooie week en dat ze bij zichzelf een bep. drive had gezien en ook bij Mo. Ze had zich wel willen gedragen als Karim.

Laura wil uitleggen dat ze het gevoel had dat door het spel de band met Jo slechter werd omdat het volgens Laura de vrouwen tegen de vrouwen waren en nu denkt Laura dat ze bij de groep niet goed ligt door de spelletjes.

Joanna legt uit dat zij zich niet aan Laura heeft geirriteerd. Maar Laura denkt dat iedereen haar niet meer mag en nu voelt ze zich eenzaam. Vooral bij Sharon heeft ze dit gevoel en Laura gaat dit even met Sharon bespreken want Laura was heel pissig op Sharon.

Jo legt uit dat het niet persoonlijk was maar met de teamleden waar ze tegen streden. Laura begrijpt dit niet en voelde zich daar niet prettig bij.
Ze wil nu weten hoe het zit, was het een strijd over wie is leuker dan wie. Ja, zegt Joanna, dat was zo in het spelletje.

Sharon komt erbij en Joanna legt de situatie uit over het nare gevoel van Laura. Dat het niet meer de twee teams zijn, maar nu de groep tegen Laura. Joanna zegt dat zij zich niet geirriteerd heeft over haar houding maar dat het over het niet tegen haar verlies kunnen van Mo. Sharon legt uit dat ze denkt dat Laura de hele dag op bed lag ivm Alex.

Mo snapt het en is weer oke zegt ze. Laura zit te huilen. Sharon snapt er geen flikker van zegt ze.

Mo legt uit dat Lau en Mo het gevoel hebben dat ze gezakt zijn in populariteit bij de groep. Joanna vraagt de mening aan Sharon. Of er negatief over Mo gesproken is. Nee, ging over het spel zegt Sharon.

Laura is heel kwaad geweest zegt ze maar ze zegt niks. Laura was boos over een blik die Sharon haar gegeven heeft tijdens het sumoworstelen en toen was Laura er helemaal klaar mee.
En toen alles klaar was kwam Laura bij Joanna en Sharon zitten en was ze er klaar mee en dacht ze: zoek het maar uit. En nu voelt ze zich eenzaam, maar dat is door mijn eigen schuld zegt Laura.

Sharon weet niet waar het over gaat.
Na die blik is het 2 tegen 2 geworden aldus Laura, al snapt ze wel dat het een spel is.

Laura dacht laat mij donderdag maar naar huis gaan. Hier schrikt Sharon van en zegt: maar meisje was dan bij me gekomen, hier wist ik niks van.

Mo zit nu met Maik en ze weet dat ze op de stoel wordt geknald en so be it zegt ze.

Sharon is genomineerd terwijl ze populair is zegt Joanna, het klopt niet. Je weet het nooit, kijk naar Philip.

Sharon weet nog niet wat het probleem is en omhelst Laura en zegt nog eens dat Laura haar mond moet open trekken.

Groephug en klaar is het gesprek.

Monique vraagt nog aan Laura of ze begrijpt dat ze nu teleurgesteld is in een bep. iemand.
Laura: ja dan moet je naar die persoon toe gaan en het zeggen...
Ze lacht weer want ze heeft weer een plekje in de groep waar ze zich heel bewust van had afgesloten en Monique moet het zelf maar gaan regelen.

Dan horen ze dat er iets klaarstaat in het labyrinth en SL volgt.

[ Bericht 5% gewijzigd door Maria44 op 12-04-2011 21:55:59 (aanvulling) ]
pi_95426531
De stem deelt mee dat ze een avondje ontspanning krijgen in de week van de angst en dus mogen ze film kijken. Er wordt popcorn bezorgd in het labyrinth en na een SL mogen we meekijken naar de bewoners.
Gerard gaat al tijdens de film naar bed, die heeft geen zin in horror films. Na de film worden er nog wat geintjes uitgehaald door onder iemands bed te gaan liggen etc. maar Gerard geeft aan dit al meegemaakt te hebben (overval op Fenneke) en Karim zegt dit niet te weten maar laat Gerard slapen. Hij vertelt dit nog even aan Sharon en gaat ook naar bed.

De rest gaat buiten zitten en dan horen ze dat er iets klaarstaat in het labyrinth waarop een SL volgt.
pi_95469854
~22.20: De slangenkuil zit buiten en de Mosquito's in de blauwe slaapkamer, ze roddelen over elkaar.
Laura, Monique en Flip vinden dat Karim erg veranderd is en snappen hem vaak niet.
,Karim zegt dat er mensen zijn die leuk praten en dingen doen terwijl anderen de hele dag liggen te luieren, er word duidelijk op de rest van de groep geduid en ze maken de stelletjes nog ff belachelijk door zeer overdreven te doen. _O- _O_

~22.35: worden de genomineerden naar de KvdW geroepen, als ze terugkomen sluiten ze zichzelf op in de roze slaapkamer en het lijkt erop dat ze een horror-toneelstukje moeten verzinnen.
Gerard, Sharon en Maik gaan druk aan het brainstormen en ze lijken een moeras-monstermasker voor Gerard aan het maken te zijn, terwijl ze buiten napraten over al dan niet mislukte missies. Joanna lijkt moeite te hebben met het voor zich houden over de mislukte missie van de Screamers om Laura te ontvoeren.
Ze hebben het er over hoever je zou gaan om anderen te kwetsen door missies uit te voeren maar praten niet vol uit omdat ze anders wss teveel zeggen.
Best intressant gesprek, maar beetje jammer dat ze niet meer mogen vertellen.
Karim vind het dus niet verstandig om er verder over te praten dus gaan ze verder over andere meer intressante zaken, zoals sex. :')

~23.20: Sharon vraagt de niet-genomineerden om in de roze slaapkamer te gaan zitten ( de rolluiken zijn nog dicht ) Wss kunnen Gerard, Sharon en Maik nu makkelijker hun film voorbereiden maar helaas er komt een SL op.

~23.35: SL er alweer af, het lijkt geslaagd maar we zullen zien morgen in de daily wat ze ervan gebrouwen hebben... :P

~23:45: Er staat Bloody Mary klaar in het labyrinth. De bewoners moeten van de stem deze "bloederige verrassing" klaarmaken bij de rode bank, Karim gaat enthousiast in de weer met behulp van Flip.

Mo en Maik werden eerst apart en dan samen naar de KvdW geroepen, als ze terugkomen flapt Mo er meteen iets uit in de trant van " We mogen samen naar de.. ik weet niet of we dit mogen zeggen en *bam* SL, blijkbaar mocht ze dat dus niet zeggen. :')
Na de SL blijkt het dus inderdaad dat ze samen een nacht in de love-suite mogen doorbrengen, we zullen zien of dit Maik qua stemmen zal helpen of juist niet.

Ik ben gaan slapen omdat ik mega-gaar was omdat al sinds 4.30 wakker dus moet maar een beetje puzzelen wat er verder gebeurd is vannacht. :?

Flip voelde zich niet lekker, dus ging vroeg op bed, Joanna ging hem kroelen terwijl de rest, de Mosquito's het er van namen en er nog een gezellige avond van trachten te maken.
De volgende filmpjes geven wss redelijk weer hoe leuk het was, ookal komen ze van SST, knip-en-plak-site. :')

http://www.secretstory.nl/nieuws/2458/Nachtzwemmen?show=video

http://www.secretstory.nl(...)mt+klagen?show=video

Smorgens valt Joanna de rest aan om hun gedrag van vannacht, ze hielden totaal geen rekening met arme zieke Flipje, die zelf als een roos overal doorgeslapen heeft :')
Als de rest weerwoord geeft voelt Joanna zich ineens weer aangevallen alsof de rest expres allemaal tegen haar is en is het hek weer van de dam. Jo heeft het weer voor elkaar alle aandacht op haar en iedereen voelt zich klote, er heerst een grafstemming aan het ontbijt.

Mo en Maik zijn nog steeds niet gesignaleerd, Gerard denkt dat ze wel rond half 1 terugkomen.
De Mosquito's praten veel samen en Gerard en Sharon pakken afvast wat in terwijl Joanna en Flip buiten liggen, Joanna zoent hem en ze krijgen pardoes een SL over zich heen dus kunnen ongestoord hun gang gaan, nou komt dat even goed uit he! :') :r
Gerard heeft de andere Mosquito's geinpsireerd om toneelstukjes te verzinnen, Gerard doet een stukje met Laura en Sharon met Karim.

En daar zijn Mo & Maik weer rond 12 uur nederlandse tijd, ze lijken het gezellig gehad te hebben, en "lekker kunnen kletsen" aldus Maik. :')

[ Bericht 1% gewijzigd door Urb op 14-04-2011 11:56:39 ]
pi_95509061
De spinnen zijn Binnen...........................Deel 1

Live uitzending 14 april.

Wie zal het huis vanavond moeten verlaten, Renate zegt er kunnen ook wel 2 bewoners vanavond vertrekken.
Gerard,Sharon en Maik..........Joanna zat ook in het team maar door de Wildcard is ze niet meer genomineerd 8)7

Servio en Cynthia zitten in het huis in Portugal, zullen ze weer hun intrek nemen in het huis, nemen 1 van die twee de plaats van de vertrekkende bewoner weer in.
Cynthia wil heel graag weer het huis in, Servio zit ook weer in een andere kamer...........
Of ze het huis weer in gaan is vanavond de grote vraag????

Tussenstand
Maik 27% Gerard37% Sharon36%

Karim aan de rode telefoon, de stem vraagt wie vind jij de leukste vrouw in het huis, Laura antwoord karim.
Dan zegt de stem er staat iets klaar in de tuin, karim en laura mogen naar de deur maar die gaat niet open, ze rennen naar de andere deur maar die zit ook dicht, dan weer terug naar de andere deur en daar staat een kooi met grote vogelspinnen, Laura heeft de eer de doek eraf te trekken en er wordt gegild.
Dit alles heeft te maken met de *Week van de angst*

Nu terugblik filmpje van Servio...........
Nu oproep om te bellen en te smsen voor Gerard, Sharon of Maik.................

(Op UPC 24 uur kanaal stond aan het begin van de middag ""Ruilen oud-bewoners Servio en Cynthia vanavond van plek met Gerard en Laura? Kijk om 20.30 naar de liveshow op Net5 om te zien hoe dit afloopt")

[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 14-04-2011 20:49:55 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95511494
De spinnen zijn Binnen........................... Deel 2

Live uitzending 14 april.
We zijn weer terug....en Renate zegt, wie zal er vanavond naar huis gaan.
Karim,Sharon of Maik.
Ook was het de week van *de angst* zegt Renate.......nu terugblik over de 2 teams.......
De Screamers en de Fobiacs.......
We zien het Touwtrekken, Stront zegt Sharon, dan krijgen we de battles te zien en een huilende laura, dat ze zich zo eenzaam voelt.
We zien het olieworstelen tussen de dames.
De wedstrijd tussen Gerard en Karim op de verhoging, en wat er ook gebeurd ze zijn en blijven vriendjes ^O^
Dan dat ze wormen met hun mond in de andere schaal moeten brengen met hun mond.
Het geheim van Joana en Maik is deze week geraden, Alleen Karim zijn geheim is nog niet geraden.

De laatste 3 finalisten mogen wel hun kluisinhoud mee naar huis nemen, en de winnaar krijgt daar bovenop nog de 100.000 euro.

Het was een heftige week zegt Renate en schakelt weer live naar portugal.
Maik,Sharon en gerard zitten op de bank...het was KUT zegt Sharon, nu Joanna dat ze gered is door de wildcatrd, en Joanna is er superblij mee en bedankt daarvoor.
Monique heeft een spinnenfobie en gaat er van ze langzalzeleven *O* *O* *O* nooit in, is niet aan mij zegt Renate maar aan de stem.
Gerard vind het nomineren niet zo eng, de film van de week had hij liever niet gezien.
Terugblik filmpje van Gerard.............

Fenneke nu in de live uitzending..............Ze weet dat Gerard heel graag nog wil blijven, Gerard krijgt een herkansing.....( denk aan de spi9nnen dat hij dan mag blijven)
Als Gerard het niet doet dan moet er iemand het huis uit per direkt........
De bewoners weten niet dat Servio of Cynthia maar een paar dagen blijven.
Gerard krijgt nu zijn herkansing........hij moet aan de gedekte tafel zitten, hij loopt er naar toe, en een ober komt binnen met een schaal........wat zit er in????
Het wordt netjes geserveerd met een groot glas wijn.
Er staan 2 heerlijke voorgerechten klaar, op teken van de stem binnen 2 minuten.
Wormen en kakerlakken, lekker gefgrituurd dus hap slik weg.
De stem zegt de inzet is hoog, als je het niet doet moet je beste vriend Karim het huis verlaten.
Ook dat er iemand in de geheime kamer zit Servio, hij kan alles horen maar niet zien.
Servio neemt de plaats in van Gerard als Gerard mislukt.
De tiojd gaat nu in 2 minuten, Karim zegt als je het niet kan doe je het niet.
Karim krijgt het glas wijn van Gerard, en de stem zegt wat ga je doen???/ ik help je alleen van de glas wijn af ik doe het niet.
Karim zegt..........dan lekker naar Engeland.
Karim moet nu afscheid van de bewoners nemen, dit is the game zegt Karim en met opgeheven hoofd neemt hij afscheid.
Gerard staat er erg verslagen bij en zegt IK hoef hier niet te blijven als het zo moet.
De stem zegt karim je hebt nog 1 minuut.
Joanna zegt je gaat straks in een kamertje om wormen te eten, dit kan niet.
Joanna hoor ik steeds roepen jezus cristus dit is klote, ze twijFelen of karim naar een geheime kamer moet.

Karim gaat dus een paar dagen in de geheime kamer....dus keert gewoon over een paar dagen gewoon weer terug.
Gerard achter te laten met een knoop in zijn maag lijkt mij, want omdat hij de opdracht weigerde moest Karim afscheid nemen.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95513376
De spinnen zijn Binnen........................... Deel 3

Live uitzending 14 april.

Het is vanavond al een rare avond wat staat ons nog te wachten.
Servio neemt de plek van Karim in vanavond................

Maik terugblik filmpje........waar blijft de ranzige badjas _O-
Maik wil graag de finale bereiken met Monique dat was voor hem al vanaf de 1e week duidelijk.
Hij wil heel graag blijven en nog wat tijd met Monique kan door brengen.

Zus van maik nu aan de babbel met Bart.
Maik is niet echt bezig met het spel zegt zus, of het nadelig is dat Maik een relatie heeft met Monique en zus ........................
Bart zegt, Maik zit niet lekker in het spel door relatie met Monique dus dat zijn jou woorden zegt zus...Bart wil heel profesioneel overkomen met zijn vragenstelling maar zus van Maik is erg gevat.

Dan de liefdesrelatie 8)7 tussen Flip en Beppie en natuurlijk de kus.
en dat Beppie door Dennis is buiten gezet en meer bla bla bla erover.
Flip zegt hij wil gewoon rustig aan doen en vriendjes en ziet het allemaal wel als ik het zo begrijp wat de toekomst hun brengen zou.
Flip zit nu live in de KVDW en krijgt dus iets over schoonmoeders, en de moeder van Joanna zit nu in de studio, Hoi Diana wat leuk zegt Flip lachend...Hallo blauwoog 8)7 8)7 8)7 8)7 zegt Diana nu in de microfoon, wat is dat voor gekriebel met Joanna, Ook heeft Diana met Flip zijn moeder net gesproken, Joanna had wat afgesproken met haar moeder, geen sex op tv...........
Flip zegt ik heb geen relatie hoor met Joanna, Diana staat te glimlachen van oor tot oor :r Diana roept nog tegen Flip, groetjes van je mams en je paps, Flip vind Moeder Joanna er nog goed uitzien voor haar bijna 50, hij had haar al een keer gezien tijdens de live uitzending.

dan de top 5 van de bloopers die ze elke week laten zien.
Op nummer 1 staat Monique die hard onderuit gaat op de vloer.

Wat er ook gebeurd zegt Renate nu over de genomineerde, 1 van hun gaat vanavond naar huis.
Terugblik filmpje van Sharon ^O^
Ook een stukje emo tv waar ze vertelt over de tsunami................

Moeder van Sharon weer in de studio.
Sharon heeft veel vrienden maar volgens haar moeder heeft Sharon maar 3 *vriendjes* gehad, en dat Sharon niet op zoek is naar een vent en relatie.
En dan weer een oproep om te gaan stemmen voor de bewoner waarvan je wilt dat hij/zij blijft.
(deze week veel oproepen voor dit)

Karim gaat naar de geheime kamer en Servio neemt die dagen zijn plaats in.
Hoe het met Cynthia gaat zien we weer in deeltje 4.
Ook wat er met de spinnen moet gaan gebeuren.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95517288
De spinnen zijn Binnen........................... Deel 4

Live uitzending 14 april.

De ontknoping van SST, we gaan zo zien wie er uit moet.
Er komt nog 1 grote missie zegt Renate

Tussenstand
Sharon35% Gerard37% Maik 28%

Nu weer live naar Portugal
Gerard zegt het gaat prima , Gerard zegt het was duidelijk dat ik dit niet zou doen, niet voor 2 miljoen, Gerard gelooft niet dat Karim echt weg is, en Servio komt zo het huis in, prima toch zegt Gerard dan drinken we een borrel en gaan slapen en morgen is karim weer terug.

Sharon denkt ook dat er een andere wending komt you never now zegt Sharon.
Nu naar de spinnenbak....................... Dit wordt een belangrijke missie waar veel op het spel staat zegt Renate....
De spinnenopdracht is bestemd voor laura, ze moet haar hoofd in de bak steken...
Alex in de studio die zegt dat Laura het wel gaat doen, zus van Laura denkt ook dat ze het gaat doen, voor haar mede bewoners.

Als ze deze missie weigert moet ook Laura het huis verlaten en dat Cynthia dan haar plaats in neemt.
De stem nu..............wie van jullie is bereid zijn het hoofd in de bak te steken.
Monique en laura hebben aangegeven als de dood te zijn voor spinnen, je moet onder in de bak je hoofd er in steken en met je mond de sleutel die er in hangt te pakken.
Monique hoeft niet.......Laura hoort nu van de stem....als je deze opdracht laat mislukken dan moet je het huis verlaten en neemt Cynthia je plaats in, en weer oh nee, en ik hoor 1 van de mannelijke bewoners zeggen Ja Daaaagg.
Laura gaat het doen, de spanning is te snijden in het huis en de tijd gaat nu in.
en hup ze doet het in een paar seconde en de bewoners vliegen elkaar in de armen.
Laura staat stijf van de spanning zie ik en trekt een beetje aan haar barbiejurkje.
Deze prestatie zorgt ervoor dat jij vanavond niet het huis hoeft te verlaten gefeliciteerd.
Bij het zwembad ligt een beloning voor haar te wachten de sleutel past op een kastje waar ze een enveloppe uiit haalt.
Ze maakt hem open en er zit een kaartje/briefje van haar zus in.
Ze is nu erg emotioneel en moet hem hardop voorlezen.
Een felicitatie van haar zusje dat ze dit overwonnen heeft.
Zie haar zusje ook zitten in de studio, zusje kan streams wel uitzetten maar moeder Laura kijkt dus bijna alles, Leuk dat briefje van haar zus en zal Laura wel goed doen.

De stem vraagt of de bewoners nu Servio met open armen wil ontvangen, nou ik heb ze wel eens hartelijker gezien _O-
Nu Bart weer met zus en Alex in de studio een babbeltje maken, Alex denkt dat Gerard gaat winnen, Gerard is zijn beste vriend zegt Alex de drie musketiers

En de lijnen zijn gesloten.....wie gaat er naar huis, Sharon, Gerard of Maik.
Live nu naar Portugal, deze 3 moeten nu afscheid gaan nemen van de overige bewoners................. Er wordt weer gekust en geknuffeld
_O- _O- _O- en het jankt alweer ( nu een klein beetje, maar o wee als Maik moet vertrekken ) _O- _O- _O- (Monique).
Aan de ene kant hoop je dat Maik mag blijven want een week janken van die doos kan ik niet aan >:)

Ze staan nu in de exitgang........Sharon tussen Maik en Gerard in.
Het was niet de week van Gerard en vooral niet zijn avond, Renate vraagt Gerard denk je dat dit stemmen heeft gekost....nee zegt Gerard overtuigend.
Tussen nummer 1 en 2 zat erg weinig verschil................

Gerard mag weer door de deur het huis binnen, die is veilig......Gerard wordt weer welkom geheten door de overige bewoners.
Gerard was niet eens blij hoor ik hem zeggen :o Had hem dus niet uitgemaakt als hij eruit gestemd was vanavond.

Nu alleen Sharon en Maik in de exitgang..Renate weer veel bla bla bla en tijd rekken.....
Sharon mag ook weer het huis in *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
en maik mag naar huis :W :W :W
Sharon had 36% van de stemmen en de camera nu op Monique en het janken kan beginnen :+
Sharon omarmd nu Monique en zegt, ik ga goed voor je zorgen schat.
Sharon staat nu te vertellen van hoeveel % er was een beetje onduidelijk en er wordt nu geroepen doei Maik.............
En deze keer is het ECHT ECHT ECHT dat hij het huis gaat verlaten :W
En staat met een snik in zijn stem te vertellen dat hij Monique elke dag weer kan zien en als Monique het huis ook verlaat ze gewoon weer verder gaan met zijn 2e

En zo komt er aan deze avond ook weer een eind....Morgen in de dailey is Maik op visite bij Bart.
:W :W :W :W :W :W :W :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95579746
Rond 13:30 op Zaterdag 16 april

De stem: Bewoners neem allemaal plaats op de rode bank,

De stem vertelt, Bewoners jullie lijken allemaal te genieten van jullie verblijf ik het huis der geheimen, jullie hebben naast het spel nog genoeg tijd voor ontspanning.
Om jullie tijd ik het huis nog leuker te maken heb ik een missie voor jullie, jullie moeten een vlot bouwen die ik het zwembad past, ongeveer 2 bij 2 meter is en er ook nog mooi uitziet, jullie hebben hier de hele dag de tijd voor en iedereen moet er aan mee werken. Als jullie er met z’n 4e op zitten en het vlot blijft drijven is jullie missie geslaagd en verdienen jullie allemaal 500 euro voor in jullie persoonlijke kluis.
Er staan nu spullen voor jullie klaar in het labyrint, in het labyrint staan jerrycans, planken en touw, Ser Flip en Laura gaan gelijk naar buiten en maken een eerste opstelling daarna gaan ze allemaal eerst even lunchen.
pi_95584777
Rond 2 uur zijn ze allemaal klaar met lunchen en gaan ze echt aan het vlot beginnen
Tijdens het vlot bouwen hebben Gerard en Philip een beetje de leiding maar ondertussen weet iedereen het natuurlijk weer beter en luistert niemand echt naar elkaar. Na er ongeveer 1,5 uur aan te hebben gewerkt leggen ze het vlot dat half af is in het water voor een eerste test hij blijft goed drijven ook als Mo en Jo er op staan, ze gaan nu verder met de planken er op leggen en extra jerrycans toe te voegen.

Na dat alle planken er op liggen het touw op is en hij met een kleed en vlag van Gerards druk shirt is versiert wordt hij in het zwembad gelegd en gaan 1 voor 1 alle vrouwen er op zitten. Hij blijft mooi drijven en de vrouwen gaan er lekker op relaxen en krijgen van Philip een drankje. Als Servio er bij gaat begint hij een beetje te zinken dus die gaat er snel weer vanaf, Segredo past er wel nog bij! Ze beginnen te praten over dat de stem nog niet heeft omgeroepen dat de missie is geslaagd dus blijven ze nog op het vlot. Mo wil er vanaf dus gaat Ser er op en als die er af gaat komt Geer er even op.

Na een tijdje liggen alleen Flip en Geer nog op het vlot de stem heeft nog steeds niet gezegd dat de missie is geslaagd.
  zaterdag 16 april 2011 @ 22:43:34 #191
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95599711
Het Bingoavondje met Windy Mills.......zaterdagavond 16 april.

Servio heeft zich omgekleed als Windy Mills de bingo koningin......en wat is hij mooi, blond een prachtige jurk heupen en tieten alles er op en er aan.
( Caps in de Caps topic door Chanel en Mark ^O^ )

Windy deelt de grote stiften uit aan de rest van de bewoners, ze gaan Bingo spelen, vertikaal en horizontaal.......
De kaarten hebben tot 90 nummers..............de eerste met een goede bingo krijgt 500 vertikaal of horizontaal.....1000 de 2e met ook vertikaal en horizontaal of diagonaal........... met de volle kaart 2000 euro voor hun persoonlijke kluis.
20 en nummer 25 hoor ik Windy zeggen........Hij draait aan de slinger van het bingospel en het volgende nummer is 85.
De bewoners zijn druk aan het strepen........ nummer 8 mag weer door gestreept worden..nummer 39, nummer 17 en we spelen voor 500 euro voor de eerste lijn, en dan nummer 64.
dan nummer 75 ( de hoge nummers doen geloof ik niet mee, er zitten meer hoge ballen in het bingospel dan dat er op het kaartje staat.
en zo roept Windy allemaal nummers af, er heeft nog niemand 1 volle lijn.............
Nummer 21, nummer 52, en ondertussen zie ik Joanna gewoon door vreten en dippen, inplaats dan dat ze ook even fanatiek mee doet maar ja we gaan weer verder.
Ik bekijk zo Servio/Windy maar hij doet het leuk, zit helemaal in zijn rol............

Monique hoor ik roepen ze moet nog 1 nummertje voor de eerste lijn en dacht Flip ook.....Monique moet nog nummer 36 en ondertussen wil Flip een biertje halen, Windy zegt, doe maar ( kunnen ze nu niet even geduld hebben en het spel leuk meespelen???)
Ik kijk nu tegen de kont van Windy aan, maar dat ziet er perfekt uit. Mooi opgevuld echt leuk gedaan allemaal.

Sharon heeft als eerste een bingo, en ik hoor nu een echt bingomuziekje _O- _O-
Sharon heeft dus 500 euro voor haar persoonlijke kluis.

En we gaan verder voor 2 lijnen horizontaal of vertikaal en diagonaal
Oh er wordt gestemd door de bewoners of Sharon door mag spelen met haar bingokaart ( omdat ze nu meer kans heeft) maar de bewoners vinden het goed dus Sharon mag ook weer meestrepen............

Ik zie Gerard er gezellig bij zitten biertje in de ene hand en zijn kaart goed in de gaten houdend hopende op ook een nummertje te kunnen weg strepen.
Nummer 56 en Windy draait verder aan de slinger van het bingoapparaat....nummer 44.......
nummer 13 en dan nummer 59 en weer zegt Windy voor 1000 euro Horizontaal,diagonaal of vertikaal.
Gerard roept ik heb een slechte kaart........of is het een doorgestoken kaart _O- .
Windy zegt tegen gerard, hou de moed er in want straks kan je misschien alles inhalen ( de nummers)
We wachten op de 2 volle lijnen...............
Nummer 77 en we gaan door nummer 69....Het leukste nummertje volgens Flip.
Monique moet nog 1 nummertje ( ze doet leuk mee ^O^ )

Monique heeft Bingo en staat te springen en weer het bingomuziekje _O-
Windy vraagt een daverend applaus voor Monique want zij heeft 1000 euro verdiend voor haar persoonlijke kluis.

Windy wil nu dat iedereen gaat staan en zijn rechterhand omhoog steekt, en dat doen ze ook ze roepen wat in het engels ( wat weet ik niet).....................en we gaan verder voor de volle kaart.

2000 euro voor je persoonlijke kluis Windy spreekt goed en veel engels er tussen door en maakt er echt wat leuks van. (normaal doet hij het in het engels vertelt hij tussendoor)
Nummer 11 en dan gaan we verder volgende nummer is................32 en zo gaan we verder...nummer 14 nummer 38 voor de 2000 euro roept Windy.
Nummer 48 en nog is er geen bingo gevallen............ Wie oh wie gaat er met de pot vandoor.

Nummer 5........nummer 2 en ik hoor laura zeggen...die heb ik..........Windy vraagt wie kan er slecht tegen zijn verlies.....Joanna wordt er geroepen door sommige........
Nummer 71 en die rolt op de grond, Windy bukt erg charmant en doet of het in zijn rug schiet..........( denk een avondje Windy Mills best gezellig is) Nummer 62...........en zo babbelt hij alles aan elkaar...............Nummer 22 en nummer 8...nummer 18 en nog geen bingo.......
Windy hoopt op een valse bingo, dat vind hij leuk.......nummer 80 en die staat dus niet op de kaart.
Windy is een nachtkroeg travestiet vertelt hij tussendoor, in het volle licht is hij niet al te best je moet hem in het schemerige licht zien..........
Ik hoor Gerard zijn nummers tellen, hij moet er nog 10, Flip moet er 4 en wat de rest nog moeten hoor ik niet.....................

Nummer 7........nummer 1...........nummer 64.............nummer 35 is toch niet geweest??? vraagt Joanna........Opletten Beppie zal ik zo zeggen.
Nummer 60..........

Gerard roept BINGO maar volgens mij loopt hij een beetje te FOKKEN _O-
Gerard had een valse bingo en moet een nummertje playbacken, ik hoor b.Spears en zie Gerard met de blonde pruik van Servio zich helemaal uitleven....de rest van de bewoners zingen mee en dansen mee.
Gerard heeft nu ook een gouden/geel blouse aan en doet leuk mee........Servio heeft zijn pruik dus even uitgeleend aan Gerard en heeft een handdoek om het hoofd gewikkeld.

Dan neemt Servio zijn pruik weer terug en is weer gewoon Windy............ en we gaan weer verder...........

Dan vertelt Windy dat er ook een sing off is als er 2 tegelijk bingo hebben..........
Dan gaan we maar weer verder nummer 27............nummer 35 en laura moet nog 1 nummer wordt er gegild door Monique.
Laura en Joanna moeten allebei nog ieder 1 nummer hebben en moeten alle2 staan.....
Nummer 55 en Joanna heeft BINGO en weer klinkt het bingomuziekje _O-
Windy roept alle nummers van de kaart van Joanna, en alles klopt........
Joanna heeft 2000 euro gewonnen voor haar persoonlijke kluis.
Er klinkt een daverend applaus voor Joanna................
Ze krijgt een paar klapzoenen van Windy en zo komt er een einde aan het BINGO avondje met Windy Mills ^O^
Ik heb ieder geval genoten van Windy ^O^

En nu maar afwachten of er lekker gedronken wordt en het voor de rest van de avond nog gezellig blijft. :W :W :W

(Leuke caps in het caps topic van Chanel en Mark)
SST - Caps deel 9

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 16-04-2011 22:51:10 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95599712
Zaterdagavond Bingo avond deel 1:

Servio zit in de kamer van de waarheid en de vrouwen zijn aan de eetkamertafel aan het bespreken of hij daar te horen krijgt of hij zich moet omkleden tot Miss Windy Mills, na een geruime tijd komt hij terug uit de kamer van de waarheid, hij mag zich wel omkleden maar de rest mag niet kijken, hij gaat de mannenslaapkamer in en de luiken gaan dicht. Als Servio ongeveer een kwartier bezig is, wordt de rest naar de vrouwen slaapkamer geroepen. Na een paar minuten in de slaapkamer krijgen ze muziek, waarvan Monique moet huilen. Even later moet Joanna ook huilen, Philip gaat haar troosten omdat de muziek aanstaat en ze zacht praten is het niet echt duidelijk waar over hoor Philip zeggen dat ze haar tijd hier niet moet laten verpesten en dat hij haar in de gaten houd en ze geven elkaar wat kusjes. Na een half uur in de slaapkamer te hebben gezetten mogen ze zich terug het huis in daar staan wat dingen onder een doek en een kleine groene stip. Servio is ondertussen al bijna klaar met zijn transformatie. Als Servio in slaapkamer klaar is wordt de rest opgeroepen om op de rode bank te gaan zitten en de show begint, Miss Windy Mills komt binnen en iedereen is de volgende 5 minuten in shock, ze begint te zingen en geeft daar na iedereen 3 kussen en een begroet iedereen met een leuke zin en springt bij Gerard op schoot. Daar na legt ze de regels van bingo uit, dat ze beginnen met single line en dat ze daar mee 500 euro kunnen winnen daarna double line en daar kunnen ze 1000 euro mee verdienen, daarna een volle kaart waarmee ze 2000 euro kunnen verdienen. Hij moet er nog even achter kommen hoe het rad werkt maar dan gaat de bingo van start. Na ongeveer 10 minuten spellen roept Sharon bingo! En na dat Miss Windy Mills de nummers heeft gecontroleerd verdient zij 500 euro voor haar persoonlijke kluis ze krijgen en kleine discussie over of Sharon door mag spellen normaal mag dat niet maar alle bewoners zijn het er over een dat het wel mag dus wordt dat besloten en dan gaan ze verder met de bingo, Miss Windy Mills blijft tussen grapjes maken. Na nog 10 minuten spellen roept Monique bingo! Miss Windy Mills gaat het weer allemaal controleren en het klopt weer en Monique wint 1000 euro voor haar persoonlijke kluis en er komt een muziekje. Nu gaan ze voor de cover it all (volle kaart) en ze moeten een soort van een beweging doen, maar Philip heeft eerst een beetje les nodig (met zijn hand op Windys kont). Daarna gaan ze verder met de bingo voor 2000 euro. Omdat Geer zo slecht gaat mag hij gratis 42 afstrepen.
Ondertussen blijft Miss Windy Mills door drinken (zie bijna niemand anders wijn drinken en er zijn volgens mij al 2 flessen leeg). Gerard roept per ongeluk bingo en moet dan O baby, baby playbacken en doet Windys pruik op en jasje aan en iedereen dans vrolijk mee. Na een tijdje spellen hebben Laura, Sharon en Joanna allemaal nog 1 nummer, dan valt er 1 nummer uit en wordt er besproken of die genoemt moet worden wordt uiteidelijk wel gedaan, en Joanna heeft bingo! en wordt gecontroleert en heeft alle nummers goed en wint hiermee 2000 euro voor haar persoonlijke kluis! Dan komt het liedje big spender op daarna gaan ze allemaal naar buiten.
  zondag 17 april 2011 @ 00:26:01 #193
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95605479
En we gaan Karaoken het is inmiddels zondagochtend kwart over 12 hier in donker Amsterdam.

...........na veel geharrewar en nummers uitzoeken, en duurde echt heel lang waarin Monique de boventoon voerde en Sharon wel 30 nummers wilde zingen, en Laura die zich als een kleuter gedroeg en steeds met een pruilhoofd erbij zat. ( leek wel de chinees met nummertje 20 en ik doe nummertje 5) is het eindelijk dan zover.

Ze gaan met zijn allen staan en zingen met zijn allen een eigen huis van rene Froger....... _O-
Nou ik bel Renetje wel ff op dat ze niet als de Froggets hoeven te soliciteren, ik hoor Monique met haar schelle stem overal boven uit......ook hoor ik Servio die het wel leuk vind zo te zien.......... Nou ben blij dat het eerste nummertje ten einde is want eerlijk is eerlijk, het was echt niet om aan te horen.

Windy houd een babbeltje en is nu bij Sharon aanbeland........Hij had gehoord dat Sharon wel kon zingen, Sharon vind het wel erg eng en is nerveus.

Nu is Flip......die een nummertje van Wolter kroes gaat doen....Ik heb de hele nacht liggen dromen.
Flip zegt in de micro hij kan alleen het refrein.....hij doet het leuk maar waarom zo een achtelijk amsterdams accent na te doen............ ( alleen echte Amsterdammers zoals ik kennen dat *O*)
Flip gaat als een volleerd zanger met zijn microfoon iedereen langs en die mogen ook een regeltje meezingen.
Dan zit hij naast Beppie en knijpt in haar gezicht en doet erg overdreven nu, jammer doe gewoon een beetje je best en zing gewoon zoals Wolter, niet met dat domme accent.
Maar ja Flip vind het leuk zo te zien dus ik onthou me maar verder van commentaar :+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 17 april 2011 @ 00:41:33 #194
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95606232
Gerard is aan de beurt......het nummer van hazes zij geloofd in mij.
Joanna staat op de bank en zegt door de microfoon......Gerard zingt dit nummer voor zijn grootste schat fenneke, daarom een beetje emotioneel voor Gerard.
Maar hij doet het leuk en eindelijk eens iemand die geen Amsterdams accent erin gooit.
De rest van de bewoners staan nu ook op de grond en sommige op de bank en lallen een beetje mee.
Gerard haalt uit, het klinkt niet erg zuiver maar ach wat geeft het het is voor zijn Fenneke.
Monique en Joanna staan gearmd een beetje mee te deinen, en ik hoor Joanna steeds roepen...Fenneke..............
En dan is het nummer ten einde................
Het is jammer want Windy zegt hierna nog wat maar hoor Sharon er weer door heen ratelen.

En weer is Flip aan de beurt..alweer hoor ik zeggen, Windy kijkt nog even op zijn briefje en vraagt, Flip heb je enig idee wat je nog gaat zingen vanavond..........Marco Borsato zegt Flip.
Nee zegt Windy, en dan klinkt het nummer van Ben cramer....hij was maar een clown,
Weer zo dom accentje maar voor de rest Flip doet het wel leuk :@ :@

En Windy vertelt even tussendoor hij mocht ben cramer eens piojpen voor 5 euro, ( laat maar in de Dailey zien, heeft Servio gelijk een rechtzaak aan zijn gouden jurk hangen) >:) >:) >:)

Dan is Monique aan de beurt, ze blert eerst even in de microfoon dat ze Maik haar hele leven trouw zal blijven, tot dat hij vreemd zou gaan, en dan barst ze los.
Nou het is niet echt om naar huis te schrijven maar ze heeft wel een leuke bril op staat haar wel goed........pluspuntje, zo lijkt ze tenminste een beetje hoogbegaafder dan dat ze zich voordoet.
Ze zingt een beetje met een kinderlijk stemmetje..een engels nummer welke weet ik even niet zo snel ( wel een bekende) oh was Rhinana...............

Windy wil eerst een borreltje maar de rest willen doorgaan.................
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 17 april 2011 @ 00:56:26 #195
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95606969
En daar komt Sharon................... Windy vind dat Sharon het beste van iedereen kan zingen, nou Sharon kom maar op in de COS gaan we wel over je oordelen >:) of je door mag naar de volgende ronde.

En daar gaat ze, en moet zeggen Sharon kan het best wel leuk, een vlot nummer ook engels en zie Laura er naast staan, die doet haar best, schud een beetje met haar schouders maar ik hoor haar niet echt meezingen.
Sharon zakt een beetje in qua stem maar gaat stug door met een grote glimlach op haar gezicht......Geef dat kind bij thuiskomst een karaokeset en ze heeft een leuke hobby zal ik zo zeggen. :+ :+

Windy bedankt haar in het engels en we gaan weer verder.
Het volgende nummer wordt gedaan door laura, ze kleurt nu al van oor tot oor.
Pink gaat ze vertolken en Monique assisteert haar.
Laura moet volgens mij nu over een hele hoge drempel heen stappen, maar ze staat er maar mooi. ^O^
Hand in hand met Monique die ik er weer met hoge schelle stem bovenuit hoor.

Ik lees af en toe de COS maar die gaat razend snel..........veel commentaar op alles maar stiekum vinden we het allemaal toch wel erg leuk.

Windy vraagt of de achtergrond muziek iets harder mag, leuk voor de streamers zegt Windy.....
De bewoners ( de vrouwen) willen geen pauze en we gaan weer verder........

Sharon gaat weer een nummertje de stream op gooien, James Blunt gaat ze doen op haar eigen manier zegt Windy.............
Sharon gaat beginnen ze giegelt wat en staat klaar.
Monique zit nu op de rode bank met de arm van joanna om haar heen geslagen, af en toe kijkt ze weer heel zielig, ach ze zal die grijze badjas wel missen laten we het daar maar op houden.

We moeten even op de muziek wachten en Gerard heeft nu de microfoon en rapt er op los........
En we wachten en we wachten, de Stem is zeker met iets anders bezig of kan het juiste bandje niet vinden.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 17 april 2011 @ 01:22:29 #196
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95607984
na wel een half uur wachten op het goede bandje, komt er toch maar een ander nummer..............Kelly clarkson, en samen met Laura gaat Sharon het nummertje zingen, heb heel zacht het geluid aan is ten slotte midden in de nacht en straks bellen de buren de politie of er ergens een ramp aan de hand is want ze horen het luchtalarm _O- sorry wordt hier een beetje lacherig om....... Oke we gaan weer serieus verder, Sharon die echt op een engelse uitspraak heeft geoefend 8)7 en moet bekennen dit zingt ze heel erg vals vind het niet om aan te horen maar oke het is karaoke en geen X factor en ik zit ook niet in de jury...............

Windy vraagt na afloop en Sharon hoe vond je het gaan, nou oordeel maar zelf zegt Sharon en daar gaan we weer verder...........Monique mag weer een keertje samen met Sharon doet ze een engelse ballad, en Monique begint nu toch minder met die schelle kinderlijke stem dus ik hou hoop.
Oh het is dus James Blunt dat nummer dan van hem, en Sharon en monique doen het leuk met zijn 2e.
En ik werp weer een blik op mijn stream maar zie laura lachen en de tekst meezingen, maar zolang ze niet zelf echt hoeft vind dat kind alles best denk ik.
ze wiebelt met de maat van de muziek mee en Monique en Sharon doen het nog steeds leuk.
Denk dat die microfoon zachter is gezet dat het daarom mooier klinkt.................

Applausje voor Moniekkie zegt Sharon op het end van het nummer en Applausje voor Sharon roept monique er achter aan.

En het volgende nummer gaat beginnen Gerard en Sharon die een nummer van Shakira doen........Ik hoor Gerard wat door de microfoon blerren en hij zingt hahahaa hij kent dit hele liedje niet en lalalala gewoon op de toon van de muziek.
Hij staat een beetje spaanse kreten _O_ er tussendoor te gooien terwijl Sharon haar best blijft doen staat gerard het hele nummer te verkrachten _O-
O ja.........Senorite roept gerard en begint ho hoooooooo te roepen en rapt nu lekker.

Ondertussen zie ik Monique en Joanna een beetje tegen elkaar aan het dansen/rijen.
Nummer afgelopen en weer versta ik Windy niet omdat Sharon er weer bovenuit loopt te praten. :( :( :(

Gerard gaat weer een nummertje doen, hij staat al klaar maar neemt vlug een slok nog van zijn biertje....................
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 17 april 2011 @ 01:42:06 #197
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95608574
En na weer een lange pauze gaat Gerard los.......op het nummer van Gerard jolling....maak me gek, en ik kijk weer even op mijn streams, en hoor Joanna ook fel meezingen, oh ze staat samen met Gerard door de microfoon te blerren.......................

de rest staat op de bank te dansen/spingen zelf laura gaat een beetje los _O-

Ik hoor Joanna boven Gerard uit......en het nummer is ten einde.
Windy neemt weer het woord, en zegt we worden hier helemaal gek van het dromen, en hoor Flip iets zeggen wat slaat op Marco Borsato het nummer...........

En daar gaat Flip weer uit zijn dak ( en moet bekennen hij doet het weer leuk zolang hij dat domme accent maar eens achterwegen laat) en hoor Joanna weer meeblerren, en hoor Flip weer roepen HOPPA en gaat weer verder, maar merk ook de bewoners kakken een beetje in en worden moe.
En Flip zijn nummer is klaar en Windy neemt weer het woord.
Flip moet lekker blijven staan zegt Windy...........we gaan namelijk luisteren naar Monique en Flip die het nummer van Ruth jacot en Paul de leeuw gaan doen......Blijf bij mij, maar weer laat *de stem* het af weten want het duurt weer een eeuwigheid voor het bandje gestart wordt.

En daar heeft *de stem* het goede bandje gevonden en ze beginnen....een liefdes duet ach gossie en Mister badjas kan alleen maar naar de stream kijken hoe zijn *meisje* weer los gaat.
Die weer overal bovenuit probeert te komen, maar als troost riep ze toen het nummertje afgelopen was een paar keer maik.

En nu moeten ze met zijn allen een nummertje gaan doen, Windy noemt het nummer oh oh Den Haag...........
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 17 april 2011 @ 02:16:46 #198
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95609425
En daar gaan ze met zijn allen, Oh oh Den haag, maar het gaat niet erg syndroom _O-
En hoor Flip en echt een Haags accent kan hij beter nadoen dan dat achtelijke nep amsterdams....... En wat me opvalt ( even tussendoor) Flip vind het echt leuk allemaal, die leeft zich helemaal uit. ^O^

Joanna heeft er zeker genoeg van en ligt nu op bed die hond een beetje te verwennen.......

En Gerard is aan de beurt, oh nee er komt weer een pauze, ach hoe noemen we dat, * de stem* kan niet zo goed de nummers op volgorde leggen dus knallen we er maar weer een pauze in.
En zo wordt het later en later hier in donker Amsterdam.

Het loopt al tegen 2 uur maar echt tempo zit er bij * de stem* niet in, kan alweer het bandje niet vinden ( zal de *stem* meneer A wezen bij sommige wel bekend als de kruknegert van de kabelgootjes) >:) >:)

En daar heeft Meneer A >:) de muziek weer gevonden en nu gaan Flip en Gerard een nummertje ten gehoren brengen.........
Het kleine cafe aan de Haven van vader Abraham....en weer Flip die met dat domme accent begint te zingen.....Flip verpest nou niet mijn avond en zing eens normaal voor de rest doe jet het best leuk.

Nou laten we maar inhaken met zijn allen, en lees in de COS is het ook reuze gezellig en er is nog heel wat volk wakker want de COSSEN volgen zich in rap tempo op.

En daar staan Sharon en Monique weer klaar, die doen het nummer van Kikki Dee en Elton John alleen de muziek is nog ff zoek _O- _O- _O-
Nou gevonden en ze gaan van start, 2 schelle stemmen bij elkaar maar ach het is al laat dus schel en bler er maar op los.......
Oh en Beppie is weer van bed af en staat nu weer innig achter monique 8)7 lijkt wel of Joanna wel wat ziet in monique zo gedraagt ze zich maar dat vind ik dus, mijn mening.

En Sharon mag blijven staan die doet even een duetje met gerard, welke weet ik nog niet want de muziek is alweer zoek _O-
En dan klinkt er de ballad van Robbie williams en dat enge mens die actrice helemaal vol Botox ( even voor de moeder van joanna) Nicole kidman, als die lacht vertrekt er geen spier meer in haar gezicht, wat botox niet allemaal met je kan doen, maar ik dwaal af dus weer terug naar gerard en Sharon, Gerard die eerder deze avond aan gaf graag dit nummer te willen zingen omdat hij het gewoon een mooi nummer vond.

Sharon doet net als bij haar eerste nummer nog steeds haar best al klinkt het niet meer zo best
En ook dit nummer is weer aan zijn eind gekomen en weer een nummertje.

En ja daar is het hoogtepunt van de avond........
Windy en Sharon gaan samen een duetje zingen, John travolta en olivia..........en Hoppa Servio kan best zingen.......... En vind hem leuk op deze manier, hij doet het toch maar ff mooi als Windy..........................
Zie Gerard fanatiek wel met zijn armen achter hun zwaaien.

Het nummer gaat niet echt van een leie dakje maar ach misschien is dit het laatste nummer want de bewoners hebben er zo te zien ook wel een beetje genoeg van.

En weer Sharon en Windy/Servio, en hoor Windy zeggen het laatste nummer van vanavond.
En daar klinkt het nummer van time off my life uit die dansfilm kan er even niet opkomen, maar met Patrick Swazzy.......................
Ik zie gerard een soort Ku Fu en karate dans doen _O- die heeft pret voor tien en zie joanna en monique iets van stijldansen........................

Nou dit was dus de karaokeavond van SST.
Een vette dikke pluim voor Windy/Servio heb van hem genoten, en voor de regie even een kleine tip...............bereid je beter voor en zet de goede nummers gewoon klaar............
Het is nu 10 voor half 3 in de nacht..........................

Nou ze gaan nog een nummer doen iets van Nick en Simon, nou ze doen maar ik ben weg :W :W :W

oke oke nog een nummertje, vrienden voor het leven van jan Smit...........nou afnokken nu maar, karaoke set inpakken en naar bed.

Wens iedereen een slaap lekker en een kusje O+ uit donker Amsterdam voor de COSSERS van vanavond we deden het toch maar weer..........heel veel COSSEN vollullen ^O^

******THE END****** :P

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 17-04-2011 02:25:22 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 17 april 2011 @ 15:09:51 #199
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_95621780
Monique zei vannacht dat ze graag naar huis gaat, Maik heel erg mist.
Haar vorige relatie liep stuk omdat Monique voor haar studie en werk koos.
Die breuk gaf Monique zoveel verdriet dat wil ze niet nog een keer meemaken.

Gerard denkt dat een vrouw het huis donderdag moet verlaten.

Monique vindt het niet eerlijk dat Servio zoveel informatie over de buitenwereld doorgeeft aan Joanna.
Dat Servio de nominaties kan beļnvloeden met zijn verhalen.

Gerard zou het leuk vinden wanneer op het eind feest DJ -Sofia gaat draaien.

Sharon vraagt zich af wie er donderdag 12 mei door naar de finale gaan.
En vroeg aan Servio of die laatste poll een belangrijke was ,
want Sharon kwam als populairste vrouw naar voren.
Servio zegt het echt niet te weten.
  zondag 17 april 2011 @ 15:26:33 #200
341006 Blackprinces
Snapjuhwaddikbedoel
pi_95622416
Ze hebben een groepsmissie.
Ze moeten 24 uur met 2 personen op het vlot blijven.
De inzet hiervan is me ontschoten.
Ze zijn ingedeelt in een schema

12:00 / 14:00 Geer
12:00 / 15:00 Jo
14:00 / 17:00 Sharon
15:00 / 18:00 Mo
17:00 / 20:00 Flip
18:00 / 21:00 Lau
20:00 / 23:00 Servio
21:00 / 00:00 Geer
23:00 / 02:00 Jo
00:00 / 03:00 Sharon
02:00 / 05:00 Mo
03:00 / 06:00 Flip
05:00 / 08:00 Lau
06:00 / 09:00 Servio
08:00 / 11:00 Geer
09:00 / 12:00 Sharon
11:00 / 12:00 Jo
pi_95622515
Als ze de missie halen krijgen ze allemaal 1000 euro
  maandag 18 april 2011 @ 01:08:00 #202
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_95652061
Gerard : Denk dat er 200 a 300.000 duizend mensen kijken.
Servio: Ik mag het daar niet over hebben.
Joanna : Ik moet echt Mucho plassen.
Sharon : Joanna, wie denk je dat er naar de finale gaan?
Joanna : Ik denk jij, samen met Gerard en Philip .
Sharon : Zou kunnen maar ik verwacht dat Karim terugkomt .
Joanna: Via mijn website kan je hele leuke schoenen vinden.
Gerard: Ik wil ook schoenen bij jou bestellen voor mijn vrouw Femke, ik ben lid van internet.
Joanna : Het is de Week van de Verbroedering daarom hebben Servio en ik wat ingrediėnten gevraagd
en hebben een drie gangen menu voor jullie gekookt, maar eerst proosten we op de vriendschap.”
Gerard: Dit is een keer iets anders dan al die hamburgers .
Joanna: Wanneer we allemaal weer thuis zijn wil ik heel graag contact met elkaar houden en
Segredo moet en zal met mijn hondje Buddha komen spelen.
Monique: Ik mis mijn jongere broertje verschrikkelijk, een broertjes en zusjesdag zou leuk wezen.
  maandag 18 april 2011 @ 19:42:00 #203
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95681433
Uitzending van maandag 18 april......de maandagavond dailey :+

Er hebben zich honderden vrouwen aangemeld voor de date met Karim.
Maar karim is nog nergens te bekennen, Servio had zijn plaats ingenomen en we hebben een kostelijk zaterdagavondje beleefd in de COS met de karaokeavond en Servio die het als Windy presenteerde.

We zien nu Sharon, die een missie had en heeft een puppy gekregen van B Maasland/Duch puppy. ( belachelijk een hond in dat huis maar dat terzijde mijn mening, beest pist overal in het rond en heeft gelijk zoveel bazen)
Ik zie hem nu in het groot(tv) is wel een schatje daar niet van.
Sharon heeft 1000 euro gewonnen en alleen laura moet 1000 Euro inleveren uit haar persoonli9jke kluis.

Nu zien we Joanna, die het een beetje zwaar heeft omdat zij haar bulletje van thuis mist.

Karim nu in de KVDW, hij kan dit wel lang volhouden ( zolder) maar gaat liever gezellig in het huis bij de andere bewoners zitten.
Laura nu op bed, erg emo want ze heeft voordat ze het huis in ging haar eigen hond verloren dikke tranen en Monique troost haar.
Laura zegt met tranen, dat beest was mijn alles, die liet de zon schijnen, en ze weet hoe snel je jezelf aan zo een hond gaat hechten.

Monique nu in de KVDW en mag de persoonlijke boodschap van Maik lezen, ze mag het boek hebben en mag zelf beslissen wat ze er mee doet.
Ze leest nu de boodschap van maik en snotterd een beetje, dan leest ze de brief voor aan alle bewoners, gaat over ik ga je missen en meer bla bla bla...........( denk er ff violen bij )
Monique mag niet opgeven schrijft Maik, 1000000 kusjes en hij staat achter haar.

Bart zegt nu....de gevoelens van Maik zijn echt goeie gozer......dus geen fake relatie laat bart doorschemeren.

Nu hondje die in de eerste nacht in de benz zit, het jankt en blaft er op los en ik hoor joanna zeggen.....gaat af.
De bewoners staan nu in een hoekje en Sharon zegt.......je gaat niet naar hem toe hoor, hij wil alleen maar aandacht.
Monique heeft een voorspellende droon gehad zegt de voice over......... Dat ze droomde over een bingo en dat Servio het ging presenteren, ja ja voorspellende droom zal wel ingefluisterd zijn in de KVDW..........

Gerard die karim mist en de vriendschap, er kan geen geld bedrag tegen deze vriendschap op zegt gerard.
Dan joanna die wel even weet hoe dat beest opgevoed moet worden want ten slotte heeft zij thuis ook een hond zitten.
Flip en Joanna zijn met het hondje bezig dacht iets met een balletje en hoor Flip zeggen...kan het niet zo goed.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 18 april 2011 @ 20:06:56 #204
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95683037
Uitzending van maandag 18 april......de maandagavond dailey :+

Er zijn vijf vrouwen die zich aangemeld hebben voor een date met karim.
De zussen van karim mogen beslissen. Hebben de leukste 5 vrouwen uitgezocht, de kijker/streamer mag uit eindelijk beslissen dus. ( uit de honderden en honderden :D ja ja aanmeldingen)

De 2 zussen van karim nu gezellig bij bart..op welk typje karim valt, vrolijk gekke spontane inplusiefe meid dat willen ze voor karim, het uiterlijk is niet zo belangrijk voor Karim meer het karakter.
Karim heeft geen langdurige relatie gehad, heeft wel samengewoond ( weet niet hoelang)
Karim is op zolder druk bezig met knippen en plakken ( gezellig freubelen met karim) creatief met papier :+ hij maakt een collage van de ideale vrouw veel uitgeknipte onliners met een geplakt hoofd in het midden.
Hij legt nu uit welke onliners wat hij ermee bedoelt, grote familie gezellig durft te verandere en risico`s te nemen en ze moet ook van reizen houden, net als karim met een hutje op het strand.
Humor moet ze hebben hij heeft een antwoord formuliertje erbij geplakt etc.etc.
Zusjes karim hebben dezelfde t shirts aan met dat patroon wat karim op zijn borst heeft getatoeerd.

Bart vraagt nu aan de zusjes, wat karim nu heeft uitgelegt klopt dat een beetje, ja zeggen de zussen het samenzijn is het belangrijkste.

Dan foto`s van meisjes die zich aangemeld hadden voor de karim date.......... muziekje eronder en je ziet jezelf voorbij schuiven als je je foto had ingestuurd.
De zusjes hebben op de tekst en ook wel de foto gelet om een lekkere griet voor karim uit te zoeken.
Daar komen de 4 gelukkige...Peggy is de 1e.Peggy vonden ze ondeugend met een leuk spontaan tekstje.
de 2e is Monique en ze denken ze komt uit Brabant.
de 3e is Romy die een gedichtje erbij gevoegd had.
de laatste is Bianaca...ze vinden haar erg mooi en ze doet iets met fotografie.

De kijker/streamer mag uitmaken met wie karim gaat daten, dus als je mee wilt beslissen ga naar de site van SST.

Dan gaat het over de vlotmissie die vanmiddag op stream ten einde kwam.
Laura vind het jammer dat karim er niet is, dit had karim helemaal leuk gevonden.
Dan zie je de bewoners het vlot in elkaar flansen en Sharon zie ik weer aanwijzingen geven. Joanna en Sharon lopen weer een beetje te bekstekken tegen elkaar ( gebeurt de laatste tijd vaker)

Dan wordt het vlot in het zwembad gelegd en ze zitten erop en het blijft drijven.
Flip deeld drankjes met een rietje uit en het portugeze zon schijnt.
De stem zegt.....jullie missie is geslaagd en laat het vlot in het zwembad liggen.

Dan zie ik Servio in de KVDW zitten, als hij Gerard kan omtoveren in Jurk en pruik dan heeft hij geld verdiend voor karim, en zijn missie is geslaagd..................
2000 euro voor de persoonlijke kluis van Karim......

Dan komt Servio als Windy tevoorschijn, we weten allemaal was leuk karaoke avondje met een bingo waar de bewoners geld mee konden verdienen voor hun persoonlijke kluis..........1 lijn 500 euro Sharon, 2 lijnen 1000 euro Monique en volle kaart was voor Joanna..2000 euro.en Servio heeft mij tenminste die zaterdagavond/nacht vermaakt.

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 19-04-2011 21:15:47 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 18 april 2011 @ 20:29:54 #205
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95684418
Uitzending van maandag 18 april......de maandagavond dailey :+

en we hebben weer beeld........................
Dan gaat het over servio die een paar dagen voor gezelligheid in het huis heeft gezorgd volgens bart.
De bingoavond is afgelopen en de karaokeavond is begonnen....eerst anderhalf uur de nummers uitzoeken en de rest weten we.........meneer A de kruknegert van de kabelgootjes >:) >:) >:) ( ik verdenk hem ervan in dienst daar te wezen) heeft geen voorbereidend werk gedaan, het was regelrecht een zooitje de nummers waren zoek of het duurde een hal;f uur voordat het volgende nummertje gestart werd.

We zien nu weer monique twijvelen en veel bla bla bla, gewoon haar manipuleerpraatje houden tegen Flip en Laura.

Karim zien we nu liggen op bed op de zolder, starend naar het plafond, hij kan alles horen wat er beneden gebeurt en mist zijn medebewoners dus ook het feestje.
Flip vond de karaoke verschrikkelijk gaaf zegt hij, de bingo kon hem gestolen worden maar karaoke is zijn ding.
Dan zien we dronken naatje ( Monique) met haar schelle viswijfstem die door de microfoon blert.)
Nou de karaokeavond had ik al helemaal beschreven dus heb je het gemist even terug scrollen naar boven.
Bart heeft het zaterdag ook live gezien en vind het een godswonder dat die hond er door heen geslapen had.

Dan nu live over naar portugal, de rode telefoon gaat en hoor Sharon weer overal boven uit gillen.
Het regent behoorlijk nu daar en Servio neemt de telefoon op, hij heeft de hoorn al in zijn hand maar het bandje van het telefoonbelletje gaat nog steeds over _O-

Gerard moet aan de lijn komen en daar blijven, alle bewoners moeten binnen 1 minuut Servio zijn tas inpakken, ze pakken en kwakken er alles in, Servio help ook maar even een handje mee en ze hebben nog 30 sec. ze rennen plus hond weer de tuin in en ze hebben het binnen een minuut gedaan.

Gerard een vriendschap is niet in geld uit te drukken zegt de stem,De stem vraagt wat heb je er voor over Karim weer in het huis te krijgen,Gerard heeft zijn gehele kluisinhoud over Sharon 6000 Joanna 1000 Flip 3000 Laura 1000 Monique 2000 euro............
17000 en 50 euro over voor de terug keer van karim.
Gerard luister goed haal hem binnen 1 minuut van zolder ruil Servio in op de zolder.
De overige bewoners moeten op de rode bank plaats nemen.

Gerard weet niet waar de geheime zolder is, de stem zegt dat weet servio wel.....en weg is servio Gerard en servio hollen door de keuken en servio plus tas gaat een trappetje op, karim roept Gerard tempo tempo tempo we hebben geen tijd meer.
En daar is karim in zijn RODE broek met het hondje die gelijk op zijn schoot springt.

Welkom terug zegt de stem tegen Karim.............en er valt een lange stilte......... bart zegt iedereen denkt dat de stem nog wat gaat zeggen maar niet dus.............
Nou dit was de dailey van maandag 18 april en morgenavond in de dailey zien we wie er voor donderdag genomineerd staat.

Nog veel SSTreamplezier vanavond. :W :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95697074
Thanks voor alle top verslagen jongens. Zo kan ik met weinig tijd toch alles een beetje volgen :)
  dinsdag 19 april 2011 @ 19:45:24 #207
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95728061
De Dailey van Dinsdag 19 april.............................Deel 1

Net5, 19:30

Met vandaag:

* Monique zwanger van Maik. ( Yeah right... :') )
* Bekendmaking nominaties.
* Live missie voor Karim.
* De Jo-Show.
- Metamorfose Jo/Flip door Servio
- RuzieJo/Flip + goedmaken, en de gemene andere bewoners die hun bekstekkeren
- Jo mist haar bulletje
- De nodige kroel-momenten tussen Jo/Flip
- Brief Dennis?

Alles onder voorbehoud :P

En het begint al goed, we zien een krikkende Monique met de vraag of ze zwanger is van Ranzige Badjas.

En daar is Bart..............Bart gaat straks met Servio even babbelen, Servio is dus weer terug uit Protugal.
Nu een terugblik dat karim weer terug het huis in kwam, Gerard vind het heel fijn dat Karim weer terug is en de bewoners zijn benieuwd wat karim allemaal mee gekregen heeft toen hij op zolder zat, hioj heeft wel beelden gezien zegt karim.
Nu dat gerard een hele andere servio heeft leren kennen nu Servio even terug was in het huis, heel lief vond gerard servio de afgelopen dagen en is blij hem nu ook anders te hebben leren kennen.
Gerard en karim die nu weer de rotzooi van karim uitpakken koffertje en natuurlijk dat stomme gitaartje van karim.

Servio nu in de studio bij bart, Servio vond het heel erg leuk de afgelopen dagen in het huis, echt leuk en gezellig...............Servio merkte dat de bewoners wel erg geintreseerd waren wat er in de buitenwereld gaande is, ( of er dingen over hun gezegt en geschreven wordt maak ik erop uit ) Alle geheimen zijn eruit zegt bart en Servio merkt dat er veel last van de bewoners hun schouders is afgegleden.
Flip en Joanna hun relatie wordt nu besproken, Servio weet wel zeker dat Flip gek op Joanna is.

Nu dat Servio de kaart voorleest over de vlotmissie...........Servio zie ik met kussens rennen want het vlot moet wel gezellig opgepimpt worden.
Binnen een dik uur zat het vlot in elkaar hoor ik Gerard zeggen.
We weten als die hard streamer dat de vlotmissie geslaagd is en ze ieder 1000 euro hebben gekregen voor hun persoonlijke kluis

Flip vind/vond het vlot hartstikke lachen is gek op het zwembad en alles wat met water te maken heeft weten wij inmiddels.
(vind Servio er goed uitzien heeft die 4 dagen hem echt wel goed gedaan)

Nu zien we dat die hond heerlijk overal gescheten heeft allemaal drollen zie ik liggen

Nu over Flip en Joanna, Servio ziet het wel zitten tussen hun hij hoopt dat het een blijvertje blijft.

Laura nu in de KVDW....ze krijgt een missie in het kader van de week van de verbroedering.........
Ze moet luidkeels zodra ze een stukje muziek hoort met 4 bewoners het lied samen zijn van Willeke Alberti/paul de leeuw zingen.......als haar dit lukt verdiend ze 500 euro voor haar persoonlijke kluis.
Ze moet van de stem gelijk nu naar de rode bank en daar gaat ze.

We zitten live in het huis en Laura begint te kermen terwijl ze niet tegen de andere bewoners mag zeggen dat ze met haar mee moeten zingen.
Het is geen gehoor en vooral geen gezicht Monique zingt er bij als een boerin met kiespijn maar haar missie is dus geslaagd 8)7 8)7 8)7 Echt wie verzint deze domme domme dingen, maak me niet wijs dat hier een middag over vergaderd is _O- _O-
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 19 april 2011 @ 20:13:02 #208
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95729868
De Dailey van Dinsdag 19 april.............................Deel 2

Dat muziekje van laura was geen clue al dacht gerard van wel, omdat in een eerder iets dat muziekje werd gebruikt voordat er een clue aan kwam .............

En we gaan weer verder daar is Bart weer.

Servio wordt nu ondervraagd op wat voor typje karim valt, Servio zal het echt niet weten.
De missie van servio waar hij euro`s mee verdient had voor de persoonlijke kluis van karim.
We zien nu ook Karim op zolder die Servio in de KVDW ziet zitten en de stem klinkt...........
Al het geld wat servio verdient gaat dus naar karim....Servio moet de bewoners knippen.........hij verdient* bij elke klant* 250 euro en moet aan elke *klant* vragen of ze blij zijn dat servio terug is en of ze Karim missen.
Servio zie ik nu Gerard bijpunten terwijl karim alles boven mee kan kijken op zolder op het plasmascherm.
Karim is tevreden maar is de stem dat ook zegt de voice over.
Dan zie ik de bewoners zitten op de bank 1250 euro heeft servio bij elkaar geknipt, de bewoners hoorde achteraf dat ze het zelf moesten betalen uit hun persoonlijke kluis.........
En zag Karim op zolder YES met de armen omhoog zitten omdat servio zijn missie was geslaagd.

Nu dat Flip een mooie travo wordt...........en maak me niet wijs, Flip is vaker Travestiet geweest het perfekte koppie en ook zijn maniertjes. :Y
We zien Servio heerlijk make-uppen bij Flip...........En Flip is klaar en we zien hem nu een nummer playbacken van Chaka Khan I`m ever woman en Flip doet het prima met maniertjes.

Dan dat er in het labyrinth iets klaar staat voor Sharon en monique, Pizza`s zitten in de oven en Joanna zit te vissen wat er in de enveloppe zit voor de 2 meiden.
Joanna wordt weer terug gefloten vooral door Laura en Sharon ( die vaker botsen de laatste dagen)

Sharon leest een brief nu voor van thuis.......Monique heeft ook een brief weet even niet van wie want ze leest hem een beetje jankend weer voor.
Nu weer Joanna die het niet lekker zit dat ze te blij was voor de meiden hun brief.............(ik vond het meer irriterend overkomen beetje jalouzie lijkt mij)
Flip vraagt of Joanna weer mee naar buiten gaat maar Joanna heeft geen zin wil binnen blijven, Flip geeft haar goed tegengas maar ja wij streamers weten hoe joanna erg kinderachtig kan reageren als zij haar zin niet krijgt.
Ze zegt tegen Flip laat maar voor het zelfde ben ik donderdagavond lekker weg :W

Dan dat Monique heel dom staat te zingen met de rode klok in beeld ( vlotmissie) nog 5 minuten en dan klinkt de stem.....................de missie is geslaagd.............
Gerard vond het een hele leuke missie, Laura vond het ook heel gezellig 2 op 2 persoonlijke gesprekken, Sharon lag voornamelijk heel erg stil omdat ze hoopte dat het vlot niet omsloeg en Flip vond het ook erg leuk.

En we zijn weer live in Portugal..............

Karim in de KVDW waar hij nu hoort van de stem over de date meiden.
De stem zegt veel bewoners hebben de liefde in het huis gevonden, Sharon heeft het hondje en gerard is al jaren gelukkig getrouwd.

Karim zegt de stem, jij bent een begeerde vrijgezel, er staan honderden meiden in nederland te trappelen je zussen hebben 4 dames uitgezocht voor jou Karim zit beetje schaapachtig te lachen en krijgt nu een video te zien van de 4 meisjes.
Bianca,Romy,Monique en peggy. ( het waren er gisteren toch 5???)

De date dames doen even een babbeltje om zo goed mogelijk voor de dag te komen.........
Karim zie ik zitten in de KVDW en zegt ohhhhhhh mennnnnnnnnn what the Fuck en lacht.
Zijn eerste indruk hij vind het geweldig en staat er van te kijken hij vind het leuke meiden.
Voor karim liggen 4 foto`s van de dames hij moet ze goed bekijken want hij moet straks een keuze maken.
Karim zit nu de foto`s te bekijken en de stem zegt.......bekijk ze snel en maak een keuzen, let op je mag 2 dames kiezen.

Karim noemt nu de 2 namen...........Peggy en Bianca zijn het geworden........
Monique en romy sorry, zegt karim later misschien en zit weer te lachen............

Morgen vliegen de 2 dames naar portugal, en servio denkt dat het Peggy wordt die karim gaat kiezen .....................

en weer krikkende monique op TV _O- _O-

[ afbeelding ]

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 19-04-2011 20:19:58 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 19 april 2011 @ 20:31:07 #209
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95731148
De Dailey van Dinsdag 19 april.............................Deel 3

En we gaan weer verder daar is bart weer.

Monique en maik nu, Monique denkt in haat eentje na na SST gaat nu over kinderen krijgen gesprek samen met gerard.
monique wil wel graag kinderen maar ze wil eerst een lange relatie zegt ze tegen gerard.
Dat Monique misschien nu zwanger is ( van badjas) 8)7 8)7 8)7 8)7
Het zit monique heel erg diep ze wil zo graag een kind en meer van dat bla bla bla en dat ze er over gedroomd had, ze gebruikte geen condoom alleen maar de pil. echt hier doe ik geen verslag over dit is zo dom dommer kan het niet volwassen mensen die zo dom lullen 8)7 8)7 8)7

En we gaan maar weer vrolijk verder.

De nominatie`s...................... en nu anders dan anders.
Deze week geen nomineren wie je op het vliegtuig wil zien stappen maar welke 2 bewoners moeten blijven.
Dan volgt er een filmpje van alle bewoners in de KVDW, maar het gaat me te snel ........

Gerard ieder geval karim en Sharon.
laura Sharon en monique
Flip Joanna en Monique
Joanna Flipje natuurlijk maar kon het niet echt goed volgen excuus.

Welke bewoners zijn het minst populair en krijgen toch een nominatie.
Live in portugal nu weer en de stem.

de bewoners die het minst zijn genoemd zijn genomineerd.
De mannen zijn NIET genomineerd.

Monique is NIET genomineerd.
Joanna is GENOMINEERD en Laura is GENOMINEERD

Sharon dus ook niet..........................

DUS we kunnen donderdag 1 van deze 2 dozen uitzwaaien......... :W
Joanna zit er verslagen bij laura lacht als een lantaarnpaal met kiespijn.

En dit was de dailey van dinsdag 19 april........tot morgen. :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 20 april 2011 @ 00:02:30 #210
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_95744532
Vrijdag kreeg Sharon een missie. Zij kon een zwerfpuppie redden door duizend
euro in te zamelen uit de kluizen van haar huisgenoten. Sharon vroeg aan
Laura wat ze over had voor Dutchypuppy. Laura bood duizend euro.
De missie van Sharon geslaagd. Sharon bleef voor de zekerheid toch geld inzamelen
en kwam rond het bedrag van 15.000 euro. Maar de missie was al geslaagd toen Laura
1000 euro bood. Het overige geld is dus in de kluizen gebleven . Aan Dutchypuppy wordt
duizend euro gegeven, Sharon mag de puppie ook mee naar huis nemen.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')