abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 6 april 2011 @ 13:04:06 #151
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_95116088
registreer om deze reclame te verbergen
Verder zijn de andere nominaties naast Alex; Philip en Karim. Alex kwam er pas later bij als genomineerde door deze sanctie.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  woensdag 6 april 2011 @ 20:19:52 #152
336978 bollokus
raar menneke!
pi_95135446
heb vandaag zeer weinig tot geen streams gezien dus er kunnen kleine foutjes in zitten daar moeten jullie me maar niet op afrekenen O-)

de ochtend is weer begonnen zoals elke dag rond een uurtje of half 10 waar de altijd vrolijke stem ze weer vriendeelijk gewekt heeft. En zoals bijna altijd ook nu weer het dagelijkse ochtend ritme van tandjespoetsen en voor sommige douchen, de schilderijen weer bijwerken en de stukken plastic weer op de plaats drukken. Ome Lex gaat nog maar een keer de spelregels doorlezen waarschijnlijk om te kijken of het wel eerlijk is dat hij nu genomineerd is. dan meld de stem dat de boodschappen zijn ge arriveerd. Uitgepakt en wel begint het ochtend smekken en smakken weer.

Na het ontbijt gebeurt er eigenlijk niks boeiends zo wat gesprekken tussen de bewoners onderling en plat op de rug van de zon genieten. Jo en Sherrie zijn vollop bezig om de zwijnenstal een beetje op orde te brengen en poetsen en boenen er deftig op los. Ook Henry komt nog even langs om zijn frisse neus door het huis te laten gaan.
Gerard gaat weer een spelletje spelen dit maal met maikie. Onder het spel komt het gesprek natuurlijk weer op het geheim van maikie uit. Geer staat er verbaasd van dat het geheim niet goed geraden was (de oor correctie) maar gaat er toch wel vanuit dat hij warm zat. Na nog wat speculeren vraagt Geer aan maik of hij wel eens gehoort heeft van een borstvergroting bij mannen. Maik antwoord van niet maar zegt dat hij wel gehoort heeft van implantaten voor een blokjesbuik. Geer vraagt nu of maikie zijn shirt op wil heffen zodat hij eens kan kijken. Maik doet een beetje twijfelachtig zijn shirt omhoog maar weigert in eerste instantie om boven zijn tepels te gaan. na een tijdje laat hij het toch toe en Geer ziet dat er gesneden is onder zijn tepel. Geer is er nu 100% van overtuigd dat hij een tepel correctie heeft gehad. ze gaan weer verder met het spelletje.
De bewoners hangen een beetje rond het zwembad en sommige proberen ook een beetje te zwemmen. Lex is er zelfs zonder bandjes in gegaan :o. Als Jo een beetje uitdagend tegen lex zegt dat ze haar er maar in moet gooien staat hij op en kegelt jootje met haar eenige schoone jurkje :? in het water. er word nog wat verder gespatsierd.

er komt een opdracht binnen van de stem. Ze moeten blad in elkaar zetten met verschillende schandalen over de genomineerde. Ze bedenken verhalen en er moet een persconferentie komen aan het einde van het verhaal.
Hoe blauw is zijn bloed? Opperen ze als titel. Mo wil iets met de huwelijksnacht doen, dat ze daar vragen over stellen. Sherrie is hoofdredactrette. en bedenken nog meer titel over z'n plasser enzo. maar daar werd het me een beetje te moeilijk om de cos te begrijpen :?
Sharon is nu ook al bij de regie 2 meiden op Alex en dan een foto maken waardoor het lijkt dat Lex vreemd gaat, tekst erbij. en ook de persconferentie word voorbereid.
Ook hebben ze een fototoestel gekregen om de papparazi foto's mee te maken die in het roddelblad kunnen komen. gerard zou deze foto's graag bewaren voor thuis!
Mo vraagt zich ondeertussen nog af wat voor schandalen er nu eigenlijk nog zijn.... uhm :? misschien dat ze liggen te ketsen en dit netjes om 19:30 word uitgezonden op net 5 waar de ouders en familie vrienden van "genieten" met het eten net achter de holle kiezen.

Laura maakt zich druk over de vragen voor Alex over de huwelijksnacht
als ze te lang door vragen zegt hij misschien iets en ze heeft liever dat de
mensen thuis speculeren als dat ze details horen.....want dan kan zij
haar baan wel vergeten zegt ze.
Laura is bang dat Lex het niet leuk gaat vinden

Er worden nog verschillende foto's gemaakt deze ga ik niet allemaal een voor een uitleggen daarvoor moet je toch echt even snel door de cossen heen gaan scrollen ;)

de persconferentie is begonnen er worden verschillende vragen gesteld aan de genomineerde. Ik heb nog niet alle vragen kunnen achterhalen hoop ze later te kunnen editten

na de persconferentie moeten ze nu allemaal iets gaan schrijven over de genomineerde, verzonnen sexrellen , schandalen enz

na dit alles is het tijd om het avondeten te gaan bereiden met het duo Jo & Mo :o
kleine quote's tijdens het koken:
Jo wil kruiden over de aardappel, Lau en Mo niet....
Kip met mango wil Jo , de andere niet

Jo wil weg lopen en komt dan Geer tegen met een microfoon die vraagt wat er aan de hand is :P
Mo vraagt aan Sherrie hoe ze het beste een dressing kan maken, Jo schreeuwt er weer tussen dat er fakking 2 000 000 000 % zeker mayonaise in moet ....
o wil chili door de dressing...Mo niet...Jo pakt het schaaltje af en wil het zelf maken.
En Philip natuurlijk ook in de keuken...afspraak was geen genomineerden in de keuken
maar ja wat moet hij anders Jo is ook in de keuken
Mo staat nooit aan het aanrecht ...zit er alleen maar bovenop zegt ze.
En Jo doet niets anders dan door de bak roeren en eten eten eten ..
blijft niks over...komt Gerard weer aan met zijn microfoon

Unieke beelden zegt Gerard...jullie in de keuken en Jo wil overal haar
stempel op drukken maar ze krijgt haar zin niet.
Ze gaan de rotzooi straks niet opruimen dat moet een ander maar doen zeggen ze

tot zo ver het verslag van vandaag hoop dat ik niet teveel van hak op de tak spring maar heb het zo duidelijk mogelijk uit de cossen en de sst site proberen te halen ;)
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
pi_95141265
Na de daily praten de bewoners in de tuin. Monique vertelt welke beelde ze o.a. heeft gezien tijdens de show: ze was dronken, dansend en in bed te zien geweest. Daarom had ze zich even teruggetrokken op de slaapkamer om te huilen. Ze vond de beelden niet leuk, maar volgens haar werd het wel een beetje gemonteerd. Er was ook iets te zien dat ze op bed lag en dat Maik haar rokje omhoog schoof terwijl zij sliep zegt ze.
Maik kan zich dat niet meer herinneren, maar ook hij had die avond gedronken zegt hij. (heeft ie ook niet gedaan, hij deed het juist omlaag).
Ook was te zien dat Sharon op de bank zat en zegt: dat zou ik nooooiiitt doen. Dat ging over de 10 minuten van de week zegt Sharon. Monique vindt het nu niet zo erg meer zegt ze.

Gerard vertelt dat hij beelden had gezien van de nominaties door andere bewoners voor hem. Hij vond het wel vermakelijk.

Laura gaat naar de keuken om thee te maken. Alex loopt mee en vraagt haar of ze had kunnen weten wat de sanctie zou zijn. Heel droevig knikt Laura "nee".
Ze wil iets leuks zien in de week van de waarheid of vanavond gezellig een vrouwenavond houden.

Joanna heeft hoofdpijn zegt ze, ze voelt de bui alweer hangen.
SL ivm bezoek KvdW Joanna. Als ze terugkomt zegt ze dat ze even moet nadenken en loop naar de slaapkamer; "WTF" zegt ze. Mo komt erbij en vraagt of ze beelden heeft gezien van1 of meer mensen. Van meer mensen zegt Joanna.
Van mij ook vraagt Mo, maar Jo komt er op terug.
Mo blijft aandringen wat ze gezien heeft, maar Jo zegt het nog niet.
pi_95184924
registreer om deze reclame te verbergen
Liveshow

opdracht: plaats de vrouwen op volgorde zoals Nederland ze graat ziet:
1. Sharon
2. Joanna
3. Laura
4. Monique

Ze hadden nr 1 en nr 3 goed dus verdienen de mannen 2 x 500 euro voor hun kluis.

Dan de mannen in volgorde van sexy:

5. Alex
4. Maik
3. Karim
2. Gerard
1. Philip

Vrouwen hebben twee mannen juist dus 2 x 500 euro voor in hun kluis.
Ze hadden er maar 1 goed, maar misschien volgt de correctie nog.
  donderdag 7 april 2011 @ 20:44:57 #155
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95185389
Ik zit er klaar voor dus kom maar met de live sjow *O*

En de livesjow is begonnen........Zag net het andere neukertje van maik, leuke dame om te zien en Bart zei net dat ze in de buurt van het huis in portugal is.
Het meisje van maik waar hij mee aan het daten was voordat hij het huis in ging.
Ze hadden de afspraak, doe lekker alles in het huis wat je niet laten kan, en als Maik weer het huis uit kwam gingen ze verder waar ze mee bezig waren, Maar Joanna ( zo heet zij) heeft natuurlijk ook streams en tv gekeken........................

Live moeten de mannen de vrouwen op een nummer zetten.
Sharon op 1 *O* 2 Keetje T.....3 Laura en op 4 Beppie.

De kijkers hebben ook gestemd

Op 4 door de kijkers Monique 8 %
Op 3 Laura 20%
Op 3 Beppie 35 %
Sharon op 1 met 37%.

Monique staat dus op 4 waar ze echt niet blij mee is om als laatste van de vrouwen te eindigen, dat gezicht en dan verontwaardiging WHAAAAT :P

Nu de vrouwen die de mannen op een plaats moeten zetten.....1 minuut de Sexyman van het huis. 8)7

Maik op 1
Flip op 2
Karim op 3
Alex op 4
Gerard op 5.

De kijkers thuis hebben juist gekozen.......
5 6% Alex
4 Maik 7%
3 Karim 11%
2 Gerard 33%
1 Flip50%

vrouwen en mannen krijgen ieder 500 euro voor in hun persoonlijke kluis.

Tussenstand
Karim 20% Alex 24% en Flip56 %

Alle ex bewoners zijn weer in de studio en zitten breed te glimlachen Sofietje heeft volgens Bart een sexy pakje aan vanavond.
Ook Monique haar vader is in de studio, Renate is razend benieuwt hoe ook de ouders van Monique er over denken allemaal, nu filmpje over Monique dronken,jankend,samen met Maik en weer janken.

Vader nu in beeld, Is best trots op Monique maar erg zwijgzaam, en bart is gewoon een eikel kan niet even een leuk babbeltje met die man maken.
hij vind dat ze goed vrienden maakt, nu zegt Bart het lijkt me moelijk ook je dochter (sex) in huis heeft en hij zegt weinig geloof alleen ja, en Bart zegt oke.

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 07-04-2011 20:52:13 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 7 april 2011 @ 21:12:44 #156
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95187611
En we gaan weer verder met de live Sjow.

Renate kan ook niet rekening, ze zegt de tussenstand is minimaal maar Flip staat erg hoog in de tussenstand.
Filmpje over de week van de waarheid................Aafke eruit en een jankende Beppie plus brief.
(ze draaide wel een nummer van Marvin onder Beppie *O* *O* *O*)
Terugblik over de geheimen die geraden zijn etc.etc.

Renate heeft het nu over de smsjes die je verstuurd, dan krijg je dat ze niet aankomen maar ze komen wel aan zegt ze, is een tegniese storing.

Live nu over naar Portugal.
Ze vraagt aan Karim hoe zijn dag was vandaag, ging wel lekker maar nu is hij vrij zenuwachtig.
Flip is door 6 van de bewoners genomineerd, Flip weet niet waarom, maar zegt ik heb niet met alle bewoners een hechte band ik huppel beetje door het huis en neem een sprong in het zwembad af en toe en lig af en toe bij Beppie.
Sharon nu dat ze Flip heeft genomineerd Laura heeft een huwelijk met Alex nu over haar missie die ze moest uitvoeren bij Karim.
Ze is er niet erg blij mee.
Alex nu hoe hoog hij de kans schat het huis te verlaten vanavond.....33% zegt Alex dus we zullen zien

dan 5 bloopers die we te zien krijgen.
Keetje T en Maik die liggen te ******* staan op nummer 1 ( fijn he pa van Keetje T zo in de studio _O- )

Sharon en Monique moeten nu babbeltje houden waarom ze graag contakt willen hebben met thuis.
Sharon heeft nog helemaal niks van thuisfront kunnen horen geen briefje of kaartje of wat dan ook ( had het dioe meid zo gegund)
Monique zit al weer te janken :r :r echt misselijk wordt je toch van zo iemand.
Sharon gunt het Monique ook wel ( zegd ze op het laatst) voor contakt maar wil het graag ook zelf.
Monique houd nu jankend een babbeltje dat zei het graag wil omdat ze nog steeds het idee heeft dat ze thuis niet trots op haar zijn etc.etc. :r Moet dat domme wijf niet liggen krikken volop in beeld :X :X
Ik duim ondertussen dat Sharon mag praten met thuis maar Monique mag nu 30 sec met haar vader praten maar ze jankt nu alweer............ Ze moesten bordjes omhoog houden met beeltenis van Sharon of Monique.

En daar staat vader bij Renate, traantjes weg zegt pa, gr van mam en pap en nicole en een jarige en weer namen worden er genoemd.
Pa steekt haar ff een hart onder de riem ( leuke vader hoe kan zo iemand zo een rare dochter hebben)
Hij neemt afscheid met toi toi toi Monique en zegt nog wat in het limburgs.

Nu Bart met babbeltje met de ex bewoners.

Dan filmpje van Karim, in zijn mooie rode broek zegt Renate....
Ik zie Joanna (vorig liefje van Maik in de geheime kamer zitten) die wel wil weten hoe het nu tussen haar en Maik staat.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 7 april 2011 @ 21:41:32 #157
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95190014
registreer om deze reclame te verbergen
En we gaan weer verder met de livesjow.

Renate en Bart wensen ons weer welkom terug.
Alex is genomineerd door het MISLUKKEN door toedoen van laura 8)7 8)7 8)7 .......Belachelijk dat Alex dan genomineerd staat had gewoon Laura op die plek neer gezet, zij had die missie en niet Alex..............
Terugblik filmpje van en over Alex. ook een stukje met Servio nog.
Servio ...je hebt dit, ik ik vind dat van je en een
Ik val je niet aan hoor zegt hij erbij, ook die domme bruiloft zien we weer stukjes van.
Nu Bart met jongedame zeker familie van Alex maar die vind het ook oneerlijk dat hij door Laura eigenlijk het huis zou moeten verlaten.

Nu filmpje van Flip. In filmpje Flip zie ik hem ook huilen en ja hoor, Monique zie ik ook weer janken in het bewuste filmpje _O- _O- _O-
Nu broer van Flip in de tv studio.......Flip heeft het niet zien aankomen en hij ook niet ( de nominatie) Broer denkt ook dat Flip op Joanna geilt........
Of broer flip wel eens heeft zien huilen, thuis wel een keer maar broer ziet Flip wel meer zijn emotie`s tonen in het huis.

Nu de Stem met vragen waar de bewoners live antwoord op moeten geven.
Bewoners in de doos die voor jullie staat zit een persoonlijke en genante verschikkelijke vragen die eerlijk moet beantwoord, er staat een rad, en wil je de vraag niet beantwoorde moet je hem afkopen maar kost de helft van je kluisinhoud.
Flip draait aan het rad en moet zelf de vraag en antwoord geven.
Van welke bewoner wordt je sexueel opgewonden van Joanna zegt Flip is wel duidelijk zegt hij en lacht erbij.

Flip moet weer draaien aan het rad en nu is Alex aan de beurt.
Alex leest de vraag, welke bewoner heeft je het meest teleurgesteld Servio zegt Alex en de studio lacht.
Flip moet weer aan rad draaien.............Laura nu die een vraag moet voorlezen.
Stel je zit in vliegtuig die gaat neerstorten er is 1 paraschut te weinig wie krijgt er GEEN parachut van je, Flip dus want daar heeft ze het minste contakt mee.
Flip weer aan het rad en Monique is nu aan de beurt.
Hoe vaak heb je gemastrubeerd in het huis, zelf nooit zegt ze.

Nu filmpje over Beppie en Flip, Joanna weet niet zo goed wat ze met Flip aan moet zegt Renate lachend.
weer Beppie met haar brief dat haar relatie over is..opvulling van de livesjow met steeds weer de stukjes die we al vaak hebben gezien in de normale tv uitzending.

Nu live in de uitzending Beppie in de KVDW die vertelt aan Renate hoe ze zich voelt dat het zo op nationale tv dat haar relatie over is.
Ze ging ook niet optimaal het huis in want haar relatie was nou niet in een hoera stemming, ze heeft veel pijn van binnen en houd nog van Dennis.
Ze had in begin van huis veel heimwee maar aan Flip heeft ze steun, ze is hem dankbaar en vind Flip een mooi mens,. ze heeft een betrapt gevoel van binnen ze boeit het helemaal geen fuck wie en wat iemand er over over denkt, ze vertrouwt hem en heeft een fijn gevoel bij hem al jankt en zeurt ze aan 1 stuk door hij is er dus voor haar..................
Alleen ze heeft niet gezegd dat ze verliefd op Flip is......................................
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 7 april 2011 @ 22:18:42 #158
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95193781
En we gaan weer verder met de livesjow

De ontknoping en we komen er zo achter wie het huis gaat verlaten.
Tussenstand......
Alex 21% Karim 38% Flip 41%

We gaan weer live naar Portugal.
Monique vraagt renate, het deed je goed he gesprekje met pa, ja zegt Monique en ze jankt deze keer eens niet _O-
Sharon haar moeder is trots op Sharon en moeder zit te stralen.Sharon staat ook op 1 in de popupoll en Sharon roept TJAKKA
Laura nu dat Alex er misschien uit gaat, dat ze op hem wacht en hoopt dat Alex straks dan op Schiphol staat om haar op te halen.........
Karim roept alleen maar Liefde .............

Dan nu Joanna...de vriendin van Maik voor hij het huis in ging..............(leuke meid lijkt mij, ruil die maar om voor Monique)
Filmpje nu over Maik en Monique hoe het begon.....dronken en wel _O-
Roxanne zus van Maik, Maik gaat verrast reageren als hij Joanna ziet.............

En daar is het dan, Renate zegt dat het een flinke schok zou zijn voor Maik als hij die Joanna ziet, schakel nu live over en ik zie de bewoners op de bank nog zitten, de stem nu, laura jij weet als geen ander hoe het is om bericht van thuis te krijgen, gun je dat Maik ook, ja zeker zegt laura en het kost haar 5000 euro uit haar persoonlijke kluis _O- _O-
Dat hoofd van laura hahahaha.......

Maik nu in de KVDW...........
Maik jij krijgt in de week van de waarheid de kans te bewijzen of je eerlijk en oprecht bent en om dat te bewijzen moet je naar de geheime kamer zegt de stem...ben je er klaar voor zegt de stem weer en maik heeft zoiets.......alweer :o :o
Hij moet naar de geheime kamer en de stem zegt, vrees niet je hoeft er vanavond niet te overnachten,,, Hij kruipt door het luik en ziet joanna zitten, ik zie ook Monique die mee kan kijken op het plasmascherm...dat hoofd van moniqe _O_ Maik en Joanna zitten nu bij elkaar en hoor Maik zuchten...Monique gaat weer bijna voor de zoveelste keer weer janken _O-

Maik zegt tegen Joanna dat hij echt verliefd is op Monique hij heeft haar heel goed leren kennen etc.etc.

Mijn mening slecht geacteerd, Joanna is een actrice en voor haar zoeken ze zeker ook een toneelschool _O-
Joanna zegt dat ze dit niet verwacht had en Maik zegt, ik kan mijn gevoel niet sturen...............
Joanna mag mee naar binnen zegt de stem tegen Maik, ik hoor monique zeggen niet doen nioet doen op het andere beeld.
Maik heeft geen spijt zegt hij tegen Joanna van de tijd met haar, joanna antwoord....Ikke wel.

Maik gaat zonder Joanna weer het huis in, Renate en Bart hebben respekt voor Joanna omdat ze toch maar daar zit, Bart heeft ook respekt voor Maik dat hij zonder Joanna weer naar binnen gaat.
Nu weer live in beeld Jankende Monique _O-
en maik innig gestrengeld............

Noem het verdomme de JANK MET MO GEZELLIG MEE SJOW :r
En nu probeert Maik ook leuk mee te huilen _O-

De lijnen zijn gesloten...de genomineerde hebben 30 sec om afscheid te nemen, weer kussen knuffelen en Laura staat erbij als een boerin met hoofdpijn. ~O>

Daar gaan Karim, Alex en Flip door de deur en zwaaien en roepen wat, de blauwe deur wil niet open de deur zit op slot nog _O- volgens Renate is de deur gewoon open maar klemt hij gewoon.
Maar de deur gaat niet open........... de stem zegt, de bewoners hebben extra tijd tot dat ik de deur heb geopend. en weer ff kussen en afscheid nemen, de deur kan dan geopend worden en zie een arm van de regie die hun even hun positie vertelt.

Daar staan ze met hun 3e.........Renate weer met haar langgerekte babbeltje, er is flink gestemd zegt Renate.....................Flip heeft lange tijd een voorsprong gehad.maar je bent ingehaald al heb je niet de meeste stemmen je bent wel veilig........en Flip mag weer het huis in en Beppie straald.....Beppie omarmd hem, Flip zegt ben ingehaald weet alleen nog niet door wie.

Alex en karim staan nog netjes bij elkaar, Alex zijn geheim werd als eerste geraden......
Karim in RODE BROEK, Renate zegt, je bent de vredesduif van het huis maar willen de kijkers jou in huis houden.
Karim mag ook weer het huis in......Alex moet richting vliegveld............
DOOR TOEDOEN VAN LAURA :r met haar mislukte missie.
Karim kust Alex en ze nemen afscheid........Karim gaat het huis weer in en wie valt hem in de armen, juist Laura en je hoort het publiek in studio roepen oooohhhhhhhhh..
Karim wordt hartelijk verwelkomt weer door de rest van de bewoners...........
Alex is teleurgesteld maar ach hij is getrouwd 8)7 8)7 en is dus blij, hij gaat weer naar familie en vrienden en wacht op laura op schiphol.

Nou dit was de Live Sjow van 7 april............
tot de volgende keer maar weer :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 8 april 2011 @ 21:04:05 #159
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95235181
Up Date van de tv uitzending van vrijdag 8 april hier te lezen.
Nieuws / Updates, deel 2 Waar we vrolijk verder gaan!!!!
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 9 april 2011 @ 00:21:36 #160
143001 Prospera
Verfrissend
pi_95246019
Flip wil naar binnen en vraagt of Joanne met hem mee gaat.
Nee, dat wil ze niet want ze heeft teveel aan haar hoofd.
Flip: toe nou, ze zijn aan het tandenpoetsen en naar het bed gaan.

Flip geeft haar een kus op haar hoofd,
Joanne vind dat geen lieve kus en Flip wil het wel overdoen.
Dat mag niet van Joanna, want hij kan geen liefdeskusjes geven
zoals van haar familie.

Flip zegt ok en wil dan weg gaan.
Joanna roept Flip terug: hij mag haar niet alleen laten,

Flip gaat toch terug en Joanna kijkt heel verongelijkt achter.
Na 5 minuten komt Flip terug, maar Joanne wil niet mee, want ze kan niet slapen nu.

Flip masseert haar slaap en gezicht.
Joanne: je maakt het veel makkelijker voor me om ermee om te gaan.
Flip geeft haar een zoen,
Joanne: nog 1 en Flip vertrekt.
Joanne: kom terug en nog 1

Flip hupst terug naar binnen zingend: " isn't she wonderful".
Prinsesje blijft achter onder een paars dekbed in de tuin.

Zal wel niet heel lang meer duren voordat Flip terugkomt,

Edit: 5 minuten nadat flip is verdwenen zit Joanne al binnen

[ Bericht 3% gewijzigd door Prospera op 09-04-2011 00:37:03 ]
Alles wordt tussen de regels bepaald.
  zaterdag 9 april 2011 @ 00:35:37 #161
143001 Prospera
Verfrissend
pi_95246493
Karim heeft erover dat hij verwacht dat ze over kooltjes of over glas moeten lopen, wat eerder gesuggereerd is door de stem.
Ze bespreken nu de techniek hoe dat te doen.
Mo: je moet gewoon heel snel doorlopen.
Karim: je moet bij hitte gewoon heel snel lopen en uitkijken waar je voeten zet.
Op 3 meter zijn het 4 passen.

Mo is heel strijdvaardig.
Vraag aan Flip: mag je op Joanna drukken? Ja dat mag.
Karim: het zal nog 4x drukken voordat mijn geheim eruit gaat.
Flip: getrouwd met een indiase buikdanseres.
Karim: Ja, maar ik mag ook wel een beetje bluffen hier.
Alles wordt tussen de regels bepaald.
  zaterdag 9 april 2011 @ 00:51:22 #162
143001 Prospera
Verfrissend
pi_95246987
Joanna in bed over haar kotsen: ik schaamde me dood; ik ging ermaar bij zitten en op een gegeven moment ging ik liggen omdat ik licht om me hoofd werd. Gelukkig heeft niemand mij gezien.

Gerard: we hebben je wel gezien, we stonden om je heen en ik heb je kots opgeruimd.
Het was roze met geel.
Joanna: oh ja dat was ook de zalm van vanmiddag met het gebakken ei.
Alles wordt tussen de regels bepaald.
pi_95264033
Na een tijdje in de slaapkamer te zijn opgesloten waarbij ze muziek hadden en zich klaar maakte voor de strijd krijgen ze te horen dat ze zich buiten bij de witte lijn moeten verzamelen,
Als ze allemaal buiten zijn krijgen ze te horen dat ze 5 opdrachten moeten gaan doen die ze testen op fysieke kracht, uithouding vermogen en inzicht, dan zegt de Stem dat Sharon en Karim de kist moeten openmaken, in de kist zit een touw en heel veel mest, er wordt gezegd het touw uit de kist te halen in het midden van het touw zit een lintje, de stem zegt dat ze moeten zorgen dat het lintje precies op de lijn ligt en beide team 1 kant van het touw moeten pakken, en dat ze hebben gewonnen als er 1 iemand van het andere team over de lijn is, de stem zegt dat ze op het fluitsignaal moeten starten ten telt af vanaf tot 1 op 1 beginnen ze De stem zegt dat ze moeten stoppen en nu echt pas mogen beginnen op het fluitsignaal, de stem telt weer af en dan klinkt het fluitsignaal en ze beginnen, al bijna meteen is duidelijk dat de Fabaics gaan winnen, ze Screamers houden het nog even vol maar uiteindelijk gaan ze over de lijn, Jo zeurt over dat haar Jimmy Choo's vies zijn geworden..

Hier na moeten ze zich verzamelen rond de groene cirkel (een mat die in het midden van de woonkamer is gelegd) De stem zegt: al kiezen jullie misschien normaal tijdens een gevecht het hazenpad, dat kan nu niet. Sharon en Karim kies 1 man en 1 vrouw uit jullie team om te vechten, Sharon kiest Sharon en Maik en Karim Karim en Laura ze moeten zich gaan omkleden in badkleding en besluiten zich in te smeren met lotion en shampoo dan moeten ze het doek dat in het midden van de cirkel ligt over een stapel heen er af te halen, daar staan 4 flessen olijfolie daar mee moeten ze zich helemaal insmeren ze hebben hiervoor 3 minuten, daar na zegt de stem dat ze moeten proberen elkaar buiten de cirkel te krijgen zonder er zelf uit te gaan, en ze niet mogen slaan, bijten en haren trekken, en dat de vrouwen moeten beginnen, daar na SL (later wordt duidelijk dat Laura gewonnen heeft en wordt er over vals spel gesproken dat Laura wegdook of dat Sharon Laura haar broekje uit probeerde te trekken) daarna zijn de mannen aan de beurt, de eerst keer stappen ze beide buiten de cirkel, dus moet het overnieuw nu wint Maik, ze krijgen 15 minuten om zich te douchen, daarna wordt door de stem gezegd dat de worstelwedstrijd in gelijk spel is geŽindigd, en dat Gerard iets uit het labyrint moet halen, Gerard komt terug met nog 2 flessen olijfolie de Stem zegt dat nu het vervolg is van de worstelwedstrijd Gerard en Philip beginnen zich al uit te kleden en dan zegt de stem dat de vrouwen die nog niet gestreden hebben moeten worstelen, (Joanna en Monique dus) die moeten ook badkleding aan trekken en zich insmeren met olie, Monique wint al vrij snel ze krijgen ook weer een 15 minuten om te douchen tijdens dat kwartier ontstaan er allemaal discussies over oneerlijk spel,

Hierna moeten iedereen zich verzamelen bij het kruis in de tuin, en zegt de stem dat deze proef wordt gekeken wie de langste adem heeft, ze kiezen Gerard en Philip uit om deze test te doen, ze moeten hun badkleding aantrekken en in het zwembad gaan, de stem zegt dat zet met hun hoofd onderwater moeten en wie het laatst boven komt, heeft gewonnen Philip en Gerard gaan onder en aan de kant ontstaat de discussie dat Philip niet helemaal onder water is (hij heeft alleen zijn gezicht onderwater) Gerard komt als eerste boven en de Fobiacs beginnen te juichen, de stem zegt dat de opdracht was om met het hele hoofd onderwater te gaan en Philip dus automatisch is gediskwalificeerd , en Gerard en dus de Screamers deze opdracht hebben gewonnen.

Hierna zegt de Stem dat ze rust hebben om bij te kommen voor de volgende opdracht en hij ze weer roept als de volgende opdracht begint...
pi_95267218
En ze gaan weer verder:

De stem zegt dat ze elkaar de afgelopen weken flink op de korrel hebben genomen en dat nu wel eens van pas kon kommen, omdat ze nu moeten prijsschieten op hun tegenstanders. Ze moeten nu iemand kiezen die de levende schietschijf word ze kiezen Sharon en Monique.

De stem zegt dat ze spullen nodig hebben en ze die moeten ophalen uit het labyrint, daar liggen paintbal guns, en overalls..

Sharon leest de kaart voor met daarop de gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de paintbal gun daarna tijdens dat Sharon dit voorleest krijgen we een streamlock.
pi_95268706
Als na 45 minuten de SL is afgelopen zitten beide teams in hun slaapkamers en praten Mo en Laura over dat het oneerlijk is, en als ze nu verliezen ze naar de kamer gaan om te klagen, Karim zegt dat het allemaal wel mee valt, en dat het gisteren misschien ook niet helemaal eerlijk was dat zei gewonnen hadden, na er nog een tijdje over gepraat te hebben gaan ze naar de vissenbank, het andere team doet dat ook, er komt een kort SL, daarna zijn ze aan het praten over de volgende opdracht en dat ze had ode aan Alex daarna gaan doen (later dan gepland dus), Dan roept de stem op om allemaal aan de keukentafel te gaan staan en kondigt de volgende opdracht aan met:
De meeste bewoners hebben een grote mond, dan zou nog wel een van pas kunnen kommen bij de volgende opdracht, er staat iets voor jullie klaar in het labyrint het is verboden om onder de deksels te kijken, Sharon en Karim halen een karretje met daarop twee dienbladen met deksels er op uit het labyrint, de stem zegt dat ze de dienbladen rechts naast de lege kom (die al op tafel stonden sinds ze opgesloten zaten voor de eerste opdracht) de bewoners denken dat ze met hun mond vieze dingen van de ene schaal naar de andere moeten overbrengen de stem zegt Sharon en Karim leg je hand op de deksel, dan weer SL
  zaterdag 9 april 2011 @ 21:45:59 #166
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95276935
Zaterdagavond 9 april omstreeks half 10.
Een opdracht van QMusic voor de bewoners.........................

Er wordt flink geoefend in het huis......
De mannen met het YMCA van de village people en de meiden de Spicegirls met Wannabe my lover
Ik zie de meiden...sorry maar het is te lachwekkend om op de tikke, maar een laura die als Sporti spice een dansje moet oefenen, las al in de COS van user Pullup Stoki Spice........

De mannen oefenen zich een ongeluk in de keuken, helemaal in vol ornaat gerard is de Leer-nicht...Karim met legerkleding.....Flip als de cowboy??? en Maik de bouwvakker plus indianetooi, het is net kluk Kluk ( voor de oudere onder ons) mis alleen nog Snif en Snuitje :P

Hoor Gerard en Karim overal bovenuit, ze dansen en oefenen of hun leven er van af hangt en ze zo *OP* moeten in de Henny Huisman playback sjow _O- (echt leuk om te zien hoe de mannen serieus bezig zijn)
De mannen gaan steeds beter en ik hoor Gerard zeggen.....Ja ja heel goed en Karim zegt links, rechts echt fanatiek de mannen.

De meiden zijn ook allemaal omgekleed, Laura als Stoki-spice..... en de rest ook eigenlijk weet alleen niet goed wie, wie voorstelt.............


Ga even bij die meiden kijken, Beppie heeft het er warm van en volgens mij doet monique goed haar best en staat aanwijzingen te geven................

We zullen het zien en we zullen het beleven ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 09-04-2011 22:09:59 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95277585
Ze hebben net van de stem te horen gekregen dat ze vanavond een fout feest krijgen en de luisteraars van Q-music een liedje voor hun heeft uit gezocht voor de mannen YMCA van de Village People, en voor de vrouwen Wannabee van The Spice Girls,
Ze krijgen te horen om een spectaculair optreden te krijgen ze 3 kwartier krijgen om te oefenen, de mannen in de keuken de vrouwen in de woonkamer. Bij de vrouwen zijn Sharon en Jo het gelijk al niet mee elkaar eens wie het laptopje met muziek aan mag zetten, Jo wil ook een keer iets doen, en Sharon heeft hem zelf thuis De onenigheid blijft ook met het bedenken van het dansje en Mo en soms Laura blijven zich er ook mee bemoeien tijdens het oefenen valt Mo op de grond en er wordt niet naar elkaar ge luistert, want vaak hebben ze ongeveer de zelfde ideeŽn, maar zijn ze het nog steeds niet met elkaar eens Ze hebben allemaal al een karakter gekozen maar dan krijgen ze de kleding en moeten ze allemaal iemand anders zijn waar niemand van de vrouwen echt blij mee is vooral Laura niet. Uiteindelijk wisselen nog wat. Mo wil heel graag verder met oefenen terwijl de rest nog bezig is met de kleding.

Als ze weer beginnen met oefenen valt Mo bijna weer (op exact de zelfde plek).
Ik heb ondertussen de mannen op mute maar ze zien er wel heel grappig uit in hun Village People kleding. Mo heeft nu een beetje de leiding op zich genomen, de rest bemoeid zich er nog wel mee maar meestal luisteren ze nu naar elkaar. Omdat Mo de hele tijd bijna valt leggen ze de kleden neer om tegen het uitglijden en beginnen zich weer te kibbelen over, meer oefenen of opmaken en haar te doen. Uiteindelijk doet Jo snel haar, haar en gaan ze verder met oefenen. Laura blijft zeggen dat ze haar het dansje moeten leren omdat ze het nog niet kent. Laura zegt nog een keer dat ze het dansje rustig moeten doen, en ze doen dit nu uiteindelijk ook.
De stem komt er in en zegt dat hun optredens over 5 minuten beginnen en dat ze de Dvd-spelers in het labyrint moeten leggen en dat daar een verrassing voor hun staat, een discobal en een fust bier. De mannen zijn ballonnen op aan het blazen en de vrouwen zijn zich nog even op aan het maken.

Beetje dubbelop misschien maar had hem al helemaal getypt dus toch maar gepost..
  zaterdag 9 april 2011 @ 22:26:26 #168
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95278675
Kwart over 10 zaterdag avond 9 april.......................
En de foute party is begonnen.

De meiden moeten op de bank blijven zitten en de mannen gaan netjes in de rijs staan........en daar klinkt YMCA en zie de mannen fanatiek dansen en playbacken, ze hadden er zin zo te zien........het wijsvingertje gaat redelijk gelijk en klappen op de maat gaat gelijk.
Zie de meiden op de bank zitten ze vinden het leuk, Beppie lurkt ondertussen aan het rietje van haar drinken en vermaakt zich prima vanavond.
Dan is het nummer afgelopen en de jongens omarmen elkaar.

De meiden zijn aan de beurt....ik hoor Sharon weer gillen met die schelle stem..........Stem mag ons nummer iets harder!!!! veel harder!!!!

Het nummer van de Spice Girls klinkt nu door het huis en de meiden nemen hun positie in, ze dansen of hun leven er van af hangt en ik moet zeggen ze doen hun best om het leukm eruit te laten zien.
Dan is het nummer afgelopen, de mannen joelen en ik hoor super super..........
Nou dit was hun optreden voor de Foute party van QMusic.

De stem geeft ze een compliment en hoor karim zeggen dank U.De stem wenst ze een fijne avond met de foute party en dan komt er op het plasmascherm logo Foute party van QMusic ( dacht ik) en de dj van QMusic die wat zegt.
Dan het nummer van ABBA die ik nu hoor DancingQueen en de bewoners staan nu te bewegen en zingen mee.

Ik wens de streamers heel veel SSTreamPlezier met de avond van de FOUTE PARTY :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95288869
Joanna en Philip nemen plaats in de tuin als de rest al naar hun bed vertrekt. Joanna vraagt nog of Mo en Maik mee willen, maar nee. In de tuin gebeurt het dan eindelijk: ze zoenen. En hoe!

Philip is bang dat mensen denken dat hij misbruik maakt van liefdesverdriet. Rebound is geboren.
  zondag 10 april 2011 @ 17:21:08 #170
336894 Niki.P
Excited!
pi_95306695
De stem komt het huis in en zegt dat het tijd is om stil te staan bij de gebeurtenissen van de afgelopen weken, en zo meteen van ieder team 1 iemand op een sokkel moet gaan staan, de stem geeft beide teams 5 minuten om te beslissen wie dat gaan worden.
Beide teams trekken zich terug in de slaapkamers bij The Fobiacs word Karim al snel gekozen en bij The Screamers Gerard. Beide heren moeten na De kamer van de waarheid komen.

Gerard komt als eerste terug en Karim blijft nog in de kamer als hij terug komt zegt hij dat hij alvast zijn mening moest geven over de dingen die dit weekend zijn gebeurt omdat dit misschien wel 2 dagen kon duren, Gerard moet nu de kamer in om het zelfde toen doen, na een tijdje wordt Karim ook weer de kamer in geroepen, en komen ze er uit met pakken die ze moeten dragen, Napoleon voor Karim en Caesar voor Gerard.

Als de mannen in de kamer zitten discussiŽren The Fobiacs over of ze ook nog iets moeten doen met dingen die gebeurt zijn de afgelopen weken omdat de stem het daar overhad en ze beginnen de dingen die gebeurt zijn na te lopen als ze bij dag 2 zijn, komt Karim binnen en zegt dat hij denk dat het niet nodig is en hem alleen maar gaat afleiden dus ze stoppen hier dan ook mee en zeggen dat ze er later misschien mee verder gaan.

De mannen gaan zich omkleden, de rest help en vraagt wat de mannen willen dat ze gaan doen, Gerard wil vooral zo veel mogelijk met rust gelaten worden en niet dat iedereen elke keer vraagt of het nog gaat en dat hij door gaat tot hij door zijn hoeven zakt, en als hij zegt dat hij het moeilijk heeft dat alleen maar is om Karim dat te laten denken.

Karim komt naar buiten met de twee sokkels en zijn team stelt deze op naast het zwembad en dan zegt de stem dat iedereen naar buiten moet kommen, als iedereen buiten is zegt de stem dat de opdracht nu begonnen is, Karim en Gerard stappen op de sokkels en gaan staan.

In het begin blijft iedereen er een beetje bij, maar na een tijdje gaat iedereen zijn eigen gangetje al blijft er wel de hele tijd iemand bij de sokkels liggen op een bedje en een beetje met de mannen te praten en eten en drinken voor ze pakken)

De opdracht begon om half 4 Nederlandse tijd op zondag 10 april 2011.
pi_95306911
quote:
17s.gif Op zondag 10 april 2011 02:28 schreef -Strawberry- het volgende:
Joanna en Philip nemen plaats in de tuin als de rest al naar hun bed vertrekt. Joanna vraagt nog of Mo en Maik mee willen, maar nee. In de tuin gebeurt het dan eindelijk: ze zoenen. En hoe!

Philip is bang dat mensen denken dat hij misbruik maakt van liefdesverdriet. Rebound is geboren.
Philip draagt Joanna naar de witte bank en ze gaan zoenen. Wel 2 uur lang! Dekens eroverheen, dus wat er precies gebeurt weet men niet zeker, maar de geluiden spreken boekdelen. Af en toe een gesprekje of een grapje, tis heel casual. Tot Philip zich zorgen begint te maken over wat andere mensen denken (normaal gesproken toch de taak van Joanna, maar goed). Ze zoenen tot half 5 Nederlandse tijd en gaan daarna naar binnen. Nog voordat ze ieder hun eigen slaapkamer in gaan, zoenen ze nog even en wensen ze elkaar welterusten....

Eens over die rebound...
  maandag 11 april 2011 @ 08:36:08 #172
341006 Blackprinces
I'm labeled enemy
pi_95331668
Na 16 uur op een sokkel te hebben gestaan besluiten beide heren dat het genoeg is geweest.
Ze stappen tegelijkertijd om 7:33 eraf.
De stem riep om dat morgen hij zal laten weten wie er gewonnen heeft.
Doodmoe douchen ze en gaan daarna in bed liggen (iedereen gaat naar bed)
pi_95339470
Uit de nachtcossen:

quote:
1s.gif Op maandag 11 april 2011 05:45 schreef Ifa het volgende:
Monique "motiveert" met zeurderige, verongelijkte stem: dadelijk krijgt de winnaar heel veel punten en dan staan wij achter door maar 1 battle.

Positievere steun is ondertussen hard nodig, want Gerard heeft Karim bij zijn ballen.... Maar inmiddels zijn ze wel allemaal wakker.

Karim speelt het het idee dat een "groepsbeslissing" het hem mogelijk kan maken op te te geven.

Philip in de keuken bij Joanne: "het wordt morgen een zware dag" ...
quote:
1s.gif Op maandag 11 april 2011 06:07 schreef Ifa het volgende:
Echt bizar nu:
Mo legt aan Karim uit dat ALS er een laatste battle komt tussen haar en Maik dan... "snap je wat ik bedoel". (ze suggereert dat Maik zich zal opofferen voor haar, dus dat hij stoppen mag)

Laura legt met een weinig enthousiasmerende stem aan Karim uit dat zijn negatieve gepraat Gerard alleen maar sterker maakt. Ondertussen wat gekibbel, Sharon klaagt dat anderen ook wel eens kunnen opruimen. Heerlijke stemming.

Monique zeurt al over de volgende battle die zij zo graag wil doen. "Ieders sterke punt komt. Nou, dan mag die van mij nog komen".
quote:
1s.gif Op maandag 11 april 2011 06:28 schreef Ifa het volgende:
Happy couple maakt ruzie, Maik geeft zowaar weerwoord. Monique zegt nou dat Sharon aan haar suggereerde dat zij Maik extra wakker had gemaakt om haar team zwak te maken.

Mo: "ik maak ze morgen helemaal af als ik moet battelen. ik maak ze allemaal kapot. Dit is toch niet meer sportief".
quote:
1s.gif Op maandag 11 april 2011 06:30 schreef dasaliz het volgende:
Karim heeft net voorgesteld om samen van het blok te stappen.
Gerard heeft geweigerd:"dan heb ik voor niks 15 uur op het blok gestaan."
Karim: "Maar ik ook."

Gerard geeft hem gelijk maar zegt dat hij de punten te hard nodig heeft. Hij heeft gisteren maar 2 lousy puntjes gehaald met een hele dag battelen.
Karim vindt het jammer.

Monique vindt een een erg genereus aanbod van Karim :r
Karim zegt dat het aanbod blijft staan.
De groep wordt bij elkaar geroepen en dan stappen ze om 7.33 van de sokkel af. Morgen horen ze wie er gewonnen heeft.
pi_95371565
Het is 21:30 Nederlandse tijd, De stem roept om: Screamers en Fobiacs ga naar jullie slaapkamers, beide teams gaan naar hun slaapkamer en bespreken wat zei denken dat ze moeten gaan doen, en trekken hun shirts aan, The Fobiacs doen weer sokken om hun hoofd en maken strepen op hun gezicht.

Ze denken vooral aan over glas of kooltjes lopen ook spinnen worden besproken.
Laura en Mo willen beide hun hoofd wel kaal scheren als dit de laatste opdracht is voor wie er op de stoel komt en dat ze er vanaf kan houden Flip zegt dat hij het wel als eerste doet.

Om 22.00 roept de stem om dat alle team leden naar de woonkamer moeten kommen en moeten gaan zitten op de rode bank, in de woonkamer staan twee baden en twee bakken met beestjes (meelwormen, maden, oorwormen).

Bij The Fabiacs wil iedereen het wel doen maar wil Mo zich heel erg graag bewijsen (Flip ook wel), ik hoor The Screamers er niet echt over wie het gaat doen.

Stem komt erin, Joanna en Monique jullie zijn ver uit de fanatiekste team leden en jullie kunnen beide moeilijk tegen jullie verlies, jullie mogen nu laten zien wat jullie waart zijn, ga ik de kist met de kleur van je kist liggen

Andere teamleden zodra de deksel dicht zit, mogen jullie die alleen openen als Monique of Joanne dat aangeeft voor de rest moeten jullie op de bank blijven, de gene die het langste blijft liggen heeft deze opdracht gewonnen.. Verspreid nu alle wormen en maden in de bak.

Nu moeten de andere teamleden de deksel er op leggen, Monique begint te zingen en Laura legt de foto van Liam op de kist, Sharon is ondertussen Joanne aan het gerust stellen.

Beide meiden beginnen al over dat ze moeten plassen en hebben het ook over dat ze hier best kunnen blijven zitten, geen van de andere teamleden zit trouwens op de bank ze staan er allemaal om heen.

Ze liggen allebei te grappen in hun kisten en een beetje te praten, geen van beide heeft het er moeilijk mee (lijkt), en ze zitten elkaar uit te dagen dat ze er daggen in kunnen blijven liggen.

De over gebleven teamleden proberen ze aan te moedige te gaan slapen, Sharon en Karim zijn net naar de kamer geweest om te vragen hoe streng de Stem is over dat ze op de rode bank moeten blijven zitten en of ze iets te drinken/eten aan Monique en Joanna mogen geven, ze mogen zelf opstaan om iets te drinken te pakken ofzo maar mogen niks aan Monique of Joanna geven.

Na 1 uur komt de stem het huis in en zegt dat ze beide tien punten hebben verdient voor hun team
  dinsdag 12 april 2011 @ 01:34:06 #175
143001 Prospera
Verfrissend
pi_95376386
Mo roept Maik uit de slaapkamer naar de keuken.
Zij verdenkt zijn team ervan iets voor te bereiden voor de komende nacht.
Mo gaat express vaak naar de wc en zegt naast de deur te zitten voor geluid.

Karim/Gerard zit onder een deur te werken om die te openen en dat lukt hem.
Mo vertrouwt het voor geen meter.
Alles wordt tussen de regels bepaald.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')