abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_94921333
registreer om deze reclame te verbergen
Jammer dat er geen verslagen zijn van vandaag.
Dan maar van de Secret Story website afgeplukt:

Maik drukt voor Sharon.
Maik is stiekem naar de Kamer van de Waarheid gelopen om daar voor het geheim van Sharon te drukken. Hij mocht dit onder andere doen omdat hij bijna vier dagen in de geheime zolderkamer doorgebracht heeft zonder dat de andere bewoners daar achter zijn gekomen. Daarmee is zijn missie geslaagd. Ook wint hij hiermee 10.000 euro voor in zijn persoonlijke kluis. Maik mag nu dus gratis drukken van De Stem. Zal hij het geheim goed geraden hebben?

Het alarm gaat af.
Iedereen is in de veronderstelling dat Maik nog weg is, maar in de Kamer van de Waarheid confronteert hij Sharon met haar geheim. Niet snel daarna loopt hij het huis weer binnen. Monique kan haar geluk niet op. Tranen van geluk vloeien over haar wangen. Maar voor hoelang dit keer?

De overleving van de tsunami maakt diepe indruk.

Maik onthulde het geheim van Sharon. Ze overleefde de tsunami in Thailand. Aan haar huisgenoten vertelt ze het verhaal. Voor een vakantie verbleef ze op een prachtig tropisch eilandje waar ook haar favoriete film The Beach is opgenomen. Op de bewuste dag was Sharon op het strand. In detail vertelt ze hoe het water haar mee nam en hoe ze ternauwernood aan de dood ontsnapte. Haar huisgenoten luisteren ademloos. Maik houdt aan het spannende verhaal 11.950 euro over.

Na de daily show beantwoordt Aafke alle vragen.
Tijdens de uitzending vroeg Bart haar al het hemd van het lijf, direct erna kon iedereen zijn of haar vraag aan Aafke kwijt. IJverig probeerde ze alle vragen te beantwoorden, maar vanwege de hoeveelheid enthousiaste fans heeft ze uiteraard niet alle vragen kunnen beantwoorden. Aafke wil nog wel heel graag iets aan iedereen kwijt: “Allemaal heel erg bedankt dat jullie mij gesteund hebben en dat jullie gestemd hebben. Helaas ben ik nu weer thuis. Ik had nog heel lang van het programma willen genieten, maar in ieder geval heel erg bedankt. ”

Monique vertelt Maik over de Secret Story bruiloft.
Monique vond het leuk voor het gelukkige stel, maar baalt dat zij wel mochten trouwen. Ze had liever zelf in een mooie jurk en sexy lingerie voor het altaar gestaan. Ook Maik had graag het jawoord aan zijn vriendin gegeven. Wie weet komt er een tweede huwelijk in het huis

Maik en Monique vrezen voor hun kluisinhoud.
Monique vermoedt dat Philip dicht bij het geheim van Maik zit. Ze bedenken samen een tactiek om zijn geheim te verbergen. Maik is bang dat zijn littekens goed te zien zijn. Vooral nu het warm wordt, kan hij moeilijk de hele dag met een T-shirt rondlopen. Maik ziet maar n oplossing en dat is dat Monique op de knop gaat drukken voor zijn geheim.
  vrijdag 1 april 2011 @ 23:42:58 #127
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94926679
:@ Sorry Lester ik had een dagje SST vrij, morgen maak ik het weer goed O+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 2 april 2011 @ 10:40:06 #128
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94935396
2 April................... Hier in nederland komt er een heerlijk zonnetje door, zal Portugal ook baden in de zon en zullen de bewoners weer liggen hangen bij het zwembad, we zullen het zien.

De ontbijttafel wordt gedekt, ondertussen hoor ik *de stem* dat er wat klaar staat in het Labyrinth...de boodschappen zijn binnen, en geen lullig tasje, maar heel veel tassen met van alles en nog wat.
Gerard en Flip ruimen alles op en in, Karim zie ik ondertussen ook met dingen slepen, ach als ze die mannen niet hadden kwam er weinig van terecht, Ja Sharon, die weet ook wel van aanpakken en opruimen...en Beppie doet alleen klusjes wat ze leuk vind, maar een Laura of een Monique heb ik bij mijn weten niet vaak in aktie gezien qua huishouden.

Heb vannacht nog de stream aangeslingert en zag Maik bovenop Monique zitten om te *masseren* en las in de COS dat de overige bewoners 10 minuten in de huiskamer hebben moeten wachten omdat er even *gedopt* moest worden. _O- (monique had toch blaasontsteking?? ja wat wil je als je je doos steeds op de tocht legt, kan ze van de week weer plassen in een potje en uren lopen janken)

Iedereen doet wat....behalve Maik die zie ik nog steeds zitten in die ranzige badjas van hem......sommige hebben gedouscht, sommige staan de boodschappen opruimen...........

Wat de streamers WEER opviel, Monique stapt haar bed uit, nergens geen lapje over maar hoppa gelijk aankleden en opmaken, dus haar doos krijgt ook geen onderbeurtje van fris helder water....eet smakelijk >:) en dit komt vaker voor. (lekker zit ze ook nog aan het brood oh moet er toch niet aan denken)

Greys Gert en Pietje hebben van de week even een babbeltje gehad met Alphons.

Ze gaan volgende week aan de leugendetector.
Ze krijgen allemaal een compilatie te zien van beelden wie wt achter elkaars rug om gezegd heeft. De Week van de Waarheid. post Greys net.
Dit zette Greys ook net neer in de COS
En we vertelden ze niet wat ze moesten doen, maar gewoon hoe wij het graag zouden zien :P
Hij (Alphons) stond daar echt voor open. Of hij deed alsof, maar dat zullen we zien komende week bij de nominaties, als hij slim is doet hij het op die andere manier, Gert heeft het hem goed uitgelegd in elk geval :D
dus dat zijn leuke dingen voor de streamers als we natuurlijk niet om de haverklap een SL krijgen. We wachten dat ook weer af.

Ondertussen is het schone beddengoed en de schone handdoeken gearriveerd, ook iets wat uit het plastic wordt getrokken door Monique, die gelijk zegd......gadverdamme, het douchmatje van zolder??? ik vraag me af hoe zij dt weet, zij is toch niet op zolder geweest???

Iedereen is aangekleed en druk in de weer......Mister Badjas loopt gewoon met mok in de hand een beetje te lanterfanten, Mister Badjas wil alleen sterke koffie. Oh ik zie Beppie ook nog in badjas rond lopen.
Het is zaterdag wasdag, zie Sharon met haar wasmand richting Labyrinth lopen en de overige bewoners beetje aan het kletsen, Joanna pakt iets uit haar koffer etc.etc.
We gaan straks ontbijten en kijken wat de rest van de dag ons brengt.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 2 april 2011 @ 18:17:06 #129
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94947288
registreer om deze reclame te verbergen
weer een kleine aanvulling al ben ik niet zo goed om een heel verhaal in elkaar te flansen zoals mijn voorgangers. maar probeer het ook maar een keer :P

Het is weer een rustig dagje maar de slaapkamer is zeer weinig betreden door de bewoners. om ze actief te noemen is nou weer net een beetje overdreven.

na het middageten: Alex vraagt zich af of het aso is om nu buiten in de zon te gaan zitten terwijl iedereen druk bezig is.
Nee hoor zegt maik we zijn ze dankbaar.
gerard: ik heb al twee afwasjes gedaan
maik heeft het op zich niet moeilijk gehad tijdens zijn missie, toen die alleen was....maar alleen monique was wel een moeilijke factor, omdat ze het zo moeilijk had.
Buiten hebben gerard maik en alex het er over dat het handiger is dat maik beter eerst op mo kan drukken of andersom.
gerard laat dan de geheimen van mo en maik dan even voor wat het is ,
en gaat dan op het geheim van karim richten.
Gerard houdt van mensen die een eigen mening hebben en er voor staan,
het geeft niks als je een andere mening hebt dan kan je tot een compromis komen.
mo gaat zich niet meer zo druk maken over het geld er komen straks toch nog zat opdrachten waar je geld bij kan verdienen.
Alex zou willen drukken op karim .Getrouwd met een indiaase danseres .
Gerard en Philip gaan daar helemaal in mee .maw ze nemen hem helemaal in de zeik.

en in een keer kwam er een musicale clou door het huis heen geslingerd
'Go see the doctor.....'

in de tussentijd zijn de bewoners nog een beetje aan het knutselen geweest en hebben een prachtige bal gefabriceerd. door hem te gebruiken binnenshuis werd er weer commentaar geleverd door beppy b en maik.

en eindelijk daar kwam het verlossende geluid
beste bewoners de KVDW is voor 15 minuten geopend,
er mag 1 persoon drukken..darna gaat de kamer weer dicht.
Alex zet het op een drafje richting de deur,
maar wordt teruggefloten door Joanna...
zullen we misschien even overleggen...ik weet niet...
Alex komt dan toch maar terug...en neemt het woord..
Dan trek ik me terug, en gun het Laura om te drukken,

De andere zijn het er mee eens want laura heeft nog nooit mogen drukken. en ze drukt op Mo

na een 10 tal minuten hebben de streamers weer een SL! te pakken.
ong. 2 seconden na dat de SL is opgegeven praat mo voluit over haar IQ dus het lijkt me duidelijk het geheim is geraden

rond de klok va half 6 is er natuurlijk het wekelijkse afscheid van de bewoner. voor Aafke hebben ze zich allemaal aangekleed als een gabbertje en gaan los op de muziek "daar is gabbertje " mootje maakt ook nog een kleine aafke, er word geproost.
nu nog even genieten van de laatste zonnestralen

[ Bericht 2% gewijzigd door bollokus op 02-04-2011 18:30:51 ]
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  zaterdag 2 april 2011 @ 22:27:43 #130
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94957740
Zaterdagavond in Portugal.

De bewoners moeten op de bank........ze krijgen een feestje, een gemaskerd bal.
Is dit al het begin van *de week van de waarheid*.....want dat er wat komen gaat aankomende week zullen we beleven.

Iedereen is druk bezig om alles aan te hijsen en recht te trekken, en ik moet zeggen leuk, leuk, leuk, De meiden in jurken ala Madame de Poumpadour, en ik kan nu niet zeggen wie de mooiste is want ze zien er allemaal 4 top uit.

De heren dito in kleding die aan de franse revolutie doet denken ( als ik het goed heb hoor, prik me er niet op vast)
Maik heeft een Cyrano masker op ...hoofdrol speler in de opera's die je in Veneti kan bezoeken.
(uit de COS)
Ziet er allemaal schitterend uit en ik lees ondertussen de COS maar dit is al geslaagd...........

Ik zie Gerard met een duivelspak plus duivelsoren op zijn hoofd en inclusief een lange rode staart op zijn kont hangen, en Karim heeft zo een snavel voor het gezicht...........
Gerard staat ondertussen bij Monique bij de tekeningen die aan de muur hangen van een paard, en zegt, Het kan best een acteur wezen etc.etc.(over Alex) en ze zijn weer over de geheimen aan het praten.
Gerard zou het een eer vinden ook eens op een geheim te mogen drukken.
Beppie Breipen wordt geholpen door de dames Laura en Sharon, haar tieten worden naar boven geperst en ik moet zeggen, het is een plaatje zo. ^O^
Sharon ziet er ook schitterend uit in haar jurk plus masker, Laura ja ach beetje sneu, rare jurk beetje aan de korte kant.
Monique lijkt wel een Temeier uit de gouden eeuw.....ze heet nu voortaan Keetje Tippel :P
Gerard en Karim zijn vooral met het spel bezig, en herhalen maar weer eens dat het de komende week..........de week van de waarheid is.
Er staat wat in het Labyrinth klaar, zegt de stem.
Een karretje vol met drank/bier en glazen, er wordt een deel koud gezet in de koeling.

We zullen zien hoe het vanavond afloopt, of het wordt een gezellige boel of een franse orgie........... :+

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 02-04-2011 22:36:03 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 2 april 2011 @ 23:04:30 #131
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94959321
En het bal is geopend, Ik zie Gerard rare sprongen over de rode bank maken met een zonnebril op _O-
Beppie Breipen had weer eens commentaar.........ze heeft een halve fles parfum opgespoten want ja haar jurk stinkt naar zweet riep ze......erg ondankbaar net als bij de dans context dat ze *2e hands schoenen moest aan doen*
Hoor nu Andre Rieu met een wals, maar echt walsen doen ze niet, ze zijn erg lacherig onder dit beetje jammer maar misschien dat ze het toch tot een leuk toneelstukje kunnen brengen.
Keetje Tippel slaat de drank snel achterover, dus dat wordt straks weer janken en doppen met Maik na afloop.

Hoor nu het nummer.....Het spookt in de opera....nou Laura op je ranke lijfje geschreven >:)
Er is weinig bedrijvigheid, ze staan allemaal in een groepje en hebben het weer over de geheimen......
Laura staat een beetje te schuivelen met Alex, en geeft het weer een vet compliment,,,,,,het ziet er echt niet uit jij met zo een masker, kijk dat neusje en staat een beetje te giegelen als een kind van 12 jaar.
Nou ik weet niet of het een geslaagd feestje wordt, hoor nu gewoon weer popmuziek en ze staan een beetje dom buiten in de tuin te doen.
We zullen het wel weer beleven en lezen wat er vannacht allemaal nog te gebeuren staat, er is genoeg drank zag ik dus hoppa barst maar los met deze Knalfuif :P :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 3 april 2011 @ 00:02:51 #132
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94961893
registreer om deze reclame te verbergen
En er is Herrie in de Tent maar nog geen bloed aan de muur..........
Flip met Beppie, Beppie vind dat Flip haar heeft verraden, waarmee weet ik niet maar het is flink bonje tussen die 2.
Uit de COS
Joane en Flip hebben gesproken in codetaal over het geheim van Maik. (borst) Flip heeft daarna met Maik gesproken over dat geheim.
Dat vind Joanne doorlullen, maar flip zegt juist ik wist dit al voor ik het van jouw hoorde.
Maar Joanne wil daar niets van weten.
Fillip heeft gelijk, hij heeft er gewoon een gesprek met Maik overgehad en Joanne zegt nog even dat hij nu haar feest heeft verziekt.
..............................................................................................

Ook Flip heeft de neiging met zijn IK,Ik,IK en nog eens IK.
Die 2 verdienen elkaar echt _O-
Beppie staat ondanks dat het toch wel even fel tussen hun 2 ging met dat maskertje voor haar gezicht.
Ook Beppie roept dat ze er klaar mee is, en Flip gaat helemaal niet meer drukken voor een geheim zegt hij met verheffing in zijn stem.
Flip ging naar de keuken en gooide er ff een borrel in............
En ja hoor Beppie komt er weer op terug al was ze er zo klaar mee.
Flip klinkt niet erg vrolijk, ik hoor een verwijt in zijn stem en hij moet zijn woede in houden.
Flip zegt dat deze SST een breuk in hun vreindschap geeft.
Flip probeert Beppie zijn standpunten kenbaar te maken, maar Beppie luistert gewoon volgens mij niet eens, die ratelt maar door en door want zij moet toch haar gelijk halen.
Ze verwijt Flip dat Flip haar feestje verpest, Flip zegt, ga nou maar lekker naar buiten en vier je feestje.
Beppie vraagt, ben je boos??? nee zegt Flip, ik ben geirriteerd.
Flip vraagt voor de 100ste keer, waar zie jij het gevaar in, je draaft helemaal door, ik mag niks zeggen wat jij me vertelt, je ligt op bed ze vragen wat is er met Joanna en nog kan ik niks zeggen
Ik zou nooit iets zeggen waar jij in de problemen mee zou komen zegt Flip tegen haar, hij denkt na voor wat hij tegen haar zegt, Hij denkt echt na en geeft toe dat vanmiddag tegen laura niet goed was.

Keetje Tippel komt binnen waaien en vraagt, Is er iets??? wat is er gebeurd...........niks zegt Beppie, we hebben een ruzie Flip antwoord gelijk we hebben een menings verschil.
Flip zegt Ga nu naar buiten, Niet doen zegt Beppie want dan heb je echt ruzie met me, als je nu ruzie met me maakt Flip, dan ga ik naar huis :W :W :W

Flip wil het uitpraten, Beppie niet, want ze zegt ook een paar keer * Ik ben echt hartstikke goed voor je ben* En daar gaat ze weer............Flip zegt, je snapt het niet en volgens Beppie moet hij het dan maar beter uit leggen.
We komen er nooit uit zegt Flip nu en daar gaan ze weer, herhalen herhalen en herhalen.
Beppie zegt nu, elke stap die ik hier genomen heb, heb ik met jou besproken, volgens Flip de afgelopen 2 dagen niet hoor!!!!!
Flip zegt nu.......en vannacht ga ik niet slapen het zijn net 2 kleuters die niet naar elkaar luisteren.................

Beppie probeert hem nu mee naar buiten te nemen, maar flip wil het uitspreken, Beppie is teleurgesteld in Flip, en Beppie gaat het niet meer er over hebben, ik hoor haar steeds zeggen, Kom kom..fantastich feest zegt Flip :+
En weer staat hij in de keuken en krijgt het dopje van het bierflesje er moeilijk af..........die gaat zich volgieten dus of mooie beelden of een mooie SL.
Flip staat zich nu een beetje aan te stellen, hij vind het kut muziek en het gaat uitstekend met hem 8)7 8)7 zegt hij.

De bewoners zijn weer in de huiskamer en zie Beppie weer in gesprek met Flip........dit kan dus nog heel lang duren...........Flip is een doordrammer daar ben ik nu wel achter. :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 3 april 2011 @ 03:30:56 #133
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94968661
Wat er allemaal exact is voorgevallen weet ik ook niet, maar het moment dat inschakelde (Iets voor 3 uur) lagen Maik en Mo te neuken alsof hun leven er van af hing. De lampen waren aan en ze hadden de hele slaapkamer voor hen alleen, al kraakt de boel wel als een tierelier. Ze waren bezig, toen Karim ineens binnenkwam. Hij wilde de camera's afdekken. Mo ontkende meteen dat ze bezig waren, maar Maik riep dat hij werd onderbroken. Mo; "Neeee Maaaaaik!". Het is dan ook mooi om te zien hoe de camera uiteindelijk inzoomt op Mo's voet, waar haar slipje aan bungelt.

Uiteindelijk maakt het tweetal de daad af en loopt Maik naar de rode bank, waar iedereen zit te wachten. Maik vertelt dat het gelukt is. Alleen had Maik volgens Jo de badjas niet goed afgedekt, wijzend naar de plek waar zijn blote togus bungelde. Jo gaat de kamer in en het blijkt te meuren... We mogen blij zijn dat we geen geurevisie hebben. Men vraagt zich in de COS af waarom Maik zijn togus niet gaat wassen; Mo heeft immers een blaasontsteking.

Oh ja, Jo vroeg toen ze de kamer binnenkwam of Mo niet moest plassen. Uiteindelijk kwamen er hierdoor een paar koningsquotes van Jo: "Nee ik eerst, anders zit ik dadelijk op zijn kinderen" en "Dalijk ligt er een kwakkie op de rand...". EDIT: Sharon, Flip en Jo slapen in de slaapkamer, samen met Maik en Mo, in die neuklucht. Lekker. De rest slaapt op de jongenskamer. Maik heeft zijn togus niet gewassen, oftewel, als iedereen het in het grote Secret Story huis met iedereen blijft doen, eindigen ze nog in quarantaine. Hoe loopt dit af?

COS-lieveling Stef genoot vandaag lekker van de zon.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 3 april 2011 @ 03:31:54 #134
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94968675
dubbel
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 3 april 2011 @ 11:04:58 #135
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94971633
laten we dan het tussenstuk ook nog even erbij zetten:

na het gesprek die gaande is tussen Beppie B en Flipje gaat mevrouw een beetje gerriteerd in haar bed liggen om aldaar de camera's weer op te eisen.
Laura komt nog even polshoogte nemen bij Beppie en verteld dat ze zich niet zo aan moet stellen. Onder de keine conversatie komt flipje polshoogte nemen. Laura tegen Flip": Als ik met Jo wil praten kom je altijd langs, ben je bang dat ik iets met haar bespreek

op het zelfde tijdstip een geweldig mooi gesprek Geer en Sharon
Ging over dat ze al in het begin tegen elkaar gezegd hebben 'ik vertrouw jou'. Geer zei dat tegen Sharon, en die antwoorde toen gelijk met 'ik vertrouw jou ook'.
Verder hadden ze het over veel bij elkaar te herkennen. Geer dat hij bij Sharon had gezien dat ze iets moeilijks door heeft moeten maken. Hij heeft dat ook moeten doen, op zijn 15de. Daar ging hij nu niet verder over praten, dat zou dan later buiten dit huis wel komen.
Toen wou Geer van haar weten of ze ongeacht of ze dit zou winnen ze terug zou gaan naar de plek van de tsunami. Dat wil ze wel alleen dan wordt het later. Waarom wou Geer weten. Omdat ik dan wat langer moet sparen nog.
Misschien dat haar vader wel met een ticket zou klaar staan na dit SST gebeuren.
Geer wou ook weten of zij iets van anderen zou aannemen. Of dat ze het liever zelf wou doen.
Kwam er op neer dat Geer haar ticket wil betalen, als zij dit jaar het geld niet bij elkaar heeft. Je moet gewoon kunnen gaan dit jaar. Sharon helemaal onder de indruk, maar ook dat ze dat niet wilde. _O_

geef die jongen een feestje en een beetje alcohol. Geer zit in de gespreks mood nu is flipjeaan de buurt. Geer verbaast zich over het feit dat Flip de laatste tijd bij de dames slaapt.
gerard confronteerd hem even. Geer denkt dat Flip niemand vertrouwd in het huis. Dit word door flipje compleet van de baan geveegd en geeft als tegen argument dat het gewoon veel gezelliger is op de vrouwen slaapkamer, terwijl de mannen om 11 uur slapen gaan word er op de andere slaapkamer nog veel gelachen aldus flipje
Flip is een zwevende bewoner, dat maakt hem heel kwetsbaar zegt Geer, maar dat is ook belangrijk, geer stelt zichzelf ook kwetsbaar op en als mensen er misbruik van maken kegelt hij ze uit zijn leven!

Karim: Jo weet je wat het is als je een hele sterke vrouw bent en je wilt een hele lieve man dan kan je mij veroveren, Jo: ja ik weet niet hoor maar ik heb de ware al gevonden..tenminste als hij op me wacht }) }) (ja ja het is zondag mamajo :+ )

Karim is met pak en al in het zwembad gesprongen
Stem: karim je overtreed de regels

hierna zie voriige post van Arnie :Y
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  zondag 3 april 2011 @ 11:06:32 #136
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94971670


[ Bericht 100% gewijzigd door bollokus op 03-04-2011 11:06:49 ]
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  zondag 3 april 2011 @ 12:24:54 #137
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_94973726
_O_

dankjewel
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_94975491
13.25u
Er staat een boodschap op de tv:
Bewoners, jullie horen straks een aantal muziekfragmenten. Naar aanleiding van deze fragmenten verzamelen jullie letters. Deze letters vormen uiteindelijk een woord. Als jullie het woord raden staat er een verrassing klaar in het labyrint.

De bewoners hebben het nog niet gezien! Eens afwachten hoe dit gaat uitpakken :)
pi_94976375
2e letter van de volgende artiesten: Spice Girls
2e letter van de volgende artiest: Rihanna
1e letter van het 2e woord: Bloed zweet en tranen
Niet meegekregen welke letter ze moesten zoeken..maar het antwoord is weer een z
En nu zal het wel de vierde letter van het lied zijn, want het is YMCA

En het antwoord is dus pizza!
pi_94976429
Er lag ook een kaartje in het labyrint bij de pizza's..Iets van Smakelijk eten voor de lunch en vanavond is er een andere lekkere verrassing ofzoiets
  zondag 3 april 2011 @ 17:10:11 #141
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94984168
De allerlangste SL tot nu toe. Sinds 15:22 lagen alle streams plat. Men had al een vermoeden... Maar zojuist werd in de COS officieel bekend waarom;

quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 17:08 schreef freaky40 het volgende:
Excuus voor de lange streamlock. Joanna heeft te horen gekregen dat haar relatie voorbij is. We hopen op jullie begrip. #sstnl
In de COS was men kwaad dat dit niet werd vertoond. Het is toch een RLS? Laat dan de realiteit zien! Al snel kwam @Sstnl via twitter met;

quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 17:12 schreef Bootjuuh het volgende:
secretstorynl Secret Story NL
Morgen in de daily show kun je zien hoe Joanna op dit nieuws reageert. De streams zullen later vandaag weer beschikbaar zijn. #sstnl
Update: Secret Story schrijft op zijn site:
quote:
Joanna krijgt een brief
De stem heeft een bericht van haar moeder.

De brief mag ze in de slaapkamer lezen. Het is geen leuk bericht, haar relatie is voorbij. In de uitzending van maandag zie je wat Joanna te horen krijgt en wat haar reactie is.


[ Bericht 13% gewijzigd door ArnieAlberts op 03-04-2011 17:17:32 ]
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 3 april 2011 @ 18:49:32 #142
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94987962
En we zijn er weer......Half 7 zondagavond, de SL is weer van het slot gegaan.
Ik zie Beppie met een glas water in haar hand, gehuild en hoe........ haar hele gezicht daar kan je het aan zien....................... Monique slaat even een arm om haar heen, maar hoor Joanna zeggen.......hij kan lekker de kanker krijgen..............
Dus zal het waar wezen dat Dennis haar aan de kant heeft gezet, of wordt er een spelletje met de streamers en de kijkers gespeeld.
Vind het maar een vreemde gang van zaken, een brief in het huis brengen waarin alles zal staan over Joanna haar relatiebreuk.

Sharon zegt, Die Dennis zet zichzelf voor schut, hij weet niet half wat ie laat lopen.
Ondertussen gaat het bereiden van de soep gewoon door, want ja ook de inwendige mens moet eten.

Ik zie ook Flip op bed liggen, heel verdrietig of hij ook aan de kant is gezet door iemand *thuis* of die arme jongen voelt de bui al hangen dat hij de *schuld* krijgt van Joanna haar ellende.

Alex en Laura liggen weer te klitten bij elkaar.....samen op 1 ligbed in de tuin.......
Echt als die besluiten samen verder te gaan dan krijgen die echt een spannend leven samen :X

Joanna en Monique staan onder de dousche en Gerard en Karim zijn gewoon weer verder gegaan met waar ze mee bezig waren, er heerst niet echt een grafstemming al is iedereen ervan nu op de hoogte........Joanna als laatst terwijl ze toch het *lijdend voorwerp* in deze love story is.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 4 april 2011 @ 19:43:15 #143
336978 bollokus
raar menneke!
pi_95037243
:o er staat voor vandaag nog niks (er is natuurlijk ook niet veel gebeurt

Joanna is vroeg wakker (of slaapwandelt ze nou?), ze heeft vannacht ook al even in de tuin gezeten maar is toen weer naar bed gegaan. ze maakt een begin met de tafel dekken.
Flipje en mootje worden ook wakker
Ze hebben het over de nomitaties wie er wel op de stoel komt en wie niet.
volgens flipje is zijn zijn stemmen veranderd
Jo wil op zoek gaan naar een huisje het hoeft niet helemaal af te zijn iedere keer wil ze dan wel wat doen als ze weer iets verdiend heeft.
Toch nog maar even weer naar bed; :Z

Jo verlaat de slaapkamer en hup de Streamlock is weer gearriveerd :(

na dik 2 uur komt het beeld weer terug voor een minuutje of 10 daar zien we de schapen/geitjes smakelijk het kunstgras nuttigen en de bewoners staan er bij te kijken

hup weer een prachtig knipperend oog op de streams

daarna weer terug, schapen schijnen weer weg te zijn....
de meeste bewoners zijn op dat moment bezig om de uitwerpselen van de bezoekers weg te ruimen.

Na deze opruim werkzaamheden valt iedereen weer in zijn oude patroon. m & M op elkaar op de stoel, laura ook onderuit met een alex aan haar zijde met hele intressante praat. karim die nog een plonsje maakt etc etc.

en heel belangrijk Mo heeft gedoucht

de stem roept bewoners weer bijeen en de nominaties van deze week worden uitgelegt

quote:
Niemand is veilig
4 april om 13.02

Iedereen moet nomineren.

Vandaag staat weer in het teken van de nominaties. Deze week mag iedereen elkaar nomineren. Dit betekent dat niemand veilig is. En aangezien het de Week van de Waarheid is, heeft De Stem nog een verrassing voor de bewoners in petto. Morgen, tijdens de daily show om 19:30 uur op Net5, krijgen de bewoners te horen wie er genomineerd zijn. Ze krijgen dan ook te zien wie wie genomineerd heeft en waarom. Tijdens de Week van de Waarheid moet iedereen natuurlijk wel open kaart spelen en De Stem helpt de bewoners daar een handje mee.

Bron: site sst nl
Na de bekendmaking van dit bericht aan de bewoners werd de komende 15 minuten vooral veel bedenkelijke gezichten getoond op de streams. al hoe wel sommige vrij duidelijk waren wie ze gingen nomineren.

een voor een werden de bewoners binnen geroepen.
leuk punt toen alex werd geroepen, Gerard verteld aan Sherrie "Die kerel ga ik in de gaten houden"

ik meen dat ik zo de dag aardig omschreven heb en als ik iets vergeten heb... zal het wel niet interessant genoeg geweest zijn :P
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  maandag 4 april 2011 @ 20:34:08 #144
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95041048
TV uitzending van 4 april.......................

Het begint dat Maik Sharon haar geheim heeft geraden, over dat ze de Tsunami had overleefd.......( Haar eigen verhaal staat hier in SST FOK) ze is erg geemotioneerd nu ze het aan de bewoners allemaal vertelt.

Flip voelt meer dan alleen vriendschap voor Beppie vertellen Monique en Sharon aan Beppie toen ze weer van zolder af kwam en weer gewoon het huis kwam bewonen, ze vraagt aan Monique en Sharon wat ze er aan kan doen nu Flip verliefd op haar is, Ja zegt Sharon dat moet je zelf weten.
Beppie is niet verliefd op Flip zegt ze tegen de meiden.
Beppie vraagd het persoonlijk nu aan Flip, Flip ontkent het het komt aan de manier waarop iemand weg gaat, ( verdwijn Beppie naar zolder) Flip zegt ik heb geen traan gelaten en me niet anders dan anders gedragen in de groep, ja misschien iets meer geslapen, je bouwt iets met iemand op en ja dat is moeilijk als degene dan zomaar verdwijnt.
Flip zegt, ik ga niet stoken in een goed huwelijk en prima als iedereen zegt dat ik verliefd op je ben.

Alex en laura zien we nu in de bruids suite, oh wat een vet feestje was dat zegt Alex en er is nog taaart over.
Flip zit nu met Gerard in de keuken, Gerard zegt ja ik dacht ook dat jij verliefd was, nee zegt flip het is echte vriendschap.
Gerard denkt wel dat Alex echt verliefd is op Laura.
Karim is niet op zoek naar een relatie zegt hij aan de ontbijttafel.
Ondertussen zie ik Laura en Alex champagneontbijt nuttige nog steeds in de bruids suite.
Ze is wel verlieft zegt Laura tegen Alex, Alex zegt dat is natuurlijk wel het belangrijkste.

De kluisinhoud van hun 2 is samen gevoegd en zoals een goed huwelijk moeten ze alles overleggen ook de geraden geheimen dus nog. Ze zijn in Gemeendschap van goederen getrouwd zegt de stem.

We gaan straks live over naar Portugal.........De week van de waarheid zegt Bart........

Nu Bart weer dat iedereen vragen kon stellen via Twitter........
De stem zegt het is de week van de waarheid..jullie fans _O- _O- hebben vragen ingestuurd het moet een eerlijk antwoord wezen zegt de stem.
De rode telefoon gaat en Karim neemt op, de stem wil Flip aan de telefoon.
Flip ben je verliefd op Joanna vraagt de stem. Nee zegt Flip ben niet verliefd
Monique nu aan de telefoon.
Monique hoe denk je dat je ouders het vinden dat je openlijk sex hebt, Monique zegt dat ze hopelijk ziet dat haar ouders zien dat het uit liefde is maar dat ze er niet zo blij mee zijn zegt ze.
Sharon met wie in het huis wil jij na SST GEEN contakt meer willen hebben Cynthia antwoord Sharon omdat ze daar het minst mee had in het huis.

De kluis van Laura en Alex is goed gevuld nu na de bruiloft, ook omdat ze geld hebben gehad via de bruiloft van de andere bewoners.
Monique wordt nu ondervraagd door Alex hij probeert haar geheim te achterhalen.
Hoelang zal Monique haar geheim nog veilig zijn zegt de voice over.
Iedereen zijn geheim gaat eruit zegt Alex, en spannend of niet maar laura gaat voor het eerst drukken.
Laura zegt het geheim van Monique is denk dat zij hoogbegaafd is.
Monique moet nu naar de KVDW waar laura nog steeds zit te wachten.
laura zegt heb niet veel vragen maar denk dat jij een hoog IQ heb.
Laura blijft bij haar woorden en ze zitten nu allemaal op de rode bank.
De stem zegt..de vermoedens van laura zijn echter juist......Laura en dus ook Alex hebben het geheim geraden van Monique.
Maik vind het wel leuk dat ze heel slim is maar ja ik ben een man dus wil een tandje hoger zitten etc.etc.
Monique vond het moeilijk om te acteren om te doen of ze dom is....Nou Keetje IQ zal wel hoog wezen maar je EQ is................. :+
Flip nu in de KVDW en er zijn nog 3 geheimen te raden en Flip staat onder aan de kluisinhoud.

Nu een keuzemissie, je kon op de SST site een keuze maken Maik zit nu live in de tv uitzending.
Maik moet van alle mannelijke bewoners te weten komen of ze billen mannen of borsten mannen zijn, hij krijgt er nu 2 minuten de tijd voor, 500 euro persoonlijk als hij het red, 500 euro eraf als de missie mislukt.
De overige bewoners zitten te eten en Maik doet heel vaag,Maik is een billenman zegt hij, Karim is geen van beide........... moest binnen 2 minuten maar dit red hij dus niet denk ik.
Dan de stem..............de missie van Maik is niet geslaagd........was ook een domme missie 8)7 8)7 8)7
Wie verzint toch van zulke onzin dingen.................
Dan een Clue voor de bewoners ( eerdere opnamens, dus niet live)...........go see the docter schald het uit de speakers en zie maik in de KVDW zitten..Maik is wel bang dat ze achter zijn geheim komen vertelt hij Gerard onderzoekt Maik op littekens en denkt dat Maik zijn geheim is dat hij zijn oren heeft recht laten zetten.
Beppie doet Keetje T haar haren, Monique blert even Maik....en dan nog een keer Maik als een viswijf...ze is beledigt dat Maik niet gelijk aan komt rennen die staat gewoon af te wassen .....

Dan komt het van zaterdagavond....het gemaskerde bal........de stem zegt...........nu nog even een masker maar voor wie zet jij je masker af. het is de week van de waarheid.
_O- _O- _O- Op tv ziet het er toch een stuk gezelliger uit maar wij streamers weten beter.

Dan Beppie en Flip die in herhaling vallen.....( zie eerder streamverslag van zaterdagavond in deel 1)

Het feest is voorbij....Beppie zegt in de tuin.....dit heb ik nog nooit meegemaakt hoor, wachten omdat mensen liggen te krikken.
Maik hoor ik zeggen.....KUT dat krakende bed en gaat rustig verder. Filmpje tussen door vanuit de KVDW daar zie ik Sharon zitten.
Sharon zegt nee hoor zal het echt nooit doen, wil niet herrinderd worden dat het meisje die zich laat pakken.
Flip denkt dat het bed nu kapot is want buiten hoorde ze het bed flink te keer gaan.........en weer zie je ze bezig...........Monique je ouders zijn trots op je hoor meid _O- _O- _O-

Karim nu live die Laura ook erg leuk vind, laura krijgt nu een fragment te zien van dingen die besproken zijn in het huis.
we zien Nou Karim en Gerard op bed liggen en zitten kArim zegt dat hij laura erg leuk vind en er zelf raar van staat te kijken..Laura nu met haar handen in haar haren en ze zegt Fuck, Alex is dat de man die je de vrijheid kan geven vraagd de stem,er is nu een missie voor haar..ze moet de komende 3 dagen alleen karim aandacht geven en ze moet zorgen dat Alex jaloers wordt, ga op karim zijn schoot zitten, kussen en kriebelen, lukt het dan verdienen Alex en laura 5000 euro maar ze mag er met niemand over praten ook niet met Alex....

Dan waar de meeste streamers op zaten te wachten >:)

De brief van de moeder van Beppie waarin staat dat Dennis hun relatie heeft verbroken, we zien Joanna in de KVDW zitten ze maakt zich zorgen over haar relatie en krijgt dus de brief.........dan loopt ze naar buiten......
De andere bewioners vinden het erg, Beppie leest nu de brief van haar moeder voor aan de rest van de bewoners......ze leest snel dus excuus zo snel kan ik ook niet tikken.
3 weken terug vroeg dennis of joanna het SST huis uit ging en etc.etc. nu zien we Joanna buiten zitten huilen..Flip zegt dat hij niet eens bij haar in de beurt durft te komen en laura speelt weer voor Mona......Laura hoopt dat Beppie blijft maar denkt dat ze toch voor Dennis kiest.
Joanna zien we weer de KVDW binnen wandelen.ze mag heel even met haar moeder bellen, wij weten duurde een half uur en het ging niet alleen om Dennis maar ze kreeg ook info van buitenaf van haar moeder.
De rekeningen worden betaalt vraagt Beppie, Moeder zegt waar maak jij je nu zorgen om, en dan over haar bulletje waar het nu weer top mee gaat.
Ze huilt en volgens de voice over is het een PEPTALK die haar moeder haar heeft gegeven _O- _O- _O-

Joanna nu tegenFlip dat ze alles heeft gedaan, huilend en snotterend en ze vertelt hij weet dat ik heimwee had en ze is 3 half jaar samen met hem geweest en ze heeft alles gedaan...het riedeltje speelt ze weer af, zij was de beste etc etc.
Flip zegt hij wilde niemand pijn doen maar de band met joanna is sterk hij voelt haar verdriet hij voelt het van hier en tot hier ( weer filmpje tussendoor )

Vriend van Joanna is om reactie gevraagd zegt bart, maar dennis wil niet reageren hij vertelt het wel persoonlijk aan Joanna..........................
Dit was de uitzending van maandagavond 4 april :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95047759
Laura heeft dus haar missie. Ze loopt door het huis en laat Mo en Jo de kaart zien die ze van haar familie heeft gekregen waarin staat over de verliefdheid van nog iemand anders. Ze laat blijken dat ze een missie heeft. Ze spreekt Karim aan en zegt dat ze beelden heeft gezien. Een tijdje later weet het hele huis dat ze dus een missie heeft die over het verleiden van iemand gaat.
Voor haar is het niet moeilijk zegt ze als Mo ernaar vraagt, maar voor iemand anders wel.

Karim zit buiten en ze gaat naar hem toe en zegt dat hij moet proberen het spel te spelen... Ze wil hem kennelijk overhalen om mee te doen. Dan moet ze naar de KvdW komen en als ze terugkomt aait ze Karim over zijn rug en loopt naar de bank waar ze heel zielig gaat zitten.

Monique komt vragen of de missie mislukt is en Laura knikt nee. Maar waarom kijk je dan zo zielig vraagt Mo, maar het gaat goed met haar verzekert Laura haar.
Dan komt Alex vragen wat er aan de hand is en ze zegt dat ze niks mag zeggen over de kamer. (terwijl ze wel onderhand iedereen ingelicht heeft). Dan vraagt Alex wat de inhoud van hun gezamelijke kluis is: 34000 toch? Ze geeft geen antwoord en hij zegt dat hij het dan zelf wel even gaat vragen in de kamer. Maar dat hoeft echt niet volgens Laura en Alex gaat weer weg.

Dan besluit Laura om op haar bed te gaan liggen en er volgt een soundlock.

Ondertussen zitten Gerard, Karim en Alex in de keuken waar Gerard en Karim dammen en Alex leest een tijdschrift. Gerard en Karim hebben het over missies en geheimen. Gerard geeft aan dat hij al 4 weken weet dat Karim toch heeft gebabbeld over het geheim van Gerard terwijl ze een afspraak hadden dat niet te doen. Zo was Gerard ook een beetje boos op Guido omdat die in zijn spullen had gezeten en de dure creme had ontdekt en dat Karim daarmee naar de overige bewoners was gegaan.
Karim geeft aan Gerard toe dat hij hun afspraak had geschonden en schaamt zich er een beetje over, maar Gerard zegt er niet mee te zitten en zit er nul procent mee.
Dan gaat het over missies en volgens Gerard moet je mensen die een missie hebben gewoon hun ding laten doen ook al weet je dat het een missie is. Hij noemt het voorbeeld van toen hij een missie had en hij mensen liet zingen over Den Haag (monopolyspel straten missie was dat). Toen er gezongen werd ging Guido ineens met zijn handen zwaaien om aan de bewoners duidelijk te maken dat Gerard een missie had en dat ze niet mee moesten doen. Dat vindt Gerard niet leuk, want waarom zou je dat doen? Om mensen geen geld te laten verdienen?

Karim geeft aan dat je best met een missie kunt spelen maar inderdaad, blokkeren hoeft van hem ook niet zo.

Alex luistert in de tussentijd mee en de heren gaan weer verder met algemeen gebabbel en dammen.
  dinsdag 5 april 2011 @ 17:35:48 #146
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_95078285
Mijn tip van de dag is; lees de COS vanaf #922.

Het moment dat ik begon te kijken bleek er iets gebeurd te zijn, maar first things first. Joanna wilde drukken op het geheim van Maik, maar nadat ze met Mo gepraat had die daarover not amused was (Want daarna zou Flip op Jo drukken en dat wil Mo niet omdat hij fokking 200 procent zeker bij de laatste 3 zou zitten, ze wil het 'geld eerlijker verdelen') zag ze daarvan af. Gerard begon daarover en Joanna kwam met haar excuus dat ze door haar relatie zo slapjes is. Op dat moment zegt Gerard het duidelijk; Joanna acteert het goed. Hij loopt naar binnen, maar Joanna loopt snel achter hem aan voor een confrontatie in de keuken.

Daar zegt Gerard duidelijk dat hij het een beetje zat is en maakt goed duidelijk wat iedereen wel op zijn of haar lippen heeft. "Ik ben slapjes, ik ga het nu uit de weg omdat...", maar Gerard merkt op dat ze een sterke vrouw is die confrontaties zeker niet uit de weg gaat, en nu ook niet. Gerard gaat weer naar buiten. Karim stapt binnen, praat wat met Joanna... En dan de uitbarsting; "Ja maar jouw relatieproblemen komen zo op ons allemaal negatief over. Daar heeft niemand schuld aan, maar...", maar Joanna begint te roepen "Ja wat een gemene mensen hier!" en begint te huilen (In de COS herinnert men zich eraan dat Jo kan huilen op commando) en rent naar de slaapkamer. Karim en Flip lopen achter haar aan, maar ze stuurt IEDEREEN weg. Ze ligt daar als een zoutzak.

1 keer een video erbij voor meer duidelijkheid.

Op dit moment schijnt er te zijn gedrukt voor Maik... Door Alex. Joanna zal not amused zijn.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  dinsdag 5 april 2011 @ 17:40:36 #147
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_95078449
Toevoeging (als dit mag): blijkbaar zat Alex fout want inmiddels heeft ook Geer gedrukt.
  dinsdag 5 april 2011 @ 18:23:02 #148
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_95080082
Wat is er gebeurd?

Alex had gedrukt... Gerard had gedrukt... Streamlock.

En toen was de SL weg en ging alles verder alsof er niets gaande was. Nu is er echter weer gezeik. Wat is er gaande? Wel, Joanna zou naar de kamer van de waarheid gegaan zijn en heeft er wr gesproken met iemand. Jo's moeder? De 'baas'? Het lijkt er in de COS erg veel op dat Joanna direct met de hoge heren heeft gesproken. Ze vertelt er ook gewoon open en bloot over tegen de andere deelnemers. Maar hetgene wat cht heel mooi is, is dat Joanna nu letterlijk de regie in handen heeft. Want dit gebeurde er.

quote:
Joanna: Laat ik het zo zeggen, en ik hoop dat de stem dit niet uitzendt, ik heb nogal een dominante egoistisch relatie gehad waarin ik mezelf een beetje kwijt ben...
BAM Jonguh. Streamlock.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_95081478
thanksssss _O_
Do not let the behavior of others destroy your inner peace.
pi_95105977
In de updateshow van vanavond was te zien dat Laura gisterenavond terug naar de kvdw moest komen waarna Mo nog vroeg of de missie mislukt was. In de kvdw is echter tegen haar gezegd dat ze nog een 2e kans kreeg omdat ze met anderen gesproken had over haar missie. "Er mag niet meer over gesproken worden en als je missie mislukt, heeft dit ZWARE consequenties voor Alex".

Laura doet vervolgens niks met haar missie.. (kennelijk omdat zij toch niet gestraft gaat worden) en vanavond is er een SL.
Na deze SL wordt duidelijk dat Alex genomineerd is als straf voor het mislukken van de missie van Laura (misschien omdat ze 'getrouwd' zijn). Het blijkt dat de bewoners bij elkaar geroepen zijn op de rode bank en toen heeft de stem het verteld. (in de uitzending van vanavond kun je zien wat er gezegd is; bron: sst site).

Alex is helemaal blij omdat Laura bij zichzelf is gebleven en vindt de sanctie wel zwaar, maar hij omhelst Laura en zegt: ik heb de hoofdprijs toch al. Laura zegt zich schuldig te voelen dat hij een sanctie heeft gehad.
Ze zegt vanzelfsprekend niet dat ze wist dat alleen hij een sanctie zou krijgen. Ook vertelt ze niet wat ze aan Monique, Joanna en Maik heeft verteld, namelijk dat ze er niet mee zou zitten als Alex genomineerd zou worden, want zij zit er voor zichzelf. Dit vertelde ze vanavond nog aan hen in de slaapkamer.

"Misschien moet ik wel naar huis donderdag" zegt Alex. Laura roept blij dat ze hem dan wel weer ziet over 3 maanden? Of iets korter dan.. Ze gaat weg om even met Maik te praten en Alex vraagt of ze nog terugkomt. Nee, ik hoef je niet meer te zien zegt ze lachend en loopt de kamer uit.

Tegen middernacht vraagt Alex zich dan toch ineens iets af: Waarom de missie vroegtijdig afgebroken werd als ze er 3 dagen voor had en dit juist nu, tijdens de nominaties?
Maar hij doet verder niks met deze overpeinzing en gaat samen met Laura in bed liggen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')