abonnement Unibet Coolblue
pi_94364074
Ik zal proberen het tot in details duidelijker te maken. Het is 1 groot drama in het huis.
Joanna begon te huilen, maar dan ook echt heel hard huilen. Ze wil losgekoppeld worden, maar Servio liet haar even wachten want hij was druk met de administratie. Servio vroeg Joanna om even rustig naast hem te zitten. Dat lukt niet meteen, dus koppelt hij Joanna los. Joanna rent hard huilend weg, en kleed zich om. Servio zegt heel hard: Het is een spel, en JIJ hebt je daarvoor opgegeven, jij bent die uitdaging aan gegaan. Iedereen zegt dat hij Joanna nu echt even moet laten. Alex zit met Monique op het bed van Servio, waar Servio zelf ook zit. Hij stuurt hun allemaal weg op een dominante manier. Alex weigert dat. Servio loopt weg naar de woonkamer. Monique is Servio helemaal zat. Ze herhaalt een paar keer dat hij écht het huis uit moet. Alex, Maik en Aafke zijn het ermee eens. Alex vind dat Servio de baas speelt in het huis. Dan gaan ook hun naar de woonkamer waar het allemaal nog meer uit de hand loopt. Servio probeert duidelijk te maken dat als mensen los willen dat gewoon kunnen doen. Dit doet hij op een histerische manier door te schreeuwen en te vragen om alle aandacht. Joanna nog steeds helemaal in tranen en Servio probeert haar aandacht te krijgen. ''Je kan gewoon los, kan ik de kanker krijgen dat ik die sanctie krijg..'' Waarop Laura schreeuwt: ''Hee wil je ophouden met dat Kutwoord!'' en ook zij nu in tranen en barst in huilen uit. Ze loopt met Karim naar de slaapkamer. Karim denkt dat ze huilt om de handboeien, maar later komt hij erachter dat het om dat woord ging. Karim wil los gemaakt worden om de andere te laten zien dat dat gewoon kan. Omdat hij ziet dat de andere er echt aan onder gaan, maar niet durven de sanctie opzich te nemen. Laura wil dat absoluut niet omdat ze dat ziet met falen. Laura laat dat duidelijk weten: '' IK GA ER NIET MEE STOPPEN, HOE VAAK MOET IK DAT NOG ZEGGEN''
Dan wil Laura naar Servio om verhaal te halen, maar bij servio treffen zij een huilende philip aan :o
Philip blijkt te huilen, omdat hij het niet aan kan zien hoe andere mensen hier onder lijden. Ook hij wil losgekoppelt worden om dezelfde reden als Karim heeft, maar Joanna en Gerard zijn met de sleutel de kamer van de waarheid ingegaan. Er volgt een discussie in de slaapkamer, over de handboeien, waarbij eigenlijk iedereen dezelfde mening heeft. Dan breekt ook Monique in tranen uit, want ze wil naar huis zegt ze. Laura praat nog met Servio en Servio bied netjes en ik denk oprecht zijn excuses aan. Gerard en Joanna zijn inmiddels de kamer vd waarheid uit, en Monique moet nu de kamer in. Ze word losgekoppelt van Alex en gaat huilend de kamer in. Gerard trekt eerst nog een broek aan en dan vertellen Gerard en Joanna wat er allemaal besproken is in de kamer vd waarheid. Joanna heeft blijkbaar met de baas gesproken, en Gerard heeft met haar over het geheim van Aafke gepraat in de kamer van de waarheid ??
Dan volgt er een streamlock ik denk omdat ze het over de baas heeft. Als de cams weer aangaan zit eigenlijk nog iedereen vast. Verder heb ik niet veel meegekregen want toen begon ik aan dit verslag. Karim en Laura zijn naar bed, en Gerard heeft een klein ruzietje met Philip. Waarover weet ik niet precies, maar gerard en joanna gaan naar bed. Daar aangekomen gaan ze op het bed zitten. Gerard: '' Joanna, je bent een R-A-T een rat.'' Hij is erg kwaad. Hij kijkt op en kijkt in de camera's om nogmaals te zeggen: ''Zij is een rat! ik zeg het nu: ze is echt een rat!'' ''Ik dacht dat wij een pact hadden Joanna, jij loopt doodleuk te vertellen wat wij allemaal besproken hebben in de kamer vd waarheid, je bent een rat! '' Hij trekt nu de boeien los en kijkt in de camera: ''SANCTIE! IK!'' ''Ik ben helemaal klaar met jou, geen nacht meer met haar in 1 bed''
Iedereen schrikt hier een beetje van en nu (zo'n 10 minuten later) hoor ik Gerard zeggen: ''Ik ga anders wel gewoon weg, echt waar, het is zij eruit of ik''
  zondag 20 maart 2011 @ 10:14:26 #62
55835 ZaZoe
The spice of life
pi_94366672
quote:
1s.gif[b] Op [url=http://forum.fok.nl/topic/1620878/1/999#94364074]Verder heb ik niet veel meegekregen want toen begon ik aan dit verslag. Karim en Laura zijn naar bed, en Gerard heeft een klein ruzietje met Philip. Waarover weet ik niet precies,
Dat ging over het geheim van Aafke dat Gerard aanhaalde met een medewerker in de kamer van de waarheid. Hier is Gerard imho eigenlijk al geknakt, dat was namelijk best wel een felle woordenwisseling met Flip. Daarna ging Geer met Jo (nog geboeid) naar de slaapkamer waar ie Jo voor RAT uitmaakte en vervolgens de boeien af deed.
Vond het wel vreemd van Gerard dat ie daar pas uitviel tegen Jo, hij had daar al eerder de kans voor namelijk. Maar ik denk persoonlijk dat de woordenwisseling in de douche met Flip Gerard geknakt heeft.
Een pond moed is meer waard dan een ton geluk
pi_94367138
nog even ter ondersteuning over waar gerard zo boos om werd:

In de kamer van de waarheid, waar ze zo 20 minuten zijn geweest, hebben ze een telefoon gesprek gehad met de baas. Ook de stem was daarbij. Gerard ging achter de bank zitten omdat ie alleen zn onderbroek aanhad. Gerard heeft tegen de stem gezegd dat hij maandag voor aafke wil drukken; 'ze is bolletjesslikker' Volgens joanna op een respectloze manier met gebaren met handen en tong enz. Toen ze de kamer uitkwamen heeft ze iedereen verteld wat er allemaal in de kamer vd waarheid gebeurt was, want dat moest volgens joanna. Gerard was hier totaal niet blij mee, omdat hij joanna vertrouwde. Hij is dus boos dat Joanna nu heeft verteld over Gerards idee van Aafkes geheim.
  zondag 20 maart 2011 @ 11:38:35 #64
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94368410
11.10 nederlandse tijd **de stem** Goedemorgen bewoners het is tijd om wakker te worden.
Over een half uurtje worden alle bewoners op de rode bank verwacht, ze roepen allemaal ik heb geen oog dicht gedaan etc.etc.
Joanna was als eerste wakker en zag haar in haar eentje ( wel met handboei nog aan de pols bungelend) in de keuken wat rommelen.
Krijgt vannacht een staartje?? Krijgt Gerard een sanctie of gaan ze elkaar de hele dag verwijten maken want dat het gisternacht uit de hand is gelopen was te verwachten...............

Servio die vannacht toch een aardig slokje op had en er een one man sjow af en toe van maakte.

De stem klinkt weer.....Bewoners het is voor iedereen tijd voor batterijen te verwisselen.
Hoorde Joanna ook klagen dat een half uurtje te kort is om je op te frissen etc.etc. om daarna op de rode bank plaats te nemen.
Zie Joanna nu wel druk met de stofzuiger, ze ruimt de bende op rond de rode bank want ja, het tv plaatje moet er netjes en verzorgt uit komen te zien.
Maik en Aafke liggen nog uitgeteld in bed terwijl ik ook Gerard nog niet in de keuken zie staan.........

Joanna is ondertussen nu maar met een trekker bezig de bende van de vloer bij elkaar aan het vegen, de rest loopt een beetje te lanterfanten.............
Servio helpt haar met de rode bank, maar joanna weet het weer beter terwijl Servio roept..Schat dat werkt niet, er wordt aan de rode bank getrokken.........Servio zegt nou nu is de bank gebroken.
Iedereen bemoeit zich er nu mee, Sharon en Philip nog steeds aan elkaar vast geketent zijn aan het duwen en trekken, Karim zegt nog een stukje en dan staan de banken weer netjes tegenover elkaar zoals het hoort.

Monique en Alexander zijn ook weer terug in het land van de wakkere mens en Monique staat wat te rommelen in een laatje.
Gerard zie ik voor de spiegel,hij staat zich aan kleden, helemaal in zijn eentje want ja, zijn danspatner Joanna heeft de boei om haar pols, welke sanctie staat Gerard te wachten???? Want als ik het zo lees hier op FOK staat Gerard bij de meeste op nummer1 :+ dus als er een zware **straf** gaat volgen voor Gerard zullen de COSSEN niet meer terug te lezen zijn >:)

Gerard is nu in de keuken, ik hoor hem zeggen *Vandaag ga ik Servio helpen dan staat hij er niet meer alleen voor** Het was in het algemeen denk ik maar zeker ook bedoelt voor Joanna, die zegt niks en loopt weer verder op te ruimen.

Gerard vraagt nu in de keuken aan Joanna, heb je lekker geslapen, ja, zegt Joanna naar omstandigheden goed en jij, Ja zeker zo zonder boeien,mooi zo zegt Joanna, Gerard zegt als een roos,en staat nu te fluiten en te neurien, hij weet het dat hij zo iemand op de kast kan jagen met zulke opmerkingen en dingen doen _O-

Laura hoor ik tegen Karim zeggen, heb ik je gisteren al gezegd ik ga niet los ( de boeien) die speelt het spel zoals het hoort.

Sommige bewoners staan nu hun tanden te poetsen want nog even en ze moeten gaan zitten op de rode bank.............\
Wat zal er staan te gebeuren vandaag, de bewoners hadden gisteren al gehoord ze moesten vandaag in de damesslaapkamer met zijn allen want er werd wat gedaan in de woonkamer, een verrassing? een verbouwing? slingers toeters en bellen? of zou het hele feestje en plan niet door gaan na gisterenavond....we wachten af.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 20 maart 2011 @ 11:50:40 #65
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94368783
De bewoners zitten nu allemaal op de rode Bank in afwachting van wat komen gaat.
Het gaat over toilet schoonmaken en dat de bank niet goed staat, aan beide kanten wordt nu de banken recht gezet, hoor iedereen door elkaar en hoor Sharon er weer bovenuit dat hij niet goed staat.

Iedereen staat een beetje erbij en zie Servio weer de weg naar zijn neus zoeken om te gaan peuteren.
Karim regelt het even deze moet zo en deze moet iets zo en er wordt met de banken geschoven.
Zo is het goed jongens.....hoor ik Sharon weer zeggen en Monique vind van niet want die en dat moet zo. vraag me nu werkelijk af of het zo moeilijk is de banken tegen over elkaar neer te zetten 8)7 8)7 8)7
_O- _O- _O-
Nou dat was dus mijn verslag want we hebben een Streamlock, dus het wordt speculeren wat er gezegd wordt, knap lullig van de *regie* :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 20 maart 2011 @ 12:18:30 #66
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94369679
nadat ze op de rode bank plaats moesten nemen volgde een streamlock, heeft ongeveer 10 minuten geduurd en we zijn weer terug in het huis.
Joanna staat een beetje op te ruimen zie sommige weer op bed liggen en gerard en Alexander zitten buiten in de tuin te praten over vannacht.

Gerard zegt dat hij bij zijn standpunt blijft van vannacht, hij vind Joanna nog steeds een RAT, en heeft zelf zijn handboei af gedaan zonder het sleuteltje.

Gerard zegt...Ik ben er trots op dat ik op deze manier genomineerd ben, door deze sanctie, hij is er trots op zegt hij nog een keertje. en niet door een andere manier het huis te moeten verlaten.
Voor Gerard is het een uitgemaakte zaak en door jou kan ik drukken zegt hij tegen Alexander voordat ik weg ga, Alexander zegd nee jij gaat niet weg.
Alexander is erg benieuwt wat er nu gaat gebeuren in de groep, Gerard voelt zich nu buitengesloten de groep maar Alexander zegt **Jij bent mijn mattie**
Alexander wil wel de vrede bewaren in de groep stelt zich erg neutraal op zegt hij tegen Gerard.

Gerard vraagt aan Alexander hoe Alexander het dan gaat doen neutraal te blijven, Gerard had zelf een exit had hij niet erg gevonden, zegt hij, Gerard vertelt nu dat hij geen moment langer aan die RAT (joanna) vast had willen zitten, aan Alexander had hij het niet erg gevonden.
Volgens mij is Gerard er helemaal klaar mee, volgens Alexander was dit 1 van de zwaarste beproevingen in het huis,maar Gerard vind van niet.
Buiten ( dus als ze het huis allemaal uit zijn ) wil Gerard het er nog wel een keertje met Alexander over hebben.
Dan zeggen ze buiten schijnt de zon en vandaag gaan we lekker chillen.

Nu Miak en Monique, Maik is chaggie en zegt dat tegen Monique, Monique zegt......hoop dat jij ook dan deze keer naar mij toe komt en meer gezeik dus, Maik bied bij deze zijn excuus aan haar aan.
Iedereen is volgens mij weer verlost van de boeien, dus we gaan weer vrolijk verder vandaag.
Wens jullie weer veel stream plezier :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94372164
13.15
Maik en Monique hebben een gesprek.
Maik verteld dat hij besloten heeft weg te gaan.
Hij verteld op een kalme manier dat hij besloten heeft om weg te gaan.
Eigenlijk was hij al klaar met het huis en de mensen toen hij eruit werd gestemd.
De enige reden dat hij terug kwam was om Mo, met de rest heeft hij niets.
Monique wil niet dat hij gaat. Ze blijft kalm maar smeekt hem wel om te blijven.
Ze wil nog een paar dagen met hem en wil echt niet dat hij gaat.
Maik voelt zich in een freakshow terecht gekomen.
Monique blijft hem overhalen, zegt dat hij nu bekend aan het worden is in Nederland etc.
En ze zegt dat als hij weg gaat zij ook naar huis gaat.

Verder begint hij over wat twijfels in hun relatie.
Maik is teleurgesteld in MO omdat ze gister toch een wijntje nam.
Mo legt uit dat ze met de danswedstrijd heel erg wilde winnen. Het dansen met Alex lukte niet zo goed. Ze botsten telkens tegen anderen. Omdat ze Alex telkens sommeerde om door te gaan kwam Servio naar haar toe, zei dat ze eigenlijk het gemeentste meisje van het huis was en dat anderen dat ook dachten. Ze moest maar een wijntje nemen dan was ze wat leuker.

Maik zegt letterlijk: ik vindhet ook moeilijk met jou.
Ik weet niet hoe we na dit huis samen zijn zegt hij. Ook twijfelt hij of ze om kan gaan met zijn bi-sexuele gevoelens.
Monique zegt dat ze er moeilijk over kan praten maar dat ze er wel mee om kan gaan.
pi_94372680
Monique neemt de twijfels van Maik niet erg serieus merk ik.
Hij blijft aangeven dat hij twijfelt over dingen maar Monique snoert hem de mond door te zeggen hoe leuk en lief ze hem wel niet vind.
Hoe graag ze na dit huis samen dingen met hem wil doen.
Ze blijft haar adoratie uitspreken.

Maik wordt gek van Aafke zegt ze.
Monique ook.
Maik baalt ook dat het gister uit de hand is gelopen terwijl hij toch vantevoren aan heeft gegeven dat mensen niet zo veel moeten drinken.
Monique zegt dat hij zich druk moet maken omdat hij er juist goed vanaf steekt op deze manier.

Monique zegt dat hij niet te moeilijk moet denken over de relatie.
Als hij alleen wil zijn moet hij dat gewoon zeggen.
Maik zegt dat Mo dit dan ook niet heftig moet oppakken.
Monique zegt dat ze dit niet zal doen.

Verder blijft ze er op hameren hoe goed hij het zal doen op TV en dat ze zo trots op hem is.
Maik zegt dat hij wel weet wat hij waard is en dat het niet is.

Sharon heeft voor Mo afgedaan.
Maik heeft dit gevoel niet.
Monique denkt dat Sharon jaloers is omdat ze Maik ook hardstikke leuk vindt...(??)
Daarom snapt Mo dat Sharon zo op haar reageert maar dat geeft niks zegt ze.
pi_94373560
13.50
Gerard en Joanna zitten samen in de tuin.
Heel kalm, rustig en vriendelijk over koetjes en kalfjes.
Over wat ze horen, een heipaal in de verte etc.
Geen idee wat er in de tussentijd is gebeurd waardoor ze zo relaxed met elkaar zijn.

Karim komt erbij en vraagt of ze nader tot elkaar zijn gekomen doordat ze vastgeboeid zijn geweest.
Beiden zeggen dat ze elkaar beter hebben leren kennen.
Joanna zegt dat er niet veel mis is met Gerard. Wat hij gister deed was niet leuk maar dat er niets mis met hem is.
Ze is blij dat ze vast heeft gezeten aan Gerard.
Gerard zegt dat het lief is dat ze dat zegt.
Hij vond het een bijzondere ervaring maar hij wil nooit meer aan niemand vastzitten. Maakt niet uit aan wie.
De sanctie dat hij zich los heeft gemaakt is dat hij genomineerd is.
Hij maakt zich er niet druk is. Als hij weg gaat is het een mooie ervaring geweest.
  zondag 20 maart 2011 @ 21:26:07 #70
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94393755
En het is weer avond en iedereen heeft gegeten, Aafke en monique zitten flink af te geven over gerard in de slaapkamer, en ondertussen zie ik Stientje Sorbo ( Joanna ) flink met de stofzuiger heen en weer.
Aafke vind Gerard maar niks, ze kan haar vinger er niet op leggen zegt ze, want misschien dat hij in het *normale* leven wel aardig is maar toch, ze heeft er gewoon echt de pest in omdat gerard een clue over haar heeft, en van de week ging ze al zo tekeer erover en echt gezakt is dat niet, zo merk ik.

Aafke staat nu buiten in de tuin bij Karim, Laura en Monique en ze hebben het over Gerard, zal hij niet in het leger hebben gezeten, hij is druk en kan schreeuwen en treed graag op de voorgrond maar als een ander het zou doen dan heeft hij commentaar.
Aafke vraagt.......kunnen we niet allemaal gaan samenwerken tegen Gerard, maar Karim is resoluut, nee dat niet, nee hij is een maatje van mij, ik ben niet zo dat ik me alleen op hem ga focussen.

Karim heeft misschien een clue over Gerard maar weet niet of de missie bij een clue over degene is zegt hij.

Laura en Monique hebben alle2 twee mensen waar ze misschien iets van weten, maar Laura zegt dat ga ik hier nog niet delen.
Karim zegt.....het gaat niet lang meer duren voordat er een geheim uit komt, Monique knikt en zegt ik hoop het.

Gerard,Alexander en Maik zitten aan de andere kant van de tuin, Gerard staat iemand na te doen, hand door het haar en met de heupjes wiegen en Maik en Alexander moeten raden wie hij uitbeeld, jammer de stream :( wordt weer gedraaid naar Monique en Aafke die gewoon weer verder roddelen waar ze gebleven waren.
Het gaat nu over Stientje Sorbo (Joanna), Aafke zegt ze is ook de poetsvrouw in huis, lijkt wel of??? en Joanna moet hebben gezegd dat *de Stem* Joanna dat heeft opgedragen.

Aafke zit nu op de rode bank waar Philip op ligt, ze vraagt.......wat denk je, moeten wij de vrouwen of de mannen nomineren, volgens de statestieke wel de vrouwen zegt Philip, nou dan staat Gerard tussen de vrouwen zegt zij.
Philip weet nog niet wie van de vrouwen of de mannen hij gaat nomineren.Aafke en Philip hebben het er nu over dat het verboden is met elkaar over de nominatie te praten, wie je gaat nomineren etc.etc. Philip zegt dan vraagt ze het toch op een andere manier aan me.
Het gaat nu over Monique en Philip zegt tegen Aafke *je bent geen postduif* Aafke lacht en zegt.....dat zal ik tegen haar zeggen, Philip zegt ik weet hoe vrouwen zijn.
Philip zegt dan moet ze maar naar me toe komen en ik bijt niet.
Aafke zegt, ze denkt dat zij de 1e keus is bij jou.
Laat hun maar even alleen want langer naar dat gemanupileer van Aafke kan ik niet luisteren en ga maar weer naar de volgende stream.

Daar zitten Stientje Sorbo en Monique ook over de nominatie te praten, Joanna zegt als ik genomineerd morgen wordt dan is het maar zo, ze maakt zich er niet druk meer om en dan heeft ze rust.
Ik laat die meiden maar weer verder kletsen zonder dat ik *luistervink* blijf spelen... :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94408706
Gisteren avond om half 10 gaf Alex aan naar bed te gaan ongeveer een half uur later gaat de stream op de mannen slaapkamer waar laura en alex liggen over geheimen te praten en dat het logy boven het bed zo fel is, gaat al snel over in flauwe grappen, ze hebben het er over dat ze zoudd willen dat het licht uit gaat, niet veel later gebeurt dit ook, ze kruipen wat dichter naar elkaar toe en na een paar minuten zijn er kus geluiden te horen en zien we het ook na een tijdje zoenen zegt Laura kut huis, Alex denkt dat ze dit zegt omdat er mensen naar binnen kunnen kommen lopen Laura zegt dat dat haar niks kan schellen maar dat ze alle twee te lief zijn ze zoenen nog wat alex maakt en opmerking over een romantisch geluid waarop Laura knort. Dan komt Philip binnen en vraagt ze het over hadden zeggen van alles. Dan kommen ook Joanne, Monique en Maik binnen
pi_94418014
kort maar krachtig........het streamverslag van Snetje

Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" :+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94419625
Vandaag is Stientje Sorbo aan haar prednison keur begonnen, ze ligt in een zwart 8)7 jurkje wel in de volle zon.............( wij weten als vrouwen dat zwart erg warm wordt en gaat zweten) maar de delen die NIET in de zon mogen heeft ze dus bedekt.

Gerard wordt nu naar de KVDW geroepen door * de stem*, ze wensen hem sucses.

Karim zit ondertussen met Laura en Moniuqe te praten, Karim zegt Er is over gesproken maar dat mag niet bekend worden dat Stientje Sorbo (Joanna) met de baas heeft gesproken.

Laura vertelt nu tussen neus en lippen door dat als Joanna naar de KVDW moet dat ze helemaal opgetut is, valt niet op.........zegt laura
Ook vind Karim Joanna veel te veel relaxt, ze denken schijnbaar dat Joanna niet bij het spel hoort maar er door *het huis* is ingezet.
(ook omdat gisteren over Stientje Sorbo werd geroddeld dat ze was aangenomen door *de stem* voor het huishouden, Joanna had gezegd nee dat moet ik van *de stem* doen, dat is mijn taak.
En de sirene klinkt en Aafke gaat even een shirtje aantrekken want ze moet naar de KVDW komen zegt *de stem*....ze heeft het over de eerste dag dat ze het huis in kwam, ze had het over een bolletje en dat het bij haar clue hoorde, ze zei het lachend, zeker omdat Gerard in die hoek zoekt van haar geheim.
(Gerard had gezegd dat Aafke bolletjes slikte.)
Aafke komt weer de tuin inlopen, ze zegt, Het zweet staat op me rug, ik mag niks zeggen maar vind het goed bedacht.
Aafke heeft ook zo een trek in een sigaret, Karim zegt.niet roken he, Nee antwoord Aafke, want er zijn geen eens sigarette in huis.

En zo gaan we weer verder, 5 minuten aktie in huis en nu genieten de bewoners weer van het protugeeze zonnetje aan het zwembad, wat een leven :+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94430489
Aafke heeft gedrukt voor Joanna. De bewoners weten niet voor welk geheim. Karim praat in de tuin met Joanna en spreekt zijn vermoedens uit over dat Joanna en Philip een relatie hebben. Joanna schiet in de verdediging want ze snapt het niet. Ze doet helemaal niks en geeft geen aanleiding, maar ze heeft thuis wel verantwoording af te leggen en als deze roddels doorgaan in het huis, dan gaat ze wel weg.

Dan moet Joanna naar de KvdW komen en daarna gaat ze naar de slaapkamer om tegen Philip te zeggen wat de roddel in het huis is, ook Sharon, Aafke, Laura, Monique komen omdat ze nogal hard praat. In tegenstelling tot de meeste vrouwen die Joanna sufkutjes noemt, is zij niet fysiek en laat ze de mannen niet onder haar gordel komen. Ze besluit dat Philip en zij hun gedrag moeten aanpassen om de roddel weg te nemen en daarom moet Philip 3 meter bij haar vandaan blijven.

Even later moeten de bewoners naar de rode bank, waar ze te horen krijgen dat iedereen op iedereen moet nomineren en twee stemmen moet uitbrengen. Behalve op Gerard want die staat al genomineerd omdat hij een sanctie heeft gekregen wegens het uitdoen van de boeien. Over een uur worden ze geroepen.
Joanna is blij dat ze de aanvaring met Gerard heeft gehad en de chille avond gisteren want nu weet ze met wie ze wil blijven, ze heeft iedereen leren kennen.
Ze heeft voor zichzelf gestemd en niet voor de groep zegt ze. Ook Laura is geswitched van Philip want zij geeft aan gestemd te hebben om niet op de bank te komen, daar doet ze alles voor.
Gerard vertelt Alex dat hij in de laatste minuut toch nog veranderd is van keuze.

Dan wordt er volop verder gespeculeerd door iedereen en op een gegeven moment praat Servio met Aafke en Laura over Aafke's druk op Joanna. "Jammer dat het niet gelukt is" zegt Servio. Laura zegt dan, maar ja, die love-party en de tango dat zijn toch clues of denk jij van niet?
Servio: nee ik neem voortaan alles letterlijk, dan hadden ze er een mol in moeten gooien of zo.
Aafke zegt dan, "ja maar zij moet zo vaak naar de kamer komen en soms 3 x voor hetzelfde, dat ik dat begon te denken".

Iedereen is vervolgens in afwachting van het avondeten.
pi_94434135
Het avondeten wordt voorbereid.

Stientje staat iets te raspen met een gezicht als een oorwurm,(of ze kijkt altijd zo niet zo goed op gelet) ze snapt niet zegt ze, dat Karim het met die grote handen wel voor mekaar krijgt.
Ze eten o.a. spinazie salade???
Karim staat bij het fornuis en Gerard staat in een wok te roeren.
Karim laat Stientje Sorbo van de salade proeven, nou ja proeven als Karim zo door graait in de schaal is er geen salade meer over, moet erg lekker smaken.
Stientje vind het jammer dat er geen champignons zijn, maar ik hoor haar ook iets zeggen over tomaten, Karim zegt *wat jij wilt* neehee zegt ze, ik pas me aan.
maar puntje bij paaltje ze drijft natuurlijk weer haar zin door en zal er niet gek van staan te kijken als ze er ook met de *eer* vandoor gaat terwijl het Karim zijn salade feitelijk is.

Gerard moet blijven roeren ondertussen in de wok met uien want anders brand de boel aan, Samenwerking Gerard en Karim is top ^O^

Karim zegt, zal ik jullie even een verhaaltje voorlezen, Ja zeggen Gerard en Stientje doe maar.......
Waarom staat er in dit boek net als op de muur melrose nog wat, Stientje zegt dat is een straat in Beverly Hilss en Karim zegt iets met mode.

Ik zie ondertussen Sharon,Philip, Aafke en Servio en Laura ( die liggen uitgeteld op de bank)
moe en lusteloos zitten, of ze de hele dag zware arbeid hebben moeten verrichten.
Waar Monique en Maik uithangen weet ik niet.

De stem riep een tijdje geleden door de speakers.....Bewoners opstaan!!!!!! omdat de meeste weer eens in bed lagen, nou het helpt hoor Meneer *de stem* nu liggen er 2 uitgeteld op de bank.

Karim legt nu aan Gerard uit over grote pannen, soep en vlees en hele grote pollepels, Karim vind het geweldig als hij met een team alles doet (qua koken)

Ondertussen lees ik dat Guido iedereen oproept op twitter vooral zijn maatje Gerard te steunen
SST_Guido SST Guido
Steun mijn maatje @SST_Gerard in zijn nominatie ronde, Gerard zijn game is nog lang niet afgelopen! Ook ik stem op Gerard! #sstnl

Gerard staat weer driftig te roeren in de wok, Karim zegt......dat ziet er lekker uit.........
Ik moet eerlijk bekennen hier :@ dat Stientje Sorbo zich weer met het eten bemoeid, ze wil nu weer een uitje erdoor, ik dacht dat het karim zijn salade was maar zij wil er van alles aan veranderen, Karim zegt wederom.....doe lekker wat je wilt, nee zegt Stientje wil je niet mijn wil opleggen of iets in die strekking.

De kip met uien zien er smakelijk uit in Gerard zijn wok, ja ja wederom vandaag WEER kip!!!!
Hebben ze niet stiekum ergens in een hoek van de tuin een kippenhok :+
De tafel is al gedekt en denk dat ze zo aan tafel kunnen, ik wens hun eet smakelijk en voor de FOKKER die nog niet gegeten heeft natuurlijk ook. :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 21-03-2011 19:45:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94447156
22.25 Verzamelen op de rode bank.

De Stem: vuur staat voor geestdrift, hartstocht en zuiverheid, de vlam symboliseert levenskracht, dus jullie krijgen een groepsmissie:

De mannen halen benodigdheden uit het labyrinth deze moeten ze meenemen naar de rode bank. Ze hebben houtblokken, een vuurkorf en andere spullen om een vuur te maken. De dames hebben het al over het olympisch vuur als clue.

De Stem: In deze vuurkorf moeten jullie dmv aanmaakblokjes en stro en lucifers vuur ontsteken. Zodra het brandt zijn ze verantwoordelijk om het vuur brandend te houden. Er moeten dag en nacht 2 mensen bij het vuur zitten.

Ze moeten zelf bepalen welke twee op welke tijd. Ga verstandig om met jullie wissel. Bij welk koppel het vuur uit gaat kost dit de helft van het totale kluisbedrag.

Ze gaan aan de slag in de tuin.
pi_94476969
Half 7 nederlandse tijd.......................Donder en Bliksem!!!!

En daar hoor ik kletteren het regent, en niet zo een beetje ook.
Servio,Philip en Gerard staan met dekens omgeslagen de vuurkorf te beschermen,terwijl Maik en Stientje Sorbo hun stokje met deeg erin houden.
Laura komt er aan gelopen jas en muts op...............
Ik hoor iemand Piet Paulusma imiteren _O- met het weer praatje dat het vooral zeer zonnig is in Portugal. Oh ik zie Monique nu ook met een deken staan.

Laura mag samen met Alexander om 6 uur vanavond de *dienst* overnemen en Gerard heeft om een tent gevraagd.
Joanna gaat even naar binnen, ook om haar Hakken 8)7 aan te doen.
( lekker wegzakken in dat gras met die regen) Servio roept haar nog na.....Zal ook maar een broek gaan aandoen.

Philip roept.....hoe zou het met Stef zijn?? (die sprinkhaan) Servio zegt, ach die zal wel dronken zijn en heeft een eigen bak water.

Aafke staat in haar eentje in de keuken de pannen op het fornuis te zetten, zag wel vanmiddag toen ze nog lekker in het zonnetje >:) zat dat ze aardappelen aan het schillen was.
Wat er meer op het menu staat weet ik niet.

Servio is sportief, die vind dit allemaal wel lachen, zegt hij, anders was het toch ook weer allemaal te makelijk geweest ( de opdracht )
Ik werp even een blik op de streams maar ze zijn al zeik en zeiknat.
Philip staat met een handdoek voor zijn ogen, die heeft het meeste last van de rookontwikkeling die het allemaal geeft.

Ik hoor *de stem* dat er iets voor de bewoners staat in het Labyrinth, Het zijn paraplu`s voor de regen.

Karim vind dit klasse , al die saamhorigheid zegt hij, en Joanna staat met de plu en een plastic zak op haar hoofd of ze op de tram staat te wachten _O- _O-

Sharon hoor ik vertellen dat als de vuurkorf uit gaat dat de missie dan niet mislukt is, ze mogen hem dan nog 1 keer aansteken.

Aafke staat nog steeds in haar eentje de maaltijd voor te bereiden, sneu, want anders bemoeit iedereen zich zowat met het avondeten en nu staat Aafke in haar eentje, zonder even te kletsen of wat dan ook staat ze driftig in de wok te roeren.
Ze heeft nu gezeldschap gekregen ik zie laura en karim bij haar in de keuken zitten.

Joanna speelt ondertussen voor serveerster en vroeg of ze wat te eten of te drinken wilde ( aan Laura en Alexander, die de dienst nu hebben over genomen.

Gerard staat er nog steeds leuk bij en ziet er volgens mij wel de humor van in.
Karim is er onder tussen ook weer bij komen staan en zegt, vuur kan best een beetje regen hebben hoor!!!! Alexander en Laura zitten nu tegenover de korf onder de grote parasol, de Paraplu kan niet boven de korf gehouden worden want anders komt daar alle rook in zegt Gerard.
Gerard vertelt dat hij uit voorzorg al de ovenschaal op de bank had gelegd voor dat het misschien ging regenen.

Ik laat ze maar in de regen zitten en werp nog een blik op de stream waar Aafke een lekkere maaltijd ( als ik dat zo zie) op ovenschalen schept.

Ik vlieg weer een blokje om :W :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 22-03-2011 19:20:46 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94492369
Er staat iets in het labyrinth. Servio gaat het halen en het zijn breinaalden, breiwol en marshmallows.
Alle bewoners kunnen verzamelen bij het Secret Story Kampvuur.
Dan vertellen Servio en Gerard een verhaal.
De Stem: 1 van de 2 verhalen is verzonnen, jullie moeten raden welk verhaal verzonnen is.
Als jullie het raden krijgt ieder 250 euro in zijn kluis, hebben jullie het mis dan krijgen Servio en Gerard ieder 500 euro in hun kluis.

Er wordt wat gespeculeerd en de stem vraagt aan Philip wie het verzonnen verhaal had. Hij zegt: Gerard.
Nu moeten Servio en Gerard het vertellen: Servio heeft het verzonnen verhaal verteld.

Dus Servio en Gerard verdienen geld.
pi_94492993
Het verhaal begint in Barcelona, Gerard was daar met zijn vrouw Fenneke, ze waren naar het strand geweest en een boot gehuurd.
Een vriendin had een kennis die een bootje verhuurde voor vistripjes, was leuk hebben gegeten wijntjes gedronken en als een blok in slaap gevallen ongeveer half 12, om 4 uur snachts hoorde hij Fenneke schreeuwen en Gerard schrok wakker de deur van slaapkamer was dicht hij hoorde helemaal Fenneke in paniek en gaat naar de deur van de slaapkamer,hij ziet Fenneke en nog iemand een grote donkere man staat tussen hem en haar in hij kijkt naar Fenneke en ziet dat ze heel bang is, De persoon in kwestie stond tussen hun in.
je moet je voorstellen boot wordt ook gebruikt voor vistripjes dus er lag een heel scherp mes ( voor netten) bij de kaarttafel ,( Fenneke was wakker geworden van geluiden op de boot en ging kijken), en nog steeds ziet Gerard die man met boze ogen en deze man maakte geen aanstalte om weg te gaan,de man had ook tasje bij zich, en Gerard pakte in een sec dat tasje af en heeft man gemaand rustig te gaan zitten, Gerard kan niet zo goed spaans maar probeerde het wel, Gerard ging zitten met het tasje van de man, in het tasje zat het paspoort van man Gerard haalde het paspoort eruit en heeft naam en nummer genoteerd, Gerard heeft duidelijk gemaakt de man moest weg anders schakelde Gerard de politie in, Gerard zegt het was in hakkie takkie spaans maar de man is toch weg gegaan.
Einde van Gerard zijn verhaal.

Klinkt allemaal heel gek om er op in te gaan zegt Servio en begint zijn verhaal het was in Mexico Servio had leuke jongen ontmoet, er waren al jongens in de bar en propers waren er ook. Was naar sfeertje.
Servio ging taco`s eten met die jongen in een steegje, geen geflirt gewoon eten met die jongen. weer kwamen de jongens van de bar achter hun aan.
Was duidelijk dat de jongens waren aangeschoten.
Servio woonde daar en die jongen waar hij mee was ging beetje provoceren de tacomevrouw kwam de boel sussen maar toen ze weg liepen kwamen de jongens weer achter hun aan, ze gingen toen naar een grote tacowinkel in een drukke winkelstraat en Servio kende vrouw en man van deze grote Tacowinkel.
Ze heeft de jongens buiten gehouden en de deur dicht gedaan, er kwamen meer jongens want ja 2 homo`s in een tacotent, en dat in Mexico.
De man van de winkel heeft Servio en die vriend via de achterdeur eruit gelaten, ze zijn snel naar Servio zijn huis gegaan, Servio was 21 jaar en vond het een erg angstaanjagend moment.
Einde van Servio zijn verhaal

de 2 verhalen moest ik heel snel tikken dus hoop dat het te volgen en te lezen is.

raden ze het dan ieder 250 euro in hun kluis raden ze het niet krijgen Gerard en Servio ieder 500 in hun kluis.
ze moeten nu binnen 1 minuut overleggen.
Philip zegt de meerderheid kiest voor Gerard met het verzonnen verhaal.

De stem zegt Servio en Gerard, wie heeft het verzonnen verhaal vertelt???
Servio zijn verhaal is verzonnen van Gerard was dus waar.

Gerard en Servio hebben ieder 500 euro verdient voor hun persoonlijke kluis.

en ik vlieg weer een blokje om :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94494018
stem van Jambers..........................

Overdag is Stientje Sorbo poetsmadam, maar s`nachts ontpopt ze zich als de femme fatale Beppie Breipen :+

*****************************************************************************************

Er stond wat klaar in het labyrinth, marsmallows en natuurlijk waar ze zo om gezeurd heeft, een mand wol met breipennen.
Nu zit Joanna driftig te breien, ze wilde voor de dames bikini`s breien. zie allemaal bolltejes wol, blauw, roze en breipennen in verschillende maten.
Ze leert karim breien, en zag net op stream karim gaat al lekker met steken opzetten.
Zie Monique nu ook met een paar breipennen in de weer maar echt lukken doet het nog niet, Beppie Breipen hoor ik overal boven uit, dan plots keiharde muziek dit nummer Monique staat op en gaat meezingen, zie karim ook dansbewegingen maken, het liedje wat gedraait werd was een clue van/over 1 van de bewoners.
Nu zitten ze het liedje te vertalen, we wachten af of iemand deze clue raad en er voor gaat drukken. :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94508085
Missie geslaagd

Servio en Joanna hebben deze dienst, de stem vraagt bewoners weten jullie zeker dat jullie genoeg water hebben, zodra de muziek start moeten ze op plechtige wijze het vuur doven zegt de stem, en dan klinkt het Wilhelmus, ze staan nu allemaal op en zingen ons volkslied uit volle borst en Servio en Joanna doven het vuur.
Servio hanteert de wasmand gevuld met zwembad water en giet het erover heen, hij zegt wie die op drinkt die wordt ziek.

*de stem* zegt dat de missie geslaagd is, en klinkt applaus, 1 persoon moeten ze nu aanwijzen die 5 dingen uit de voorraadkamer mag halen, en ja hoor ik hoor weer Beppie Breipen, mag ik, mag ik mag ik, maar de andere zeggen Karim.
Nu overleggen ze wie het mag gaan doen.

Karim is de gelukkige, en Gerard wenst hem sucses.
Karim moet nu wachten op het teken van De stem* en zegt, als er snaren liggen vinden jullie het dan oke als ik de snaren ook pak.
Natuurlijk vinden wij streamers dat ook goed Karim, wij kunnen geen genoeg van je getokkel krijgen op je gitaar -O- :P

ik vlieg weer een blokje om :W :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 23-03-2011 13:47:08 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94539812
Vanavond een paar keer SL geweest. In de COS dacht men dat het ging over de verbroken relatie van Joanna. Maar na de SL was te zien dat de bewoners rustig en ontspannen zijn, dus kennelijk geen info over de verbroken relatie.
Daarna bleek dat er een fotoshoot was geweest want de bewoners hadden ineens andere kleding aan dan voor de SL en er werden wat polaroids getoond.
Toen gingen de bewoners flesje draaien en er moest gezoend worden, erg leuk..

Joanna moet naar de KvdW komen en als ze terug komt gaat ze bij Servio op schoot zitten, ze vertelt dat het over liefde ging. Servio: ja ik vind dat er bij Laura en Guido meer passie zat dan bij Laura en Alex. Nee het ging over de relaties in het huis legt Joanna uit.
pi_94541256
1.06 Ze gaan slapen.
Op de meidenkamer is het gezellig; Mo haalt een banaan en er komt een demonstratie condoom omdoen en er wordt gepraat over liefde etc.

Karim en Gerard gaan naar de herenkamer en ook Philip volgt hun voorbeeld. Alex volgt ook.

Dan gaat het licht uit en Mo zegt dat ze vindt dat Maik nooit zegt dat ze leuk is en dat al 4 weken lang. Maik is het hier niet mee eens en Sharon en Laura geven hem gelijk. Maar Mo wil bevestiging dat een man dat wel een keer of 20 per dag moet zeggen dus ze is er klaar mee. Als Maik dat dan ook zegt is het weer niet goed en geeft ze hem toch een kus..

Joanna bept rustig door over haar vent: als ik iets nieuws aan heb wil ik wel dat hij zegt dat ik er goed uitzie.... Maar op twitter is te lezen dat de relatie over is...kennelijk weet zij het nog niet.

Iedereen gaat nu slapen.
pi_94545726
En het is weer ochtend in Portugal,en daar schijnt ook al een lekker lente zonnetje, de bewoners komen 1 voor 1 hun bed uit, moest lachen om de cap van Moniuqe en Maik....als je haar maar goed zit.....goedemorgen
http://gyazo.com/8d843fc0fa551b2f60a5051645d637fe.png

Servio is erg vrolijk voor zijn doen, en fluit een beetje in het wilde weg.
Gerard komt bij hem zitten en Servio vertelt dat hij vandaag lekker in het zonnetje gaat zitten dan heeft hij vanavond een lekker bruin kleurtje voor de livesjow.

Gerard zegt even tussen neus en lippen door, ga vandaag ook niet afwassen enzo, Servio en Gerard zitten alle2 op de kruk en vanavond tijdens de sjow zullen we weten wie er van hun op het vliegtuig moet stappen richting Nederland.
Servio gaat vandaag natuurlijk weer de meiden knippen en plakken, Joanna wil een puntje en een rechte pony.

De mannen zitten nu allemaal lekker in de tuin een beetje te kletsen over water en het zwembad, ondertussen zie ik Sharon bezig in de keuken en er staat een grote pan met eieren op het fornuis, lekker een gekookt eitje, een eitje hoort erbij voor ontbijt.

Laura is ondertussen ook maar bij de mannen buiten gaan staan,ze kriebelt weer eens Alexander op zijn hoofd en zie haar weer gapen :O
_O-

Gerard vertelt dat hij in principe 400 a 500 foto`s per maand maakt, en heeft altijd een foto camera bij zich, Servio zijn beste vriend heeft zijn hele leven gefoto gedocumenteerd en ook de meeste foto`s van Servio prive gemaakt.

Gerard vertelt dat hij een Canon heeft met allemaal foto lenzen, Gerard noemt nu een marc 5.2 zou wel een heel duur en goed toestel wezen.

Alexander is heel erg benieuwt naar het nieuws, hoe alles is in Nederland, Gerard zegt wij maken ook nieuws, internet en relatie`s, want hier gebeurt ook wat de aktie`s enzo
Gerard zegt je bent nu juist geintreseerde want dit is je wereld zegt hij tegen Alexander,

Aafke en Monique hebben het weer over wat er bij de clue`s hoort en bij welk persoon, ook over dansen en de muziek clue`s en de OS.
Aafke wil gewoon uitzoeken welke dingen bij welke mensen horen (qua clue`s) Aafke daar zit je voor in het spel 8)7 8)7 8)7
Ik laat Aafke en Monique maar weer alleen, want als Aafke zo bezig is met haar verhalen kom ik er al helemaal geen wijs meer uit, die springt van de hak op de tak.

Monique vertelt, ze heeft heel veel met Gerard, Aafke zegt * pas op he voor Gerard* die liegt alles bij elkaar.

Ze zullen straks aan tafel gaan voor een lekker ontbijtje, ben benieuwt wat de dag van vandaag brengt, zullen ze nog opdrachten krijgen voor vandaag of wordt het weer hangen in de tuin en bij het zwembad. :X
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94570562
De gewone dagelijkse tv uitzending van 24 maart

Servio zegt dat hij gewoon wil blijven in het huis, thuis heeft hij lieve vriend zitten en in het huis is hij nog lang niet klaar.
Een win-win situatie zegt hij.

Nu met het onweer en de vuurkorf.
Sharon vertelt dat haar lievelingspaard is overleden door de bliksem, een paar dagen in de sloot gelegen en toen vonden ze hem.
Sharon is er danig van in de war .

Gerard en Sharon nu over wie Gerard er het liefst eruit ziet vliegen *Flip* antwoord hij.
Gerard denkt dat Servio een grote achterban heeft, 3 keer genomineerd en toch terug gestemd worden.
Maik weet het hoe het voelt om op de kruk te zitten.
Kampvuur verbroederd zegt *de stem* en Joanna mist haar hobby en ze kreeg dus haar zin ( wat we allemaal hebben kunnen aanschouwen, Beppie Breipen aan het freubelen op de streams)

Karim vind het harstikke tof voor Alexander dat hij Laura heeft, Alexander vertelt in de KVDW dat hij met het spel bezig is maar Laura vind hij erg leuk en gelukkig zegt hij, staan we er het zelfde in ( het spel)

Het is niet zo handig om zo close te zijn zegt Laura ondertussen bij de vuurkorf,zegt ze tegen Philip, ze houden samen de wacht om het vuur ion de gaten te houden dat het niet dooft.
Laura vind het heel fijn om met iemand intiem te zijn en knuffels te krijgen maar ik zit hier voor het spel zegt ze.

Karim en alexander vinden het gaaf om dit toch allemaal mee te maken in SST, en karim is blij voor Alexander dat hij laura heeft. ( al vind Karim Laura ook erg leuk)

tussenstand Gerard 64% Servio 36% en de eerste oproep om te bellen of te smsen.

Beppie Breipen haar gezeur komt nu aan bod.
Leren breien hoort bij je algemene ontwikkeling zegt ze en haar dochters moeten later ook leren breien.
Joanna vertelt van breien opruimen en kasten opruimen dat is haar dingentje dan zit ze lekker in haar vel
Ze breit een sjaal en dat moet dan een clue wezen???

Nu Peppi en Kokki in beeld, Maik is Monique aan het masseren op bed.
Ondertussen zitten ze over de clues te praten. Monique zegt en gaat ook over nomineren ik ben met iedereen goed *Shit*.
Dan zegt ze , Je bent goed gekeurd hoor schat ( over het masseren) Maik wil het liefst haar hele lichaam doen, hij wil wel zijn handen over haar hele lichaam laten glijden maar daar wacht hij nog wel even mee zegt hij lachend.

Servio en Maik nu bij de vuurkorf.
Servio is benieuwd naar donderdag zegt hij, Maik vind Gerard wel de pretmaker, Servio zegt.....Wie zal er winnen *de dorpsgek of de homo*
Servio mist zijn vent heel erg, en gaat gewoon kijken maakt er de laaste dag ( dus vandaag donderdag) een leuke dag van zegt hioj.

Dan nu over de vuurkorf, het einde van deze missie is nabij.
Ze moeten officieel het vuur doven op het teken van *de stem*
Ze moeten water uit het zwembad halen, en dan klinkt het Wilhelmus, ze gaan uit volle borst mneezingen terwijl Servio het vuur dooft.
ik zie ze allemaal staan met hun linkerhand op hun hart ( na de Amerikaanse )

Ze vonden het een leuke opdracht Joanna vond het een hele leuke sfeer de afgelopen dagen en Servio vond en goed voor het groepsgevoel.
Ze hebben er 5 artikelen uit de voorraad kamer mee verdient en Karim wordt uitgekozen om die 5 te gaan uitzoeken.
Het zijn luxe artikelen een pizza potje pindakaas vlokken chocoladerepen etc etc.wat ik in het voorraadhok zie staan.
Joanna sabbelt aan een reep chocola en zegt dat dit beter dan sex is 8)7
Monique wordt weer neer gezet als hoogbegaafd.
Servio zijn geheim moet volgens haar wezen dat Servio een Miss Travestie Verkiezing heeft gewonnen.
ze zitten nu samen in de KVDW en mag 5 minuten vragen stellen aan Servio.
Monique zegt tegen de stem Ik blijf bij mijn vermoedens, dan klinkt de stem ze moeten plaats nemen op de rode bank.
De kans is aanwezig dat Servio ( 10.000 ruim in zijn kluis ) maar Monique heeft het dus mis.

Karim vertelt aan Gerard dat hij gevoelens heeft voor Laura, nu hebben hij en Gerard het over verlieft zijn.
Gerard vertelt over zijn Fenneke, de eerste kus was voor appartementje van een vriend, in Lelystad.
We krijgen weer alle geraden en niet geraden geheimen op een rijtje van Bart.

En we zijn weer teurg het laatste blokje, spannend allemaal.

Alexander kan maar niet ophouden over zijn ex te praten tegen Laura en Gerard en Karim hebben het weer over Fenneke, Gerard heeft haar nooit ten huwelijk gevraagd maar het is zo gelopen zegt hij.
Karim heeft het nu over zijn eerste tongervaring hij viond het een beetje raar maar stond te tintelen vertelt hij.
Aafke krijgt een missie, ze is erg lichaamlijk ingesteld zegt de stem, en binnen een uur moet zij alle mannen in de billen knijpen, nou vol overgave doet ze deze missie en het is dus geslaagd.
ze verdient hiermee 500 euro voor haar persoonlijke kluis.

Gerard en servio nu hun koffers aan het pakken ( dus vandaag gebeurt) Gerard propt er alles in en Servio ook en de koffers staan bij de deur.
Karim voelt zich beetje melancholisch en beetje angstig nu Gerard misschien moet vertrekken, Karim vind Gerard een bijzondere speler en hoopt echt dat Gerard mag blijven.
Servio zegt ben blij als ik weer het huis in mag ik mag blijven. punt. ( hoopt hij)
Alexander hoopt dat Servio het huis uit mag Gerard is zijn maatje.
Servio vind het minder erg nu van Gerard te verliezen omdat hij toch de laatste 2 weken beter met Gerard door 1 deur kan zegt hij.

Gerard vind Karim een ontzettende steun, en nu live naar de studio waar renate al klaar staat en ik op het scherm al de bewoners zie zitten.
Ze hebben het nu op een filmpje over lekkere dingen wat ze missen, chocola, wodka, tomatensoep van oma en paling etc.etc.
Monique moest dat als missie allemaal onthouden en zit in de KVDW alles op te noemen van alle bewoners.
Missie 1800 euro heeft ze ermee verdient.

Nu live......................
Maik moet naar de voorraadkamer en 3 winkelswagens halen en uit het huis al het eten en drinken erin doen, er mag niks achter gelaten worden en ze hebben 2 minuten de tijd, dan krijgen ze een enveloppe met belangrijke inhoud zegt de stem
Maik moet naar de KVDW de rest van de bewoners weer op de rode bank.
Mand en een boodschap staat in de KVDW en hij moet de mand meenemen en de boodschap voorlezen.
Deze week moeten ze op de gezonde toer staat er in de boodschap, deze mand wordt wel aangevuld maar ze moeten er verstandig mee omgaan.
En we zijn nu live.........Wie moet eruit Gerard of servio. we zullen het zien. :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94576331
Live uitzending is begonnen.
Wie gaat het huis verlaten Servio of Gerard.
Gerard kreeg slaande ruzie met Joanna vertelt Renate 8)7 we hebben geen slaan gezien toch???
en heeft zijn handboei afgedaan daarom zijn nominatie.

Sofietje is er niet bij in de live uitzending die zit lekker in Las vegas.

Tussenstand Servio 26% Gerard 74%

Nu een filmpje en Renate vertelt dat alle bewoners op het geld jagen want ze zitten in een spel.
Over de clues en de geheimen.
Je ziet gerard op het laatst, Servio zegt tegen hem....... Wie denk je dat hier de baas is, wie is de baas.........De stem antwoord Gerard.
Het raden van een geheim kost je wel 2500 euro zegt Renate daarom moet je het wel goed hebben anders verlies je dat geld.
Nu de kluisinhoud van alle bewoners (staat in de COS)

Fenneke zit in de studio en de bewoners op de rode bank.
De stem vraagt aan de mannen welke vrouw het slimst is in het huis, binnen 10 sec. moeten ze antwoord geven.
Monique zeggen de mannen.
De meiden moeten de sterkste man noemen, fysiek of??? Servio is hun antwoord.
Monique moet plaatjes bekijken en zoveel mogelijk plaatjes onthouden.
Servio moet een kist gestrekt met zijn armen omhoog houden, zolang mag Monique naar de plaatjes kijken.

Monique bekijkt nu plaatjes, borstoperatie, hartjes als OS ringen een kroon sieraden neptieten oo7 foto ballenbak filmposter landkaart kasteel spiegel hersens posters en er staan ook zinnen op, dame Edna zie ik ook voorbij komen,een koe en nog veel meer , Servio loopt al rood aan en roept AH FAK maar houd nog steeds vol terwijl Monique de plaatjes in zich opneemt.
De stem zegt Servio........ strek je armen en alweer FAK in 2.34 heeft hij het toch maar ff geflikt.

Voor iedere afbeelding die Monique goed heeft mag ze 1 product uit de kamer der verleiding nemen.
Nu over naar Monique die in de KVDW heeft plaats genomen en ratelt op wat ze heeft gezien.
Binnen 1 minuut moet ze zoveel mogelijk dingen opnoemen die ze heeft onthouden.
Ze gaat rap van start en ik moet bekennen ze gaat als een speer.............
De tijd is voorbij en de stem zegt dank je wel, je kunt gaan.
Monique neemt weer plaats op de rode bank en de bewoners zijn in afwachting hoeveel zij er goed had.
Dan klinkt *de stem* Monique heeft 11 afbeeldingen correct weten te raden, ze mag 2 producten uitkiezen, dus er ging wat mis want eerst was het 1 product voor 1 goed antwoord, nu zegt Renate voor 5 clues en afbeeldingen 1 product. ( goede samenwerking tussen de stem en de presentatie :? )

Nu filmpje van Gerard, omdat hij heel misschien het huis moet gaan verlaten, leuk achter elkaar geplakt van momenten.
Gerard nu alleen in de KVDW in een gesprekje met Renate.
Ze vraagt of hij spijt heeft van de aktie maar Gerard zegt nee, het is een man van principes.
Gerard hoopt dat de kijkers zijn aktie kunnen waarderen.
Gerard staat gewoon voor wat hij zegt en hij mag weer terug naar de rode bank.
Straks praat renate met Fenneke, de vrouw van Gerard die in de studio te gast is.

Ook Guido komt live in de studio vertelde hij gisteravond op FOK, hij post af en toe gezellig mee ^O^

In de reklame lees ik een beetje de COS maar daar is het een gezellige boel, iedereen zit met spanning te wachten wie eruit moet, zal het Gerard wezen??? zal het Servio wezen???
Of mogen ze alle2 blijven, of moeten ze alle2 het huis verlaten en krijgen we een nieuwe bewoner??? ach zo mijmer ik even verder om de reclame uit te zitten.
Je kunt nog een kwartier stemmen zegt Renate.

Nu Fenneke met Bart,Ook DGK-Eric is aanwezig (caps in de COS)die zit gezellig naast Fenneke op de tribune. Fenneke is in spanning hoe het afloopt, het is geen ramp als hij terug komt maar ach lacht ze.
Fenneke mist hem wel maar het scheelt dat ze hem elke dag op de streams ziet.
Fenneke vertelt *hij vind* als hij iets vind dan staat hij ervoor dus echt een man met principes
Fenneke is wel een keer langer zonder gerard geweest toen hij een zeiltocht maakte en ze zocht hem dan op in Barcelona.

Nu een filmpje over Servio.................
Servio voelt zich niet welkom in de groep en dat wordt pijnlijk duidelijk door de nominatie.
Servio nu in de KVDW babbeltje met Renate, Servio is zenuwachtig en is door 8 mensen genomineert zegt Renate, jeetje zegt hij 8 met open mond.
(had hij dus echt niet verwacht)
Hij heeft voor de 3e keer zijn koffer gepakt zegt Renate, nou zegt Servio uitpakken is sneller.
En Servio weer terug naar de rode bank.

Martijn vriend van Servio nu aan de babbel met Bart in de studio.
Martijd moet goed woordje doen nu Servio is de smaakmaker zegt Martijn.

Tussenstand Gerard 79% en Servio 21%

En Monique en Servio mogen nu 3 producten uitzoeken,die staan opgesteld in de kast der verleiding ( met dank aan Ikea :+) ze mogen even overleggen met de andere bewoners, maar de overige bewoners moeten blijven zitten op de rode bank
18 afbeeldingen goed geraden zegt de stem nu, ze hadden zich dus vertelt. 8)7
(Er was ook gehakketak tussen Renate en Bart over hoeveel producten ze mocht uitkiezen)
een verrassingspakket, kaas en een huppeldepuppakket ( kon ik niet verstaan excuus) en staat straks klaar in de KVDW voor de bewoners.
Voor alle verwarring het is nu duidelijk zegt Renate, ze mochten 3 dingentjes uitkiezen.

Het gaat nu over hoe ze deze dag hebben beleefd qua spanning, Karim vind deze dag niet zo prettig en vind dat de donderdag wel overgeslagen mag worden, Hij vind het een dubbele dag want je neemt onbewust toch afscheid van je mede bewoner.
Sharon nu aan het woord, ze nemen de trekjes van o.a. Guido over en ze roepen nu met zijn alle Guidooooooooo.
Guido moet keihard iets terug geroepen hebben..............in de COS zeggen ze dat Guido FOK riep dat werd hem gisteren gevraagd in de COS en hij is misschien zijn belofte dus nagekomen ^O^ Maar er wordt al driftig naar een filmpje van dat moment gezocht dus we zullen het wel horen of hij FOK of Fak riep >:)

Alexander nu in de KVDW hij moet de producten nu meenemen naar binnen en alleen aan de mede bewoners laten zien,en krijgt een geheime missie binnen 1 uur na de exit van vanavond alle producten verstoppen tot zaterdagavond lukt het hem 1000 euro in zijn persoonlijke kluis, lukt het niet halveert de stem zijn kluis, hij mag met niemand over deze missie praten.
Hij moet de producten laten zien en de enveloppe zo vlug mogelijk aan een mede bewoner geven, Alexander mag zelf iemand uit kiezen.
Alexander geeft hem aan Gerard............... Gerard moet hem voorlezen.
De eerste persoon die de kaart leest krijgt 2000 euro voor zijn eigen kluis.
Niemand wist wat er op de kaart stond. Nou dank je wel zegt Gerard.

Guido nu met Bart aan de babbel, Guido heeft een topweek gehad, supriseparty o.a.
Vriendin van Guido zit ook te stralen op de tribune en Guido houd heel veel van haar vertelt hij O+

Gerard is dus de favoriet van Guido, hij gunt ze het alle2 maar moest een naam noemen van Bart.

Nu moet er afscheid genomen worden van Gerard en Servio, de stemmen worden nu getelt zegt de stem en ze hebben 30 sec. om afscheid te nemen.
Er wordt weer geknuffelt en gekust, en daar verdwijnen ze naar de exitgang, Servio roept mensen het was gezellig...........of niet en ze zwaaien naar hun mede bewoners.

Fenneke nu dat Gerard goed tegen zijn verlies kan en zeer sportief is.
Martijn is ook blij als Servio ook weer thuis is, maar steunt hem ook als hij nog in het huis blijft.
Renate gaat weer lopen zweven en vertelt 6 weken nu al in het huis het is op de helft.
(lijkt wel een schooljuf ppfffttt schiet eens op)
Gerard en Servio staan nu samen in de gang Gerard en servio omarmen elkaar, Fenneke beetje emotioneel en gerard laat een traantje.
Servio mag riichting Vliegveld ze nemen nog even innig afscheid van elkaar.
Gerard wordt flink omarmt als hij weer bij zijn mede bewoners is en vertelt 78% Joanna en Sharon staan bij de exitdeur naar Servio te blerren.

Servio zegt dat het goed met hem gaat en is blij als hij morgen weer bij zijn man kan zijn.
Renate zegt, Martijn zit hier in de studio en dan breekt Servio en gaat huilen.
Hij vertelt zijn geheim, hij is de bingo koningin en heeft beloofd dat hij in vol ornaat met jurk en pruik en al het toebehoren als drag queen zijn opwachting gaat maken in de studio.
Dit was de spannende live uitzending van 24 maart.......tot de volgende keer maar weer :W :W

Uitslag Gerard mag blijven 78% Servio22%
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94576691
nieuwe kluisinhoud
Euro 15.810,00 Mo
Euro 15.050,00 Aafke
Euro 10.950,00 Sharon
Euro 6.800,00 Maik
Euro 4.350,00 Gerard
Euro 4.000,00 Johanna
Euro 3.900,00 Flip
Euro 1.800,00 Alex
Euro 1.600,00 Laura
Euro 1.350,00 Karim
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 25 maart 2011 @ 01:04:12 #88
143001 Prospera
Verfrissend
pi_94584521
Direct na de uitzending neemt Gerard Sharon apart om te praten.
Hij zegt haar geheim te weten: het overleven van een tsunami in India.
Sharon schudt nee; Gerard: de tsunami inThailand?
Sharon knikt.
Gerard: dan weet ik jouw geheim en jij de mijne.
Hij googelt met een muntstuk.
Gerard: Karim, Johanna en Philip zitten op mijn geheim
Ik wil dat je op mijn geheim drukt en Karim op de jouwe; dat gun ik hem.

Later in de slaapkamers wordt veelal gespeculeerd over de clues en iedereen heeft wel een reden om te drukken, maar niet zo duidelijk als het gesprek tussen Sharon en Gerard.

Joanne laat het allemaal, vertrek van Servio, eerst een beetje over zich heen gaan.

Alles wordt tussen de regels bepaald.
  zaterdag 26 maart 2011 @ 16:01:28 #89
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94641744
Een paar zaten op de bank wat bij te praten. Joanna vertelt vervolgens dat ze gezien heeft hoe een medewerker met een iPhone foto's van haar aan het maken was;

"In me, in me, in me dingetje..."
-"In me, in me, in me dingetje, je bent nie goeeeeeed..."

Korte SL.

Update 16:26
Het stel praat en leest wat.

Update 16:37
Er komt een clue binnen; Iemand roept HEY MAIK! en vervolgens wordt een fragmentje afgespeeld uit 'Man in the mirror'. Men vraagt Maik verder te zingen, en die zegt; "Ik ken het nummer niet. :P"

[ Bericht 20% gewijzigd door ArnieAlberts op 26-03-2011 16:39:19 ]
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_94644772
Na een spontane actie van de mannen om zich als vrouw te verkleden, door de kleding van de vrouwen aan te trekken. (En de vrouwen hetzelfde doen met de kleding van de mannen) Klinkt er muziek uit de speakers, Bad Romance van Lady Gaga. Als het nummer is afgelopen wordt Servio bedankt en wordt er geroepen "We komen je opzoeken!".
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')