abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_94323772
registreer om deze reclame te verbergen
Vervolgens zien we de cams op Laura en Karim staan. Ook zien we Monique en Alex waar Aafke en Maik nog even bij komen liggen zodat Mo en Maik kunnen knuffelen. Ze maken een hoop lol met zijn allen en het is een vrolijke boel.

Als iedereen in bed ligt, speculeren Laura en Karim nog over diverse geheimen en Laura is er zeker van dat Gerard en Joanna niet samen een geheim delen:"want dan mag je niet op elkaar drukken" dat weet ze van toen zij een missie met Guido had en op Guido wilde drukken. Dus er is geen stelletje in het huis volgens haar.

Er wordt nog wat gefluisterd tussen Laura en Karim en je ziet Alex en Monique regelmatig naar het toilet gaan. Ook Karim moet nog even plassen en dan gaan ze allemaal slapen.

[ Bericht 3% gewijzigd door Maria44 op 19-03-2011 02:37:06 ]
pi_94335271
Ze liggen gezellig in de tuin in het Portugeese zonnetje...........
Joanna vertelt dat Iedereen haar in Rotterdam kent, echt iedereen herhaalt ze nog even.
En als haar vriend s`nachts gespot wordt in Rotterdam terwijl zij er niet bij is dan krijgt ze minimaal 2 sms`jes van andere dat hij daar en daar is.
en Conny Breukhoven gaat ff over de tong, over die kinderen die hun kluis hadden leeg gehaald enzo, Joanna kent Conny en is een keer op een Free record feestje geweest maar nog nooit bij haar thuis.

Het gaat nu over de smsjes om erin te blijven......Joanna vertelt dat ze extra smsen voor en tijdens de live uitzending. Er wordt ook even gespeculeerd dat Philip mocht blijven door de meeste smsjes en toen hij al gelijk weer het huis binnen mocht ze gingen smsen voor Guido.
(we weten allemaal dat het niet geholpen heeft Guido zit weer in Nederland en mag net als ons de stream en tv uitzendingen bekijken)

Er gebeurt gewoon vandaag weer niks leuks, weer hangende en liggende mensen, waarom ze eigenlijk geboeid zijn ontgaat me nu ook een beetje, dacht en nu krijgen we het maar nee het is niks en het zal nooit wat worden met SST zo jammer.
Maar blijven volgen doen we het met zijn alle op FOK nog steeds, want stel je voor >:) we missen iets.

Gerard wil zwemmen maar Joanna heeft er niet zo een zin in, en ze wil er niet helemaal in want stel dat haar haren nat worden, Ja zeg, zegt Gerard..samen uit samen thuis hoor dan steek je je haren maar op.

Karim en Philip zitten er al in en Sharon en Laura lopen er netjes naast veel gegil en veel gelach.
Joanna loopt nu ook tot haar enkels netjes op de rand in het water en staat een beetje te lachen volgens mij als een boerin met kiespijn, Gerard de bikkel gaat een paar sec helemaal koppie onder.
( zit te wachten tot hij eens flink aan die arm trekt en ze zo hoppa met jurkje en al in het zwembad ligt)
Karim kijkt of Joanna haar zender om heeft en Gerard loopt een beetje aan haar te trekken *Me haar, Me Haar* roept Joanna maar ondertussen staat ze Sharon nat te schoppen.
Kijk uit........roept Sharon ik heb een zender om, en iemand trapt beetje water richting Joanna, Kijk uit me haar roept ze weer, dat vind ik echt goor.............. 8)7 8)7 8)7

Alle bewoners zitten nu aan de rand van het zwembad ( behalve de eenling Servio) die niet geboeid is maar het schriffie bij moet houden en op het sleuteltje moet passen, met hun voeten in het water, Sharon zegt....Het is de eerste keer dat we zo met zijn allen hier zitten, vind het wel lekker.
En zo zal de middag wel verder gaan zonder iets aktiefs, zolang de rode telefoon zwijgt en hun geen opdrachten zal geven wordt het een middagje lui langs het zwembad hangen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 19-03-2011 15:47:43 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94344778
Gerard probeert het geheim van Joanna te raden:
Misschien ben jij wel de minares van de stem, waarop zij verontwaardigd reageert van
hoe kan dat nou ik heb toch 'n vriend!!
Dat maakt volgens gerard weinig uit .... en maakt gebaren waaruit moet blijken dat het ondanks dat toch zo kan zijn.
Dan komt de opmerking van dat de stem wellicht gewoon haar vriend is. Dat zou wel 'n stunt zijn.

Ondertussen is Servio het haar van Sharon aan het doen en verveelt Philip zich dood en zegt dat hij andere dingen
te doen heeft, dit lijkt niet meer te zijn dan lekker op de bank te gaan liggen.

Aafke is boos, omdat gerard weer op haar wil drukken. Volgens haar is hij bezig met 'n vies manipulerend spelletje.
Gerard begrijpt het ergens wel dat ze 'n beetje boos is maar sharon zegt komop zeg we zijn met 'n spelletje bezig en dat hoort er nu eenmaal bij.

Laura en karim zijn ondertussen in de slaapkamer bezig met het bed verschonen.

Op dit moment worden de bewoners naar de woonkamer geroepen en er komt 'n danswedstrijd.
Voor de winnaar van deze missie volgt er 'n verrassing en die verdienen ook 1000 euro voor hun kluis.
Ze krijgen 'n uur om 'n dans te oefenen. De bewoners krijgen de keuze uit de wals,
de quickstep en de tango.

[ Bericht 0% gewijzigd door Little_Lunatic op 19-03-2011 20:08:30 ]
monique pisters heeeeeel nederland heeft je kut gezien. Je ouders kunnen weer trots zijn op je!!
|| Gifplaatjes SST || || II ||
pi_94347058
registreer om deze reclame te verbergen
De dans wedstrijd.

De winnaars krijgen een verrassing en verdienen ook 1000 euro voor hun kluis.
Er gaat een uurtje geoefend worden en mogen een keus maken uit de wals,
de quickstep en de tango.

De bewoners zijn flink aan het oefenen op de tango,wals en de quickstep, ik hoor slow slow slow sluit krijs, vooral Sharon hoor ik er boven uit.
Op het plasmascherm zie je de danspassen een *thuiscursus* en de vrouwelijke stem zegt maar steeds slow slow slow sluit kruis en dat ontelbare keren.
Ik zie de stelletjes de hele woonkamer in beslag nemen Joanna op palen van hakken ( erg mooi) en ook laura heeft haar dansschoenen aan.
Aafke oefent op haar blote voeten......Er wordt echt fanatiek geoefend en ze vinden het allemaal wel leuk als ik het zo zie.
Servio staat er een beetje verloren bij al moet hij opletten ( waarop ben ik nog niet achter)

Kijk en hoor nu Maik en Aafke....... Maik weet het zegt hij tegen Aafke wat hij moet doen, en kijkt over Aafke heen terwijl Aafke alleen maar oog voor het voetenwerk heeft.
Laura geeft karim een complimentje dat hij het goed doet, Ja zegt Karim, en met een jongen die nog nooit gedanst heeft, laura haar hand raakt even de kin aan van Karim omdat hij haar recht in het gezicht moet aankijken en ze oefenen weer verder.

VERVOLG KOMT ER AAN klikte per ongeluk op invoeren :@

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 19-03-2011 20:55:33 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94347988
Ik hoor Sharon roepen, mijn handboeien doen Fuckingpijn, Philip zegt er gelijk achteraan, kunnen deze dingen nou niet af, we zitten nu toch aan elkaar ( doelend op dat ze toch samen aan het dansen zijn)
Servio ondertussen doet hun weer een paar danspasjes voor en ze kijken naar zijn voeten hoe hij ze neer zet.

Ik was monique en Alexander vergeten :@ die staan leuk met elkaar de danspassen te oefenen. Monique heeft er ook wel lol in als ik het zo bekijk.
Hoor Monique voor achter zij sluit en ze neuried er tussen door..........
Ze legt het Alexander op een goede manier uit niet dwingend maar gewoon van snap je en kijkt hem dan weer aan.
De Tango wordt door hun goed geoefend. ( weet niet welke bewoner wel of niet kan stijldansen maar volgens mij heeft Monique het vaker gedaan)
Alexander vraagt aan Monique, wil je een slokje water hebben, nee,ja ,ja zegt monique maar zijn we nu de enigste die dat steeds doen??
Alexander schenkt in een bekertje een beetje water voor haar in en geeft het aan haar, na het bekertje leeg gedronken te hebben gaan ze weer verder.

Dan springt het plasmascherm weer aan en daar komt de quickstep, de hele dans wordt nu op het scherm getoond en daar gaan ze weer.
Voor, zij ,sluit, zij ,achter, zij ,sluit, zij etc.etc. en de vrouw op plasma zegt *** gaat U rustig verder*** :+ :+
Monique en Alexander staan nu voor het scherm Monique legt het Alexander uit, kijk ik weet het al, je maakt je passen niet helemaal af, je laat het iets open staan ( ben er achter monique kan dus stijldansen)
Monique hoor ik alles weer opnoemen voor,zij,sluit, kom maar en 1-2-3 en bij 4 is je been open.......snap je hem vraagt ze aan Alexander.

De rest van de stelletjes zie ik echt aan het stuntelen en klungelen dus Monique en vooral Alexander met zo een danspatner als Monique heeft een streepje voor.

Servio staat ondertussen met een denkbeeldige patner ook de danspassen te oefenen........ach had dan een opblaaspop voor die jongen ff geregeld denk ik dan bij mezelf. >:)

Laura en Karim staan te kijken naar het plasmascherm waarop weer de danspassen door een danspaar worden voor gedaan.
En zo oefenen ze verder..straks de wedstrijd nou als ik het zo bekijk hebben Monique en Alexander al gewonnen......we wachten af. :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94349384
Nu klinkt de stem................de bewoners hebben nu een uur de tijd om zich mooi te maken en op te frissen etc.etc. Servio mag op het teken van *de stem* 5 minuten de boeien los maken zonder dat het hun geld kost.....
De stem zegt er staat iets in het labyrinth om het extra feestelijk te maken, Servio opend de deur en daar komt een rek met allemaal dansjurken en smokings voor de heren schoenen etc.etc.

Joanna staat als een achtelijke er aan te trekken en te rukken,(aan het rek met kleding) ik hoor Sharon zeggen...rustig rustig Joanna, Joanna staat er beledigt bij maar Sharon houd voet bij stuk en roept, ff allemaal naar achteren want zo werkt het niet (het kledingrek naar binnen te rijden)
Zo he roept Joanna, Laura heeft een mooie jurk......ik hoor de afgunst in haar stem, (of het ligt aan mij kan ook maar verwend is dat kind wel pppffttttt)
Zie Joanna nu lachend met Gerard achter haar aan trekkend richting slaapkamer met een mooie blauwe jurk
Dat uurtje wat ze krijgen mag Servio iedereen helpen om ze mooi en netjes aan te kleden.............
Het gaat niet alleen om de uitvoering van het dansen maar ook om de presentatie zegt de stem.
De stem heeft ook al drie keer om geroepen dat alle bewoners hun batterijen moeten gaan wisselen, maar ach ze lopen te graaien en alles uit te zoeken dus wat luisteren naar **de stem**
Ik ga geen uur lang verslag doen van het om kleden, het toiletbezoek,het opmaken van de dames
We wachten af....wel een leuke opdracht......*de stem* noemt Servio de sleuteldrager :+ en mag nu de koppels los maken.
Ik werp gauw even een blik op de stream maar die jurken alleen al *zucht* dat het dus een mooi plaatje gaat worden voor tv staat nu al vast.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94352476
registreer om deze reclame te verbergen
De bewoners zijn allemaal mooi aangekleed en mooi opgemaakt. Haar netjes enzovoort. Op dit moment gaat de wedstrijd beginnen. Ze moeten hun posities innemen op de oranje dansvloer. Iedereen begint de dansen op de muziek. 'Gerard doe serieus!' hooor ik joanna zeggen. Servio zwerft er een beetje tussen door. Het schijnt fout te gaan bij Joanna en Gerard. Gerard is niet serieus volgens Joanna. Servio is inmiddels aan de kant gaan staan om toe te kijken. Iedereen is echt serieus aan het dansen. Philip en Sharon moeten nu op de rode bank gaan zitten. De rest moet de tango gaan doen. Laura en karim doen het naar mijn idee uistekend. Evenals monique en alex. Zij zijn hardop aan het meetellen. Joanna en gerard moeten nu ook op de rode bank zitten. De tango zet zich wel voort. De muziek is gestopt en ze moeten nu de quik step doen. De muziek begint weer. Laura en karim, monique en alex, en mai en aafke zijn nog in de race. Laura en Karim moeten nu op de rodebank gaan zitten. Woeeh aafke hoor ik de zittende bewoners schreeuwen. Monique en alex moeten ook op de rode bank gaan zitten. Maik en aafke hebben dus gewonnen. Aafke heeft dit nog nooit gedaan zegt ze. Ze winnen 1000 euro voor hun kluis en in t labyrinth staat champagne klaar.
pi_94352531
Het is half 11 in donker Amsterdam, dus in Portugal is het half 10 en we gaan beginnen.
De stem liet even blijken dat de bewoners de regels overtreden, er moet naar hem geluisterd worden......denk dat na aanleiding dat de stem eerder drie keer moest roepen dat de batterijen moesten worden verwisseld maar de bewoners deden net of ze *de stem* niet hoorde.
De bewoners staan klaar, de dames hebben prachtige jurken aan, de 1 ziet er nog mooier uit dan de ander, de heren mooi in smoking.
Ze krijgen nu nog eerst alle dansen te zien op het plasmascherm en oefenen nog wat...ik zie Sharon aan de arm van Philip zwieren in een mooie bordeauxrode jurk........Laura heeft een rode jurk en oefent nog driftig met haar danspatner Karim.........

Aafke heeft een goudkleurige jurk aan en ziet er schitterend uit, Joanna heeft een blauwe jurk en Monique een beige met bruine jurk..........de regie heeft mooie jurken aangeleverd dus het plaatje is compleet.

En dan gaan ze beginnen, ze moeten allemaal hun positie in nemen en de wals gaat van start.........de Secret Story Ballroom Danswedstrijd begint NU zget de stem...........

Ik hoor Joanna lachen en Gerard moet stoppen van haar, Gerard begint dus verkeerd met het verkeerde been.....

Ondertussen zie ik Servio helemaal alleen aan de kant staan, en krijg een beetje medelijden met hem want hij staat er toch als lullutje lampekap bij :@

Ik kijk weer even naar de stream en hoor Joanna tegen Gerard zeggen....Ik ga jou wel leiden, dit vind ik echt niet leuk, wat zit je nou te kutten......Gerard zegt tegen Joanna, het is wel al duidelijk dat wij niet de eerste zijn. :Y

Sharon en Philip zitten op de bank, de rest van de koppels dansen nu de Tango, Monique en patner en Aafke en patner doen het serieus terwijl Gerard gewoon een beetje de clown uit hangt _O-
Laura en Karim zijn ook nog in de race........
Dan klinkt de stem Joanna en Gerard neem plaats op de bank.....ze zijn af, Sharon zegt nog sorry tegen Gerard terwijl ze hem uit moet lachen.

Nu voor de overgebleven drie koppels de Quickstep en ik hoor Gerard zeggen **Alexander is van adel die moet dit dus kunnen* ondertussen dansen ze lekker weg.
Laura en Karim moeten ook plaats nemen op de rode bank roept de stem.............
Monique en Alexander moeten ook nu op de bank plaats nemen zegt de stem............
Dus Aafke en Maik blijven over.....Aafke heeft nog nooit gestijl danst zegt ze, ik zweer het.....

Aafke en Maik hebben de Secret Ballroom Danswedstrijd gewonnen zegt de stem nu en hebben allebei ieder 1000 euro gewonnen en een verrassing in het labyrinth, ze rennen naar het labyrinth met zijn 2e en daar staat een hele grote fles champagne met 2 glazen.....Aafke roept maar we delen hem met zijn allen............ en zo komt er een einde aan deze Secret Story Ballroom danswedstrijd. :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 19 maart 2011 @ 23:15:48 #59
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_94354015
Na een geslaagde Ballroom danswedstrijd is er een lekker potje drank binnengejast. Echter Joanna en nog wat bewoners weigeren om te drinken en willen eerst de boeien af. Joanna roept een staking af.. maar al snel zijn er bewoners die gewoon lekker een drankje nemen.
Servio vertelde ze duidelijk dat ze zelf voor dit huis gekozen en voor dit avontuur: "Nou, hier heb je het" beindigt hij zijn betoog.
Vervolgens schalt er stijlvolle dansmuziek uit de speakers en wagen de bewoners zich eraan hun net geleerde dans skills ten uitvoer te brengen..freestyle!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  zondag 20 maart 2011 @ 03:03:49 #60
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94363132
quote:
6s.gif Op zondag 20 maart 2011 02:20 schreef bollokus het volgende:
- de danswedstrijd is gewonnen door Aafke en Maik en de beloning was een fles champagne deze werd verdeeld onder de bewoners
-de stem roept om dat er iets in de KVDW ligt dit hield in bier, wijn en wodka. In 1e instantie wil een deel van de bewoners de drank weigeren omdat ze nog steeds geboeid zijn. Karim geeft het voorbeeld pakt een biertje en bijna iedereen volgt.
- de sfeer word steeds grimmiger later op de avond de irritaties komen naar boven en servio heeft teveel gedronken waarbij hij weer verschillende raken opmerkingen maakt tegen zijn mede bewoners
- Jo begint te klagen dat ze pijn heeft aan haar voet en wil naar huis. ze belt aan bij de kvdw en komt terug zonder verdere informatie. wat er wel verteld word is dat zondag om 23:15 iedereen verlost word van de boeien. (onbevestigd!!)

tot zo ver wat ik meegekregen heb.
quote:
6s.gif Op zondag 20 maart 2011 03:00 schreef bollokus het volgende:
kleine edit die ik niet helemaal in details uit ga leggen
na het voorlaatste bericht is het verder uit de hand gelopen en is de spreekwoordelijke bom geexplodeert!
Jo en Gerard werden losgekoppeld voor in 1e instantie 5 minuten. Jo rende in tranen weg en weigert de boeien weer om te doen. Meerdere bewoners proberen dit uit haar te praten op dat moment begint servio volgens meerdere bewoners de baas te spelen. Alex gaat hier op in en dat is het moment van de explosie. Flipje in tranen, laura in tranen. Gerard en Jo zijn op dit moment nog niet vastgekoppeld en de KVDW ingeroepen. Laura geeft nog een paar keer duidelijk aan dat ze weigert om met de missie te stoppen.
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
pi_94364074
Ik zal proberen het tot in details duidelijker te maken. Het is 1 groot drama in het huis.
Joanna begon te huilen, maar dan ook echt heel hard huilen. Ze wil losgekoppeld worden, maar Servio liet haar even wachten want hij was druk met de administratie. Servio vroeg Joanna om even rustig naast hem te zitten. Dat lukt niet meteen, dus koppelt hij Joanna los. Joanna rent hard huilend weg, en kleed zich om. Servio zegt heel hard: Het is een spel, en JIJ hebt je daarvoor opgegeven, jij bent die uitdaging aan gegaan. Iedereen zegt dat hij Joanna nu echt even moet laten. Alex zit met Monique op het bed van Servio, waar Servio zelf ook zit. Hij stuurt hun allemaal weg op een dominante manier. Alex weigert dat. Servio loopt weg naar de woonkamer. Monique is Servio helemaal zat. Ze herhaalt een paar keer dat hij cht het huis uit moet. Alex, Maik en Aafke zijn het ermee eens. Alex vind dat Servio de baas speelt in het huis. Dan gaan ook hun naar de woonkamer waar het allemaal nog meer uit de hand loopt. Servio probeert duidelijk te maken dat als mensen los willen dat gewoon kunnen doen. Dit doet hij op een histerische manier door te schreeuwen en te vragen om alle aandacht. Joanna nog steeds helemaal in tranen en Servio probeert haar aandacht te krijgen. ''Je kan gewoon los, kan ik de kanker krijgen dat ik die sanctie krijg..'' Waarop Laura schreeuwt: ''Hee wil je ophouden met dat Kutwoord!'' en ook zij nu in tranen en barst in huilen uit. Ze loopt met Karim naar de slaapkamer. Karim denkt dat ze huilt om de handboeien, maar later komt hij erachter dat het om dat woord ging. Karim wil los gemaakt worden om de andere te laten zien dat dat gewoon kan. Omdat hij ziet dat de andere er echt aan onder gaan, maar niet durven de sanctie opzich te nemen. Laura wil dat absoluut niet omdat ze dat ziet met falen. Laura laat dat duidelijk weten: '' IK GA ER NIET MEE STOPPEN, HOE VAAK MOET IK DAT NOG ZEGGEN''
Dan wil Laura naar Servio om verhaal te halen, maar bij servio treffen zij een huilende philip aan :o
Philip blijkt te huilen, omdat hij het niet aan kan zien hoe andere mensen hier onder lijden. Ook hij wil losgekoppelt worden om dezelfde reden als Karim heeft, maar Joanna en Gerard zijn met de sleutel de kamer van de waarheid ingegaan. Er volgt een discussie in de slaapkamer, over de handboeien, waarbij eigenlijk iedereen dezelfde mening heeft. Dan breekt ook Monique in tranen uit, want ze wil naar huis zegt ze. Laura praat nog met Servio en Servio bied netjes en ik denk oprecht zijn excuses aan. Gerard en Joanna zijn inmiddels de kamer vd waarheid uit, en Monique moet nu de kamer in. Ze word losgekoppelt van Alex en gaat huilend de kamer in. Gerard trekt eerst nog een broek aan en dan vertellen Gerard en Joanna wat er allemaal besproken is in de kamer vd waarheid. Joanna heeft blijkbaar met de baas gesproken, en Gerard heeft met haar over het geheim van Aafke gepraat in de kamer van de waarheid ??
Dan volgt er een streamlock ik denk omdat ze het over de baas heeft. Als de cams weer aangaan zit eigenlijk nog iedereen vast. Verder heb ik niet veel meegekregen want toen begon ik aan dit verslag. Karim en Laura zijn naar bed, en Gerard heeft een klein ruzietje met Philip. Waarover weet ik niet precies, maar gerard en joanna gaan naar bed. Daar aangekomen gaan ze op het bed zitten. Gerard: '' Joanna, je bent een R-A-T een rat.'' Hij is erg kwaad. Hij kijkt op en kijkt in de camera's om nogmaals te zeggen: ''Zij is een rat! ik zeg het nu: ze is echt een rat!'' ''Ik dacht dat wij een pact hadden Joanna, jij loopt doodleuk te vertellen wat wij allemaal besproken hebben in de kamer vd waarheid, je bent een rat! '' Hij trekt nu de boeien los en kijkt in de camera: ''SANCTIE! IK!'' ''Ik ben helemaal klaar met jou, geen nacht meer met haar in 1 bed''
Iedereen schrikt hier een beetje van en nu (zo'n 10 minuten later) hoor ik Gerard zeggen: ''Ik ga anders wel gewoon weg, echt waar, het is zij eruit of ik''
  zondag 20 maart 2011 @ 10:14:26 #62
55835 ZaZoe
The spice of life
pi_94366672
quote:
1s.gif[b] Op [url=http://forum.fok.nl/topic/1620878/1/999#94364074]Verder heb ik niet veel meegekregen want toen begon ik aan dit verslag. Karim en Laura zijn naar bed, en Gerard heeft een klein ruzietje met Philip. Waarover weet ik niet precies,
Dat ging over het geheim van Aafke dat Gerard aanhaalde met een medewerker in de kamer van de waarheid. Hier is Gerard imho eigenlijk al geknakt, dat was namelijk best wel een felle woordenwisseling met Flip. Daarna ging Geer met Jo (nog geboeid) naar de slaapkamer waar ie Jo voor RAT uitmaakte en vervolgens de boeien af deed.
Vond het wel vreemd van Gerard dat ie daar pas uitviel tegen Jo, hij had daar al eerder de kans voor namelijk. Maar ik denk persoonlijk dat de woordenwisseling in de douche met Flip Gerard geknakt heeft.
Ook gullie kunt de groeten uit Brabant krijgen!
pi_94367138
nog even ter ondersteuning over waar gerard zo boos om werd:

In de kamer van de waarheid, waar ze zo 20 minuten zijn geweest, hebben ze een telefoon gesprek gehad met de baas. Ook de stem was daarbij. Gerard ging achter de bank zitten omdat ie alleen zn onderbroek aanhad. Gerard heeft tegen de stem gezegd dat hij maandag voor aafke wil drukken; 'ze is bolletjesslikker' Volgens joanna op een respectloze manier met gebaren met handen en tong enz. Toen ze de kamer uitkwamen heeft ze iedereen verteld wat er allemaal in de kamer vd waarheid gebeurt was, want dat moest volgens joanna. Gerard was hier totaal niet blij mee, omdat hij joanna vertrouwde. Hij is dus boos dat Joanna nu heeft verteld over Gerards idee van Aafkes geheim.
  zondag 20 maart 2011 @ 11:38:35 #64
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94368410
11.10 nederlandse tijd **de stem** Goedemorgen bewoners het is tijd om wakker te worden.
Over een half uurtje worden alle bewoners op de rode bank verwacht, ze roepen allemaal ik heb geen oog dicht gedaan etc.etc.
Joanna was als eerste wakker en zag haar in haar eentje ( wel met handboei nog aan de pols bungelend) in de keuken wat rommelen.
Krijgt vannacht een staartje?? Krijgt Gerard een sanctie of gaan ze elkaar de hele dag verwijten maken want dat het gisternacht uit de hand is gelopen was te verwachten...............

Servio die vannacht toch een aardig slokje op had en er een one man sjow af en toe van maakte.

De stem klinkt weer.....Bewoners het is voor iedereen tijd voor batterijen te verwisselen.
Hoorde Joanna ook klagen dat een half uurtje te kort is om je op te frissen etc.etc. om daarna op de rode bank plaats te nemen.
Zie Joanna nu wel druk met de stofzuiger, ze ruimt de bende op rond de rode bank want ja, het tv plaatje moet er netjes en verzorgt uit komen te zien.
Maik en Aafke liggen nog uitgeteld in bed terwijl ik ook Gerard nog niet in de keuken zie staan.........

Joanna is ondertussen nu maar met een trekker bezig de bende van de vloer bij elkaar aan het vegen, de rest loopt een beetje te lanterfanten.............
Servio helpt haar met de rode bank, maar joanna weet het weer beter terwijl Servio roept..Schat dat werkt niet, er wordt aan de rode bank getrokken.........Servio zegt nou nu is de bank gebroken.
Iedereen bemoeit zich er nu mee, Sharon en Philip nog steeds aan elkaar vast geketent zijn aan het duwen en trekken, Karim zegt nog een stukje en dan staan de banken weer netjes tegenover elkaar zoals het hoort.

Monique en Alexander zijn ook weer terug in het land van de wakkere mens en Monique staat wat te rommelen in een laatje.
Gerard zie ik voor de spiegel,hij staat zich aan kleden, helemaal in zijn eentje want ja, zijn danspatner Joanna heeft de boei om haar pols, welke sanctie staat Gerard te wachten???? Want als ik het zo lees hier op FOK staat Gerard bij de meeste op nummer1 :+ dus als er een zware **straf** gaat volgen voor Gerard zullen de COSSEN niet meer terug te lezen zijn >:)

Gerard is nu in de keuken, ik hoor hem zeggen *Vandaag ga ik Servio helpen dan staat hij er niet meer alleen voor** Het was in het algemeen denk ik maar zeker ook bedoelt voor Joanna, die zegt niks en loopt weer verder op te ruimen.

Gerard vraagt nu in de keuken aan Joanna, heb je lekker geslapen, ja, zegt Joanna naar omstandigheden goed en jij, Ja zeker zo zonder boeien,mooi zo zegt Joanna, Gerard zegt als een roos,en staat nu te fluiten en te neurien, hij weet het dat hij zo iemand op de kast kan jagen met zulke opmerkingen en dingen doen _O-

Laura hoor ik tegen Karim zeggen, heb ik je gisteren al gezegd ik ga niet los ( de boeien) die speelt het spel zoals het hoort.

Sommige bewoners staan nu hun tanden te poetsen want nog even en ze moeten gaan zitten op de rode bank.............\
Wat zal er staan te gebeuren vandaag, de bewoners hadden gisteren al gehoord ze moesten vandaag in de damesslaapkamer met zijn allen want er werd wat gedaan in de woonkamer, een verrassing? een verbouwing? slingers toeters en bellen? of zou het hele feestje en plan niet door gaan na gisterenavond....we wachten af.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 20 maart 2011 @ 11:50:40 #65
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94368783
De bewoners zitten nu allemaal op de rode Bank in afwachting van wat komen gaat.
Het gaat over toilet schoonmaken en dat de bank niet goed staat, aan beide kanten wordt nu de banken recht gezet, hoor iedereen door elkaar en hoor Sharon er weer bovenuit dat hij niet goed staat.

Iedereen staat een beetje erbij en zie Servio weer de weg naar zijn neus zoeken om te gaan peuteren.
Karim regelt het even deze moet zo en deze moet iets zo en er wordt met de banken geschoven.
Zo is het goed jongens.....hoor ik Sharon weer zeggen en Monique vind van niet want die en dat moet zo. vraag me nu werkelijk af of het zo moeilijk is de banken tegen over elkaar neer te zetten 8)7 8)7 8)7
_O- _O- _O-
Nou dat was dus mijn verslag want we hebben een Streamlock, dus het wordt speculeren wat er gezegd wordt, knap lullig van de *regie* :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 20 maart 2011 @ 12:18:30 #66
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94369679
nadat ze op de rode bank plaats moesten nemen volgde een streamlock, heeft ongeveer 10 minuten geduurd en we zijn weer terug in het huis.
Joanna staat een beetje op te ruimen zie sommige weer op bed liggen en gerard en Alexander zitten buiten in de tuin te praten over vannacht.

Gerard zegt dat hij bij zijn standpunt blijft van vannacht, hij vind Joanna nog steeds een RAT, en heeft zelf zijn handboei af gedaan zonder het sleuteltje.

Gerard zegt...Ik ben er trots op dat ik op deze manier genomineerd ben, door deze sanctie, hij is er trots op zegt hij nog een keertje. en niet door een andere manier het huis te moeten verlaten.
Voor Gerard is het een uitgemaakte zaak en door jou kan ik drukken zegt hij tegen Alexander voordat ik weg ga, Alexander zegd nee jij gaat niet weg.
Alexander is erg benieuwt wat er nu gaat gebeuren in de groep, Gerard voelt zich nu buitengesloten de groep maar Alexander zegt **Jij bent mijn mattie**
Alexander wil wel de vrede bewaren in de groep stelt zich erg neutraal op zegt hij tegen Gerard.

Gerard vraagt aan Alexander hoe Alexander het dan gaat doen neutraal te blijven, Gerard had zelf een exit had hij niet erg gevonden, zegt hij, Gerard vertelt nu dat hij geen moment langer aan die RAT (joanna) vast had willen zitten, aan Alexander had hij het niet erg gevonden.
Volgens mij is Gerard er helemaal klaar mee, volgens Alexander was dit 1 van de zwaarste beproevingen in het huis,maar Gerard vind van niet.
Buiten ( dus als ze het huis allemaal uit zijn ) wil Gerard het er nog wel een keertje met Alexander over hebben.
Dan zeggen ze buiten schijnt de zon en vandaag gaan we lekker chillen.

Nu Miak en Monique, Maik is chaggie en zegt dat tegen Monique, Monique zegt......hoop dat jij ook dan deze keer naar mij toe komt en meer gezeik dus, Maik bied bij deze zijn excuus aan haar aan.
Iedereen is volgens mij weer verlost van de boeien, dus we gaan weer vrolijk verder vandaag.
Wens jullie weer veel stream plezier :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94372164
13.15
Maik en Monique hebben een gesprek.
Maik verteld dat hij besloten heeft weg te gaan.
Hij verteld op een kalme manier dat hij besloten heeft om weg te gaan.
Eigenlijk was hij al klaar met het huis en de mensen toen hij eruit werd gestemd.
De enige reden dat hij terug kwam was om Mo, met de rest heeft hij niets.
Monique wil niet dat hij gaat. Ze blijft kalm maar smeekt hem wel om te blijven.
Ze wil nog een paar dagen met hem en wil echt niet dat hij gaat.
Maik voelt zich in een freakshow terecht gekomen.
Monique blijft hem overhalen, zegt dat hij nu bekend aan het worden is in Nederland etc.
En ze zegt dat als hij weg gaat zij ook naar huis gaat.

Verder begint hij over wat twijfels in hun relatie.
Maik is teleurgesteld in MO omdat ze gister toch een wijntje nam.
Mo legt uit dat ze met de danswedstrijd heel erg wilde winnen. Het dansen met Alex lukte niet zo goed. Ze botsten telkens tegen anderen. Omdat ze Alex telkens sommeerde om door te gaan kwam Servio naar haar toe, zei dat ze eigenlijk het gemeentste meisje van het huis was en dat anderen dat ook dachten. Ze moest maar een wijntje nemen dan was ze wat leuker.

Maik zegt letterlijk: ik vindhet ook moeilijk met jou.
Ik weet niet hoe we na dit huis samen zijn zegt hij. Ook twijfelt hij of ze om kan gaan met zijn bi-sexuele gevoelens.
Monique zegt dat ze er moeilijk over kan praten maar dat ze er wel mee om kan gaan.
pi_94372680
Monique neemt de twijfels van Maik niet erg serieus merk ik.
Hij blijft aangeven dat hij twijfelt over dingen maar Monique snoert hem de mond door te zeggen hoe leuk en lief ze hem wel niet vind.
Hoe graag ze na dit huis samen dingen met hem wil doen.
Ze blijft haar adoratie uitspreken.

Maik wordt gek van Aafke zegt ze.
Monique ook.
Maik baalt ook dat het gister uit de hand is gelopen terwijl hij toch vantevoren aan heeft gegeven dat mensen niet zo veel moeten drinken.
Monique zegt dat hij zich druk moet maken omdat hij er juist goed vanaf steekt op deze manier.

Monique zegt dat hij niet te moeilijk moet denken over de relatie.
Als hij alleen wil zijn moet hij dat gewoon zeggen.
Maik zegt dat Mo dit dan ook niet heftig moet oppakken.
Monique zegt dat ze dit niet zal doen.

Verder blijft ze er op hameren hoe goed hij het zal doen op TV en dat ze zo trots op hem is.
Maik zegt dat hij wel weet wat hij waard is en dat het niet is.

Sharon heeft voor Mo afgedaan.
Maik heeft dit gevoel niet.
Monique denkt dat Sharon jaloers is omdat ze Maik ook hardstikke leuk vindt...(??)
Daarom snapt Mo dat Sharon zo op haar reageert maar dat geeft niks zegt ze.
pi_94373560
13.50
Gerard en Joanna zitten samen in de tuin.
Heel kalm, rustig en vriendelijk over koetjes en kalfjes.
Over wat ze horen, een heipaal in de verte etc.
Geen idee wat er in de tussentijd is gebeurd waardoor ze zo relaxed met elkaar zijn.

Karim komt erbij en vraagt of ze nader tot elkaar zijn gekomen doordat ze vastgeboeid zijn geweest.
Beiden zeggen dat ze elkaar beter hebben leren kennen.
Joanna zegt dat er niet veel mis is met Gerard. Wat hij gister deed was niet leuk maar dat er niets mis met hem is.
Ze is blij dat ze vast heeft gezeten aan Gerard.
Gerard zegt dat het lief is dat ze dat zegt.
Hij vond het een bijzondere ervaring maar hij wil nooit meer aan niemand vastzitten. Maakt niet uit aan wie.
De sanctie dat hij zich los heeft gemaakt is dat hij genomineerd is.
Hij maakt zich er niet druk is. Als hij weg gaat is het een mooie ervaring geweest.
  zondag 20 maart 2011 @ 21:26:07 #70
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94393755
En het is weer avond en iedereen heeft gegeten, Aafke en monique zitten flink af te geven over gerard in de slaapkamer, en ondertussen zie ik Stientje Sorbo ( Joanna ) flink met de stofzuiger heen en weer.
Aafke vind Gerard maar niks, ze kan haar vinger er niet op leggen zegt ze, want misschien dat hij in het *normale* leven wel aardig is maar toch, ze heeft er gewoon echt de pest in omdat gerard een clue over haar heeft, en van de week ging ze al zo tekeer erover en echt gezakt is dat niet, zo merk ik.

Aafke staat nu buiten in de tuin bij Karim, Laura en Monique en ze hebben het over Gerard, zal hij niet in het leger hebben gezeten, hij is druk en kan schreeuwen en treed graag op de voorgrond maar als een ander het zou doen dan heeft hij commentaar.
Aafke vraagt.......kunnen we niet allemaal gaan samenwerken tegen Gerard, maar Karim is resoluut, nee dat niet, nee hij is een maatje van mij, ik ben niet zo dat ik me alleen op hem ga focussen.

Karim heeft misschien een clue over Gerard maar weet niet of de missie bij een clue over degene is zegt hij.

Laura en Monique hebben alle2 twee mensen waar ze misschien iets van weten, maar Laura zegt dat ga ik hier nog niet delen.
Karim zegt.....het gaat niet lang meer duren voordat er een geheim uit komt, Monique knikt en zegt ik hoop het.

Gerard,Alexander en Maik zitten aan de andere kant van de tuin, Gerard staat iemand na te doen, hand door het haar en met de heupjes wiegen en Maik en Alexander moeten raden wie hij uitbeeld, jammer de stream :( wordt weer gedraaid naar Monique en Aafke die gewoon weer verder roddelen waar ze gebleven waren.
Het gaat nu over Stientje Sorbo (Joanna), Aafke zegt ze is ook de poetsvrouw in huis, lijkt wel of??? en Joanna moet hebben gezegd dat *de Stem* Joanna dat heeft opgedragen.

Aafke zit nu op de rode bank waar Philip op ligt, ze vraagt.......wat denk je, moeten wij de vrouwen of de mannen nomineren, volgens de statestieke wel de vrouwen zegt Philip, nou dan staat Gerard tussen de vrouwen zegt zij.
Philip weet nog niet wie van de vrouwen of de mannen hij gaat nomineren.Aafke en Philip hebben het er nu over dat het verboden is met elkaar over de nominatie te praten, wie je gaat nomineren etc.etc. Philip zegt dan vraagt ze het toch op een andere manier aan me.
Het gaat nu over Monique en Philip zegt tegen Aafke *je bent geen postduif* Aafke lacht en zegt.....dat zal ik tegen haar zeggen, Philip zegt ik weet hoe vrouwen zijn.
Philip zegt dan moet ze maar naar me toe komen en ik bijt niet.
Aafke zegt, ze denkt dat zij de 1e keus is bij jou.
Laat hun maar even alleen want langer naar dat gemanupileer van Aafke kan ik niet luisteren en ga maar weer naar de volgende stream.

Daar zitten Stientje Sorbo en Monique ook over de nominatie te praten, Joanna zegt als ik genomineerd morgen wordt dan is het maar zo, ze maakt zich er niet druk meer om en dan heeft ze rust.
Ik laat die meiden maar weer verder kletsen zonder dat ik *luistervink* blijf spelen... :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94408706
Gisteren avond om half 10 gaf Alex aan naar bed te gaan ongeveer een half uur later gaat de stream op de mannen slaapkamer waar laura en alex liggen over geheimen te praten en dat het logy boven het bed zo fel is, gaat al snel over in flauwe grappen, ze hebben het er over dat ze zoudd willen dat het licht uit gaat, niet veel later gebeurt dit ook, ze kruipen wat dichter naar elkaar toe en na een paar minuten zijn er kus geluiden te horen en zien we het ook na een tijdje zoenen zegt Laura kut huis, Alex denkt dat ze dit zegt omdat er mensen naar binnen kunnen kommen lopen Laura zegt dat dat haar niks kan schellen maar dat ze alle twee te lief zijn ze zoenen nog wat alex maakt en opmerking over een romantisch geluid waarop Laura knort. Dan komt Philip binnen en vraagt ze het over hadden zeggen van alles. Dan kommen ook Joanne, Monique en Maik binnen
pi_94418014
kort maar krachtig........het streamverslag van Snetje

Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" Gerard: "ja" Karim: "ja" :+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94419625
Vandaag is Stientje Sorbo aan haar prednison keur begonnen, ze ligt in een zwart 8)7 jurkje wel in de volle zon.............( wij weten als vrouwen dat zwart erg warm wordt en gaat zweten) maar de delen die NIET in de zon mogen heeft ze dus bedekt.

Gerard wordt nu naar de KVDW geroepen door * de stem*, ze wensen hem sucses.

Karim zit ondertussen met Laura en Moniuqe te praten, Karim zegt Er is over gesproken maar dat mag niet bekend worden dat Stientje Sorbo (Joanna) met de baas heeft gesproken.

Laura vertelt nu tussen neus en lippen door dat als Joanna naar de KVDW moet dat ze helemaal opgetut is, valt niet op.........zegt laura
Ook vind Karim Joanna veel te veel relaxt, ze denken schijnbaar dat Joanna niet bij het spel hoort maar er door *het huis* is ingezet.
(ook omdat gisteren over Stientje Sorbo werd geroddeld dat ze was aangenomen door *de stem* voor het huishouden, Joanna had gezegd nee dat moet ik van *de stem* doen, dat is mijn taak.
En de sirene klinkt en Aafke gaat even een shirtje aantrekken want ze moet naar de KVDW komen zegt *de stem*....ze heeft het over de eerste dag dat ze het huis in kwam, ze had het over een bolletje en dat het bij haar clue hoorde, ze zei het lachend, zeker omdat Gerard in die hoek zoekt van haar geheim.
(Gerard had gezegd dat Aafke bolletjes slikte.)
Aafke komt weer de tuin inlopen, ze zegt, Het zweet staat op me rug, ik mag niks zeggen maar vind het goed bedacht.
Aafke heeft ook zo een trek in een sigaret, Karim zegt.niet roken he, Nee antwoord Aafke, want er zijn geen eens sigarette in huis.

En zo gaan we weer verder, 5 minuten aktie in huis en nu genieten de bewoners weer van het protugeeze zonnetje aan het zwembad, wat een leven :+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94430489
Aafke heeft gedrukt voor Joanna. De bewoners weten niet voor welk geheim. Karim praat in de tuin met Joanna en spreekt zijn vermoedens uit over dat Joanna en Philip een relatie hebben. Joanna schiet in de verdediging want ze snapt het niet. Ze doet helemaal niks en geeft geen aanleiding, maar ze heeft thuis wel verantwoording af te leggen en als deze roddels doorgaan in het huis, dan gaat ze wel weg.

Dan moet Joanna naar de KvdW komen en daarna gaat ze naar de slaapkamer om tegen Philip te zeggen wat de roddel in het huis is, ook Sharon, Aafke, Laura, Monique komen omdat ze nogal hard praat. In tegenstelling tot de meeste vrouwen die Joanna sufkutjes noemt, is zij niet fysiek en laat ze de mannen niet onder haar gordel komen. Ze besluit dat Philip en zij hun gedrag moeten aanpassen om de roddel weg te nemen en daarom moet Philip 3 meter bij haar vandaan blijven.

Even later moeten de bewoners naar de rode bank, waar ze te horen krijgen dat iedereen op iedereen moet nomineren en twee stemmen moet uitbrengen. Behalve op Gerard want die staat al genomineerd omdat hij een sanctie heeft gekregen wegens het uitdoen van de boeien. Over een uur worden ze geroepen.
Joanna is blij dat ze de aanvaring met Gerard heeft gehad en de chille avond gisteren want nu weet ze met wie ze wil blijven, ze heeft iedereen leren kennen.
Ze heeft voor zichzelf gestemd en niet voor de groep zegt ze. Ook Laura is geswitched van Philip want zij geeft aan gestemd te hebben om niet op de bank te komen, daar doet ze alles voor.
Gerard vertelt Alex dat hij in de laatste minuut toch nog veranderd is van keuze.

Dan wordt er volop verder gespeculeerd door iedereen en op een gegeven moment praat Servio met Aafke en Laura over Aafke's druk op Joanna. "Jammer dat het niet gelukt is" zegt Servio. Laura zegt dan, maar ja, die love-party en de tango dat zijn toch clues of denk jij van niet?
Servio: nee ik neem voortaan alles letterlijk, dan hadden ze er een mol in moeten gooien of zo.
Aafke zegt dan, "ja maar zij moet zo vaak naar de kamer komen en soms 3 x voor hetzelfde, dat ik dat begon te denken".

Iedereen is vervolgens in afwachting van het avondeten.
pi_94434135
Het avondeten wordt voorbereid.

Stientje staat iets te raspen met een gezicht als een oorwurm,(of ze kijkt altijd zo niet zo goed op gelet) ze snapt niet zegt ze, dat Karim het met die grote handen wel voor mekaar krijgt.
Ze eten o.a. spinazie salade???
Karim staat bij het fornuis en Gerard staat in een wok te roeren.
Karim laat Stientje Sorbo van de salade proeven, nou ja proeven als Karim zo door graait in de schaal is er geen salade meer over, moet erg lekker smaken.
Stientje vind het jammer dat er geen champignons zijn, maar ik hoor haar ook iets zeggen over tomaten, Karim zegt *wat jij wilt* neehee zegt ze, ik pas me aan.
maar puntje bij paaltje ze drijft natuurlijk weer haar zin door en zal er niet gek van staan te kijken als ze er ook met de *eer* vandoor gaat terwijl het Karim zijn salade feitelijk is.

Gerard moet blijven roeren ondertussen in de wok met uien want anders brand de boel aan, Samenwerking Gerard en Karim is top ^O^

Karim zegt, zal ik jullie even een verhaaltje voorlezen, Ja zeggen Gerard en Stientje doe maar.......
Waarom staat er in dit boek net als op de muur melrose nog wat, Stientje zegt dat is een straat in Beverly Hilss en Karim zegt iets met mode.

Ik zie ondertussen Sharon,Philip, Aafke en Servio en Laura ( die liggen uitgeteld op de bank)
moe en lusteloos zitten, of ze de hele dag zware arbeid hebben moeten verrichten.
Waar Monique en Maik uithangen weet ik niet.

De stem riep een tijdje geleden door de speakers.....Bewoners opstaan!!!!!! omdat de meeste weer eens in bed lagen, nou het helpt hoor Meneer *de stem* nu liggen er 2 uitgeteld op de bank.

Karim legt nu aan Gerard uit over grote pannen, soep en vlees en hele grote pollepels, Karim vind het geweldig als hij met een team alles doet (qua koken)

Ondertussen lees ik dat Guido iedereen oproept op twitter vooral zijn maatje Gerard te steunen
SST_Guido SST Guido
Steun mijn maatje @SST_Gerard in zijn nominatie ronde, Gerard zijn game is nog lang niet afgelopen! Ook ik stem op Gerard! #sstnl

Gerard staat weer driftig te roeren in de wok, Karim zegt......dat ziet er lekker uit.........
Ik moet eerlijk bekennen hier :@ dat Stientje Sorbo zich weer met het eten bemoeid, ze wil nu weer een uitje erdoor, ik dacht dat het karim zijn salade was maar zij wil er van alles aan veranderen, Karim zegt wederom.....doe lekker wat je wilt, nee zegt Stientje wil je niet mijn wil opleggen of iets in die strekking.

De kip met uien zien er smakelijk uit in Gerard zijn wok, ja ja wederom vandaag WEER kip!!!!
Hebben ze niet stiekum ergens in een hoek van de tuin een kippenhok :+
De tafel is al gedekt en denk dat ze zo aan tafel kunnen, ik wens hun eet smakelijk en voor de FOKKER die nog niet gegeten heeft natuurlijk ook. :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 21-03-2011 19:45:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')