abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_93990362
In dit topic is het ALLEEN de bedoeling dat hier de streamverslagen worden neergezet, dus geen COMMENTAAR of Foto`s of iets anders.
De streamverslagen zijn voor mensen die gewoon even lekker alles bij willen lezen en dan is het niet de bedoeling dat ze steeds moeten scrollen om het volgende streamverslag te lezen.
FOK! Streamverslaggevers m/v wensen jullie veel leesplezier.Het vorige deel: FOK! Streamverslagen Secret Story!!! deel 1
Overleg: Het grote updates & streamverslagen overlegtopic.

[ Bericht 9% gewijzigd door PietjePuk007 op 13-03-2011 11:38:12 ]
pi_93991380
2.03
Servio en Philip lopen vrolijk zingend door de tuin en het huis. Guido, Laura (die de hele avond aan Alex vastgekleefd zat en zelfs kleine kusjes van hem kreeg) en Aafke zitten inmiddels buiten onder een dekentje en in de meidenslaapkamer hebben Sharon en vooral Joanna het over een te volgen dieet.
Philip vraagt of Aafke een broodje wil maken en dat gaat ze meteen doen.
Guido komt ook naar de keuken om wat te eten.
Servio en Philip blijven ondertussen lekker bewegen. Het gaat tot nu toe goed met de missie.

Aafke zegt voor de grap: hahaha stelletje nachtlopers. Nachtlopers...... he is dat een clue? Vraagt ze aan Guido en meteen erachteraan: heb je geen spijt dat je niet voor Karim hebt gedrukt?
Nee, zegt Guido.

De twee heren lopen ondertussen al etend en drinkend en goedgehumeurd verder door het huis.
pi_93991749
2.11 Monique, Sharon, Joanna en Laura op de bank in gesprek. Ineens vraagt Sharon aan Laura of ze misschien bi is. Dat is nog in ontwikkeling zegt Laura. Oh, maar je wil dus wel met een vrouw? vraagt Sharon. Het is nog in ontwikkeling herhaalt Laura. Laura gaat slapen. Monique is al naar bed.

Dan gaan de andere dames ook maar weg van de bank. Sharon en Joanna gaan in het zithoekje van de keuken verder praten.

Servio legt uit aan Philip dat hij waarschijnlijk 500 euro krijgt als de missie slaagt. Philip gunt het hem en zegt meteen: you owe me. Dat is goed volgens Servio.
Dan praten ze even verder over Gerard die al 4 x zinloos heeft gedrukt. Maar dat heeft een bedoeling volgens Servio; dat mensen medelijden krijgen of zo.

Karim, wat is er met Karim vraagt Servio zich af. Philip weet te vertellen dat Guido zich heeft teruggetrokken en dacht dat Karim de miljonair was ivm het Alladin pakje met carnaval o.a.

Ze praten verder over de woorden die Sharon tegen de telefoonstem sprak. Formule, scalpel, zwembad, kraan.

[ Bericht 32% gewijzigd door Maria44 op 12-03-2011 02:37:55 (aanvulling) ]
pi_93992778
3.09 Sharon loopt gezellig een stukje met Servio mee en ze bespreken wat clues.
Joanna gaat naar Philip toe en begint een zwaar gesprek over een meisje die gevoelens heeft en Philip doet dat zelf want hij is een schoothondje en een puppy. Hij geeft dat meisje verkeerde ideeŽn en ook dat hij had gezegd dat hij had gedroomd over het kussen met Joanna.
Hij zal het er morgen met 'het meisje' over hebben en vragen hoe zij erin staat.

Joanna: zal ik nu naar Aafke toelopen dan? Dan vraag ik het meteen. Nee zegt Philip, ik ben degene die met jou en Aafke praat dus dan ben ik degene die.....

en dan komen ze Servio en Sharon tegen.

Philip zegt tegen Joanne dat zij weet hoe hij over haar denkt en hoe hij in het spel staat. Het is nooit zijn bedoeling geweest om zoiets als nu te creŽren dus hij zal het vragen aan Aafke want hij is graag duidelijk met iedereen. Hij heeft ook net met Karim gesproken over de 30 sec. regel.
Omdat Karim daar mee zat en toen heeft hij Karim opgebeurd zegt hij, dus hij gaat het morgen even vragen aan Aafke.

Hij gaat wel wat minder knuffelig worden vanaf nu. Joanne legt uit hoe het zit met haar en hoe ze hem ziet en ze wil hier positief op terug kijken. Onthoudt dat zegt Philip, meer hoef je niet te doen.
Ze wil niks blokkeren als mensen het fijn met elkaar hebben.

'Heb je stront in je oren" vraagt Philip, ik los dat morgen op , ik ga het morgen vragen aan haar.
Ja maar ik hoor het van de meisjes he? zegt Joanna.

Philip heeft met een paar mensen een leuke tijd zegt hij. Joanna gaat afstand van Philip nemen om nergens tussenin te staan. Philip reageert wat bozig: je staat nergens tussenin!!! Hij wil met iedereen een leuke tijd hebben.

Joanna gaat het op zichzelf spelen zegt ze. Philip vindt haar reactie nogal overdreven en geÔrriteerd.
Ze hoeft hem niet te negeren dat is nogal hatelijk vindt hij.

Ze gaat nog even door. Philip: kijk maar wat je doet oke? Hij wil normaal doen en gewoon.
Joanna wil geen gezeik zegt ze. Philip zegt dat hij met Aafke zal gaan praten.

3.28 De stem: Bewoners, de missie is geslaagd.

[ Bericht 2% gewijzigd door Maria44 op 12-03-2011 03:30:21 (aanvulling) ]
pi_93992885
Joanna gaat nog even door. Ze wil toch maar niet dat Philip erover praat met haar, om het niet groter te maken. Want anderen hebben al gevraagd of Philip verliefd op Joanna is.
Maar Philip wil wel duidelijkheid zegt hij.

Joanna wil dat hij alleen zijn houding verandert en niet met haar praat. Zij gaat afstand nemen van iedereen en Philip vindt dat nogal overdreven en zegt dat ze zich teveel van iedereen aantrekt.

Philip wil niet dat ze hem anders gaat benaderen, maar Joanna gaat hem met rust laten zegt ze. Ze heeft geen zin om een meisje in de weg te staan...... "Dat bedoel ik" zegt Philip. Oke zegt ze en ze gaan slapen.
pi_93992995
3.36 Philip stort neer op de bank naast Servio. "Wat een gezeik" zegt hij. Servio vraagt wat dan?
Philip legt het uit over iets wat er speelt waar hij zich niet van bewust is. Hij kent Joanna niet en is geen familie van haar. Hij legt uit dat er nu rondgaat dat Aafke misschien gevoelens voor hem heeft en dat Joanna zich ergens tussen voelt zitten. Maar Philip is zich nergens van bewust zegt hij.

Servio: dus ze denken dat er iets speelt tussen jou en Aaf? En hij vindt dat Philip Aafke op de hoogte moet stellen. Communicatie is belangrijk volgens Servio.

Laura had tegen Aafke gezegd: "ben je jaloers of zo" dat had Joanna gehoord in de woonkamer. Philip vertelt het hele gesprek wat hij zojuist met Joanna heeft gevoerd aan Servio.
Servio denkt het volgende: je ligt alleen met Aafke lepeltje, lepeltje dus daar ben je wat closer mee. Hij vindt het handig om aan haar aan te geven hoe Philip hierin staat. Hij zegt dat in het huis de mensen denken dat er meer speelt tussen Philip en Joanna versus Aafke.

Servio raadt hem aan om eerlijk te zeggen dat Philip hier niet is om relaties aan te gaan, zoals Philip zelf al aangeeft.
Philip wil er ook duidelijkheid over want hij wil iedereen zijn vriend zijn. Hij is hier voor het spelletje en het plezier.

Ze hebben vervolgens nog een gesprek over hun relaties, waarin Philip vertelt over een ex van hem die borderline had en waardoor hij nu een soort van muurtje om zich heeft gebouwd. Ook Servio heeft een soort van problematische relatie achter de rug en heeft zichzelf weer teruggevonden. Ze spreken ook over het huis, dat je toch wat meer op elkaar aangewezen bent en dat gevoelens wat sneller gaan als je zo dicht op elkaar zit iedere dag.
Dan denkt Philip dat hij sommige dingen niet zo snel in de gaten heeft en zal er wat meer op proberen te letten.

Beiden vinden ze het hardstikke leuk in het huis en ze hopen dat ze er nog lang in mogen zitten.
Om 4.20 gaan ze tandenpoetsen en naar bed.

[ Bericht 21% gewijzigd door Maria44 op 12-03-2011 04:22:30 (aanvulling) ]
pi_94022337
22.50 Telefoon. Gerard neemt op en hij moet de volgende zin herhalen:

Liefde houdt de wereld draaiende en dat is ook zeker het geval in het huis der geheimen, om dit te onderstrepen worden jullie verwend met een love party, in het labyrinth liggen spullen klaar om het huis om te toveren in een waar liefdesparadijs daarna omkleden om extra interieur te geven; voor drank wordt gezorgd. Veel plezier.

Gerard hangt op en zegt: we krijgen een love-party, er komen spullen in het labyrinth.

22.59 Telefoon. Philip moet de volgende zin herhalen:
Na dit gesprek is het de bedoeling dat jullie allemaal stokstijf blijven staan voor 5 min. Je hebt 10 sec om dit aan de bew. duidelijk te maken . beloning 250 euro pp als het mislukt allemaal 500 e verlies.

Philip gilt het aan de bewoners toe en ze gaan allemaal heel stil staan maar een enkeling schiet in de slappe lach.

Philip blijft staan met de hoorn nog aan zijn hoofd. Hij krijgt te horen dat het is mislukt en iedereen verliest 500 euro.

[ Bericht 1% gewijzigd door Maria44 op 12-03-2011 23:03:32 (typo) ]
pi_94023490
23.22 Telefoon:

Sharon je krijgt een rekensom als het goed is: 200 euro , als het mislukt 200 pp verlies.

Oplossen binnen 5 min. Er is maar 1 kans voor het antwoord.

5x9+100+ de wortel van 25, deel de uitkomst van de som door 2.

Antwoord is 450 volgens de bewoners. Dat is fout, dus ze verliezen 200 euro.

Sharon heeft de som niet goed doorverteld waardoor de fout is ontstaan.
pi_94023935
Er is een kar binnengekomen met spullen voor het feest oa. drank, balonnen kaarsjes etc. De stem zegt dat er nog niet gedronken mag worden totdat iedereen zich feestelijk heeft aangekleed.

Dan roept de stem dat Laura zich ook feestelijk moet aankleden: dit geldt ook voor jou.
"En bedankt" roept ze de stem na.

Dan gaat ze met frisse tegenzin iets anders aandoen.
pi_94024487
23.45 telefoon. Laura neemt op.
Voor 100 euro p.p. moeten de bewoners 75 crunches doen op het aangegeven tempo van Laura.

Als dit mislukt: Alleen Guido 1000 euro uit zijn kluis.

Laura legt de opdracht uit en zegt: Geloof me, jullie doen dit voor Guido.

Ze gaan liggen in de woonkamer en voeren de opdracht uit.

De Stem meldt dat de opdracht gelukt is en Laura vertelt dan dat alleen Guido geld zou hebben verloren.

De Stem vertelt dat ze mogen gaan drinken omdat iedereen feestelijk is aangekleed.
pi_94026634
0.00 Rode Bank
De stem vertelt dat Laura een missie had om liefdesliedjes te verzamelen en dat die titels op de loveparty worden gedraaid maar ze heft niet goed haar best gedaan want ze heeft maar 4 nummers achterhaald en dat betekent dat het haar schuld is dat jullie vanavond maar 4 nummers horen. Dankzij haar zijn deze 4 nummers de hele avond te horen.

Iedereen gaat dan door elkaar praten en ze vragen zich af waarom ze maar 4 titels heeft. Laura verdedigt zich met hoge stem door te zeggen dat iedereen bij elkaar zat en de missie mocht niet uitkomen.

Dan begint de muziek en het is het favo liedje van Joanna; die meteen naar de slaapkamer loopt waar ze alleen gelaten wil worden. Thomas Berge "Jij bent mijn leven".

Ze gaat weer terug naar de woonkamer, ze werd even sentimenteel.

Dan volgt er een liedje wat Monique gezegd heeft het was haar favo liedje met Pim.
Gevolgd door een nummer wat Karim heeft genoemd.

Dan meldt de stem dat er iets klaar staat in het labyrinth. Ze worden he-le-maal gek van blijdschap en het favo nummer van Gerard wordt gedraaid.
pi_94028729
Er komen twee flessen Vodka bij en de bewoners worden steeds losser.
Ze dansen, spuiten elkaar onder met slagroom en nemen shotjes.

Monique wordt al wat luidruchtig en Servio trekt zich even terug op de slaapkamer om te huilen.

Monique legt aan Philip uit dat ze Pim nog mist omdat ze altijd op dit nummer danste met hem. Ze denkt ook dat hij het haar kwalijk neemt dat ze dit nummer heeft gekozen. Philip denkt dat hij dit best kan waarderen van haar.

Servio komt weer bij het feestje en Laura troost hem.

Monique zegt tegen Philip dat hij haar nummer 1 was toen ze binnen kwam. (verstond het niet heel goed). Philip: ja en toen kwam er iemand anders.

Ze gaat naar de keuken met Maik waar ze alweer vervelend tegen hem doet. Hij gaat weer naar buiten en zingt: Aafke, je bent de liefste van de hele wereld. Hij gaat lekker dansen want Mo laat hem links liggen, ze zit met Servio in de slaapkamer. Servio vertelt haar dat ze Gerard en Alex moet nomineren.

Er wordt gezellig gedaan, een spelletje modeshow en Maik loopt zgn over de catwalk met Sharon. Daarop begint Monique heel hard te gillen: denk je dat ik dit leuk vind, ga dan lekker naar huis DOEIIIIII

Gerard en Sharon troosten haar en dan zeggen dat ze een modeshowtje liepen voor de fun. Mo zegt dan dat ze dacht dat er iemand naar huis ging.
Maik zegt tegen Servio dat hij helemaal gek wordt van haar omdat ze zo boos doet tegen hem. Die blik in haar ogen vindt hij niet leuk. Hij wilde alleen een modeshow lopen met Sharon.
Hij snapt het wel, ze is emo met de drank en het nummer van haar ex.... maar ja....
Servio: ja wie a zegt moet b zeggen, het duurt hier drie maanden.

Ze gaan weer terug naar het feestje.

Monique praat erover met Maik en ze zegt dat ze hoorde dat Maik bij de exit deur was voor de grap. Ze dacht dat hij weg wilde en hij legt uit dat hij alleen met Sharon een modeshowtje liep, verder niks. Ze is niet boos zegt ze, maar ze loopt wel weg naar Joanna, waar ze vertelt dat ze het niet leuk vind omdat ze dingen achter haar rug doen.

[ Bericht 10% gewijzigd door Maria44 op 13-03-2011 01:20:07 (aanvulling) ]
pi_94030760
Aafke danst op de tuintafel en Servio komt erbij om haar decolletee vol te spuiten met slagroom en af te likken. Hij kust haar daarna en ze zegt hem dat ze hem niet gaat nomineren. Maar dat mag best van Servio.

Dan klinkt de Stem: er staat weer iets in het labyrinth...... Aafke laat het zich goed smaken en is vrolijk aan het dansen met iedereen.

Monique staat inmiddels bij Gerard en ze vindt hem heel bijzonder, ze wil hem bij de laatste 3 hebben.
Ze zou hem nu niet meer nomineren. Philip was haar nummer 1 zegt ze. (om te nomineren dus).

Gerard haalt waarschijnlijk de eindstreep niet zegt hij, maar hij heeft een hele bijzondere ervaring hier en de mensen die hij heeft leren kennen, is hem goud waard.

Monique vindt Gerard bijzonder x10.

Alex heeft aan Laura gevraagd of ze bij hem mag slapen maar ze heeft nee gezegd.

Sharon zegt tegen Gerard dat ze echt voor hem gaat, ook al doet ze het onopvallend want ze wil ook van de anderen informatie krijgen. Hij weet dat ook wel zegt hij.

Monique praat met Philip over haar onzekerheid ivm de nominaties.Ze vindt Philip nu leuk zegt ze.

Aafke komt melden dat ze dronken is en ze wil niet aan het spel denken, maar feesten. Ze wil tegen haar beste vriend in het huis zeggen: trap er niet in. Philip begrijpt niet wat ze bedoelt zegt hij. Aafke gaat doen wat ze wil en Mo is haar beste vriendje maar ze gaat niet doen wat zij wil.
Aafke wil niet de hele dag over nominaties praten en niet nomineren hoe Mo het wil.

Philip laat weten dat hij haar, Mo, Joanna niet zal nomineren. Hij denkt dat er iets aan de hand is. Hij vraagt een paar keer: ik wil weten wat jij van mij vindt.

Aafke zegt: je bent de laatste die ik nomineer. Ze spelen fakking spelletjes hier en ze raakt haar eigen meisje kwijt zegt ze.
Philip wil weten wat er gaande is en met wie.

Ze heeft vorige week meiden tegen kunnen houden om hem te nomineren. En niet omdat ik verliefd op jou ben of zo zegt ze. Ik ben ook op niemand verliefd zegt hij. Want hij wil in dit huis geen gevoelens en hij weet wat anderen denken over hem en Joanna. Hij baalt voor zichzelf maar ook voor Joanna want zij is thuis gelukkig en Philip wil hier alleen maar knuffelen omdat hij er behoefte aan heeft. Iedereen trekt naar iemand toe voor knuffels en hij heeft het leuk met haar en Joanna, Karim en Monique.

Aafke zegt dat het hele huis denkt dat Philip en Joanna verliefd zijn. Hij zegt dat dat niet zo is, maar als dat zo zou zijn, dan zou hij er niets mee doen omdat Joanna een fijne relatie heeft.

Aafke zegt dat er ook over haar en Philip geroddeld wordt. Vanaf dag 1 vond ze hem al heel leuk. Ze had er vragen over gekregen in de kvdw en ze zat alleen maar te lachen toen ze vanalles vroegen. Philip wil weten wat haar antwoord is. Ze vindt hem de leukste, de aantrekkelijkste en dat was het zegt ze, maar je bent zo fakking verliefd op Joanna......

Haar borsten vallen telkens uit haar bloesje en ze zijn echt echt zegt ze. Ze vindt het veel te leuk om iedereen hierover voor de gek te houden.

Philip zegt dat hij heeft uigesproken tegen iedereen dat hij hier niet is om een relatie mee te maken want hij heeft zich ervoor afgesloten. Hij vraagt of ze haar bril wil afzetten, hij weet hoe ze zonder make-up eruit ziet.

Hij probeert haar nog duidelijk te maken dat hij niet verliefd is op Joanna, maar Aafke is niet overtuigd.
pi_94032180
2.16 Telefoon. Monique wil niet komen als Maik haar komt halen
2.26. telefoon. Philip gaat Mo halen en ze gaat mee. Te laat. Maik komt er ook aan.
Ze gaan naar buiten.

2.28 Telefoon. Monique is 2 x te laat gekomen dus verliest Maik 2 x 1000 uit zijn kluis.
Monique zit ziek op een bankje.

2.30 Telefoon. Guido neemt weer op. Hij moet aan de lijn blijven. er is een speciale missie voor iedereen. De bewoners moeten binnen 15 min. het hele huis spic en span opruimen anders verliest Servio 1000 uit zijn kluis.

Monique ligt op bed het hele bed en de vloer onder te spugen.

Alle bewoners, behalve Monique, zijn druk bezig. Aafke komt naar de slk om de kots van Mo op te ruimen en Mo gaat weer in bed liggen.
pi_94032682
Gerard, Alex en Karim maken een vreugdedansje met elkaar in de tuin: de drie musketiers zijn weer samen roepen ze.

Joanna zit buiten in een stoel met een bos rode rozen.

Guido roept in de keuken: Cock omdat hij denkt dat de opdracht mislukt is. Maar Gerard zegt: je hebt wel opgenomen he? en geeft hem een boks.

De Stem: de tijd is om, Gefeliciteerd. Het huis is weer schoon, missie is geslaagd. Ook aan de missie van Servio komt nu een eind. Hij is niet meer alleen verantwoordelijk voor de afwas, de bedden en toiletten. Deze missie is ook geslaagd.

De stem voegt nog wat toe: Bewoners willen jullie ook Monique in de gaten houden.

Maik zegt dat alles oke is en dat ze slaapt. Maar dan komt Aafke melden dat ze alles heeft ondergekotst en dat Aafke dat schoongemaakt heeft. Ze vraagt zich af wat de rest gemist heeft.

Ze vindt het een stomme opmerking want ze houdt Mo al in de gaten...
pi_94033188
Sharon en Laura in gesprek. Sharon denkt dat Aafke niks heeft gedaan om op te ruimen. Ze vraagt aan Laura wat er nog opgeruimd moet worden aan mensen dan. Niks zegt Laura, in de tuin is een discussie, in de slaapkamer is het gezellig en naar de keuken ga ik niet. Waarom niet? vraagt Sharon. Nou daar is Aafke en als die met ziet moet ze vast kotsen. Waarom wil Sharon weten. Nou zegt Laura, toen zij vertelde dat Monique had gespuugd, zei ik: ja hoor..... dus nu zal ze me wel niet mogen.

Joanna roept fuck it en gaat nog even dansen met Maik.

Maik gaat even bij Monique kijken maar wordt weggestuurd: ga maar lekker naar huis roept ze.

Laura gaat even naar Guido en zegt hem dat hij moet nadenken. Dan vraagt ze of Monique een glaasje water wil.

3.03 Er ligt iets klaar in het labyrinth voor Sharon. Het blijkt een nieuwe zender te zijn. De oude moet ze inleveren.

Karim is ondertussen een riedeltje aan het spelen en zingen. Joanna doet ook nog even mee.
Ze gaan even bij Philip en Aafke zitten, die weer hetzelfde gesprek voeren.
pi_94033615
Monique wordt wakker en vraagt waar Maik is. Sharon roept Maik en die gaat naar Mo. Maar ze maakt hem uit voor conjo en ze is nogal boos.
Maik vindt dat ze beter morgen even kunnen praten. Mo stuurt Maik weg en dan moet Joanna hem weer halen. Als hij niet komt gaat ze hem nomineren zegt ze.
Laura zit bij Mo. Je hebt de stem toch gehoord zegt Mo, ze moeten op mij letten maar dat doet niemand.
Sharon en Maik komen erbij. Maik vertelt dat hij bij haar is geweest om te vragen hoe het gaat en ze snauwde hem alleen maar af en toen is hij weggegaan want daar is hij niet van gediend. Hij hoopt dat ze morgen goed kan uitleggen waarom ze zo kwaad is op hem.
Loop vooral maar weg zegt ze. Hij zegt dat ruzie maken geen goed idee is, maar ze moet gaan slapen en hij komt er morgen op terug. Sharon legt uit dat ze moet gaan slapen. Mo zegt dat ze niet boos is en ze wil dat hij bij haar komt slapen. Ben je niet boos dan vraagt Sharon. De stem heeft iets gezegd en jullie doen niks zegt Mo. De stem zal het morgen wel zeggen zegt ze. Ik hou van jou zegt ze tegen Maik maar als jij niet doet wat de stem zegt.....

Maik legt het nog een keer uit dat hij wel bij haar is geweest en ze vraagt: heb ik jou weggestuurd? Ja beamen Maik en Sharon. Oh sorry dan zegt Mo. Sharon zegt dat ze dat dus vergeten is.

Mo moet even haar nachtkleding aandoen en dat wil ze wel. Sharon gaat Mo helpen. Ze kunnen al weer lachen. Ze snapt niet waarom Maik boos is. Ze is werkelijk stomdronken.

Ondertussen zien we Karim bij Aafke in bed liggen. Hij heeft al 4 sigaretten gerookt zegt hij.

Het is een drukte op de slaapkamer. Aafke gaat er ook maar eventjes uit om te kotsen.

Alex ligt in het bed van Laura.
pi_94034985
Aafke nu ook in bed kotsen. Laura geeft een teiltje aan en zegt dat drankt een goed idee is "dat moeten we vaker doen" Ze loopt weg en gaat tot 100 tellen want anders...

Aafke: ik heb net fokking mijn geheim verteld en niemand had het door.....

Ze staat op en wil zelf haar bed gaan verschonen. Sharon en Philip sturen haar naar buiten. Philip moet mee van Sharon.

Guido is inmiddels ook op de meiden slaapkamer en ligt bij Joanna op bed. Joanne vindt het armoe, armoe en Guido lacht zich een breuk omdat het een afgang is als je op live tv moet kotsen. Jo ligt boos in haar bedje, maar ze gaat eruit. Wat een armoe is dit zegt ze en ze wil naar huis.

Mo en Aafke gaan douchen. Maik ook. Joanna helpt de dames en Sharon verschoont het bed van Aafke. Philip is nog wat aan het opruimen in de slaapkamer.

Alex loopt de hele tijd achter Laura aan. Servio probeert ondertussen Aafke onder de douche uit te krijgen. 10x zet die kraan uit....

Hij krijgt haar mee naar de slk. en probeert haar nachtkleding aan te doen onder haar handdoek.

Servio neemt haar op zijn schouder en gooit Aafke op zijn bed. Sharon loopt ook mee.

Alex is in het bed van Joanna gaan liggen, zij ligt er niet, maar Laura zit bij hem. Buiten wordt nog gezongen en pret gemaakt door Gerard en Karim.

Sharon en Servio gaan ook even naar buiten. Ze vertellen aan Gerard het kots-opruim verhaal en dat Aafke bij Servio slaapt.

De heren praten even over de nominaties. Karim gaat naar binnen.

Na het spel gelooft Servio Gerard wel zegt hij, maar nu niet. Gerard vindt dat interessant. Servio denkt dat Gerard rationeel is en niet emo. Servio is dat wel zegt hij. Gerard zegt dat hem dat voor zijn spel goed uitkomt. Servio vindt hem stierlijk vervelend in het spel omdat hij niet emotioneel is in het spel en Servio wel. Gerard vindt het een 'trap' en zegt dat hij de emo is en zijn vrouw de ratio.
Over twee maanden geloof ik je zegt Servio.

Sharon gaat naar bed.
Joanna ligt in het bed van Philip zegt hij. Philip is erbij gekomen. Ook Philip zegt: Gerard als jij niet bent zoals je nu bent, dan heb ik respect voor je. Anders weet ik niet wat ik meemaak.
Dit kan niet waar zijn, die gozer bestaat niet!

Hij doet zich dom voor volgens Servio. Servio kent simpele mensen maar als Gerard dat nadoet, dan onderschat hij de doorzon familie. Servio hoopt dat hij er naast zit. Gerard wil wel eens weten wat een doorzonfamilie is want uit zo'n familie komt Gerard zegt hij.

Servio: een doorzonfamilie zit de hele dag te zappen. Jij bent 1 x in de 3 weken later dan 24.00 uur op. Dan zie je wel eens wie Kim Holland is en dan weet je wat ze doet. Maar Cynthia Stone die bekend is, die ken je heel toevallig.... dus je liegt dat je barst.

Waarom druk je dan niet vraagt Gerard? Ben jij zo belangrijk dan vraagt Servio.
Weet jij wie ik ben vraagt Servio 3 x? Drukken dan NU.

Servio wil nu testen wie de baas is, jij of ik zegt hij. De stem is hier de baas zegt Gerard en uiteindelijk heeft het publiek wat te vertellen.

Denk je dat ik geen travestiet ben? vraagt Servio. Die tieten zijn voor mij zegt hij, druk dan. Dat denk je toch?

Gerard: jij weet helemaal niet wat ik denk. Ik ga er niet voor drukken.

Philip zegt: jij hebt al 3 x voor iemand gedrukt. Dat is om te parkeren zegt Gerard. Ook Servio zegt dat. Gerard is nep zegt Servio, maar hij wil hem wel ontmoeten na het huis.

Philip zou dat niet kunnen en heeft respect voor Gerard. Het gaat om sterke mensen volgens Gerard. Servio fluistert maar wil het niet hardop zeggen.

Maik komt er ook bij. Gerard geeft aan dat hij zichzelf is. Je bent geen makelaar zegt Philip. Niets is wat het lijkt zegt Gerard.

Servio praat met Maik over de vraag of Servio travestiet is en zegt dat de hakken en de tieten bij hem horen.
Servio geeft Gerard een hand en wil niet zeggen dat hij geen vriend is van Gerard. We zijn niet allemaal hetzelfde zegt Servio maar omdat jij 3 homo's kent.. je weet wat ik bedoel, komop anders staan we hier allebei voor l*l.
Jij slaat je straks voor je kop zegt Gerard. Waarom zegt Servio.

Gerard zegt: ik ben precies dezelfde na deze show. Servio vertelt dat hij leugen na leugen vertelt om Gerard te laten zijn wie Servio denkt dat Gerard is in het huis.

Vorige week hadden we vijandigheid zegt Servio, dat ging over vuile nicht. Nee zegt Gerard: dat was valse nicht en dat ben je ook.

Servio loopt dan naar binnen.

Gerard: wat een valse nicht zeg. En hij weet het.
Hij gooit zijn glas in het zwembad en gaat ook naar binnen.
pi_94035159
Er is wat onduidelijkheid over de bedindeling. Alex wordt door Laura weggestuurd en iedereen ligt in een ander bed lijkt het.

Wat wel duidelijk is dat M en M het gezellig hebben en je hoort Mo zeggen: Maik ik wil je. Dit komt dan ook op alle 4 de streams.
  zondag 13 maart 2011 @ 09:26:01 #20
338412 bergenzand
by midnightwalker
pi_94036363
9;26 philip waker.. schijnbaar zat er iets dwars in zijn neus want hij moest ff in zijn neus peuteren op de rode bank...
-was here-
-->first post on friday 11-03-2011<-----
check it out: http://www.blood-in-blood-out.nl/register/Midnight
  zondag 13 maart 2011 @ 12:09:37 #21
338412 bergenzand
by midnightwalker
pi_94039710


Terwijl Aafke al de nodige wodka achter haar kiezen had, verspreekt ze zich. Maik zegt de volgende ochtend dat ze haar geheim verteld heeft, maar hij wil niet zeggen wat. Aafke is zich van geen kwaad bewust en vraagt zich af wat ze gezegd heeft. Gaat Maik vandaag drukken om haar geheim te onthullen?
-was here-
-->first post on friday 11-03-2011<-----
check it out: http://www.blood-in-blood-out.nl/register/Midnight
  zondag 13 maart 2011 @ 12:20:05 #22
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94040040
Het ontbijt is achter de rug, Sharon bakte eitjes en iedereen zat netjes aangekleed aan tafel, behalve Maik, die woont volgens mij in die badjas.
Monique en Maik liggen weer in bed, zo ontduiken ze ook dat ze moeten mee helpen de ontbijtboel netjes weg te werken.
Monique heeft een zeer zware nacht achter de rug, heeft de hele nacht met haar dronken hoofd met Maik liggen *stoeien*. en ja dan moet je toch overdag even bijkomen in bed. ( wij wachten op de tv beelden) >:)

Ondertussen klaagt Aafke dat ze zonder broekje waarschijnlijk gefilmt is.
Laura vertelt *nee jo*, alleen dat je borsten er steeds uitfloepte.
Aafke is heel veel kwijt van vannacht, Laura zegt, ik kwam nog met een emmer naar je toe maar toen was het al te laat.
(Aafke kwam er vanmorgen vroeg achter dat haar string ergens bij de dousch lag)
Aafke loopt nog steeds met een zonnebril op haar neus, terwijl dat *verboden* is maar iets met een ontstoken oog las ik ergens.

Servio en Gerard en Sharon zijn druk aan het afwassen en aan het opruimen, de keuken ziet er weer spic en span uit. Gerard staat natuurlijk weer eens een riedeltje te fluiten.
Laura staat ondertussen de tafeltjes schoon te maken met de glassex zo doen sommige gewoon wat er gedaan moet worden, de rest ligt uitgeteld in bed of op de bank.

Phlip en Joanna zitten te praten, Philip zegt er speelt iets, ja zegt Joanna iets dat wij niet weten.

Aafke staat ondertussen verwoede pogingen te doen om een sigaret aan te steken met het broodrooster, volgens mij lukt dat wel maar je moet veel geduld hebben :+
Het is gelukt ze zit nu in haar eentje heerlijk in de tuin van haar peukie te genieten.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 13 maart 2011 @ 12:31:24 #23
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94040435
Sharon loopt langs en vraagt * heeft ze die kotsschoenen al opgeruimd* Joanna antwoord nee maar volgens mij weet ze het niet eens, nou zegt Sharon........Laat ze het lekker zelf doen.

Aafke komt weer vrolijk binnen en ze zingen een stuk van een liedje, Servio vraagt aan Aafke * heb je wel een onderbroek aan* Aafke tilt een stuk van haar rokje op en laat zien dat ze netjes is aangekleed.
Ze zijn een beetje lamlendig, nou ja een beetje, een heleboel dus want het zal vandaag wel veel hangen op de stoel/bank worden.
Het gaat nu over wat Aafke allemaal uitgekost :r heeft rode paprika en uien, er wordt geroepen door Sharon voortaan moet je goed kauwen.
Aafke zit bij Philip op de stoel en zit hem te kroelen, Aafke is volgens mij de vrolijkste op dit moment in het huis, de rest moet echt bijkomen van vannacht.

Laura heeft alles schoongemaakt, er moet een doekje met kots erin in de wasbak gelegen hebben, en niemand heeft netjes gericht in de toiletpot vertelt laura ook dat heeft ze schoongemaakt.

Ondertussen zie ik Moniuqe weer staan als een dood vogeltje _O- en hoppa Streamlock.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 13 maart 2011 @ 12:49:05 #24
41342 stormiot
Inge aka Storm
pi_94041088
thnx voor alle updates :) weer helemaal bij *O*
  zondag 13 maart 2011 @ 13:12:25 #25
14736 ABundy
I can DO it!
pi_94042051
De stem was trouwens boos vannacht omdat na het melden dat Maik een sanctie zou krijgen van 2x 1000 euro omdat Mo 2x niet uit haar bed wist te komen na de telefoon dacht dat het gesprek ten einde was en hing op.

Er werd weer gebeld en met verheven stem werd de schoonmaakopdracht doorgegeven.

De stem was de dronken gasten denk ik ook zat, maar wij zaten te smullen _O_
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')