abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 15 april 2011 @ 21:02:48 #251
280275 Ragboer
Forza FC Utreg!
pi_95558715
Jochies, aub. 3 punten.
Utereg, me stadje daar gebeurt van allerhand
`t bruis an alle kant, in `t hartje van `t land
de Sterrenwijk, `t Houtplein en `t lange Rozendaal
Utereg, `t mooist van allemaal
pi_95559940
Gaat lastig worden! :)
pi_95559986
ongelovelijk....
pi_95564409
Ik ben echt blij dat ik hier zit, ik had de tv doormidden geschopt denk ik.
pi_95564751
Prima resultaat weer, goed gedaan mannen!
pi_95565543
Ik hoorde droomverdediger Alje vanmiddag nog op Radio 1 zeggen dat hij rekende op negen punten uit de komende vier wedstrijden (met Heerenveen er dus bij), dat moest er wel in zitten. En ik kreeg deze week zelfs in mijn mailbox een mailtje van FC Utrecht met de titel 'Alles moet wijken voor FC Utrecht-belang'. Ze hebben het vanavond volledig waargemaakt.

Van de laatste elf wedstrijden won Utreg er trouwens eentje, dus zo slecht gaat het niet.
pi_95567170
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 22:59 schreef Stampie22 het volgende:
Ik hoorde droomverdediger Alje vanmiddag nog op Radio 1 zeggen dat hij rekende op negen punten uit de komende vier wedstrijden (met Heerenveen er dus bij), dat moest er wel in zitten. En ik kreeg deze week zelfs in mijn mailbox een mailtje van FC Utrecht met de titel 'Alles moet wijken voor FC Utrecht-belang'. Ze hebben het vanavond volledig waargemaakt.

Van de laatste elf wedstrijden won Utreg er trouwens eentje, dus zo slecht gaat het niet.
Joh we hadden gewoon een offday; we zijn barcelona niet h?

Ik ga denk ik niet meer dit jaar...
  vrijdag 15 april 2011 @ 23:46:24 #258
280275 Ragboer
Forza FC Utreg!
pi_95567824
:( :(
Utereg, me stadje daar gebeurt van allerhand
`t bruis an alle kant, in `t hartje van `t land
de Sterrenwijk, `t Houtplein en `t lange Rozendaal
Utereg, `t mooist van allemaal
pi_95567962
Het zijn misschien excuses zoeken, maar ligt het niet gewoon aan de eerste seizoenshelft? We speelden bij vlagen super, met als hoogtepunten de Europese wedstrijden. Behalve het grote aantal wedstrijden zorgde het ook voor veel gezeik rond spelers als Vorm, Mertens en Wolfie. Ook de euforie was bij de spelers, staf, supporters en pers niet meer meetbaar zo hoog. Het kon alleen maar slechter gaan.

Ik ben er niet rouwig om als we de playofs niet halen. Misschien zorgt het voor wat rust in de tent en kan er volgend jaar wel geknald worden?

En niet onbelangrijk, maar geen excuus!, we hebben wel de nodige tegenslqg gehad qua blessures. Asare en Mulenga vooral. Als je dan het aantal wedstrijden en de vervangers ziet....

Nee, het past allemaal in het plaatje. Het is elk jaar hetzelfde tenslotte.

Ik hoop voor jullie dat Fietstas thuis een mooie pot wordt. Tegen Excelsior en AZ ben ik er gewoon weer, dus die hoop ik voor ons allen als mooie pot ;)

Ik ga nu naar Alcatraz, hopen dat ik niet hoef te blijven haha en wens jullie vast een goede nacht!
pi_95575543
Tja ik vind dat geen reden; als ik overuren maak voor oud en nieuw kan ik ook niet bij mijn baas aankomen met wanprestaties.

In feite is dit ons seizoen:

Een vliegende start met europese wedstrijden op goed niveau, mooi voetbal en twee overwinningen op Ajax.

Wat hou je over: Geen beker, geen europees, al vier maanden slecht voetbal, tegenvallend resultaten, ongemotiveerde spelers, spelers die in de winterstop miljoenen waard waren zullen nu veel minder opleveren, maar wel vertrekken.

Ergo, fc utrecht wordt goed kapot gemaakt op deze wijze...

En laten we wel weten, de laatste jaren is het eigenlijk gewoon niet goed; het enige wat dat verdoezeld heeft zijn de play-offs. Eindresulataten afgelopen vijf jaar:

2006 6
2007 9
2008 10
2009 9
2010 7
2011 8 (mijn verwachting plaats 10 of 11)

Als onze ambitie is om vaste subtopper te zijn miet je plaats 3 tot vijf hebben, wij zijn gewoon een stabiele middenmoter en geen meter beter.
pi_95580017
Ik sluit me helemaal bij bovenstaande post aan. Misschien verwachten we te veel, maar FC Utrecht spreekt zlf de ambities uit en er staat een prima selectie. Roda, ADO, NAC, NEC, Heracles en misschien ook wel Groningen en AZ hebben minder kwaliteit maar staan wl boven of naast ons. Vermoeidheid kan best een keer een excuus zijn maar geen half jaar lang. Daar moet ik wel bij zeggen: haal je in de komende twee wedstrijden zes punten (en dat zou - nog steeds- zomaar kunnen), dan sta je er waarschijnlijk weer prima voor. Ik zie bijvoorbeeld Feyenoord niet nog vier keer op rij winnen.

Wat mij betreft mag de bezem (opnieuw) door de selectie maar wat je ervoor terugkrijgt is de vraag. De spelers die nu net tegen de selectie aan zitten (de Aussies, De Kogel, Nijholt, Vd Maarel) zie ik ook volgend jaar het team niet dragen. Tel daarbij op het vertrek van Vorm, Mertens, Silberbauer en (ik hoop) Van Wolfswinkel: het wordt een interessante transferzomer :)

Opvallend trouwens hoeveel tegengoals we de laatste wedstrijden tegen krijgen. De verdediging stond de laatste jaren juist wel goed, het scoren was ons probleem.
pi_95587538
Boerrigter naar 020. Ofwel, Mertens heb gegokt en verloren. En het zure is, dat wij daar last van hebben. Ik had hem graag voor veel geld verkocht en iemand als Boerrigter teruggehaald.
pi_95609339
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 14:03 schreef Stampie22 het volgende:
Ik zie bijvoorbeeld Feyenoord niet nog vier keer op rij winnen.
Feyenoord is wel de laatste waar we rekening mee moeten houden.....er staan er nog 3 boven die (vooral Heracles) wel naar behoren draaien op dit moment.
En sorry maar Groningen en AZ hebben absoluut wel een betere selectie dan Utrecht en misschien ook Roda wel op dit moment, als je ziet waar hun vandaan komen, 2 jaar geleden waren ze bijna gedegradeeerd. ADO heeft gewoon een lucky seizoen, een beetje wat Heracles vorig jaar had, volgend jaar staan ze gewoon weer 12e.
Bezem door de selectie of trainer vervangen is niet echt de oplossing op dit moment lijkt me.
pi_95609645
In ieder boerengat krijgen we draaien om onze oren en thuis lijkt het sinds Ajax in januari ook al nergens meer op. Nooit gedacht dat we ons nog zorgen moesten maken over het feit of we wel bij de 1e fucking 8 eindigen. Zeer teleurstellend allemaal..
pi_95639725
Nou, we hebben het weekend overleefd. Nog keurig achtste. Nu in ieder geval zes punten halen uit de komende twee duels en dan eens kijken hoe ver we komen.

En Boerrigter naar Ajax... lijkt me voor hem niet de beste keuze, neem niet aan dat ie daar direct voor de basis wordt gehaald. Ik kan weinig (eigenlijk geen enkele) spelers noemen die uit de eerste divisie komen en het direct bij Ajax redden. Het zal wel een droom van 'm zijn om terug te keren bij Ajax, maar ik denk dat het voor hem te vroeg is. Een te grote stap.
Ik zie Mertens trouwens nog steeds naar Ajax gaan, die zal niet voor de breedte gehaald worden.
pi_95644355
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 21:10 schreef Stampie22 het volgende:
Ik zie Mertens trouwens nog steeds naar Ajax gaan, die zal niet voor de breedte gehaald worden.
En misschien nog wel minder dan wat Ajax er van de winter voor bood...
pi_95653633
Boeien, de onrust die ermee weggaat is mij wel iets waard. Waar zijn de spelers als JP, Kuijt en Keller gebleven :( Nooit zeuren, er altijd staan als het moet en bij vertrek gewoon in 1x duidelijkheid en alles open en eerlijk... Ik mis ze!
pi_95705439
quote:
Voorzitter Van Dop vertrekt bij FC Utrecht
Uitgegeven: 19 april 2011 10:04
Laatst gewijzigd: 19 april 2011 10:28

AMSTERDAM - Jan Willem van Dop legt op 1 september zijn voorzittershamer bij FC Utrecht neer. De 50-jarige bestuurder was sinds 1 oktober 2005 in die functie werkzaam. Daarvoor fungeerde hij negen jaar als financieel en algemeen directeur bij Feyenoord.

“Het was een geweldige tijd bij FC Utrecht met vele hoogte- maar ook dieptepunten", zegt Van Dop, die ook de functie van algemeen directeur bekleedt.

"De afgelopen jaren hebben we grote stappen kunnen zetten door de komst van grootaandeelhouder Frans van Seumeren. De interne organisatie staat, dus het begin van het nieuwe seizoen lijkt me een goed moment om afscheid te nemen.”

Adviseur

Van Dop blijft werkzaam als adviseur van de club uit de Domstad. “Wij hebben respect voor de beslissing die Van Dop heeft genomen”, zegt Jacques van Ek, voorzitter van de raad van commissarissen van FC Utrecht.

“We zijn inmiddels begonnen met het zoeken van een opvolger als algemeen directeur.”
pi_95768002
quote:
FC Utrecht-middenvelder Michael Silberbauer verkast in de zomer naar het Zwitserse Young Boys. De Deen komt transfervrij over en tekent een contract voor vier jaar.

Vorige week bekend dat Silberbauer geen overeenstemming heeft kunnen bereiken met de clubleiding over een nieuw contract. Technisch directeur Foeke Booy reageerde teleurgesteld. "We hebben er alles aan gedaan, maar er valt niemand iets te verwijten. Het verschil bleef gewoon te groot, zowel financieel als wat betreft de duur van het contract.”
Eindelijk weg.
pi_95770090
Proest, wat een vooruitgang :')

Hopen dat Fietstas of AZ nog wat geweld gebruikt, dat zou prachtig zijn ;) Ala Touzani haha

Ow,dat mag ik niet denken. Sorry.
pi_95778343
sjezus ga dan naar FC Basel... young boys kom op zeg
pi_95793844
Ach hij zal er goed voor betaald krijgen; vergeet niet, Utrecht is ook maar een club dat in de eredivisie, dat sowieso niet veel voorstelt, ergens op de 11de plek eindigt...
pi_95794630
Het ging Silberbauer natuurlijk vooral om dat 4-jarige contract, ik geef m geen ongelijk hoor om daar te gaan ballen, Young Boys speelt bijna ieder jaar Europees, soms zelfs CL.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_95803381
onder co gaat alles beter worden
pi_95816198
Utrecht! w/
Believe that anything you can imagine, you can make real.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')