Trinity wat zien je CC's er weer heerlijk uit
En Miss_ Isis wellicht het recept rijke chocolade taart van peggy porschen:
voor een taart/cake van 20 cm
• 75 gram pure chocolade stukjes
• 100 ml melk
• 225 gr bruine basterd
• 75 gr zachte (gezouten) boter (of anders snuf zout toevoegen als gewone roomboter gebruikt wordt)
• 2 middelgrote eieren, los geroerd
• 15 gr bloem
• 1 1/2 eetlepel cacao poeder
• 1/2 theelepel bakpoeder
• 1/2 theelepel zuiveringszout
• bakvorm van 20 cm bekleed met bakpapier
Deze taart is wat vochtiger dan de meeste chocolade taarten en vaster en zwaarder van structuur aldus het boek

Oven voorverwarmen op 160 graden.
• Chocolade, melk en de helft suiker aan de kook brengen.(steeds roeren)
• klop met de mixer de boter met andere helft suiker tot romige luchtige massa
• eieren er geleidelijk doorkloppen
• Bloem zeven met cacao, bakpoeder en zuiveringszout, toevoegen langzaam mixend aan ei/boter mengsel
• warme chocomengsel langzaam bij het andere mengsel schenken, lage snelheid kloppen met mixer!
• als goe gemengd is dan in je beklede vorm schenken, ongeveer 25/45 minuten afbakken.
• Je taart is gaar als hij terugveert wanneer je erop drukt en zijkanten loskomen.
(of prikkertje schoon eruit komt)
• Kwartiertje laten rusten in de springvorm als je het uit de oven hebt gehaald en daarna eruit halen en verder af laten koelen.
Ikzelf heb het recept nog niet geprobeerd, maar al haar andere recepten wel en moet zeggen, werken altijd heel goed!
• Have fun en oja komt dit recept komt uit het boek cake chic, ff overgetikt voor je.