abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_93034721
registreer om deze reclame te verbergen
23:30 uur
Servio ondervraagd Cynthia.
Cynthia is weg gehaald bij haar biologische moeder. Ze weet niks van haar vader haar afkomst. De rest van de familie is donkerder dan haar en zij en haar broertje zijn even licht. Haar broertje woont in Renesse. Ze ging laatst uit in Renesse en kwam haar broertje daar tegen met van ik ken jou en bleek haar broertje te zijn. Ze had haar broertje voor het laatst gezien toen ze 11 jaar was.
Ze heb gewoond bij adoptie ouders. haar biologische moeder woont in rotterdam en ziet ze af en toe. PTVR... en hoppa streams draaien weg!
Loslaten, is het ultieme houden van.
pi_93035333
Laura heb achter gevraagd of het goed ging tussen Guido en Laura en ze doen het goed smaen nu ivm. hun geheim
laura merkt op dat Laura en Guido achter elkaar aan in de kamer worden geroepen net als Phillip en Joanna merkt Laura op.
Aafke trekt een zak over haar hoofd en zoent zo haar medebewoners. Veilig kussen. Gratis tongen met Aafke _O-
Servio zit met Cynthia, jeugdzorg en crisis gezin in zijn maag en uit dat bij Laura en Guido.
Laura gaat met een kopje thee op zaterdag avond naast Alex ziiten op de bank en daar komt Joanna die Dr.Phil gaat komen spelen volgens Alex.
Joanna zegt, we leggen wat slingers neer en wat lege flessen wijn lijkt het morgen net of we het gezellig hebben gehad.
Karim vraagt aan Alex hoe het zit tussen Alex en Laura. Het zou zijn type kunnen zijn zegt Alex
Alex wil het vanzelf laten komen maar gaat het niet opzoeken zegt hij. Alex vindt Laura de leukste en beste die bij hem zou passen innerlijk en uiterlijk. Alex denkt dat Laura het niet toelaat in het huis maar misschien wel buiten het huis.
Karim wil graag een lief iemand en met inhoud. Een combinatie van factoren en je moet voelen dat het lekker zit zonder dat je met iemand praat. Hij valt niet op iemand bijvoorbeeld met bruin haar ofzo maar het moet goed voelen. Zelfde interesse is belangrijk. karim houdt van wandelen o.a en als zijn vriendin dat niet leuk zou vinden kan dat bijvoorbeeld in de weg zitten dan.
Gerard vraagt zich af of wij als streamers ook de slaapkamer kunen zien "snachts.
Gerard doet even een ik hou van je en een soort gehinnik met een bovenlipje is zijn lief kozing richting zijn vrouw wat hij normaal ook thuis zou doen :)
c9kWN.jpg

Ik haak af voor vandaag er gebeurt te weinig op een zaterdagavond -O-

[ Bericht 7% gewijzigd door Noelle06 op 20-02-2011 00:15:12 ]
Loslaten, is het ultieme houden van.
pi_93037471
Maik heb twee zussen waarvan een volgens mij kinderen heb. Denkt zelf nog niet aan kinderen. Maik lijkt uiterlijk op zijn vader en innerlijk op zijn moeder. Zijn vader houd niet van gezelligheid en familaire dingen, zijn moeder wel.
Monique haar moeder heb gevoel voor humor en dat heb monique ook zegt ze.
Monique heb 1 zus Nicole en kan het nu beter vinden met haar zusje dan vroeger. Haar zusje is zakelijk. Monique is anders dan de rest van haar familie.
De rest van de bewoners liggen op bed. Dus ik ga ook wat anders doen. Nu echt!
27a51c9f4746bf83000a363dedd0f975.png
Loslaten, is het ultieme houden van.
pi_93039599
registreer om deze reclame te verbergen
Iedereen ligt al op bed en voorzover ik weet slaapt iedereen.
Ik hoorde wel Servio met Alex nog wat praten en Monique of Cynthia is 2x naar de WC geweest in 5 minuten. Toen Monique of Cynthia naar de Wc ging begon Joanna wat te brabbelen. Ze zei iets in de trant van: 'Sofie, ik zit bij de politie' en toen ging ze weer verder slapen.
Alex zegt dat hij veel te veel aan zn hoofd heeft nu, hij vraagt aan Servio of hij dat ook niet heeft.
pi_93049025
11:40 Monique confronteert Cynthia

Monique vraagt of cynthia lekker in haar vel zit. Cynthia zegt van wel maar Monique heeft haar twijfels. Monique zegt dat de groep het idee heeft dat Cynthia erbuiten valt. Ze doet veel dingen alleen en neemt niet deel aan gesprekken/activiteiten.

Cynthia zegt dat ze zichzelf is in het huis. Koken kan ze niet dus dat doet ze niet, over afwassen praat ze niet. Monique waarschuwt haar voor de nominaties morgen. Het zou weleens kunnen dat ze genomineerd gaat worden.

Cynthia heeft het gevoel dat ze haar gaan nomineren omdat ze zo weinig geld in de kluis heeft.
Monique zegt dat het hier niet over gaat, cynthia wil weten wie over haar roddelt.

Monique wil dit niet zeggen. Ze geeft aan dat het zowel mannen als vrouwen zijn die over haar praten. Iedereen irriteert zich aan de zender van Cynthia, ze horen continu "Cynthia doe je zender goed". Het advies van monique is dan ook dat Cynthia vandaag nog wat mensen moet inpakken om zich veilig te stellen.

Het gesprek krijgt een andere wending, het gaat opeens over Laura.
Monique en Cynthia denken beide dat Laura ook gevaar loopt voor de nominaties omdat ze zo stil is en veel naar Alex toetrekt. Monique denkt van Alex een stem te krijgen.

Ondertussen zijn Aafke en Sofia aan het joggen door het huis. Servio volgt hen voorbeeld op en ook Karim gaat rondjes rennen. De overige bewoners zitten buiten in de tuin.
pi_93052337
13:00 - 13:15 Stream update

De helft van de groep is buikspieroefeningen aan het doen.
Karim, Joanne, Cynthia Monique en Phillip zitten op de slaapkamer en praten over de opkomende nominaties. Ze klagen dat het warm is in het huis.
Ze hebben het over energiestromen in het lichaam, Joanne begint over spirituele mensen en consulten. Joanne verdenkt Karim ervan spiritueel aangelegd te zijn.

De Stem: "bewoners er staat iets voor jullie klaar in de KvdW"

Iedereen vliegt richting de keuken. Ze krijgen wasmanden gevuld met voedingsmiddelen en schoonmaakspullen.Er is spontaan weer leven in het huis.

Karim en Gerard trekken zich terug.
Gerard vertelt dat hij uit Kampen (?) komt. Ze hebben het over een lokaal bandje. Gerard kan blijkbaar "rappen". Hij wilde hiermee serieus "aan de bak". Hij heeft ooit in NL grote prijs binnen gesleept. Gerard wil Aafke (en misschien nog anderen) erin luizen met het volgende geheim "Ik heb ooit een grote prijs gewonnen met rappen".

Update: De mannen zijn onderling nep geheimen aan het verzinnen. Gerard is co÷rdinatiepunt hiervan. Hij weet precies welke nepgeheimen er de ronde doen, de overige mannen weten het niet van elkaar. De dames worden er totaal niet bij betrokken.

[ Bericht 1% gewijzigd door SaladShaker op 20-02-2011 13:39:51 ]
pi_93057598
registreer om deze reclame te verbergen
zaterdag 20 febr: 14:40 - 15:00 update

De Stem: "Willen alle vrouwen direct naar de KvdW komen"
Cynthia is weer als laatste en moet geroepen worden door de overige vrouwen.

De mannen hebben het over de nominaties. Zowel Maik, Karim als Phillip weten al van ÚÚn persoon zeker dat ze die gaan nomineren. Voor de rest staat nog niets vast.
Ze twijfelen of hun idee van de nominaties wel klopt, wat nu als de mannen de mannen moeten nomineren en de vrouwen de vrouwen? Er is nu eenmaal niets zeker bij Secret Story...

Maik denkt dat alle kijkers de geheimen van de bewoners al weten.
Karim denkt dat de kijkers hoogstens kunnen speculeren over de geheimen van hen, Phillip denkt echter dat ook vrienden en familie een belangrijke rol spelen bij wat er uitlekt onder de kijkers. Maik zou het lullig vinden als de geheimen al zijn vrijgegeven.

Monique wist blijkbaar voor entree van het huis al dat vrouwen als eerste zouden moeten nomineren (dat had ze op een forum gelezen?). Ook wist Monique al dat er geheimen waren uitgelekt. Maik zegt dat de mannen voor details maar bij Monique zelf moeten zijn.
Er wordt gespeculeerd over de vrouwen, zouden ze voor een groepsmissie weg moeten?

De vrouwen komen terug, ze moeten lachen. Er wordt niets verteld van wat er in de KvdW is gebeurd. Erg opvallend: Sharon en Monique gaan direct hun tanden poetsen en zichzelf verkleden.

De vrouwen klagen dat er geen stroom in het huis is. Karim gaat aan de dames vragen of ze iets aan het zoeken zijn.

Cynthia trekt haar badkleding aan, waarschijnlijk heeft hun bezoekje aan de KvdW hier mee te maken. Vervolgens gaan alle dames zich verkleden, bikinis en badpakken komen tevoorschijn. Volgens Sofia moeten ze "wachten op de luiken" en daar hebben ze nog 30 minuten voor.

Sharon zit te huilen, wat zou er aan de hand zijn? Is ze bang om zich in badpak te hijsen?
Servio spreekt haar toe: Lieverd luister eens, het gaat er hier niet om wie de "sjerp en de kroon krijgt". het gaat er niet om wie het mooiste is in badpak.
Zijn woordjes lijken de pijn een beetje te verzachten, er verschijnt weer een lach.

Update: Het is duidelijk dat er een modeshow gaat komen. De dames proberen zich zo mooi mogelijk te maken.

[ Bericht 1% gewijzigd door SaladShaker op 20-02-2011 15:14:30 ]
pi_93061717
de modeshow is inmiddels in volle gang. de dames hijsen zich in outfits die voor gala moet doorgaan.
pi_93062352
Na de modeshow zijn er voor de winnares luxe cosmeticaproducten en is er voor alle bewoners champagne.
pi_93065837
Joanne ligt op bed te huilen maar de streamers weten niet helemaal waarom het nu draait. Ze zegt dat ze focking hard haar best doet en zichzelf altijd moet verdedigen. En ze heeft ook nooit iemand op z'n uiterlijk beoordeeld. Ze vindt het 'focking vermoeiend' en ze is er klaar mee, ze denken altijd dat ze een rijkeluisjong is. Ze heeft geen zin meer met 'ze' te praten.

Gisteren moest ze zich volgens haarzelf 26 keer verdedigen omdat ze haar haar f÷hnde. Ze werkt overal keihard voor.

Ze wil nu 'lekker alleen zijn'. De anderen lopen weg.
pi_93068481
De winnares van de modeshow is Sharon, op de 2e plaats is Laura geŰindigd en de derde plek is voor Monique. Sharon mag luxe producten uitkiezen. Ze heeft niet gekozen voor alochol, maar in ieder geval wel voor een doos met snoep.

18:50
Het gaat over Peking (en de olympische spelen!), de bewoners (m.n. Servio) komen opeens dicht bij het geheim van Phillip.
Phillip geeft toe dat hij van watersport houdt. Maar zegt dat hij nooit in Peking is geweest.
De bewoners vragen waarom hij nooit meesport... phillip zegt dat hij meer van watersporten houdt.

Zijn redding is dat Laura terug komt uit de kamer, de aandacht schiet meteen naar haar.
De stem roept om dat Monique naar de kamer moet komen.

Guido zegt dat hij het geheim van iemand weet, maar dat hij niet mag drukken. Het is onduidelijk of hij serieus is.

Het onderwerp springt weer naar China, Phillip vertelt dat hij volgend jaar naar China wil gaan.
pi_93068826
Sommige bewoners zitten in de slaapkamer, het is inmiddels kwart voor zeven Nederlandse tijd.

Alexander ligt met een donker lapje op zijn gezicht wat dat voor doel heeft ontgaat me even.
Karim leest voor uit een boek, het gaat over huismannen/vrouwen en kinderen opvoeden, Karim zegt. het is toch het mooiste wat er is, Kinderen.
Sharon vertelt dat er steeds meer kinderen vroeger met haar altijd mee naar huis fietste omdat het bij haar thuis altijd gezellig is, haar vriendinnen gaan nu nog elke zondag naar Sharon haar moeder om soep te eten en de herhaling van SST te bekijken.

Philip vertelt dat hij een tijdje op de Kostverloren kade in Amsterdam heeft gewoond, met hulp van zijn ouders qua betaling, hij studeerde in Amsterdam en werkte in een kroeg bij.
Servio vraagt aan Philip....Ben je wel eens in Peking geweest??? Nee zegt Philip, nooit in Peking geweest, Servio kijkt hem lachend aan.
Guido vraagt waarom doe je niet zo vaak mee aan het sporten Philip?? nou zegt Philip ga liever met een bal het water in, 1 van de dames roept iets over de Olympische Spelen en doelt op Philip, Philip zegt, als ik heb mee gedaan aan de OS dan hadden jullie me wel van tv herkend.

Servio zegt dat hij ook geen opleiding gaat doen voor Musical ster, voordat iemand dat toch aan hem vraagt.
Servio voelt zich niet schuldig omdat hij aan het *sparren* is met mensen omdat hij achter de geheimen wilt komen, hij voelt het niet iets als iemand aanvallen etc.etc.
Philip zegt * Ik denk dat ik volgend jaar naar China ga* Servio vertelt hij heeft een een *beetje* een vriendinnetje die voor de chineese ambesade werkt, en Servio gaat met zijn zusje naar Disneyland als hij de hoofdprijs wint.

Sofietje heeft telefoonnummers uit haar hoofd geleerd, want ze wil wel kunnen bellen als ze op het vliegveld staat, ze vertellen dat er iemand hun toch wel begeleid van Endemol..........Ze hebben het erover als het echt een vette dikke hit is het SST, dat er dan wel *Fans* op Schiphol hun staan op te wachten.
Niet alle boodschappen zijn binnen zegt Sofietje, ze denkt dat ze nog wel iets kunnen verwachten qua boodschappen.
Het gaat nu over het horloge die een aanwijzing moet hebben en bij wie het zal horen, Monique zegt er hangen hier ook allemaal klokken het moet iets te betekenen hebben.

Monique is 3e geworden in de miss verkiezing, het gaat nu weer over Cynthia, denk dat erover Cynthia het meest geroddeld wordt.
Sofietje vertelt en iedereen zat aan het ontbijt, en toen kwam zij en ze plofte gewoon weer neer, en dat is elke dag, ze irriteren zich dus aan Cynthia.

Dan schakelen ze over naar de slaapkamer, Johanna zit in Guido zijn haren te kroelen ze liggen weer lamlendig op bed, ze kijken verveelt.
Sommige bewoners slapen, ( ach is ook vermoeiend hoor de hele dag actief wezen >:) )
.....team BB......go go girl.....
pi_93083665
Ik heb dit vanmiddag even gekeken maar er is echt geen zak aan, er gebeurt gewoon helemaal niets.
  maandag 21 februari 2011 @ 00:05:38 #89
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_93085721
quote:
8s.gif Op zondag 20 februari 2011 23:22 schreef Nober het volgende:

Ik heb dit vanmiddag even gekeken maar er is echt geen zak aan, er gebeurt gewoon helemaal niets.
Sofia: Je komt jezelf hier wel tegen, het is een soort van een spiegel, ik had verwacht veel meer hier te kunnen doen, in BB en DGK kregen ze opdrachten die ze moesten doen en dan konden ze weer vrij praten, hier heb je dat niet, je moet hier altijd opletten en uitkijken. Cynthia was werkzaam voor een callcenter voor weekblad Libelle , mensen scholden haar ook weleens uit. Sofia mist haar man, ze moet steeds aan hem denken, ja is echt zwaar, hij thuis en ik hier. Joanna kreeg vlak voordat zij naar Portugal ging thuis vet problemen , ze heeft een mooi leven , maar ook veel zorgen. En is ook zo'n controlfreak. Alex zijn kat lag do*d in de tuin van de buurvrouw, hij heeft zijn kat in zijn eigen tuin begraven. Servio heeft zin in een glas Wodka. De stem roept, Cynthia zender omdoen. Laura : Cynthia er zijn van jou alleen tv-beelden dat je staat te roken, haren kammen of aan het omkleden bent en ikzelf ben zeker de slet van het huis door met Guido en Alex te knuffelen? Guido denkt dat ze met zijn allen heel goede televisie maken .
Aafke gebruikt Oxazepam en Sofia Diazepam. Monique heeft haar dag niet, echt, ze voelt zich niet goed, ze heeft wel een mooi boek , maar komt niet aan lezen toe. Gerard vond het heerlijk om gisteren even in een hoekje 1 1/2 uur te lezen. Ze vragen zich af aan welke kant de zee is, volgens Maik , is na een stukje autorijden de zee aan alle kanten te vinden. Cynthia voelt wat spanning, morgen gaan de mannen stemmen , ze is niet bang voor de nominatie, ze doet genoeg in het huis, doet gezellig mee , soms zijn er gesprekken en dan wilt ze wat zeggen maar krijgt dan de kans gewoon niet, dan denkt ze bekijken jullie het allemaal maar eventjes. Joanna voelt zich erg emotioneel, ze had vannacht een paar nachtmerries, vrijdagnacht ook al. Laura heeft het nog even over de modeshow , ja normaal moet je voor een modeshow repeteren, dat deden we ook bij de modeshow in het hotel in Turkije, nou als ze hier elke keer van die verrassingen hebben, ik wil me toch wel graag voorbereiden, eerst proeflopen. Sharon won de wedstrijd, maar wanneer het aan Alex lag dan had Laura gewonnen, maar Alex moest opnieuw zijn stem uitbrengen, dus echt als het aan hem lag dan had Laura gewonnen en van Guido ook. Laura : ja was echt kut twee seconden om je bikini aan te doen, het was te veel haasten. Ik wilde ook echt dat Sharon dit won. Philip denkt dat Laura toch de zus van Guido is. Joanna: Ik ga een gesprek aanvragen , ik voel mij niet goed, gaat over iets van thuis, het is niet uitgesproken, ik heb dit nu met mij meegenomen, ik heb die klap nog niet kunnen verwerken. Monique wil zo graag weten hoe de mensen over hen schrijven . Maik wilde vroeger altijd Sultan worden, hij is gek van de Fata Morgana in de Efteling en is dol op buikdanseressen, prachtig om naar te kijken.Sevrio vond het een rotnacht, ook al sliep hij met een slaappil, Philip denkt dat het komt dat er elke vijf minuten mensen naar het toilet gaan. Op Hyves zocht DJ Armin van Buuren contact met Sofia, ja ik heb allemaal foto's op mijn hyves, eerst een foto met een kleine tattoo en toen een nieuwe foto met mijn nieuwe tattoo, toen schreef Armin wat heb jij een mooie nieuwe tatoeage op je buik. Mijn man zei, nou kan Armin je niet verder op weg helpen als DJ. Want ik wil de komende jaren als DJ gaan werken en dan vooral in het buitenland, in Amerika, ik maak heel gauw contacten, ik heb nooit bij een bureau gewerkt of voor een manager, ik ontmoet gewoon snel mensen, ik wil de komende tijd flink genieten om te werken als DJ, ik draaide veel bij vrienden thuis, ik was 18 jaar toen ik mijn man leerde kennen, hij is een stuk ouder dan ik. Alex mocht van zijn moeder overal op, hij zat 3 of 4 maanden op pianoles, hij zat ook op paardrijden. Sofia deed aan dansen , aan ballet en heeft ook gitaar gespeeld, maar kent de noten niet meer, ze weet dat echt niet meer, maar misschien kan ze die noten wel weer oppakken, vond gitaar spelen heel leuk. Gerard vraagt aan Guido , je hebt zeker een foto van je vriendin meegenomen om af te leiden dat je homo bent. Sofia weet dat er in Limburg en in Belgie allemaal mini sexhuisjes zijn. Sofia doet ook SM, ze slaat liever dan dat zij geslagen wordt.
4d6128b726dcb-sst2.jpg

[ Bericht 2% gewijzigd door tuinfluiter op 21-02-2011 23:02:35 (Cap van Catwaezle) ]
pi_93085754
Vanmiddag is er kennelijk een clash tussen Cynthia en Monique geweest over achter gehouden informatie toen ze samen in de tent sliepen.

Karim heeft daarnet als bemiddelaar opgetreden en beide dames even bij elkaar gebracht in de tuin om het uit te praten. (Zijn bedgenootjes namelijk).
Monique in tranen omdat Cynthia haar niet vertrouwd en haar niets gunt en niets deelt op het spel gebied. Cynthia baalt er van dat ze bepaalde dingen eruit heeft geflapt 's middags en zegt herhaaldelijk sorry.
Cynthia troost Monique.
Grootste verdriet van Monique is dat Cynthia niets met haar deelt, terwijl Monique op haar beurt Cynthia die zelfde middag (?) nog informatie had gegeven over mensen die clou's over het geheim van Cynthia hadden.
"Sorry"
"Het is goed"
pi_93087915
0.35 Aafke en Monique buiten. Aafke wil Monique waarschuwen voor Joanna want die smoest de hele dag met Philip en dus zal ze wel samen spelen met hem.
Maar zij, Aafke, is te vertrouwen, Monique kan haar alles vertellen. Maar ze wil even meegeven dat ze niet iedereen moet vertrouwen. Dan wordt ze niet zo gekrenkt als daarnet met Cynthia.
Monique vraagt: denk je dat Karim morgen Cynthia nomineert?
Ja, zegt Aafke ik denk het wel.
Ze denkt dat zij samen met Cynthia genomineerd wordt.

0.45.
Alex en Gerard buiten.
Alex wil drukken voor iets over Guido en Laura. Want hij heeft verschillende kleine dingen gezien en lichaamstaal zegt meer dan woorden.
Hij denkt dat ze een relatie hebben.
Gerard zegt: anders kijk je even hoe ver je met haar kunt gaan? "neeee" roept Alex.
Gerard zal er morgen even achteraan gaan om het uit te vissen.
pi_93088288
0.59 Alex en Gerard bespreken de nepverhalen, ze liggen op bed.
Karim is chimpanseeverzorger, Alex is piloot en Gerard is makelaar.
Ze hopen dat Sofia voor Alex gaat drukken.
Gerard wil Sharon er niet in laten lopen want dat is zijn maatje.
Guido trapt er niet in zegt Alex.
pi_93089014
1.18 Guido en Karim buiten. Guido: jij bent een gever he? Ja zegt Karim.
Guido denkt dat Karim iets met dieren doet, dierenverzorger is of zo.
Karim zegt geen enkele clue te hebben wat betreft Guido.
Guido zegt dat hij geen enkele clue uit het huis moet halen, dat maakt je helemaal gek.
Karim vindt de kist wel interessant. Ja en de schilderijtjes etc. zijn wel leuk zegt Guido maar dat je gaat zoeken dat er iets verstopt ligt.

Guido zegt dat hij een beetje met Laura en Servio bezig is in een soort van pact. Hij heeft een klik met Servio een soort gentleman's agreement. Maar met Philip heeft hij nog niet vaak gepraat. Zijn ogen doen het hem, dan kan hij niet eens meer luisteren of zo.

Laura komt erbij staan, ze gaat slapen zegt ze.

Ze beginnen over de nominatie morgen.
Guido en Karim vonden het niet zo leuk wat er vanavond gebeurde, dat er ineens 13 man op haar gingen. Terwijl het achteraf best meeviel.

Guido zegt dat ze tegen hem ook was begonnen over de clues van Jorien en ze hem probeerde te lijmen ivm de nominaties.
Hij denkt dat de kijkers thuis op Cynthia gaan stemmen.

Karim zegt het lastig te vinden om een pact te sluiten.

Guido kan geen normaal gesprek met Gerard hebben, echt niet. Maar hij is ook wel een beetje gek van zichzelf. Hij weet niet of hij zo gek doet en thuis in een pak loopt etc. Maar hij heeft wel alles opgegeven om hier te zijn zegt hij.

Ook Karim weet het nog niet van Gerard zegt hij.

Ze hebben ons knap gecast zegt Guido, 15 van die mensen..

Sofia komt hier voor naamsbekendheid en Gerard komt hier om te winnen aldus Guido.
Ze heeft Sofia Valentine zegt Guido op de vraag van Karim of zij wellicht pornofilms maakt of produceert. Ze is wel bekend, top 10. Ze was vroeger dikker heeft ze Guido verteld.

Aafke is heel gepierd in haar onderarmen zegt Guido.
Veel meegemaakt zegt ze zelf en dat geloven ze beiden wel. Dat dronken en bezopen en naar de tering, daar kunnen ze niet over uit.

Joanne en Philip kennen elkaar, zijn een stel, zijn broer en zus, aldus Guido. Broer en zus dacht Karim ook. Want soms zie je Philip kijken als Guido gek doet met haar.

Karim denkt dat ze samen 1 geheim hebben. Guido denkt dat ze familie zijn, of elkaar uit de bar kennen waar Philip heeft gewerk.

Niemand heeft een idee bij jou zegt Karim. Hij heeft wel iets gehoord van sommigen, zoals van Gerard.

Sofia zegt dat ze een idee heeft van Guido. Ze weet iets had ze tegen hem gezegd.
pi_93089069
1.40 Guido denkt dat Servio de meest kans heeft om te winnen. Hij denkt ook dat het horloge van Karim een missie is en dat die missie mislukt als ze het horloge afpakken of zo.

Ze gaan weer naar binnen.
pi_93105801
Gerard,Guido en Alexander zitten bij een muur, ze proberen iets te ontcijferen met tekens (het *code* behang), daarna lopen ze naar de tuin bij de kist, om het codeslot te ontcijferen, Philip komt aanwandelen en bekijkt het zo en loopt weer verder.
Gerard zegt tegen Guido, het kan ook zo zijn dat ze de code hebben gereset van het slot omdat jij eraan gezeten had toen.
En weer zit Gerard op zijn knieen bij de code tekens op de wand, Guido neemt plaats op de stoel en ze zitten maar te piekeren of het iets te betekenen heeft al die tekens op de wand.

Gerard zit van twee naar beneden, vier naar rechts, een naar beneden etc.etc. onthou je dat zegt hij tegen Guido!!! Godsamme roept ie er tussen door je wilde me toch helpen.
En weer zit Gerard aan het slot op de kist te pielen, hij moet en zou de code ontcijferen en doet hard zijn best.
Hij lult in zich zelf, * Ik krijg hem niet open dat stomme ding * en ondertussen zit ie maar te draaien en te wrikken.
Alexander komt er gezellig bij zitten met een bordje met zijn bammetje erop, en vraagt * Hoeveel code`s heb je er al* Gerard antwoord heb er al twee gevonden.
Alexander zegt * Doe er eens boven links, en zij waards rechts, Gerard zegt dat zou fantastich wezen ( als het zou lukken dus ) Maar nee geen beweging in het slot te krijgen.
Het zonnetje schijnt lekker daar in Portugaal dus Gerard kan wat mij betreft de hele middag aan het slot werken.
.....team BB......go go girl.....
pi_93120614
20.48

Sofia komt de meiden slaapkamer binnen.
Sofia heeft een klacht ingediend over Gerard dat hij ingelicht is over Sofia. Nu zeggen ze achter dat het niet waar is.
Sofia is boos.

Servio beaamt het verhaal, hij had het ook via Gerard gehoord.
Sofia: het kan natuurlijk niet zo zijn dat in dit kutprogramma iemand gaat vertellen wie ik ben, terwijl mijn begeleidster naast me staat.

En STREAMLOCK
pi_93120744
en streamlock, Gerard en sofietje, Sofietje zegt ik ben achter geweest en hoppa weg beeld
.....team BB......go go girl.....
pi_93121017
Gewoon geen reality soap meer .... gewoon laten lopen... iedereen weet toch wie ze is... gaat een medewerkster van Likmehol die Gerard vertellen wie ze was?

Ben benieuwd of we nog wat over deze kl8 gaan horen ... of weggecensureerd? spreekverbod voor Sophietje _O-
pi_93121518
21.01 weer beeld.
Guido: ik wist haar naam, heb haar wel eens gezien op een beurs.
Maar dacht toen meteen dat dat niet haar geheim kon zijn, omdat ze daarmee al bekend was.
Hij dacht niet dat een programmamaker haar dat geheim zou geven.
Hij denkt dat ze wel pienter genoeg is om niet dat geheim af te spreken.

Volgens Joanna staat Sofia op het punt om weg te gaan.

De bewoners praten er allemaal over.
pi_93121927
Guido kon de gegevens van Aafke zien want hij had een kopie van haar contract gekregen waar ze haar NAW gegevens hadden doorgestreept, zegt hij.
Hij vraagt wie er van te voren iets wisten.

Servio wist wel een paar namen.

Guido hoorde nog een gesprek met iemand in een kamertje naast hem over dat ze haar moeder zou missen. Dat was ik zegt Sharon.

Guido had Aafke nog gezocht maar niks gevonden zegt hij.

Hoe slecht is dit? vraagt Sharon.

Hier kunnen we niks aan doen zeggen ze allemaal.

Guido is wel blij dat hij dit nu hoort want hij kon het moeilijk voor zich houden.

De bewoners vermoeden dat dit nu wel uitgezocht wordt.

Gerard denkt dat de streams uitstaan. Het moet simpel op te lossen zijn en dan gaan we weer verder.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')