abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_95233797
Ook hier klaar met het geneuzel.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_95260418
Waarom is er een deel van het topic met als onderwerp waarom het miljoenenproject SST niet kan floppen verwijderd?
Opmerkelijk toch al deze onrust, waarschijnlijk informeer ik anderen net iets teveel over de wantoestanden rondom dit programma. Waar is overigens de onafhankelijke notaris die in de live-show de gehele eliminatie-ronde dient te begeleiden met als doel om te kijken of dat alles wel eerlijk gaat?

Zelfs mijn berichten hier worden verwijderd.
Dat wordt een klacht aan je broek. In dit land hebben wij het recht op vrijheid van meningsuiting.
De afgelopen weken heb ik zon 15 berichten gestuurd naar de redactie van SST. Vervolgens wordt daar niet of nauwelijks op gereageerd, ook niet nadat ik heb aangekondigd verdere stappen te gaan ondernemen.
  vrijdag 6 mei 2011 @ 22:58:22 #128
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_96457464
Net5 noemt Secret Story ‘onverwacht fenomeen’
op Fri 06 May 2011 om 15:02

Secret Story is n van de slechtst bekeken Nederlandse realityprogramma’s ooit, maar toch is Net5 niet ontevreden. Het tv-station spreekt met superlatieven over haar show. “Op internet bleek het dankzij Hyves en Twitter een onverwacht fenomeen“, aldus een zegsvrouw in Televizier. Net5 noemt de tv-show een hit. “Vele duizenden mensen volgden en bespraken dagelijks de belevenissen in het huis. Het interactieve aspect sloeg aan. Dat maakt Secret Story tot de eerste social-media-tv-hit.“

Secret Story is volgens de persvoorlichtster zelfs aangepast op het online succes. “Het sloeg zo aan, dat we kandidaten zelfs opdrachten hebben laten doen die rechtstreeks bedacht werden door de kijkers thuis.”

De grote finale van Secret Story is donderdag te zien op Net5.

Bron: Mediacourant
  vrijdag 6 mei 2011 @ 23:03:48 #129
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_96457718
do 05 mei 2011, 22:38
Monique verlaat Secret Story van onze redactie
AMSTERDAM - Deelneemster Monique moet na drie maanden in het Huis der Geheimen het programma Secret Story verlaten...

Philip en Joanna waren niet genomineerd en stonden voor de keuze om twee medekandidaten weg te sturen. Deze schone schijn werd door presentatrice Renate Verbaan afgedaan als een sprookje, dit om de overige deelnemers op een dwaalspoor te brengen. Hierdoor werd slechts n kandidaat donderdagavond huiswaarts gestuurd.

Sharon was de eerste van de drie genomineerden die veilig gesteld werd. De doodnerveuze Sharon was dolblij met haar redding, maar liet Karim en Monique achter in de definitieve eliminatieronde. Daar bleek het Nederlandse volk meer sympathie voor Karim te hebben.

“Berustend”, zo omschreef Monique haar uitschakeling. “Het is prima zo, ik heb een mooi avontuur beleefd." Volgende week wordt de winnaar van Secret Story bekend in de finale. De winnaar van het Huis der Geheimen gaat ervandoor met 100.000 euro aan prijzengeld. Philip, Joanna en Karim zijn, na de uitschakeling van Monique donderdag, nog in de running...

http://www.telegraaf.nl/p(...).html?p=4,1?sn=prive

abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')