nou ja ha het zal wel eens eerder gedaan zijn door iemand..... maar meestal op de barbekjoe..... en ik pas het toe als een techniek in huis in de keuken dus.....quote:
Dat bewijst alleen maar dat er meerdere idioten zijn geweest die het zo gespeld hebben.quote:Op zaterdag 5 februari 2011 22:02 schreef dandybleu het volgende:
[..]
staat gewoon op google hoor
Barbekjoe
Ongeveer 405 resultaten (0,17 seconden)
quote:Op zaterdag 5 februari 2011 22:02 schreef dandybleu het volgende:
[..]
staat gewoon op google hoor
Barbekjoe
Ongeveer 405 resultaten (0,17 seconden)
ha nee dat ontken ik stellig dusquote:Op zaterdag 5 februari 2011 22:10 schreef Microtubuli het volgende:
Dit is net zo afstandelijk als sex met condoom. Contact tussen pan en voedsel is wat het koken juist zo mooi maakt!
Ik wil mijn frietjes knapperig en mijn vlees gewoon lekker mals.quote:Op zaterdag 5 februari 2011 22:15 schreef dandybleu het volgende:
[..]
ha nee dat ontken ik stellig dus
ja ik kook ook wel eens in een pan....maar ja ovenschotels zijn ook wel heel erg lekker....en juist met het zilverfolie word je vlees enzo heel knapperig......
westerse mensen vinden vaak alles gek "tenzij het op tv is geweest in full color door een "erg mooi fotomodel" .....helaas heb ik geen camera ploeg om mijn kooktechniek te filmen.....quote:
ik heb een goed adresje in parijs....quote:Op zaterdag 5 februari 2011 22:21 schreef bas-beest het volgende:
Gebruik jij zilverfolie? Waar haal je dat dan?
Cool... Trouwens, zou je hetzelfde resultaat bereiken als je aluminiumfolie gebruikt? Of is dat te min voor die methode van jou?quote:Op zaterdag 5 februari 2011 22:53 schreef dandybleu het volgende:
[..]
ik heb een goed adresje in parijs....
Pecheresse Lindemans gok ikquote:
Ik heb een enigszins vergelijkbare methode in de jaren '80 en '90 regelmatig op station Heerlen mogen bewonderen.quote:Op zaterdag 5 februari 2011 21:54 schreef Chef_M het volgende:
Lol, dat is zo'n middeleeuwse methode, heb dat wel eens in Congo en Nigeria gezien.
Ik hou niet zo van bourgondisch, hoeveel korter moet het dan?quote:Op zaterdag 5 februari 2011 21:44 schreef dandybleu het volgende:
maar mag natuurlijk ook korter als je niet van "bourgondisch houd....."
ja dat kwam door het radio programma van de avro "opium"quote:Op zondag 6 februari 2011 04:53 schreef Rapaille het volgende:
TS, ben je op dit idee gekomen tijdens het roken van heroïne?
Pan zonder laagjes nemen: krassen zoveel je wilt.quote:Op zondag 6 februari 2011 00:14 schreef Saarbarbaar het volgende:
Maar die zilverfolie/aluminiumfolie bekrast die pan toch? Kan op lange termijn nooit echt goed zijn...
(als het ondertussen een beetje verschuift ofzo)
ja oke...ha ha ja ik heb bij mn campingset ook nog steeds een alu pannetje.....en die gebruik ik ook elke zomer weer..... ja weet dat het afgeraden word...maar is een stukje nostalgie.....quote:Op maandag 7 februari 2011 16:10 schreef MarcelR het volgende:
De combinatie aluminiumfolie, sinaasappelsap/rode wijn en langdurig bereiden, lijkt mij voor veelvuldig gebruik niet echt bevorderlijk voor je gezondheid. Het zuur lost namelijk het aluminium op...
quote:Op zondag 6 februari 2011 10:36 schreef ErkendFokker het volgende:
Kom jij uit Groningen? Er loopt altijd iemand zijn kat uit te laten, en hij lijkt op jou
ha ja stomen is heel in de mode hey? maar ik vind dat zo saai eten zonder krokante stukjes.....ja at wel vast staat is dat stomen goed is voor de gezondheid.....quote:Op maandag 7 februari 2011 14:04 schreef RobinOok het volgende:
Nah, En Papillote is meer gaar stomen, hij bakt het echt en krijgt knapperige stukjes kip.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |