dit dus. en anders val je lekker af.quote:Op vrijdag 28 januari 2011 23:52 schreef Flurry het volgende:
yeah, schimmel eraf snijden en de rest is prima
Tegen bacteriën kan dat helpen, maar bij schimmels wordt je niet zozeer ziek van de schimmel zelf, maar van de stoffen die deze produceert. Die gaan vaak niet stuk door te koken.quote:Op zaterdag 29 januari 2011 00:02 schreef dandybleu het volgende:
als je echt honger hebt en je hebt nix te eten...
en je wilt geen diaree de volgende dag....omdat je denkt dat de kaas beschimmeld is? ......dan is het raadzaam de kaas te verhitten....maak een twee drie een pasta gerecht en laat de kaas daarin smelten op het vuur....dat dood al een hoop bacterien....
Onzin.quote:Op zaterdag 29 januari 2011 00:05 schreef zoalshetis het volgende:
kaas moet je niet in de koelkast bewaren, maar bij je brood in de broodtrommel.
Neequote:Op vrijdag 28 januari 2011 23:46 schreef Stokstaart het volgende:
Is toch van zichzelf ook al een schimmelkaas?
waarom niet wegsnijden?quote:Op zaterdag 29 januari 2011 09:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat voor een kleur heeft de schimmel? Grijs --> wegflikkeren
Omdat schimmels al door het hele product zijn getrokken en nogal ongezond kunnen zijn.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |