FOK!forum / Culinesse à gogo / Wraps
Tealzaterdag 22 januari 2011 @ 16:21
Ik weet niet of ik in de juiste categorie zit, maar ik zag hier mensen over eten praten dus moet wel knor zitten.

Mijn pa heeft wraps gekocht voor vanavond, om zelf turkse pizza te maken, maar er staat niet op hoe je ze bereidt.

Moeten ze in de oven? zo ja, hoelang hoe warm?
Moeten ze misschien in de steamer? zo ja, hoelang hoe warm?
Of iets anders?

Danku :)
Tinos85zaterdag 22 januari 2011 @ 16:25
Kijk eens op de verpakking?

Wraps is trouwens iets anders dan een turkse pizza.
Tealzaterdag 22 januari 2011 @ 16:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:25 schreef Tinos85 het volgende:
Kijk eens op de verpakking?

Wraps is trouwens iets anders dan een turkse pizza.
Weten ook niet zeker of het wrap is _O-

Het is op de markt gekocht, en het enigste Nederlandse wat erop staat zijn de ingrediënten en houdbaarheidsdatum / bewaaradvies.
#ANONIEMzaterdag 22 januari 2011 @ 16:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:27 schreef Teal het volgende:

[..]

Weten ook niet zeker of het wrap is _O-

Het is op de markt gekocht, en het enigste Nederlandse wat erop staat zijn de ingrediënten en houdbaarheidsdatum / bewaaradvies.
Gewoon je saus+gehakt erop smeren. Even in de oven. Dan je groente erbij en knoflooksaus + sambal en klaar.

Easy game.
Tealzaterdag 22 januari 2011 @ 16:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:29 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Gewoon je saus+gehakt erop smeren. Even in de oven. Dan je groente erbij en knoflooksaus + sambal en klaar.

Easy game.
Maar hoe warm en hoelang is even?
dabadbasszaterdag 22 januari 2011 @ 16:35
Oh god, vertel alsjeblieft niet dat de moeder des huizes, of een andere vrouwig type, afwezig is vanavond.

_O-
#ANONIEMzaterdag 22 januari 2011 @ 16:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:32 schreef Teal het volgende:

[..]

Maar hoe warm en hoelang is even?
De bodem moet heel dun zijn dus het duurt niet lang voordat hij klaar is. Gewoon zo even dat hij niet aan de onderkant zwart wordt. Hoe warm het precies moet weet ik niet, gewoon flink warm en de oven goed voorverwarmen. :7
Flurryzaterdag 22 januari 2011 @ 16:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:35 schreef dabadbass het volgende:
Oh god, vertel alsjeblieft niet dat de moeder des huizes, of een andere vrouwig type, afwezig is vanavond.

_O-
:D licht van tevoren de brandweer in!

OT: die dingen zijn gaar als je ingredienten ook gaar zijn... gewoon erop gooien (tomatensaus en vlees eerst inderdaad en de rest iets later) bakken in de oven
Tealzaterdag 22 januari 2011 @ 16:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:35 schreef dabadbass het volgende:
Oh god, vertel alsjeblieft niet dat de moeder des huizes, of een andere vrouwig type, afwezig is vanavond.

_O-
Die is op oefening dus is er niet nee :P

quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:37 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

De bodem moet heel dun zijn dus het duurt niet lang voordat hij klaar is. Gewoon zo even dat hij niet aan de onderkant zwart wordt. Hoe warm het precies moet weet ik niet, gewoon flink warm en de oven goed voorverwarmen. :7
250 graden dus :P
RobinOokzaterdag 22 januari 2011 @ 16:46
Foto!
Tealzaterdag 22 januari 2011 @ 17:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 16:46 schreef RobinOok het volgende:
Foto!
Van?
ikbennieuwopfokzaterdag 22 januari 2011 @ 17:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 17:05 schreef Teal het volgende:

[..]

Van?
Van RobinOok natuurlijk. :)
Tealzaterdag 22 januari 2011 @ 17:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 januari 2011 17:13 schreef ikbennieuwopfok het volgende:

[..]

Van RobinOok natuurlijk. :)
^O^
RobinOokzaterdag 22 januari 2011 @ 17:25
Van die wraps van je natuurlijk. }:|
MalaCocinerazaterdag 22 januari 2011 @ 17:43
quote:
Op zaterdag 22 januari 2011 17:25 schreef RobinOok het volgende:
Van die wraps van je natuurlijk. }:|
Volgens mij ben jij ook wel een lekker smakelijk hapje!
RobinOokzaterdag 22 januari 2011 @ 18:15
Zeg maar gerust hap.
MalaCocinerazaterdag 22 januari 2011 @ 19:29
quote:
Op zaterdag 22 januari 2011 18:15 schreef RobinOok het volgende:
Zeg maar gerust hap.
Des te meer om van te houden!