Teal | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:21 |
Ik weet niet of ik in de juiste categorie zit, maar ik zag hier mensen over eten praten dus moet wel knor zitten. Mijn pa heeft wraps gekocht voor vanavond, om zelf turkse pizza te maken, maar er staat niet op hoe je ze bereidt. Moeten ze in de oven? zo ja, hoelang hoe warm? Moeten ze misschien in de steamer? zo ja, hoelang hoe warm? Of iets anders? Danku ![]() | |
Tinos85 | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:25 |
Kijk eens op de verpakking? Wraps is trouwens iets anders dan een turkse pizza. | |
Teal | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:27 |
Weten ook niet zeker of het wrap is ![]() Het is op de markt gekocht, en het enigste Nederlandse wat erop staat zijn de ingrediënten en houdbaarheidsdatum / bewaaradvies. | |
#ANONIEM | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:29 |
Gewoon je saus+gehakt erop smeren. Even in de oven. Dan je groente erbij en knoflooksaus + sambal en klaar. Easy game. | |
Teal | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:32 |
Maar hoe warm en hoelang is even? | |
dabadbass | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:35 |
Oh god, vertel alsjeblieft niet dat de moeder des huizes, of een andere vrouwig type, afwezig is vanavond.![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:37 |
De bodem moet heel dun zijn dus het duurt niet lang voordat hij klaar is. Gewoon zo even dat hij niet aan de onderkant zwart wordt. Hoe warm het precies moet weet ik niet, gewoon flink warm en de oven goed voorverwarmen. ![]() | |
Flurry | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:38 |
![]() OT: die dingen zijn gaar als je ingredienten ook gaar zijn... gewoon erop gooien (tomatensaus en vlees eerst inderdaad en de rest iets later) bakken in de oven | |
Teal | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:38 |
Die is op oefening dus is er niet nee ![]() 250 graden dus ![]() | |
RobinOok | zaterdag 22 januari 2011 @ 16:46 |
Foto! | |
Teal | zaterdag 22 januari 2011 @ 17:05 |
Van? | |
ikbennieuwopfok | zaterdag 22 januari 2011 @ 17:13 |
Van RobinOok natuurlijk. ![]() | |
Teal | zaterdag 22 januari 2011 @ 17:14 |
![]() | |
RobinOok | zaterdag 22 januari 2011 @ 17:25 |
Van die wraps van je natuurlijk. ![]() | |
MalaCocinera | zaterdag 22 januari 2011 @ 17:43 |
Volgens mij ben jij ook wel een lekker smakelijk hapje! | |
RobinOok | zaterdag 22 januari 2011 @ 18:15 |
Zeg maar gerust hap. | |
MalaCocinera | zaterdag 22 januari 2011 @ 19:29 |
Des te meer om van te houden! |